ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد کپی کردن اطلاعات هارد بد سکتور داده

AmirKypr
21-03-2014, 02:25
سلام دوستان سال نو مبارک
اخیرا یکی از هارد های من بد سکتور داده و اون اطلاعاتی که می خوام ازش بردارم 200 گیگ هست.
هارد که وصل می کنم پارتیشن ها شناسایی می شه و مشکل نداره! اما یه سری از فایل ها رو که می خوام اجرا کنم یا کپی کنم هنگ می کنه و باید سیستم رو ری استارت کنم!
تا الان با بدبختی 80 گیگ از 200 گیگ رو به یه هارده دیگه انتقال دادم! اما الان مابقی رو هر کاری می کنم کپی شه ، 1 % پیشروی می کنه بعدش اون نوار سبز رنگ قرمز می شه و عملیات کپی کردن رو انجام نمیده! کنسل کنم یا هر کاره دیگه رو اون هارد انجام بدم هنگ می کنه!!

لطفا راهنمایی کنید چطور می تونم باقی این اطلاعات رو کپی کنم !؟
نرم افزاری برای اینکار موجوده !؟
کلا چه راهی رو پیشنهاد می کنید !؟

با تشکر...!

hamed_m2
21-03-2014, 11:09
سلام
میتونی با Hirens Boot سیستمو بوت، و با برنامه HDD Regenerator هارد رو بدسکتورگیری کنی، بعد هارد به هارد و اطلاعاتت رو کپی کنی.

taha01
21-03-2014, 11:49
سلام رم گوشیه منم اینطوری شده با این نرم افزارها میتونمدرست کنم؟

AmirKypr
21-03-2014, 18:41
سلام
میتونی با Hirens Boot سیستمو بوت، و با برنامه HDD Regenerator هارد رو بدسکتورگیری کنی، بعد هارد به هارد و اطلاعاتت رو کپی کنی.
مرسی دوست عزیز
اینکارو دارم انجام می دم الان ، در حال حاظر 91.09 درصد پیش رفت! تا 90 درصرد خیلی خوب پیش رفت اما از 90 درصد به بعد که شروع شد به ثبت Bad Sector ها روند خیلی خیلی کند پیش میره! نزدیک به 6 ساعت هست که تنها 1 درصد پیشروی کرده!!
تا الان هم 250000 تا Bad Sector پیدا کرده! :n04:

یعنی باید بزارم تا این تموم شه !؟ فکر کنم 2 3 روز باید وقت بزارم برای این کار !! :n28:

hamed_m2
22-03-2014, 10:55
آره بزار تموم شه ولی تجربه میگه، تموم که شد اطلاعاتت رو بردار و چیزی روی این هارد نریز.