PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی عاجزانه از همه ی دوستان فیفا باز fifa 11

ice_boy45
22-03-2014, 12:54
با سلام خدمت همه ی دوستان
من بعد از دو سال خواستم بازم فیفا 11 رو آنلاین بازی کنم .. بخاطر همین اقدام به نصب این بازی کردم ولی چنتا مشکل دارم که منو دیوونه کرده .
- اول تو ویندوز 7 نصب کردم مشکلم این بود که وقتی روی آیکون بازی کلیک میکردم ارور stopped working چندین کرک عوض کردم فایده ایی نداشت .. فقط از طریق آیکون fifa confing که در پوشه game >>> fifasetup هست بازی اجرا مشد . که اونم بعد نصب patch 1.01 از کار افتاد و همش میگفت سی دی بازی رو بذارید .. اینم بگم که بعد نصب پچ دوباره بازی کرک کردم ..ولی فایده ایی نداشت
- گفتم رو xp بهتر ج میده xp نصب کردم و بازی رو هم نصب کردم ولی اینبارم فقط از طریق fifa confing بازی اجرا میشد و وقتی رو آیکون اصلی بازی کلیک میکردم هیچ اتفاقی نمیوفتاد حتی ارور هم نمیداد . و بازم بعد نصب پچ و کرک بازی اجرا نشد ، فریم نت ورک هم نصبه ...
قبلا که بازی میکردم هیچ کدوم از این مشکلات و نداشتمو بازی به راحتی اجرا میشد ..
ممنون میشم کمک کنید ... در ضمن ببخشید که برای یه بازی تقریبا قدیمی تاپیک زدم ... خواهش میکنم پاک نکنید چون دام دیونههههه میشم با این مشکل
منتظرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ice_boy45
22-03-2014, 16:52
هیچ کدوم از دوستان نیست که ج منو بده ؟:n28:

ali-u
22-03-2014, 17:13
هیچ کدوم از دوستان نیست که ج منو بده ؟:n28:

دوست عزیز بعد از نصب پچ . از کرک زبر استفاده کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ice_boy45
22-03-2014, 23:33
دوست عزیز بعد از نصب پچ . از کرک زبر استفاده کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از کمکتون ولی اولا که من فیفا 11 رو گفتم نه 14 .. در ضمن لینکی که گذاشتین باز نمیشه ... :n27:

ali-u
23-03-2014, 00:23
مرسی از کمکتون ولی اولا که من فیفا 11 رو گفتم نه 14 .. در ضمن لینکی که گذاشتین باز نمیشه ... :n27:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:

ice_boy45
23-03-2014, 11:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همچنان این مشکل و دارم .... آقاااااااااااااااا جان هر کی دوست دارین یکی کمک کنه :n03:

ali-u
23-03-2014, 12:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همچنان این مشکل و دارم .... آقاااااااااااااااا جان هر کی دوست دارین یکی کمک کنه :n03:

دوست عزیز
مشخصات سخت افزاری چیه
برنامه Microsoft NET Framework رو نصب کن ببین درست میشه
اگه نشد
ترفند زیر رو امتحان کن ببین چی میشه -- البته مال 14 است حالا شما یه اکتحانی کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حل-مشکل-windows-is-stopped-working-در-fifa-14

ice_boy45
23-03-2014, 13:51
دوست عزیز
مشخصات سخت افزاری چیه
برنامه Microsoft NET Framework رو نصب کن ببین درست میشه
اگه نشد
ترفند زیر رو امتحان کن ببین چی میشه -- البته مال 14 است حالا شما یه اکتحانی کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حل-مشکل-windows-is-stopped-working-در-fifa-14

مرسی از شما
برنامه mnfw نصبه روی سیستمم . نسخه 4.5 و 4
والا من دوسال پیش راحت بازی میکردم نمیدونم الان چرا اینجوری شده .
سی پی یو دو هسته ایی 2.80 7400e intel
رم 4
گرافیک 1
مشکل سخت افزاری ندارم مطمئنم ..:n03::n03:

ice_boy45
23-03-2014, 14:02
آقا نشد هنوزم همون ارور stopped working میده :n29:

ice_boy45
23-03-2014, 14:24
از دوستان دیگه کسی نیست منو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :((((