مشاهده نسخه کامل
: بهترین سریال تلویزیونی نوروز 1393
mehdi30nema
22-03-2014, 23:20
با سلام
همون طوری که از اسم تاپیک مشخصه ، هدف انتخاب بهترین سریال نوروزی تلویزیون است که در ایام نوروز 93 پخش میشه . امیدوارم دوستان در نظرسنجی شرکت کنند تا بهترین سریال انتخاب بشه .
باتشکر .
فقط کلاه قرمزی و با ارفاق پایتخت!
بقیه آشغال..:n21:
E.N.A.Y.A.T
23-03-2014, 13:13
درود
پـایـتـخـت هم که واقعا یکی از بهترین سریال های چند سال گذشت ـــست. فصــل ســوم سریال هم به خوبــی فصل یــک نیست ولی تا اینجــای کار بهتر از فصل دومه.
سر کلـاه قـرمـزی که هیچ حرفی نمیمونه. این فصل سریال به معنــای واقعـــی کلـــمه عـــالــــی کار کرده. و تــا اینجا بهترین سریال بهاره!
شبکه 3 توی این 2 سال مجموعه های افتضاحی واسه عید نمایش داده. روز هـای بـد بـه در هم یکی دیگش.
ســریال مــا فرشـــته نیستیم شبــکه پنـج کجا مــا فرشتــه نیستــیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1989_film)) کجا! من اصــلا چیزی از این سریـال نفهمیدم.
روزهـای بـد بـه در هم خیلی خـوب داره کار میکنه.درسته که سریال زیاد طنزی نیست ولی مثــل سریال های شبکه پنج و 3 هم نیست که مخاطـب رو بـا لودگـی و یـه سـری دیالوگ هـای بی معــنی و... وادار به خندیدن کنه.
دیـدن هنـرنمـایی امـین حـیایـی بار دیگـه در تلویزیون واقعا لذت بخــشه.
یـه 4-3 سالــه که شبکــه 3 داره مخاطبانش رو بـا سریـال هـای نه چنــدان طنــز خود در ایــام عیــد از دســت میده و خیلی فرصت خوبی بود واسه شبکه های 1-2 که با مجموعه هاشون مخاطب جذب کنند.
بهتـریـن سریــال هـای عــید(نظـر شخــصی)
1- کلــاه قــرمــزی
2-پایتـــخت
3- خــوبـــ بــد زشــت
:11:
Abdolreza2012
23-03-2014, 13:52
متاسفانه درست و حسابی همه ی سریال ها رو ندیدم
1 قسمت از سریال شبکه ی 2
2 قسمت پایتخت
1 قسمت هم روز های بد به در رو دیدم
به نظرم هر سه خوب بودن ولی پایتخت بهتر بوده
مضخرف ترينش كه كلاه قرمزيه . پايتخت هم بهترين تا اينجاي كار.
pedram_sad
23-03-2014, 18:43
مضخرف ترينش كه كلاه قرمزيه . پايتخت هم بهترين تا اينجاي كار.
مزخرفترین که نبوده انصافا
به نظر من مزخرف ترین ها ما فرشته نیستیم و بعد از اون خوب بد زشت بوده
برای من بهترین ها پایتخت 3 و بعد از اون هم روز های بد به در بوده
چون جفتشون درد و بد بختی قشر محروم و ضعیف رو قشنگ تو دو تا استان مختلف به تصویر کشیدن
کلاه قرمزی هم Ok بوده فقط
mohammad hamed
31-03-2014, 00:21
کلاه قرمزی و پایتخت 3 حرف نداره.یکی از اجزای اصلی سال جدید باید باشند
mehdi30nema
31-03-2014, 21:42
الان که تقریبا به آخرای سریال ها رسیدیم باید بگم که این سریال روز های بد به در واقعا بی خوده از نظر من .
از هر زاویه که نگاه میکنم این سریال مشکل داره ، متن خیلی ضعیف ، بازی های مسخره ، کارگردانی ساده ، کلا همه عوامل فیلم چند گام از کارای خودشون عقب تر هستند .
ولی در نقطه مقابل سریال خوب بد زشت هست که به نظرم نسبت به روزهای بد به در خیلی بهتر و قوی تر ظاهر شده . فقط چون پایتخت 3 و کلاه قرمزی هم هستند در حقش اجحاف شده و خیلی تحویل گرفته نشده .
+ f.a.r.i
31-03-2014, 22:36
الان که تقریبا به آخرای سریال ها رسیدیم باید بگم که این سریال روز های بد به در واقعا بی خوده از نظر من .
از هر زاویه که نگاه میکنم این سریال مشکل داره ، متن خیلی ضعیف ، بازی های مسخره ، کارگردانی ساده ، کلا همه عوامل فیلم چند گام از کارای خودشون عقب تر هستند .
ولی در نقطه مقابل سریال خوب بد زشت هست که به نظرم نسبت به روزهای بد به در خیلی بهتر و قوی تر ظاهر شده . فقط چون پایتخت 3 و کلاه قرمزی هم هستند در حقش اجحاف شده و خیلی تحویل گرفته نشده .
اره واقعا مزخرفه روز های بد به در ....صداشو مثلا یه جور یدرمیارهاون یارو انگار خیلی شیرینه و نقله !!!!!!!!:n21:
اره واقعا مزخرفه روز های بد به در ....صداشو مثلا یه جور یدرمیارهاون یارو انگار خیلی شیرینه و نقله !!!!!!!!:n21:
دقیقا!
نمیدونم کی به این گفته صداش رو اونجوری کنه بامزه میشه !!!!:n21:
کلا به جز کلاه قرمزی و با ارفاق پایتخت بقیه تو سطل آشغال...
فقط کلاه قرمزی (بعضی قسمتاش)
Aryana_b
02-04-2014, 22:20
کلاه قرمزی بدون شک , یه کار عالی
خدا خیری به آقای مجری و جبلی بده وگرنه عید کلن باید تلویزیون رو خاموش نگه میداشتیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.