PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سال عذاب کلی خرج برای مشکل ناشناخته (تو رو خدا یکی به دادم برسه!)

dashmojtaba
21-03-2014, 13:30
دوستان و کارشناسان عزیز ازتون خواهش میکنم مشکل عظما و کمرشکن من رو حل کنید حتی اگر لازمه آدرس رمال و طلسم شکن معتبر هم بدید تا این بلایی که به زندگیم و نه فقط به "کامپیوترها" م رخنه کرده رو حل کنم البته اگر با دقت ماجرارو مطالعه کنید حتماً متوجه خواهید شد که این یه مشکل ساده نیست یه بلای جنون آمیزه که تو سیستمم رخنه کرده و بیش از یک ساله بیچارم کرده
ماجرا از بهمن ماه دوسال قبل!! شروع شد: ریست شدن سیستم که اغلب هنگام اجرای بازیهای سنگین یا اجرای دو نرم افزار همزمان رخ میداد و زمان مشخصی هم نداشت بگیر نگیر داشت. به خصوص وقتی سیستم در اثر گرمای اهواز داغ میشد خیلی زودتر ریستارت میشد
با قطعات قبلی هروقت سیستم ریست میشد بالا نمیومد و وسط کار دوباره ریست میشد و انگار خسته شده باشه یه مدت باید خاموش میگذاشتمش تا خنک بشه و اون موقع بالا میومد !
سیستم رو دادم عیب یابی کنن اما هرکسی یه چیزی میگفت یکی میگفت سیستم ویروسی شده که بارها و بارها ویروس یابی نتیجه ای نداشت یکی میگفت از رم هست یکی میگفت از سی پی یو هست یکی هم میگفت هارد! خلاصه تصمیم گرفت هارد 500 گیگ وسترن رو تعویض کنم با یه کاویاربلک 1ترا 64 بافر 7400 که اونوقت کلی پولش شد و باز هم عیب سیستم برطرف نشد البته اینم بگم من اطلاعات سیستم رو دوباره به این هارد منتقل کردم. معمولاً ارور بلواسکرین میومد و خیلی سریع سیستم ریست میشد این وضعیت رو به خاطر شرایط مالیم تحمل میکردم! برنامه های سبک تر اجرا میکردم اما باز هم وقتی مدت زیادی سیستم روشن بود همزمان با اجرای مدیاپلیر و به طور مثال اینترنت اکسپلورر صفحه خش خشی میشد و صدای آهنگ وزوزی و خیلی سریع ریست میشد و دیگه مدتی بود که از بلواسکرین هم خبری نبود تو ایام تابستون که هوا گرم میشد خیلی زودتر این اتفاقا میفتاد
بالاخره قبل از عید رفتم و بقیه قطعات رو هم عوض کردم به جز همین هارد یک ترابایتی و پاور همه قطعات رو ارتقا دادم قطعات فعلی: کیس گرین 2012 رم جیل 8گیگ 1600 سی پی یو i54440 'گرافیک giga gt 630 مینبورد asus b85me اما بازم همون آش و همون کاسه بود رفتم پاور رو هم از گرین 485 به گرین 530 تغییر دادم که بازم همون قضیه بود به ناچار همین امروز دی وی دی رایتر رو هم درآوردم و تمام قطعات جدید رو استفاده کردم اما بازم همون قضیس واقعاً دیوانه کنندس این مشکل که تمام قطعات رو عوض کردم و یک سیستم جدید دارم اما باز هم دست از سرم بر نمیداره تنها شکم به اینه که یه ویروس خیلی مسخرس که این کار رو میکنه و کشف نشدنی هم هست!! اما خدایی اینم ممکن نیست آخه چه ویروسیه که فقط وقتی برنامه های سنگین اجرا میشه سیستم رو ریست میکنه یا وقتی سیستم زیاد روشن باشه این کارو میکنه و در هر صورت امیدوارم که ویروسی نباشه این وضعیت به قطعات سیستمم که نو هم هستن آسیبی نزنه
خواهش میکنم کمک کنید دیگه درمونده شدم به خدا زندگی لنگ میزنه ایام عیدی کلی کار داشتم که همه به باد رفته تعمیرگاهی هم الان باز نیست و کسی هم نتونسته جوابی بده
مشکل چیه ؟
اگر ویروسه به نظرتون چطور شناساییش کنم و سوال مهم هم اینه که آیا این ریست شدن ها که روزی چندین بار پیش میاد به سیستم هم آسیب میزنه ؟
خواهش میکنم هرکسی هر اطلاعاتی داره در اختیارم بگذاره تا از این حالو روز نجات پیدا کنم.

akpa
21-03-2014, 13:54
شما که از اطلاعاتت بکاپ دارید یک بار اقدام به پارتیشن بندی کنید و با سیستم بدون انتقال اطلاعات قبلی کارکنید تا مطمئن شیم اشکال سخت افزاریه یا نرم افزرای (مثلا ویروس) دوما دمای سیستم چقدره؟ اگه میتونید با نرم افزار مخصوص مادربوردتون یا از بایوس عکس بگیرید

vissoto
21-03-2014, 14:35
نرم افزار زیر را اجرا کنید و پس از چند دقیقه (هر چه بیشتر بهتر)(قبل از اینکه blue screen رخ دهد)) یک عکس از این نرم افزار این جا قرار دهید.

فن های سیستم (به خصوص فن CPU )را خودتان نصب کردید؟ تنظیمات بایوس دیفالت است؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

dashmojtaba
21-03-2014, 16:38
بک آپ ندارم دارم با کلی مصیبت با فلاش اطلاعاتو تیکه تیکه به یه سیستم دیگه منتقل میکنم!
دوست عزیز دقیقاً بفرمایید چجور میشه از مادربورد یا بایوس عکس گرفت البته من اینارو تازه خریدم گارانتی هم دارن یعنی خیلی بعیده اینا هم همون مشکل قبلیارو داشته باشن!
خودم با این وضعیت شکم به هارده یا اطلاعاتش
ولی یه نکته : من هارد جدیدو که خریدم پارتیشن بندیش کردم و قبل از اینکه اطلاعاتو بهش منتقل کنم این مشکل رخ داد یعنی ممکنه ویروس از هارد قبلی به رم ها منتقل شده باشه یا یه قطعه دیگه؟!
ضمناً من یه سلیقه دارم که دوست دارم درایو c رو دو برابر درایوای دیگه بگذارم که هرچی توش نصب شد پر نشه حالا این کار از لحاظ کارشناسی که ایرادی نداره؟ نکنه به خاطر همینه ریست شدنا ؟؟؟

نرم افزار زیر را اجرا کنید و پس از چند دقیقه (هر چه بیشتر بهتر)(قبل از اینکه blue screen رخ دهد)) یک عکس از این نرم افزار این جا قرار دهید.

فن های سیستم (به خصوص فن CPU )را خودتان نصب کردید؟ تنظیمات بایوس دیفالت است؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز بلو اسکرین در کار نیست که عکس بگیرم ریست میشه فقط

akpa
21-03-2014, 16:46
پارتیشن بندیتون ایرادی نداره(درایو سی من 200 گیگه!)
با این تفاسیر احتمالا محل نگهداری پی سی تون خیلی گرمه
شما دمای سیستم رو بزارید تا دوستان نظر بدن
برای عکس گرفتن از بایوس هم از دوربین گوشی استفاده کنید!
نرم افزاری که دوستمون هم معرفی کردن خیلی خوبه میتونید از اون استفاده کنید

dashmojtaba
21-03-2014, 17:00
من تازه سیستم جدید رو برام بستن شرکتی هم که اسمبل کرده معتبره ولی دمای سی پی یو هم نگاه میکنم میگم

dashmojtaba
21-03-2014, 17:08
یه ایراد دیگه که این سیستم داره قبلی هم داشت اینه که با اینکه یه کیس جدید بستم اینم مثل قبلی اتصالی داره یعنی دست میذارم به جاهای فلزیش برق داره !
ممکنه خاموش روشنی ها به خاطر همین اتصالی ها باشه ؟؟؟؟

vissoto
21-03-2014, 17:19
سلام دوست عزیز منظورم یک عکس از نرم افزار پست 3 بود. این نرم افزار دمای قطعات سیستم را چک می کند . با زدن کلید print screen بر روی کیبورد یا استفاده از Snipping Tool در ویندوز 7 یا 8 یا 8.1 یک عکس از نرم افزار مورد نظر پس از 10 دقیقه از اجرا شدن ان نرم افزار قرار دهید.

dashmojtaba
21-03-2014, 18:09
چطوره ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vissoto
21-03-2014, 18:29
به نظر من مشکل دمایی ندارد. (در حالت عادی )ویندوز را خودتان نصب کرده اید؟نوع ان؟ همه درایورها را نصب کرده اید؟

dashmojtaba
21-03-2014, 18:54
بله ویندوز سون64 رو نصب کردم با درایورهای مادربرد و گرافیک . ویندوزو آپدیت کردم
چندین بار هم با microsoft security essentials چک کردم ویروسی شناسایی نشده هرچی کرک و نرم افزاربود رو امروز به یه سیستم دیگه منتقل کرد الان به جز درایو c که ویندوز و آپدیتارو نصب کردم فقط فایلای فیلمو آهنگو به اضافه بازی کالاف و یه بازی دیگه چیزی باقی نگذاشتم
حالابه نظرتون این برق داشتن کیس مهم نیس ؟

vissoto
21-03-2014, 19:27
برق داشتن کیس مهم است ولی من نمی دانم چه اندازه ان طبیعی است! اگر امکان دارد گرافیک را جدا و مدتی از گرافیک انبورد استفاده کنید.
با نرم افزار زیر در هارد و فلش خود سرچ کنید ببینید فایلی غیر عادی وجود نداشته باشد.(درایو را انتخاب و دکمه search را بزنید)

با توجه به اینکه این بخش دارای اساتید حرفه ای است جای نگرانی نیست و مشکل شما به احتمال زیاد حل شدنی است.
منتظر راهنمایی EXTREME و ess_1362 بمانید.(یا برای ایشان پیام بگذارید)
یک عکس هم از قسمت health نرم افزار زیر تهیه نمایید.

dashmojtaba
21-03-2014, 19:47
برق داشتن کیس مهم است ولی من نمی دانم چه اندازه ان طبیعی است! اگر امکان دارد گرافیک را جدا و مدتی از گرافیک انبورد استفاده کنید.
با نرم افزار زیر در هارد و فلش خود سرچ کنید ببینید فایلی غیر عادی وجود نداشته باشد.(درایو را انتخاب و دکمه search را بزنید)

با توجه به اینکه این بخش دارای اساتید حرفه ای است جای نگرانی نیست و مشکل شما به احتمال زیاد حل شدنی است.
منتظر راهنمایی EXTREME و ess_1362 بمانید.(یا برای ایشان پیام بگذارید)
یک عکس هم از قسمت health نرم افزار زیر تهیه نمایید.

ممنون بله امیدوارم همینطور شه واین مشکل بعد از مدتها برطرف بشه
این نرم افزار اولی رو اجرا کردم و یه سری فایلا پیدا شد غیرعادی بودنشو از کجا تشخیص بدم؟
اینم عکس از قسمت health در نرم افزار دوم

IRAN_KING
21-03-2014, 20:24
یعنی الان کیس کامل عوض کردی باز همون مشکل داری ؟

vissoto
21-03-2014, 20:38
ممنون بله امیدوارم همینطور شه واین مشکل بعد از مدتها برطرف بشه
این نرم افزار اولی رو اجرا کردم و یه سری فایلا پیدا شد غیرعادی بودنشو از کجا تشخیص بدم؟
اینم عکس از قسمت health در نرم افزار دوم

هارد شما کم کم دارد دچار مشکل می شود!(البته جای نگرانی نیست )(ریستارت شدن ناگهانی سیستم تاثیر مستقیم بر هارد دارد!) همین عکس را در بخش زیر قرار

دهید تا نظر اساتید هارد را بدانیم.(بنویسیدسیستم ناگهان ریستارت می شود.)

یک بار هم پس از 10 دقیقه بازی یک عکس از نرم افزار پست 3 قرار دهیذ

linux110
21-03-2014, 20:54
فن cpu را هم عوض کردی؟ من همین مشکلو داشتم آخرش متوجه شدم مشکل از فن بود و نمیتونست بطور کامل cpu را مخصوصا وقتی تحت بار بود خنک کنه و ریست شدن یه جور حفاظت هست برای اینکه از سوختن cpu جلوگیری کنه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

dashmojtaba
21-03-2014, 21:56
فکر کنم سیستم دیگه بالا نیاد !!
رفتم تو بایوس به حال دفالت درش آوردم دیگه کلاً ارور بلوسکرین میده پشت سر هم ریست میشه
الانم که میبینید با اون یکی سیستمم اومدم

:n03:

dashmojtaba
21-03-2014, 21:59
حالا جالب اینجاست این یکی سیستم همون هارد رو داره که وقتی روی اون سیستم بود عوضش کردم که دیگه ریست نشه ولی حالا اون هارد جدیده بدتر از این شده الان این راحت کار میکنه با این سیستم قدیمی!!
واقعاً علت چیه؟
به نظرتون این برق داشتن کیس به خاطر چیه؟؟؟

ahmad000012
22-03-2014, 01:49
ببین به نظر من مشکل از هادته
هارد را جدا کن و سیستم را با اوبونتو لایو بالا بیار و تست کن
من خودم سیستمم هاردش خیلی داغونه زمان نصب ویندوز صفحه مرگ میاد و به هیچ وجه ویندوز نصب نمیشه اما اوبونتو به راحتی نصب میشه و سیستم براحتی کار میکنه:n19:

mohammadi_4u
22-03-2014, 06:58
حالا جالب اینجاست این یکی سیستم همون هارد رو داره که وقتی روی اون سیستم بود عوضش کردم که دیگه ریست نشه ولی حالا اون هارد جدیده بدتر از این شده الان این راحت کار میکنه با این سیستم قدیمی!!
واقعاً علت چیه؟
به نظرتون این برق داشتن کیس به خاطر چیه؟؟؟

سلام
ریست شدن دلایل مختلف داره و نمیشه همینجوری نظر داد اما ریست بدون بلو اسکرین باز یه راهنمایی هست جهت فهمیدن مشکل.گرافیک و پاور و سیپیو و هارد و رم معمولا همشون بلو اسکرین رو میاره اما دو مورد گاهی فرصت به بلو اسکرین هم نمیده.یکی وقتی سوکت رم یا خازن مربوط به سوکت رم مشکل دار باشه.یکی اینکه پاور مشکل دار باشه.
مین رو بیرون از کیس تست کنید و بایوسو اپدیت کنید.
پاور رو چک کنید به یه پاور دیگه.
راجب برق داشتن هم تا حدی عادیه اما اگه زیاده خب یه جایی از داخل به بدنه اتصال داره.کیس من در حدی برق داره که گوشی رو با یو اس بی شارژ میکنم بدنه گوشی چون استیل هست برقدار هست!! که این حد غیر عادیه ولو ریست ندارم.
ریست جدید با بلو اسکرین مداوم هم بخاطر دیفالت کردن مین هست که مود هارد رو از achi به ide یا بلعکس تغییر داده

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

amir200812
22-03-2014, 09:13
چطوره ؟

ریست های ناگهانی تقریبا بدون دلیل، یک بار برای من پیش اومده بود که دلیلش باد کردن خازن های مادربورد بود (که در مورد شما نمیتونه اینطور باشه، چون میگید بورد رو جدیدا تعویض کردید!)
یک بار هم زمان بازی ،اول هنگ میکرد و بعد بلو اسکرین و ریست میشد که از رم بود!(که بازم در مورد شما نمیتونه اینطوری باشه چون رم ها رو جدیدا تعویض کردید!)

و چند تا سوال که خواهشا دقیق جواب بدید:
1:قبل ریست هنگ نمیکنه؟
2:سرعت سیستم بصورت محسوسی افت نمیکنه؟
3:این مشکل زمان خاصی هم داره؟ مثلا شب ها بیشتر باشه؟!!
4:ویندوزی که قبلا نصب میکردید، همون ویندوزی هست که حالا نصب میکنید؟(از روی همون DVD؟)
5:کرکش چطور؟ همونه؟
6:این دما در حالت بی کاری هست! شما هم زمان با اجرای این نرم افزار، نرمافزاری برای تست پردازنده اجرا کنید (مثلا فکر کنم برنامه اورست خوبه) و 2باره عکسش رو قرار بدید.
7:کابل برقی که برای کیس استفاده میکنید، قبلی هست یا عوض کردید؟
8:ویندوز خالی هم این مشکل رو داره؟ (معمولا چه نرمافزار هایی رو نصب میکنید؟)

ess_1362
22-03-2014, 09:34
اول که توصیه م یکنم سیستم را بیرون از کیس مورد بررسی دقیق قرار بدین و روشن کنید تا احتمال اتصال کوتاه هر چند خیلی کم هست ولی بررسی بشه
نکته دوم در مورد ریست شدن متوالی نوسان برق شهری هست. حتما چک کنید ببینید برق محل زندگی شما نوسان داره یا نه و نوسانش به چه شکل هست بطور مثال در سیستم خودم وقتی در محل جشکاری با جریان برق صورت می گیره سیستم پشت سر هم ریستارت میشه
نکته سوم بررسی وضعیت دمایی پردازنده هست که خیلی مهمه
توصیه می کنم در ویندوز نرم افزار hw monitor را باز کنید و یک تست 20-25 دقیقه ای با prime95 در حالت blending از پردازنده بگیرید و در حین تست به دقت دمای پردازنده را در hw monitor بررسی کنیدو اگر بالا رفت یا فن مشکل دره و به خوبی روی پردازنده سوار نشده یا خمیر حرارتی ایراد داره
نکته بعدی در مورد ماژول های رم هست
استیبل کردن ماژول های رم GEIL کار هر کسی نیست و مهارت و تجربه بسیار بالایی می خواد
باید تایمینگش بصورت دستی به دقت چک بشه
خوردم برای استیبل کردن ماژول های رمم شاید حدود 2 ساعت تست تنظیم انجام داد تا به نتیجه مطلوب رسیدم
توصیه می کنم اگر موارد بالا را بررسی کردین و نتیجه ای حاصل نشد یک شات از تب مموری و SPD نرم افزار CPUZ حتما بذارید تا بررسی کنم

dashmojtaba
22-03-2014, 09:42
ریست های ناگهانی تقریبا بدون دلیل، یک بار برای من پیش اومده بود که دلیلش باد کردن خازن های مادربورد بود (که در مورد شما نمیتونه اینطور باشه، چون میگید بورد رو جدیدا تعویض کردید!)
یک بار هم زمان بازی ،اول هنگ میکرد و بعد بلو اسکرین و ریست میشد که از رم بود!(که بازم در مورد شما نمیتونه اینطوری باشه چون رم ها رو جدیدا تعویض کردید!)

و چند تا سوال که خواهشا دقیق جواب بدید:
1:قبل ریست هنگ نمیکنه؟
2:سرعت سیستم بصورت محسوسی افت نمیکنه؟
3:این مشکل زمان خاصی هم داره؟ مثلا شب ها بیشتر باشه؟!!
4:ویندوزی که قبلا نصب میکردید، همون ویندوزی هست که حالا نصب میکنید؟(از روی همون DVD؟)
5:کرکش چطور؟ همونه؟
6:این دما در حالت بی کاری هست! شما هم زمان با اجرای این نرم افزار، نرمافزاری برای تست پردازنده اجرا کنید (مثلا فکر کنم برنامه اورست خوبه) و 2باره عکسش رو قرار بدید.
7:کابل برقی که برای کیس استفاده میکنید، قبلی هست یا عوض کردید؟
8:ویندوز خالی هم این مشکل رو داره؟ (معمولا چه نرمافزار هایی رو نصب میکنید؟)

1.بله هنگ میکنه به چند دقیقه یا بیشتر که گاهی ترجیح میدم با دکمه کیس ریستش کنم
2.سرعت سیستم جدید که بستم مثل قبلیه چون از اول مشکل ریست داشته نمیتونم بگم افت کرده یا نه ولی سیستم قبلی چرا خیلی افت کرده بود و صفحات وب رو به زحمت بالا میوردن مثلاً
3. زمان خاصی نداره اما تو گرما بیشتر پیش میاد!
4.مدتیه با یه دی وی دی نصب میکنم ولی قبلاً با یه دی وی دی دیگه نصب میکردم که اونم همین مشکل رو داشته
5. کرک های مختلف تست کردم
6.اونوقت که اجراش کردم ویروس یابی میکردم و تو اینترنت بودم متأسفانه الان سیستمم اصلاً بالا نمیاد!
7.عوض کردم
8. بله از همون ابتدای نصب همین که میخواستم آپدیتای ماکروسافت که به شکل اتوماتیک نصب میشه رو نصب کنم ریست شد! چیز زیادی هم نصب نکردم یه قندشکن ک ر ی و بود و یه بازی مدرن وارفر3 که اونم پاک کردم و در کل فکر نکنم به اینا ربط داشته باشه چون همه از این نسخه ها استفاده کردن و خودم دو سال پیش از اینها به راحتی استفاده میکردم و برای ویندوز ایرادی نداشتن

سلام
ریست شدن دلایل مختلف داره و نمیشه همینجوری نظر داد اما ریست بدون بلو اسکرین باز یه راهنمایی هست جهت فهمیدن مشکل.گرافیک و پاور و سیپیو و هارد و رم معمولا همشون بلو اسکرین رو میاره اما دو مورد گاهی فرصت به بلو اسکرین هم نمیده.یکی وقتی سوکت رم یا خازن مربوط به سوکت رم مشکل دار باشه.یکی اینکه پاور مشکل دار باشه.
مین رو بیرون از کیس تست کنید و بایوسو اپدیت کنید.
پاور رو چک کنید به یه پاور دیگه.
راجب برق داشتن هم تا حدی عادیه اما اگه زیاده خب یه جایی از داخل به بدنه اتصال داره.کیس من در حدی برق داره که گوشی رو با یو اس بی شارژ میکنم بدنه گوشی چون استیل هست برقدار هست!! که این حد غیر عادیه ولو ریست ندارم.
ریست جدید با بلو اسکرین مداوم هم بخاطر دیفالت کردن مین هست که مود هارد رو از achi به ide یا بلعکس تغییر داده

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

والا من به جز هارد همه قطعات از جمله پاور رو عوض کردم و الان گرین530 نو گذاشتم
این مود هارد رو چجور برگردونم به حالت قبل خیلی تو بایوس گشتم ولی فایده نداره الان اون سیستم که اطلاعات مهمم داخله اصلاً بالا نمیاد کمک کنید :n03:

dashmojtaba
22-03-2014, 09:51
اول که توصیه م یکنم سیستم را بیرون از کیس مورد بررسی دقیق قرار بدین و روشن کنید تا احتمال اتصال کوتاه هر چند خیلی کم هست ولی بررسی بشه
نکته دوم در مورد ریست شدن متوالی نوسان برق شهری هست. حتما چک کنید ببینید برق محل زندگی شما نوسان داره یا نه و نوسانش به چه شکل هست بطور مثال در سیستم خودم وقتی در محل جشکاری با جریان برق صورت می گیره سیستم پشت سر هم ریستارت میشه
نکته سوم بررسی وضعیت دمایی پردازنده هست که خیلی مهمه
توصیه می کنم در ویندوز نرم افزار hw monitor را باز کنید و یک تست 20-25 دقیقه ای با prime95 در حالت blending از پردازنده بگیرید و در حین تست به دقت دمای پردازنده را در hw monitor بررسی کنیدو اگر بالا رفت یا فن مشکل دره و به خوبی روی پردازنده سوار نشده یا خمیر حرارتی ایراد داره
نکته بعدی در مورد ماژول های رم هست
استیبل کردن ماژول های رم GEIL کار هر کسی نیست و مهارت و تجربه بسیار بالایی می خواد
باید تایمینگش بصورت دستی به دقت چک بشه
خوردم برای استیبل کردن ماژول های رمم شاید حدود 2 ساعت تست تنظیم انجام داد تا به نتیجه مطلوب رسیدم
توصیه می کنم اگر موارد بالا را بررسی کردین و نتیجه ای حاصل نشد یک شات از تب مموری و SPD نرم افزار CPUZ حتما بذارید تا بررسی کنم

دوست عزیز سیستم دیگه بالا نمیاد از وقتی بایوس رو روی optimal تنظیم کردم
فکر نمیکنم به خاطر برث شهری باشه چون این ریست شدن زمان کاربری در سه ساختمان وجود داشته! و فقط در مورد این کیس یا بهتر بگم این هارد یا بهترتر بگم هارد قبلی و این هارد که اول روی قطعاتی نصب شد که با اون هارد کار کرده بود پیش اومد! مشکل مشکل پیچیده و جنون آمیزیه واقعاً نمیدونم الان تنها شک طبیعی باید به همین اتصال برقا باشه یا هارد چون بقیه قطعات هم گارانتی دارن و هم تازه نصب شدنو شرکت معتبری هم اسمبل کرده!!!! واقعاً گیج شدم رفتم تاپیک مشکلات هارد که دوستان با توجه به عکسی که از health هاردم گرفتن گفتن بعیده هارد مشکلی داشته باشه پس این اتصالات شاید مسئله باشه که اونم خیلیا میگن جدی نیست البته من دیواره های چپ و راست کیس رو هم جدا کردم بازم برق داشت یعنی دست به پیچ های پشت کیس که میزدم برق داشت البته اینم بگم کل کیس برق نداره یه جاهای خاصیش مثل پیچ ها یا usb جلو برق داره

amir200812
22-03-2014, 10:00
1.بله هنگ میکنه به چند دقیقه یا بیشتر که گاهی ترجیح میدم با دکمه کیس ریستش کنم
2.سرعت سیستم جدید که بستم مثل قبلیه چون از اول مشکل ریست داشته نمیتونم بگم افت کرده یا نه ولی سیستم قبلی چرا خیلی افت کرده بود و صفحات وب رو به زحمت بالا میوردن مثلاً
3. زمان خاصی نداره اما تو گرما بیشتر پیش میاد!
4.مدتیه با یه دی وی دی نصب میکنم ولی قبلاً با یه دی وی دی دیگه نصب میکردم که اونم همین مشکل رو داشته
5. کرک های مختلف تست کردم
6.اونوقت که اجراش کردم ویروس یابی میکردم و تو اینترنت بودم متأسفانه الان سیستمم اصلاً بالا نمیاد!
7.عوض کردم
8. بله از همون ابتدای نصب همین که میخواستم آپدیتای ماکروسافت که به شکل اتوماتیک نصب میشه رو نصب کنم ریست شد! چیز زیادی هم نصب نکردم یه قندشکن ک ر ی و بود و یه بازی مدرن وارفر3 که اونم پاک کردم و در کل فکر نکنم به اینا ربط داشته باشه چون همه از این نسخه ها استفاده کردن و خودم دو سال پیش از اینها به راحتی استفاده میکردم و برای ویندوز ایرادی نداشتن

والا من به جز هارد همه قطعات از جمله پاور رو عوض کردم و الان گرین530 نو گذاشتم
این مود هارد رو چجور برگردونم به حالت قبل خیلی تو بایوس گشتم ولی فایده نداره الان اون سیستم که اطلاعات مهمم داخله اصلاً بالا نمیاد کمک کنید :n03:

*منظور من از کاهش شدید سرعت، این بود که بعد از مدتی که سیستم کار میکنه، سرعت سیستم پایین بیاد! مثلا فایل 100 مگی رو تو 2 دقیقه کپی کنه (که معمولا باید در 2 3 ثانیه این کار رو انجام بده)
یا فایل های ویدئویی رو نتونه درست اجرا کنه و لگ داشته باشه.

و با توجه به این گفته شما:

آخه چه ویروسیه که فقط وقتی برنامه های سنگین اجرا میشه سیستم رو ریست میکنه یا وقتی سیستم زیاد روشن باشه این کارو میکنه
و اینکه شما اهواز هستید و هوای اونجا هم گرمه پس:

من بیشترین احتمال رو به این میدم که مشکل از دمای قطعات هست!
شما با نرم افزار EVEREST یک تست 10 15 دقیقه ای انجام بدید و همزمان میزان دمای پردازنده رو هم چک کنید!

**اگه تنظیمات بایوس رو دستکاری کردید که سیستم بالا نمیاد، میتونید باطری CMOS رو بردارید و بد چند ثانیه بزارید سر جاش! همه تنظیمات ریست میشه...

dashmojtaba
22-03-2014, 10:11
تنظیمات همین الانم ریست شده که اینجور شده!
این باطری کجاست بابا من اطلاعاتم صعیفه :(
فکر کنم اینکه دوستمون گفت علتشه : چجور مود هارد رو تو بایوس عوض کنم ؟؟

amir200812
22-03-2014, 10:24
تنظیمات همین الانم ریست شده که اینجور شده!
این باطری کجاست بابا من اطلاعاتم صعیفه :(
فکر کنم اینکه دوستمون گفت علتشه : چجور مود هارد رو تو بایوس عوض کنم ؟؟

اخه اگه این مورد هم باشه، بالا میاد ولی نمیتونه سیستم عامل رو لود کنه و میتونید برید به تنظیمات بایوس!
ولی بنا به گفته شما، کلا نمیتونید وارد تنظیمات بایوس بشید! اینطوره؟

باطری Cmos هم روی مادربورد هست (از این باطری های سکه ای)

dashmojtaba
22-03-2014, 11:56
اخه اگه این مورد هم باشه، بالا میاد ولی نمیتونه سیستم عامل رو لود کنه و میتونید برید به تنظیمات بایوس!
ولی بنا به گفته شما، کلا نمیتونید وارد تنظیمات بایوس بشید! اینطوره؟

باطری Cmos هم روی مادربورد هست (از این باطری های سکه ای)

میتونم وارد بایوس بشم ولی ویندوزو نمیتونم لود کنم :

1....خیلی تو بایوس گشتم ولی فایده نداره الان اون سیستم که اطلاعات مهمم داخله اصلاً بالا نمیاد کمک کنید :n03:

dashmojtaba
22-03-2014, 12:02
من دیگه از درست شدن این هارد ناامید شدم چاره ای نیست قید کارامو بزنم تا چند روز تعطیلی تموم بشه ببرمش یا درستش کنن یا یه هاردم بره تو پاچم البته اساتید هم حرفشون محترمه که میگن بعیده از هارد باشه ولی پس مشکل از چیه ؟ از این قطعات گرون قیمتی که تو پست اول توضیح دادم تازه خریدمو برام اسمبل کردن ؟! :n28:

vissoto
22-03-2014, 12:06
اگر اطلاعات مهمی در درایو C ندارید دوباره ویندوز نصب کنید .ویندوز دیگری به جز انچه قبلا نصب کرده اید.(هنگام نصب فقط درایو را انتخاب کنید و delete یا فرمت نکنید.)
یا با روش زیر اطلاعات مهم را از هارد خارج کنید.

dashmojtaba
22-03-2014, 12:11
متأسفانه اطلاعات مهمی تو درایو سی دارم فقط خواستم از شما اینه که کمکی بکنید موقتاً دوباره ویندوزم لود بشه
ضمناً دی وی دی رایترو با هزار زحمت از کیس خارج کردم دیگه بعید میدونم بتونم نصبش کنم یادم نیست کدوم سیما بهش وصل بود !

vissoto
22-03-2014, 12:33
پس از روشن شدن بلافاصله چند بار F8 را بزنید و سپس با safe mode یا last good configuration بوت شوید.

dashmojtaba
22-03-2014, 12:35
دی وی دی رایترو نصب کردم خدا کنه سیماشو اشتباه وصل نکرده باشم!
باشه رفیق الان میرم سر اون سیستم ببینم چی میشه
ممنون
فعلاً...

dashmojtaba
22-03-2014, 13:03
خب خوشبختانه هم دی وی دی رایتر راه افتاد هم ویندوزو لود کردم البته نه با f8! چون اینو که میزدم یه کادر سبزرنگ شبیه محیط بایوس میومد که فقط میپرسید هارد بالا بیاد یا رایتر یا بایوس (حتی دیسک هم که نباشه همینو میگه) اما اون پستی که یکی از دوستان زده بودو ت بایوس اون گزینه های ade و achi رو پیدا کردمو تغییر دادم که خب راهنماییشون خیلی خوب بودو ویندوز دیگه بالا میاد
ویندوز که بالا اومد باز قفل کردو ریست شد بعد خودش گزینه safe mode رو نشون دادو منم با نت ورکینگشو انتخاب کردمو اومدم الان همه اطلاعات مهمو انتقال دادم به یکی از درایوا
به نظرم چاره ای نیست همه اطلاعاتو با فلش متقل کم به یه سیستم دیگه بعد ویندوز نصب کنم ببینم مشکل حل میشه یا همونطوره
بازم دوستان نظر بدن ببینیم چکار کنیم بهتره

amir200812
22-03-2014, 14:03
خب خوشبختانه هم دی وی دی رایتر راه افتاد هم ویندوزو لود کردم البته نه با f8! چون اینو که میزدم یه کادر سبزرنگ شبیه محیط بایوس میومد که فقط میپرسید هارد بالا بیاد یا رایتر یا بایوس (حتی دیسک هم که نباشه همینو میگه) اما اون پستی که یکی از دوستان زده بودو ت بایوس اون گزینه های ade و achi رو پیدا کردمو تغییر دادم که خب راهنماییشون خیلی خوب بودو ویندوز دیگه بالا میاد
ویندوز که بالا اومد باز قفل کردو ریست شد بعد خودش گزینه safe mode رو نشون دادو منم با نت ورکینگشو انتخاب کردمو اومدم الان همه اطلاعات مهمو انتقال دادم به یکی از درایوا
به نظرم چاره ای نیست همه اطلاعاتو با فلش متقل کم به یه سیستم دیگه بعد ویندوز نصب کنم ببینم مشکل حل میشه یا همونطوره
بازم دوستان نظر بدن ببینیم چکار کنیم بهتره

قبل تعویض ویندوز، 15 دقیقه پردازنده رو تحت فشار قرار بدید و دما رو چک کنید... (با نرم افزار هایی که صفحه قبل معرفی شد!)

dashmojtaba
22-03-2014, 15:10
فکر نکنم به 15 دقیقه بکشه این تحت فشار باشه سریع ریست میشه تحت فشارم نباشه قفل میکنه بعد چند دقیقه ریست میشه کلاً داغونه!
ولی باشه سعیمو میکنم

ess_1362
22-03-2014, 20:26
آقا شما دو تا شات از تب های مموری و SPD نرم افزار CPUZ بذارید تا وضعیت رم بررسی بشه
این مشکل بعید هست که از هارد باشه

dashmojtaba
23-03-2014, 09:29
آقا سی پی یو رم و بقیه قطعات رو تازه خریدم والا من همه چیزو نو کردم به جز هارد و پاور که دیدم همون داستان شروع شده فرداش رفتم پول مفتو دل بیرحم پاور 530 خریدم اما چیزی عوض نشد اما کاش هاردم خریده بودم این همه زندگیم فلج نمیشد الان تنها چیزی که از کیس مشکل دار قببل تو این کیس هست هارده که اینم فقط یه ساله کار میکنه ولی اینم از روز اول که خریدم ریست میشد!
الان تو این سیستم جن گرفته دارم تایپ میکنم نمیدونم چه سری تو وجودشه حتی کیبوردم قطعو وصلی داره گاهی تایپ نمیکنه!
تو safe mode هم که به سلامتی ریست میشه
یکی بگه این برق داشتن کیس و قطعو وصلی کیبورد که فقط در مورد کیس جدید و کیس قبلیه به خاطر چیه؟ چرا این بازیا سر من درمیادو تمومی نداره

dashmojtaba
23-03-2014, 20:53
آقا شما دو تا شات از تب های مموری و SPD نرم افزار CPUZ بذارید تا وضعیت رم بررسی بشه
این مشکل بعید هست که از هارد باشه

ahmad000012
23-03-2014, 21:29
عزیزم چند پست بالاتر هم گفتم مشکل از هاردته
البته اگه fdisk کنی به احتمال زیاد مشکل حل میشه
اما اطلاعاتت پاک میشه
به نظر من یک هارد جدید نهیه کنی بهتره

dashmojtaba
23-03-2014, 22:29
آره منم نظرم به هارده
خوشبختانه سیستمو خالی کردم منتها یه مشکل مسخره در حد اعلی:
دیگه دی وی دی نصب ویندوزم هنگ میکنه ! یعنی صفحه ستاپ که میاد موس و کیبورد غیرفعال میشه! حتی سوکت لن مودم پشت کیس هم که چراغش با برق کیس روشنه همیشه این لحظات خاموشه !! خدایا مشکل از اسمبله یا هارد ؟! آخه این قطعات خدا وکیلی همه آکبندن به جز هارد! :n13:

ess_1362
23-03-2014, 22:43
به نظر نمیاد تایمینگ رم مشکل خاصی داشته باشه
تنها کاری که می تونی انجام بدی trc را در بایاس دستی بذرای روی 38
مورد دیگه ای نمی بینم

ahmad000012
23-03-2014, 23:19
در مورد غیر فعال شدن کیبرد در حین نصب گزینه usb keyboard supord توی بایوس باید enable باشد.
با توجه به اینکه بایاس را رست کرده اید احتمال دارد این گزینه غیرفعال شده باشد.

vissoto
24-03-2014, 08:01
می توانید از موس و کیبورد هایPS/2 استفاده کنید.
موس و کیبوردهایUSBبه تنظیمات use legasy usb keyboard and mouse نیاز دارند.

dashmojtaba
24-03-2014, 09:57
دیگه فردا میبرمش میکوبمش تو سرشون میگم درستش کنید 5 روزه علافم کرده اگه گفتن مشکل از هارده چی؟

dashmojtaba
24-03-2014, 14:13
این trc دو گزینه داشت یکیش روی 39 بود یکی 38 البته نمیشد تغییرش داد
usb هم فعال بود
دوستان از راهنیی هاتون ممنونم فک کنم چاره ای نیست فردا مرم میدم به خودشون یا درستش میکن یا دیگه نمیدونم چه کنم

پ.ن: دیگه حالا شما هم به این نتیه رسیدید این مشکل نامعلوم به چیزایی مثل رمال جنگیر و ... نیاز داره !

dashmojtaba
24-03-2014, 18:23
بله موفق شدم ویندوزو عوض کنم قبلش هم فرمت کردم هم پارتیشن بندی کردم ولی تا ویندوزو نصب کردمو درایورای مادر و گرافیکو نصب کردم باز ریست شد

TREASURES
24-03-2014, 18:40
سلام دوست عزیز
شما سیستم رو بیرون کیس روشن کن بعنی از کیس خارجش کن !
دوم اینکه برق داشتن کیستون مربوط به بد اسمبل شدنش است که قسمتی از قطعات سیستم با کیس تماس داره
رم ها هم که مشکلی نداشتن
در صورت امکان با هارد دیگه هم تست بشه
برق خونه هم باید چک بشه که نوسان زیاد از حد نداشته باشه

dashmojtaba
24-03-2014, 19:05
حالا نمیدونم فردا چجوری این مشکل عجیبو به این خدماتیا توضیح بدم!
چون ریست شدنش زمان خاصی نداره کشف دلیلشم که کار هرکسی نیست بعید نیست بگن مشکلی نداره که زحمتو از سرشون کم کنن!

TREASURES عزیز باشه اینم کارم سعی میکنم انجام بدم ولی چون اسمبل بلد نیستم میترسم دل و روده رو کلاً بریزم بیرون بعد نتونم سوارش کنم!
در مورد هارد هم دیگه چاره ای نیست یکی بخرم ! این خیلی سنگین شده
ظواهر نشون میده این هارد واقعاً مشکل داره دیر صفحه wellcome رو نشون میده دیر برنامه ها نصب یا اجرا میشه و با اینکه فرمت و خالی شده سنیگنی رو میشه درش دید من فکر میکنم کیس قبلی به خاطر بقیه قطعاتش میزده هاردارو خراب یا ضعیف میکرده که اینم با اینکه یه ساله دارمش همینطوره
معقول ترین علت برای مشکل همین میتونه باشه نه اینکه به قطعات گرون قیمت و آکبندی که تازه سوار شده ایراد بگیرم گرچه همین برق داشتنم خودش یه عیبه

بازم از همه کارشناسای دلسوز سایت تشکر میکنم درسته مشکل حل نشده ولی خیلی ازتون چیز یاد گرفتم و وقت گذاشتیدو از خیلی جهات به نتایج خوبی رسیدم حداقل الان تقریباً با توجه به نظر مثبت اکثرتون مطمئنم مشکل یا از اسمبله یا از هارد

فقط ای کاش مشکل معلوم و رفع میشد تا مجبور نشم یه هارد دیگه خرج کنم بخرم

dashmojtaba
01-04-2014, 19:31
بالاخره معلوم شد چیه
این رم ها با مادربوردم همخونی نداشته
حالا موقتی یه رم دو گیگ گذاشتن آزمایشی داره کار میکنه دیگه ریست نشد