PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به نظر شما از بین اینا چه رشته ای برم؟

mr.rad
20-03-2014, 13:59
سلام.
من امسال کنکور دارم، رشتم ریاضیه و الان پیش دانشگاهی هستم. در انتخاب رشته موندم، معیارها: علاقه، جایگاه اجتماعی ، در آمد و...

عمران یا معماری(کلا به ساخت و ساز علاقه دارم، ولی می گن عمران درساش بیش از حد سخته و...)، حسابداری(به ریاضیات کاربردی علاقه دارم، نه ریاضی محض و... عاشق حساب دو دوتا چهارتا هستم) ، فناوری اطلاعات(به این زمینه هم علاقه دارم و برنامه نویسی و طراحی وب هم از الان بلدم).
الان از بین رشته های بالا موندم، از نظر علاقه که تقریبا به همشون علاقه دارم، از نظر جایگاه اجتماعی هم که همشون مهندسی هستند و جایگه خوبی دارند شاید درجه ی حسابداری یکم پایین تر باشه(قصد توهین به این رشته رو ندارم، از نظر عوام میگم). می مونه معیار درآمد.

در ضمن من یه مقدار دیر شروع کردم به خوندن(تازه می خوام شروع کنم) و شاید نتونم دولتی نزدیک به محل سکونتمون قبول شم، در نتیجه اگه رشتش طوری باشه که بشه همزمان با تحصیل کار کرد و مخارج دانشگاه رو هم کسب کرد که چه بهتر!

oOomid.M
20-03-2014, 18:50
سلام.
من امسال کنکور دارم، رشتم ریاضیه و الان پیش دانشگاهی هستم. در انتخاب رشته موندم، معیارها: علاقه، جایگاه اجتماعی ، در آمد و...

عمران یا معماری(کلا به ساخت و ساز علاقه دارم، ولی می گن عمران درساش بیش از حد سخته و...)، حسابداری(به ریاضیات کاربردی علاقه دارم، نه ریاضی محض و... عاشق حساب دو دوتا چهارتا هستم) ، فناوری اطلاعات(به این زمینه هم علاقه دارم و برنامه نویسی و طراحی وب هم از الان بلدم).
الان از بین رشته های بالا موندم، از نظر علاقه که تقریبا به همشون علاقه دارم، از نظر جایگاه اجتماعی هم که همشون مهندسی هستند و جایگه خوبی دارند شاید درجه ی حسابداری یکم پایین تر باشه(قصد توهین به این رشته رو ندارم، از نظر عوام میگم). می مونه معیار درآمد.

در ضمن من یه مقدار دیر شروع کردم به خوندن(تازه می خوام شروع کنم) و شاید نتونم دولتی نزدیک به محل سکونتمون قبول شم، در نتیجه اگه رشتش طوری باشه که بشه همزمان با تحصیل کار کرد و مخارج دانشگاه رو هم کسب کرد که چه بهتر!

سلام
در مورد اینکه همزمان میخوای هم درس بخونی و هم کار بکنی یه کم سخته ، یعنی اینکه الان اکثر کسانی که از دانشگاه فارغ میشن بیکارن و کاری مرتبط با مدرک تحصیلی گیر نمیارن چه برسه به شما که دانشجو باشی:n05: البته خواستن توانستن است ، یا هم شاید جایی آشنا داری که بخواد بزارت سر کار این قضیش فرق میکنه
در مورد عمران هم نه زیاد سخت نیست ، اما بعدش که فارغ میشی تازه سختی ها شروع میشه مخصوصا وقتی میبینی بازارکار یه چیز دیگس ، اما اونیکه تو دانشگاه خوندی و یاد گرفتی 180 درجه مسیرش فرق داره .. و باید یاد بگیری چطور گرگ باشی:n02: من خودم فارغ التحصیل رشته عمران هستم:n02: تازه سربازیم تموم شده
اما معماری تو دانشگاه واقعا سختی زیاد داره ، دیدم که میگم باید شب ها نخوابی بشینی تا صبح ماکت درست کنی آخر سرم که میاریش دانشگاه بچه های عمران مسخرت میکنن میگن کاردستی درست کردی

mr.rad
20-03-2014, 19:17
سلام
در مورد اینکه همزمان میخوای هم درس بخونی و هم کار بکنی یه کم سخته ، یعنی اینکه الان اکثر کسانی که از دانشگاه فارغ میشن بیکارن و کاری مرتبط با مدرک تحصیلی گیر نمیارن چه برسه به شما که دانشجو باشی:n05: البته خواستن توانستن است ، یا هم شاید جایی آشنا داری که بخواد بزارت سر کار این قضیش فرق میکنه
در مورد عمران هم نه زیاد سخت نیست ، اما بعدش که فارغ میشی تازه سختی ها شروع میشه مخصوصا وقتی میبینی بازارکار یه چیز دیگس ، اما اونیکه تو دانشگاه خوندی و یاد گرفتی 180 درجه مسیرش فرق داره .. و باید یاد بگیری چطور گرگ باشی:n02: من خودم فارغ التحصیل رشته عمران هستم:n02: تازه سربازیم تموم شده
اما معماری تو دانشگاه واقعا سختی زیاد داره ، دیدم که میگم باید شب ها نخوابی بشینی تا صبح ماکت درست کنی آخر سرم که میاریش دانشگاه بچه های عمران مسخرت میکنن میگن کاردستی درست کردی
نه پارتی یا آشنا و... ندارم، منظورم کار مرتبط با رشته تحصیلی نیست، منظورم اینه که درسش سبک باشه(مثلا با روزی یکی دو ساعت مطالعه جمع بشه) که آدم بتونه بره یه جا کار کنه(تو بازار). به همین خاطر بیشتر نظرم رو حسابداری هست چون همه می گن برای بچه هایی که رشتشون ریاضی بوده حسابداری خیلی راحته، با توجه به چیزی که شما گفتی احتمالا معماری حذفه چون وقت گیره و باید ماکت و... بسازم :|

oOomid.M
20-03-2014, 21:01
نه پارتی یا آشنا و... ندارم، منظورم کار مرتبط با رشته تحصیلی نیست، منظورم اینه که درسش سبک باشه(مثلا با روزی یکی دو ساعت مطالعه جمع بشه) که آدم بتونه بره یه جا کار کنه(تو بازار). به همین خاطر بیشتر نظرم رو حسابداری هست چون همه می گن برای بچه هایی که رشتشون ریاضی بوده حسابداری خیلی راحته، با توجه به چیزی که شما گفتی احتمالا معماری حذفه چون وقت گیره و باید ماکت و... بسازم :|

نه داداش الان متاسفانه اکثر دانشجوها پروژه ها رو میدن بیرون انجام بدن :n02:
اگرم خیلی دستت قوی باشه میتونی پروژه دوستانت رو هم انجام بدی و پول خوبی به جیب بزنی
یکی از همسایه های ما همینکار رو میکرد و پول خوبی به جیب میزد .. یعنی گوش ملت رو میبرید همچین
الان با این وضع دانشگاه ها و اینکه کسی روی مدرک تحصیلی هیچ حسابی باز نمیکنه بهت قول میدم اگر واقعا روزی 2 ساعت درس بخونی توی رشته مهندسی عمران آخر ترم شاگرد اول میشی

oOomid.M
20-03-2014, 21:02
راستی من در مورد فناوری اطلاعات اطلاعات زیادی ندارم اما اگر همون IT هست ، فکر میکنم رشته بسیار خوبی باشه ، الان متاسفانه عمران و معماری بسیار بسیار اشباع شده و بازار کارش واقعا خراب هست

mr.rad
20-03-2014, 23:35
بله همون it هست. نظرت راجب حسابداری چیه؟

A.M.D.D.E.V.I.L
20-03-2014, 23:46
مهندسی مواد به نظرم گزینه ی خوبی میاد . بازار کارش شلوغ نیست . زیاد هم سخت نیست کار پیدا کردن .
گرایش سرامیک توی ایران محدودیت داره ولی گرایش متالوژی بیشتر تو ایران رو بورسه ولی در خارج دقیقا برعکسه

bijandarbari
21-03-2014, 00:01
اینکه میگین به ریاضی کاربردی علاقه دارین.
به نظرم عمران برای شما مناسبه.چون همش محاسبه داره.محاسبات هم لذت بخشه.
سختی هم زیاد نداره.چون تنوع درساش زیاده ، کسل کننده نیست.

oOomid.M
21-03-2014, 00:28
بله همون it هست. نظرت راجب حسابداری چیه؟

حقیقتش در اطراف ، دوستان یا آشنایان کسی رو سراغ ندارم که حسابداری خونده باشه تا در مورد این رشته اطلاعاتی داشته باشم
الان زمونه ای هست که نه میشه دانشگاه بری ، و نه میشه دانشگاه نری
آدم میگه دانشگاه نرم از این لحاظ که واقعا وقت تلف کردن هست و هم اینکه خرج اضافی
از یه طرف هم نمیشه دانشگاه نری ، چون فردا روز میری جایی میگن مدرکت چیه ؟ احساس میکنی موقعیت اجتماعی پایینی داری یا وقتی میری خواستگاری طرف میگه دخترم لیسانس داره تصمیم داره فوق لیسانس شرکت کنه و میکوبنش توی سرت
پس به محض ورود به دانشگاه در هر رشته ای که تحصیل میکنی حتما به فکر پیدا کردن یه کار جانبی باش چون وقتی بیایی بیرون کسی نیست که دستت رو بگیره و وقتی هم نداری که بخوای خودت رو جمع و جور کنی

mr.rad
21-03-2014, 22:42
آقا راستی یه سوال، این رشته معماری که میگن توش پر از نقشه کشیه، ربطی به هندسه داره یا نه؟ من به نقشه کشی علاقه دارم( با این که اصولش رو نمی دونم :d ) ولی از هندسه خیلی خوشم نمیاد!
درآمد و بازارکار معماری بیشتر و بهتره یا عمران؟

oOomid.M
21-03-2014, 23:09
آقا راستی یه سوال، این رشته معماری که میگن توش پر از نقشه کشیه، ربطی به هندسه داره یا نه؟ من به نقشه کشی علاقه دارم( با این که اصولش رو نمی دونم :d ) ولی از هندسه خیلی خوشم نمیاد!
درآمد و بازارکار معماری بیشتر و بهتره یا عمران؟

سلام
والا تو دانشگاه ما 3 واحد (ریاضی عمومی 2) پاس کردیم ، اون توش هندسه هم داشت ، خیلی بدتر از هندسه تحلیلی دبیرستان و پیش دانشگاهی ، نمیدونم که معماری هم این واحد رو داره یا نه
اما تو نقشه کشی فکر نمیکنم زیاد کاربرد داشته باشه ، الان دیگه همه نقشه ها با کامپیوتر کشیده میشه ، با برنامه هایی مثل اتوکد
ولی خوب تو دانشگاه باید با دست هم نقشه بکشی تا دستت روون بشه و خودساخته بشی :n02: زیاد سخت نگیر بسیار لذت بخشه
من زیاد نقشه کشی نخوندم و فقط ترم اول نقشه کشی داشتم و بعدش رفتم اتوکد یاد گرفتم
در مورد پول :
ببین تو دانشگاه رشته معماری واقعا پرخرج هست همون ماکت هایی که بهت گفتم باید درست بکنی که بهت یارانه نمیدن باید از جیبت بزاری تا موادش رو تامین کنی ، یا باید کلی پول به ابزار آلات ترسیم بدی
باید بری یه لپ تاپ خوب بخری و یه سیستم درست و حسابی جمع کنی که بتونی رندرهای سه بعدی بگیری
اما بیرون از دانشگاه اگر واقعا زرنگ باشی و سعی کنی تو هرکاری بهترین باشی زیاد فرقی نداره که رشتت چی باشه اما بنظرم رشته عمران بیشتر میتونه پول در بیاره

majid_majidy2006
21-03-2014, 23:46
بچه ها نظرتون راجع به حسابرسی چیه؟
چه فرقی با حسابداری داره؟
کدوم بهتره؟
کدوم سخت تره؟

mr.rad
22-03-2014, 01:15
آقا بازم ممنون.
احتمالا همون عمران رو برم. فقط آخرین سوال: عمرانم مثل معماری هزینه های دانشگاهش بالاست یا نه؟

NOR-1
22-03-2014, 02:22
آقا بازم ممنون.
احتمالا همون عمران رو برم. فقط آخرین سوال: عمرانم مثل معماری هزینه های دانشگاهش بالاست یا نه؟

نه خرجش کمتره

oOomid.M
22-03-2014, 10:24
بچه ها نظرتون راجع به حسابرسی چیه؟
چه فرقی با حسابداری داره؟
کدوم بهتره؟
کدوم سخت تره؟

حسابرسی ؟ تا بحال نشنیدم نکنه یه رشته جدید هست یا از دل همون حسابداری اومده بیرون:n13:
فکر میکنم حسابداری بازار کارش بهتر باشه

آقا بازم ممنون.

رشته عمران بغیر از کاغذ و قلم و پول دادن برای خرید کتاب تقریبا میتونم بگم خرج دیگه نداره
حتی واحد های عملی زیادی هم نداره مثل معماری
یه مقدار هم هزینه های جانبی مثل نرم افزار و کامپیوتر و اینها هم هست که خوب در آینده قراره از همین ها پول در بیاری:n02: و توی همه رشته ها ثابت هست
یه چیز دیکه هم هست که اکثر نرم افزارهایی که رشته معماری استفاده میکنن مثل اتوکد و مکس و رویت رو شما هم میتونی یاد بگیری و یه در آمدی هم از اونطرف داشته باشی اما اونا نمیتونن بیان از نرم افزارهای رشته عمران استفده کنن چون سررشته اش رو ندارن

mr.rad
23-03-2014, 21:25
خیلی ممنون فقط یه سوال دیگه، اگه رشته عمران رو تو دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعی برم شرایط کاری و آیندش خیلی با دولتی فرق می کنه؟ (شاید بتونم دولتی شهرستان قبول بشم، به نظر شما برم شهرستان دولتی یا شهر خودمون آزاد؟)
لازم به ذکره که شهر خودمون احتمالا تهران یا تبریز خواهد بود(فعلا تهرانیم شاید چندماه دیگه بریم تبریز شایدم بمونیم :d )

oOomid.M
23-03-2014, 22:44
خیلی ممنون فقط یه سوال دیگه، اگه رشته عمران رو تو دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعی برم شرایط کاری و آیندش خیلی با دولتی فرق می کنه؟ (شاید بتونم دولتی شهرستان قبول بشم، به نظر شما برم شهرستان دولتی یا شهر خودمون آزاد؟)
لازم به ذکره که شهر خودمون احتمالا تهران یا تبریز خواهد بود(فعلا تهرانیم شاید چندماه دیگه بریم تبریز شایدم بمونیم :d )

داداش اگر بخوای در حال تحصیل کار هم بکنی بهتر هست که بری آزاد یا غیر انتفاعی
اما نوع دانشگاه که آزاد باشه یا دولتی اگر قرار باشه جایی استخدام بشی شاید تاثیر داشته باشه اما چون باید امتحان نظام مهندسی شرکت کنی تا پروانه کار بگیری پس نوع دانشگاه تو این مسئله هیچ تاثیری نداره

mojtabaivi
23-03-2014, 23:19
سلام. من دانشجوی عمرانم. توی مهندسیا عمران یکی از ساده ترین هاست و سخت نیس. الان انتخاب عمران نمیتونه خوب باشه، مگه اینکه یا پارتی داشتی باشی، یا پارتی داشته باشی، یا پارتی داشته باشی، یا پول داشته باشی و یا گرگ به قول دوستمون. الان دیگ بازارش اشباع شده، چه برسه به اینکه تو 4 سال دیگه حد اقل تموم میکنی. بعدشم سربازی. واسه نظام مهندسی هم سه سال... دانشگاهام که فرط و فرط دارن عمران میگیرن.
توی کل رشته ها از نظر من باز برق تا حدودی وضعیت کلیش بهتره. گرچه الان روی هیچ رشته ای بعد از فارغ التحصیلی نمیشه روی اشتغال 100 درصد تضمین کرد.

NOR-1
24-03-2014, 02:50
انتخاب رشته که همینطوری نیست هر کی یه چیزی پیشنهاد میده
مثلاً یکی از دوستام باباش قالب سازی داره خودش نقشه کشی صنعتی میخونه و خیلی هم علاقه داره
یکی دیگه کار تبلیغاتی و چاپ داره از علمی کاربردی مدرک چاپ گرفته
یکی دیگه کلش 24 ساعته تو کامپیوتره میره رشته کامپیوتر یا IT
یکی تو فاز ماشین مکانیکه میره رشته مکانیک خودرو
یکی تو کار چوبه مثل کابینت و MDF میره رشته چوب
یکی موسیقی دوست داره
یکی از ادبیات خوشش میاد
نقاشی
بنایی
کفاشی
حمالی
رمالی