ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید فلش

eshghe abi
21-03-2014, 16:40
سلام.
رفتم بازار برای گوشیم فلش بخرم 32 یا 64 گیگ.چون میخوام به گوشیم وصل کنم از این کوچیکا میخواستم نه دراز هاش.یه فروشنده 64 نداشت و 32 هم بزرگشو داشت یه چیزایی گفت نمیدونم صحت داره یا برای تبلیغش بود؟

- اول گفت این فلش های کوچک سرعتشون خیلی کمتره چون آی سیشون کوچیکتره چون جا کم دارن مجبورن آی سی کوچکتر بزنن و این حرفا.گفت بزرگ بگیر.درسته؟سرعتشون چقدر کمتره؟یعنی در حد اعصاب خورد کن هست؟
- دوما گفت 64 رو به هر وسیله ای بزنی هنگ میکنه.این جوری برو هارد بگیر یا دو تا 32 بگیر.

خلاصه نمیدونم این دو ادعاش درسته یا نه؟من گوشیم مموری نمیخوره و حجم فیلمبرداریش زیاده بنابراین تو سفر باید فلش ببرم وصل کنم بریزم روش.آهنگ و فیلمامم از رو فلش پلی کنم.یعنی شاید لازم باشه اغلب بهش وصل باشه مثل یه زائده اضافه : دی
دنبال یه چیز کوچک شیک بودم بزنم به گوشیم حجمشم بالا باشه مثلا یه فلش کوچک 32 یا 64 .حالا نظر شما اینه حجم کمتر و سایز بزرگتر؟خیلی تفاوت دارن؟

در ضمن چه مارکی رو پیشنهاد میکنید و چه مدل فلشی رو؟قیمت مهم نیست البته نمیخوام هزینه الکی بکنم.من یه فلش کوچک 32 آبی از hp دیدم.نمیدونم سرعت و کیفیتش چطوره.شبیه این بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون

peaceful1
21-03-2014, 17:43
برو سری ultra شرکت سن دیسک بخر

eshghe abi
21-03-2014, 19:19
برو سری ultra شرکت سن دیسک بخر

اینا فلشه یا مموری؟چون گوشیم مموری نمیخوره.این مدل تو بازار به چشمم نخورد.
بعد این دو مورد که فروشنده گفت صحت داره؟
- اول گفت این فلش های کوچک سرعتشون خیلی کمتره چون آی سیشون کوچیکتره چون جا کم دارن مجبورن آی سی کوچکتر بزنن و این حرفا.گفت بزرگ بگیر.درسته؟سرعتشون چقدر کمتره؟یعنی در حد اعصاب خورد کن هست؟
- دوما گفت 64 رو به هر وسیله ای بزنی هنگ میکنه.این جوری برو هارد بگیر یا دو تا 32 بگیر.

peaceful1
24-03-2014, 10:18
هم فلش داره هم مموری کارت باید بگردی

این ها نسل بندی داره ابعاد انقدر مهم نیس بی ربط نیس ولی دلیل نیمشه حتما سریع تر باشه.

64 گیگ رم چون SDXC هست نه فلش مموری اون هم اگه موبایل مموری SDXC ساپرت کنه اون هم مشکل ندراه

Mehrdad092000
25-03-2014, 07:08
شما میخوای بزنی گوشی از این 2سره ها بگیر

amir200812
25-03-2014, 10:07
64 گیگ رم چون SDXC هست نه فلش مموری اون هم اگه موبایل مموری SDXC ساپرت کنه اون هم مشکل ندراه

یک سوال برام پیش اومده:
مگه SDXC بودن، به معنی اینه که فلش مموری نیست؟

چون تا جایی که من میدونم SDXC فقط در مورد حجم مموری هست!

SD به مموری های تا 2 گیگ گفته میشه (چند نمونه 4 گیگ هم بود)
2 تا 32 گیگ SDHC هستند.
32 به بالا تا 2 ترابایت هم SDXC (تعداد کمی 32 گیگ هم داره)

که بترتیب مخفف:
Secure Digital
Secure Digital High Capacity
Secure Digital Extended Capacity

همانطور که میبینید این نام گذاری رابطه مستقیم به حجم مموری داره نه ساختارش.

*البته اینا چیزایی هست که من میدونم، اگه اشتباه میکنم، لطفا راهنمایی کنید...

peaceful1
25-03-2014, 21:26
درسته شاید اسمش مخفف این مضمون باشه و ممنون که مطرح کردید ولی مطلقا بر اساس حجم نیست نسل بندی حافظه ها در هر نسل سرعت و حجم به تناسب افزایش پیدا میکنه و این استاندارد مخصوص حافظه جانبی هست نه فلش مموری

این ها رو به ریز حدود سه سال پیش به صورت مصور قبل از این که حتی فرم نهایی SDXC رو نمایی بشه توضیح داده بودم ولی متاسفانه بع علت مشکلی که برای فروم پیش اوومده عکس های ضمینه پست هام پاک شده که هنوز حل نشده لینکش تو امضا ام هست.

مثلا وقتی کسی به 4k بخواد فیلم ضبط کنه حجم انتقال داده شده در واحد زمان به قدی زیاده که احتیاج به استاندارد UHS-II داره که میشه SDXC و به تناسب اون کیفیت، خیلی حجم زیادی میگیره که به تناسب حجمش هم بیشتر میشه. یه پکج هست به تناسب.

amir200812
25-03-2014, 22:37
مثلا وقتی کسی به 4k بخواد فیلم ضبط کنه حجم انتقال داده شده در واحد زمان به قدی زیاده که احتیاج به استاندارد UHS-II داره که میشه SDXC و به تناسب اون کیفیت، خیلی حجم زیادی میگیره که به تناسب حجمش هم بیشتر میشه. یه پکج هست به تناسب.

ببخشید، قصد بی احترامی ندارم، ولی این حرف ها کلا غلط هست!

همین حالا میتونید تو سایت سندیسک سری کارت های Extreme Pro UHS-I رو مشاهده کنید که همشون UHS-I هستند ولی بینشون SDHC هم هست و هم SDXC !
و حتی در توضیحات نوشته شده:

Form factor: SDHC (8GB - 32GB), SDXC (64GB)

و همچنین Extreme PRO UHS-II هم همینطوره! هم SDHC داره و هم SDXC !

و بازم برای کارت های Extreme® PLUS UHS-I هم نوشته شده:

Form factor: SDHC™ (8GB, 16GB and 32GB), SDXC™ (64GB and 128GB)

در سایت کینگ استون هم در توضیحات مموری ها نوشته شده:

Supports FAT32 file format (SDHC 8–32GB)
Supports exFAT file format (SDXC 64–128GB)

در توضیجات یکی دیگه از محصولاتش نوشته شده:

16GB and 32GB compatible with SDHC
64GB compatible with SDXC

درضمن میشه بپرسم بیت ریت ویدئو های 4K چقدر هست؟
چون چند نمونه که من دیدم بیت ریت حدود 25Mb تا 60Mb داشتند.

peaceful1
26-03-2014, 15:34
حرف های شما کاملا درسته و اصلا جای ناراحتی نیست و من کاملا قبول دارم :n01:

peaceful1
29-03-2014, 17:48
با توجه به ناقص شدن تاپیک جامع رم به علت حذف شدن عکس ها در زیر،لینک های مفید برای اطلاعات عمومی :

SD Speed Class/UHS Speed Class ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Greater Performance Choices ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Optimize UHS Performance ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Before Using Your SDXC Memory Card ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])