ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهی برای ترساندن گربه قبل از مرگش !

befermatooo
20-03-2014, 02:26
سلام

من تعدادی کبوتر دارم که در بام خانه نگهداری میکنم و دلیل اینکه رو بوم دارم بخاطر در امان بودن از گربه بود .

اما امشب فهمیدم که یک گربه از روی دیوار ی به طول 7 متر بالا رفته . منم رفتم بالا و مشاهده کردم یکی از کبوترام کهع تازه پدر شده بود نیست :n28: .

خیلی عصبانی بودم و وقتی فهمیدم گربه از میترسه از این ارتفاع بره پایین تفنگ بادی را گرفتم و میخواستم تو مخش رو بترکونم (1 میل :n02: ) اما خوب نمیدونم چرا دلم سوخت .

چیکار باید بکنم که دیگه سراغ لونه کفتر هام نیاد ؟ من شنیدم اگه بترسونمش نمیاد . درسته ؟

من ادم بی رحمی نیستم اما نمیدارم کبوترام رو یکی یکی نوش جان کنه و مطمئنن دفعه بعد این گربه رو به سزای گربه قبلی که خوراک سگ هام شدن می رسونم .

میخوام بهش یه فرصت بدم :n02:

حالا راهی که امتحان شده در رابطه با ترساندن گربه چیه .

ممنون

Kom_eil
20-03-2014, 11:33
گربه ذات اش اینجوریه که یه جا لونه کبوتر، یاکریم ... یا هر پرنده ایی رو پیدا کنه مدام میره سراغشون دونه دونه دخلشونو میاره...
از این صحنه ها زیاد دیدم حواصت باشه ... :n02: یه یاکرم بالا کولر منزل ما لونه کرده بود خیلی راهش برای گربه سخت بود که بره بالا!
اما راه رفتن اون بالا رو که پیدا کرد مرتب یکی یکی دخلشونو آورد خیالش راحت شد رفت... :n03:

a6543210
20-03-2014, 11:43
بهترین راحل اینه امنیت جای نگهداری کبوتراتو بالا ببری...
راحل دیگه اینه گربه رو دیدی طوری بترسونی که قبض روح بشه به قول بچه ها! :n02: یعنی یادگاری بترسونی دیگه جرات نکنه بیاد سمت خونه شما!:n02: مثلا قوطی 5 کیلو حلبی سمتش پرت کن! صداش که زیاده گربه به خودش خراب می کنه!:n02:
در هر حال امنیت رو ببر بالا.چون گشنه باشه بازم می یاد!

bijandarbari
20-03-2014, 11:46
میگن خیس کردن گربه خیلی میرتسونش.

COD MW3
20-03-2014, 12:25
برای کبوترات یه قفس بزرگ درست کن...پسر عمم کلی کبوتر داره رو
پشت بومشون تو قفسن خیلی هم امن... گربه هم نمیتونه بخورشون..
یه همچین چیزی اگردرست کنی.. دست خودتم نمیرسه بهشون چه برسه گربه :n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sherpa
20-03-2014, 12:35
سلام

یه نوع دستگاه کوچک الکترونیکی هست که امواج مافوق صوت (آلتراسونیک) ایجاد میکنه. این امواج توی طیف شنوایی انسان نیست ولی توی طیف شنوایی سگ و گربه هست و اونارو میترسونه و از منطقه مورد حفاظت فراری میده. احتمالا توی ایران هم گیر میاد .
اگر این کیورد ها را سرچ کنی (توی آمازون) پیدا میکنی.
Cat Repellent
Cat Repeller

موفق باشی

™ Hadi
20-03-2014, 15:27
نه باو من خودم چند سال پيش توي حياطمون جوجه داشتم، گربه لعنتي اومده بود حياط و جوجه ها رو لت و پار کرده و خورده بود،
سر همين قضيّه، يه روز که طبق معمول گربه خانم اومد به پشت بام و سراغ غذا (چون من بهش غذا ميدادم) يه ليوان آب جوش آماده کردم و همين که اومد جلو پاشيدم به صورتش!
با خودم گفتم ميره ديگه پشت سرش نگاه نميکنه، ولي فرداش با کمال تعجّب ديدم اومد پشت بوم!
بعدش مثل همين دوستمون رفتم تفنگ بادي خريدم،[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند بار هم اين گلوله هاش به بدنش خورد ولي تأثيري نداشت!

نتيجه گيري: به نظر من بهتره به جاي اينکه اعصابتون رو داغون کنيد فقط جاي نگهداري اين کبوترها رو امن تر بکنيد، و ديگر هيچ.

با گربه ها هم کاري نداشته باشيم، بالأخره به قول دوستمون اينا ذاتشون اينه، اقتضاي غريزه و طبيعتشون اينه،
نيش عقرب نه از ره کين است، اقتضاي طبيعتش اين است.

همين اواخر هم يه قناري خوشگل داشتيم که آدم ميگفت بشنيم فقط خوندن اين رو گوش بدم!
يه روز اومديم ديدم که قناري از قفس ناپديد شده و فقط چند قطره خون توي قفس هست!
بعدش دو تا پاي قناري رو چند متر اون ور تر پيداش کرديم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid322
20-03-2014, 16:36
نه باو من خودم چند سال پيش توي حياطمون جوجه داشتم، گربه لعنتي اومده بود حياط و جوجه ها رو لت و پار کرده و خورده بود،
سر همين قضيّه، يه روز که طبق معمول گربه خانم اومد به پشت بام و سراغ غذا (چون من بهش غذا ميدادم) يه ليوان آب جوش آماده کردم و همين که اومد جلو پاشيدم به صورتش!
با خودم گفتم ميره ديگه پشت سرش نگاه نميکنه، ولي فرداش با کمال تعجّب ديدم اومد پشت بوم!
بعدش مثل همين دوستمون رفتم تفنگ بادي خريدم،[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نتيجه گيري: به نظر من بهتره به جاي اينکه اعصابتون رو داغون کنيد فقط جاي نگهداري اين کبوترها رو امن تر بکنيد، و ديگر هيچ.

با گربه ها هم کاري نداشته باشيم، بالأخره به قول دوستمون اينا ذاتشون اينه، اقتضاي غريزه و طبيعتشون اينه،

همين اواخر هم يه قناري خوشگل داشتيم که آدم ميگفت بشنيم فقط خوندن اين رو گوش بدم!
بعدش دو تا پاي قناري رو چند متر اون ور تر پيداش کرديم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه داستان دراماتیکی بود این داستان قناریه :دی

M . Sayid
20-03-2014, 16:55
کفتر بازیو بزار کنار !

befermatooo
20-03-2014, 22:04
گربه ذات اش اینجوریه که یه جا لونه کبوتر، یاکریم ... یا هر پرنده ایی رو پیدا کنه مدام میره سراغشون دونه دونه دخلشونو میاره...
از این صحنه ها زیاد دیدم حواصت باشه ... :n02: یه یاکرم بالا کولر منزل ما لونه کرده بود خیلی راهش برای گربه سخت بود که بره بالا!
اما راه رفتن اون بالا رو که پیدا کرد مرتب یکی یکی دخلشونو آورد خیالش راحت شد رفت... :n03:

آره . خیلی بی حیا هست . اصلا رواست داریم که گریه آرزوش اینه که صاحب خونه مور باشه تا بتونه ازش بدزده :n09:

بهترین راحل اینه امنیت جای نگهداری کبوتراتو بالا ببری...
راحل دیگه اینه گربه رو دیدی طوری بترسونی که قبض روح بشه به قول بچه ها! :n02: یعنی یادگاری بترسونی دیگه جرات نکنه بیاد سمت خونه شما!:n02: مثلا قوطی 5 کیلو حلبی سمتش پرت کن! صداش که زیاده گربه به خودش خراب می کنه!:n02:
در هر حال امنیت رو ببر بالا.چون گشنه باشه بازم می یاد!

پیرو فرمایشاشت ما ، یه ترقه آماده کردم که وقتی اومد رو بوم ، کنارش بترکونم . این فکر کنم جواب میده یقینا :n02:

این کار وقت گیره و اجرای کردنش سخته .

برای کبوترات یه قفس بزرگ درست کن...پسر عمم کلی کبوتر داره رو
پشت بومشون تو قفسن خیلی هم امن... گربه هم نمیتونه بخورشون..
یه همچین چیزی اگردرست کنی.. دست خودتم نمیرسه بهشون چه برسه گربه :n02:

من مخالف این موضوع هستم که کبوتر رو حصر کنم . دوست دارم کبوترام آزاد بشن و روم بوم بچرن :n13: .

روایت داریم : آنان که آزادی را فدای امنیت میکنند ، نه لیاقت آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را .

سلام

یه نوع دستگاه کوچک الکترونیکی هست که امواج مافوق صوت (آلتراسونیک) ایجاد میکنه. این امواج توی طیف شنوایی انسان نیست ولی توی طیف شنوایی سگ و گربه هست و اونارو میترسونه و از منطقه مورد حفاظت فراری میده. احتمالا توی ایران هم گیر میاد .
اگر این کیورد ها را سرچ کنی (توی آمازون) پیدا میکنی.
Cat Repellent
Cat Repeller

موفق باشی

برای کبوتر ها مضر نیست ؟

ولی به نظر من این چیزا در بلند مدت رو انسان تاثیر می زاره .

خوراک فیلم هندی :n10:

منم عین خودت درد کشیدم . میدونم چقدر سخته .

کفتر بازیو بزار کنار !

نه داداش

متاسفانه یه عده باعث شدند اسم این کار بد در بره !

اصلا کفتر بازی یه نوع ورزشه اما به شرطه ها و شروطه ها !

من خودم به شخصه تهل رفیق بازی نیستم و تا حالا هیچ کس رو روی بومم راه ندادم و طوری قفس رو درست کردم که دید به خونه مردم نداشته باشه .

نمیدونم پرنده داشتی یا نه . اما اگه جاش رو داری فقط جفت کبوتر بگیر و فقط برای امتحان ماه نگهشون دار . مظمئن باش عاشقشون میشی . اصلا دنیای متفاوتی داره .

اصلا روایت داریما !

M . Sayid
20-03-2014, 22:19
نه داداش

متاسفانه یه عده باعث شدند اسم این کار بد در بره !

اصلا کفتر بازی یه نوع ورزشه اما به شرطه ها و شروطه ها !

من خودم به شخصه تهل رفیق بازی نیستم و تا حالا هیچ کس رو روی بومم راه ندادم و طوری قفس رو درست کردم که دید به خونه مردم نداشته باشه .

نمیدونم پرنده داشتی یا نه . اما اگه جاش رو داری فقط جفت کبوتر بگیر و فقط برای امتحان ماه نگهشون دار . مظمئن باش عاشقشون میشی . اصلا دنیای متفاوتی داره .

اصلا روایت داریما !

اون کبوتر بال داره که پرواز کنه که آزاد باشه شما گرفتی انداختی تو قفس :n15: خودتو بزار جای اون بیچاره دلت میاد اینجوری باهات رفتار بشه ؟

B.Russell
20-03-2014, 22:36
باید دستشو بذاری تو پوست گردو.

حتما این ضرب المثل رو از قدیمیا شنیدی، این رو برای گربه هایی به کار میبردن که میرفتن مرغ و کبوترهای مردم رو میخوردن.
چندتا گردو بردار، نصف کن و مغزشو در بیار، بعدا یک کم چسب بریز تو نیم کره های پوست گردو، دست و پای گربه رو بگیر بکن تو پوست گردو.
هرچی بخواد راه بره هی میخوره زمین و دیگه نمیتونه از دیوار و جایی هم بالا بره. :n06:

SNOW PATROL
20-03-2014, 22:43
اینجا ما اموزش حیوان ازاری نداریم تاپیک قفل شد /

tapatalk