ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین برنامه gps و چند تا سوال در این مورد

بهنازی
22-03-2014, 19:28
با سلام
سال نو همه دوستان مبارک باشه
ببخشید چند تا سوال مبدتیانه داشتم ممنون میشم دوستان کامل جواب بدین:
بهترین برنامه gps برای اندوریید کدوم برنامه هستش؟
برای اجرا و استفاده تنها خود برنامه کافیه یا دیتاهاش هم باید باشه؟
موقع استفاده مثلا در حالت رانندگی چجوری باید عمل کرد ؟داخل جیب باشه عمل میکنه؟

با تشکر

بهنازی
23-03-2014, 19:23
سلام چرا کسی جواب نمیده

Khazuk
23-03-2014, 19:46
سلام
بهترینش sygic هست
برنامه 12مگ + 160 مگ دیتا
داخل جیب هم عمل میکنه
جدیدترین ورژن 13.4.2 هست توی گوگل به فارسی سرچ کن

بهنازی
23-03-2014, 20:32
ممنونم از شما تو ماشین چی جواب میده؟
ورژن 13.4 رو نصب کردم ولی میخاد دیتا دانلود کنه و موفق نمیشه و بیرون میپره

Khazuk
23-03-2014, 20:40

دیتا اگر دانلود کردید بذارید توی روت مموری (توی فولدر دیگه ای نذارید فقط خود فولدر دیتا ) اگر دوباره گفت باید دان کنید یعنی توی مموری کارت نمیشناسه و باید دیتا توی گوشی کپی کنید
1 نکته من بهش برخوردم وقتی برنامه را باز میکردم سرچ که میکرد برنامه قفل مشد و میپرید بیرون وقتی که باز کردی سریع خودت از روی نقشه موقعیت حدودی خودتو پیدا کن دیگه مشکلی بهم نمیزنه
اینم هست و کم حجمه ولی سایجیک یه چیزه دیگه هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهنازی
23-03-2014, 22:16
ممنونم از شما پس باید حتما دیتاهاش رو هم دانلود کنم و رو مموری کپی کنم؟برا همین میپره بیرون آخه حجمش خیلی زیاده؟

amir_t6262
24-03-2014, 08:50
مدل گوشی تون چیه؟

اگر گوشی تون سامسونگ است، برنامه NDrive را نصب کنید که GPS سخنگو است و موقع رانندگی با صدا شما را راهنمایی میکند.
اگر غیرسامسونگ است، برنامه sygic را نصب کنید که آن هم سخنگو است. ولی برای استفاده باید حدود 500 مگ دیتا دانلود کنید.

بنظرم که Ndrive بهتر و راحت تر از sygic است.

Golbarg01
24-03-2014, 15:01

منم مشکل این دوستمون رو دارم
این پوشه دیتا رو منم روی sdcard کپی کردم ولی بازم برنامه رو که باز می کنم می خواد دانلود کنه و بعد از چند ثانیه می پره بیرون
روی حافظه خود گوشی هم کپی کردم ولی درست نشد!

خود پوشه دیتا رو باید کپی کنیم یا فایل های داخلش رو؟
داخل پوشه دیتا 4 تا پوشه هست به اسم های Android و Maps و Res و یک فایل به اسم version

Khazuk
24-03-2014, 20:24
منم مشکل این دوستمون رو دارم
این پوشه دیتا رو منم روی sdcard کپی کردم ولی بازم برنامه رو که باز می کنم می خواد دانلود کنه و بعد از چند ثانیه می پره بیرون
روی حافظه خود گوشی هم کپی کردم ولی درست نشد!

خود پوشه دیتا رو باید کپی کنیم یا فایل های داخلش رو؟
داخل پوشه دیتا 4 تا پوشه هست به اسم های Android و Maps و Res و یک فایل به اسم version

خود پوشه
اندروید 4 اکثرا باید توی خود گوشی کپی بشه ولی من تو مموری کپی کردم جواب داد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir_t6262
24-03-2014, 20:37
من هم با نسخه 13.4 روی xperia M مشکل داشتم. بهمین خاطر نسخه 11.2.6 را نصب کردم که جواب هم داد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Golbarg01
26-03-2014, 14:53
پوشه sygic رو هم توی مموری و هم در حافظه خود گوشی کپی کردم نسخه 11.2.6 رو هم نصب کردم ولی بازم نفشه ها رو شناسایی نمی کنه و بعد باز شدن برنامه بعد از چند ثانیه لیست کشورها رو نشون میده و میگه یکی رو انتخاب کن برای دانلود
نسخه 13.4 هم که بعد از نصب وقتی باز می کنی زود می پره بیرون

amir_t6262
26-03-2014, 19:03
پوشه sygic رو هم توی مموری و هم در حافظه خود گوشی کپی کردم نسخه 11.2.6 رو هم نصب کردم ولی بازم نفشه ها رو شناسایی نمی کنه و بعد باز شدن برنامه بعد از چند ثانیه لیست کشورها رو نشون میده و میگه یکی رو انتخاب کن برای دانلود
نسخه 13.4 هم که بعد از نصب وقتی باز می کنی زود می پره بیرون

برای نسخه 12.2.6 من دیتا را با گوشی دانلود کردم که حدود 500 مگ هم شد.
همان لیست انتخاب کشورها، باید Asia و بعد Iran را انتخاب کنی. بعد از آن شروع به دانلود نقشه ها میکند.

نقشه های سایر نسخه ها به درد این نسخه نمیخورد.

Golbarg01
26-03-2014, 19:26
برای نسخه 12.2.6 من دیتا را با گوشی دانلود کردم که حدود 500 مگ هم شد.همان لیست انتخاب کشورها، باید Asia و بعد Iran را انتخاب کنی. بعد از آن شروع به دانلود نقشه ها میکند.نقشه های سایر نسخه ها به درد این نسخه نمیخورد.جلو اسم ایران نوشته حدود 50 مگ ولی چرا وقتی می خواد شروع به دانلود کنه میشه 500 مگ؟

Khazuk
26-03-2014, 19:34
جلو اسم ایران نوشته حدود 50 مگ ولی چرا وقتی می خواد شروع به دانلود کنه میشه 500 مگ؟

خوب چرا سورس دیتا را جدا دان نکردی 160 مگ بیشتر نیست و همیشه هم داریش فقط کافی کپی کنی توی مموری یا خود گوشی
دیتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Golbarg01
26-03-2014, 19:43
خوب چرا سورس دیتا را جدا دان نکردی 160 مگ بیشتر نیست و همیشه هم داریش فقط کافی کپی کنی توی مموری یا خود گوشی
دیتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هنوز دانلود نکردم با گوشی
فقط اینکه نوشته بود 500 مگ رو دیدم.
اینترنت گوشیم سرعت پایینه دانلود 500 مگ برام مقدور نیست.
اون دیتا رو هم دانلود کردم ولی همونطور گفتم شناسایی نمی کنه

نرم افزار Ndrive هم که مخصوص ساموسنگ هست ظاهرا روی اندروید 4.2 به بالا کار نمی کنه
من نصب کردم وقتی باز می کنم فقط یه صفحه سفید باز میشه

Khazuk
26-03-2014, 19:57
[

دیتا اگر دانلود کردید بذارید توی روت مموری (توی فولدر دیگه ای نذارید فقط خود فولدر دیتا ) اگر دوباره گفت باید دان کنید یعنی توی مموری کارت نمیشناسه و باید دیتا توی گوشی کپی کنید
1 نکته من بهش برخوردم وقتی برنامه را باز میکردم سرچ که میکرد برنامه قفل مشد و میپرید بیرون وقتی که باز کردی سریع خودت از روی نقشه موقعیت حدودی خودتو پیدا کن دیگه مشکلی بهم نمیزنه
اینم هست و کم حجمه ولی سایجیک یه چیزه دیگه هست

قبلا توی این پست گفتم منم اولش مشکل داشتم وقتی میخاست موقعیت پیدا کنه قفل میشد و میپرید بیرون کاری کردم وقتی برنامه اجرا کردم دیگه نذاشتم خودش سرچ کنه سریع خودم موقعیت کشور و شهر از روی نقشه پیدا کردم و درست شد فقط 2 نکته هست وقتی میتونی این کارو بکنی که نقشه شناسای شده باشه و گزینه دانلود نیاد و نکته بعد دیتا ورژن ماقبل آخر به 13.4.2 میخوری اگه دیتا ورژنهای قدیمیتر باشه جواب نمیده دیتا جدا بگیر روی گوشی و مموری جفتش کپی کن ایشالا که جواب میده

1580
01-04-2014, 18:24
سلام دوستان
من سایجیک 13.1.4 رو روی گوشیم دارم و درست کار میکنه توی ورژن های بالاتر این مشکلاتی که گفتید برای بعضی ها به وجود میاد. این ورژن رو که گفتم دانلود کنید با همون دیتای خودش یعنی دیتای جدید رو شاید جواب نده. میتونید از سایت farsroid دانلود کنید. بعد از دانلود ابتدا پوشه sygic رو در حافظه گوشی کپی کنید نیازی نیست هیچ پوشه خاصی بسازید فقط کافیه این پوشه sygic رو درون گوشی (نه تویه هیچ فولدری) کپی کنید بعد از کپی، دقت کنید بعد از کپی پوشه، خود نرم افزار سایجیک رو نصب میکنید. در پوشه sygic باید این زیر پوشه ها باشد
و سپس در پوشه Maps باید این پوشه ها باشد
و در پوشه irn.rh.2011.01 هم باید فایلهای زیر باشد. مهم نیست که irn.rh.2010 باشه یا 2011 چون همه نقشه ها مربوط به سال 2010 هست و بعضی جاها به اسم 2011 گذاشته شده
بعد از نصب نرم افزار میتونید از قسمت تنظیمات منو رو فارسی کنید و صدای سارا رو توی همون سایجیک اگر باشه فعال کنید یا اگر نیست با خود سایجیک دانلودش کنید و بعد فعالش کنید. منو که فارسی بشه خودتون متوجه میشد باید چطور اینکار رو انجام بدید.

فقط یه مورد که برای خودم سواله اینه که
چطور میشه یه موقعیت جغرافیایی رو به نرم افزار سایجیک یا گوگل مپ داد که اون رو روی نقشه نشون بده؟ اگر دوستان در این مورد اطلاعی دارند ممنون میشم راهنمایی کنند.اگر این امکان در دو نرم افزار ذکر شده وجود نداره لطفا یه نرم افزار که این قابلیت رو داره با ذکر آموزش به من معرفی کنید.
با سپاس از همه دوستان