ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز شدید به اکانت پی پال یا مستر کارد

Saeed_Noruzi
19-03-2014, 21:42
سلام از دوستان کسی هست که بون چهجوری میشه یه مستر کارد یا حساب پی پال باز کرد
من خودم هر چی خواستم برم تو پی پال نتونستم روش خاصی داره چی کار کنم یه حساب لازم دارم که 6 دلار توش پول باشه
خنده داره که خودم نتونستم چی کار باید کرد
لطفا از دوستانی که آشنایی دارن راهنمایی کنند نیاز شدیدی دارم

SNOW PATROL
20-03-2014, 09:24
دوست عزیز پی پال به ایرانی ها خدمات نمیده شما باید از شرکت ها واسطه استفاده کنید
در گوگل سرچ کنید افتتاح حساب پی پال ....

One Minute
21-03-2014, 12:01
برای 6 دلار میتونید از صرافی هایی که اینترنتی کار میکنن استفاده کنید

اما برای داشتن اکانت پی پال میتونید تقریبن 300 هزارتومن بدید و یک اکانت خارج از کشور برای شما بازکنند و بهتون بدن

Saeed_Noruzi
24-03-2014, 00:29
برای 6 دلار میتونید از صرافی هایی که اینترنتی کار میکنن استفاده کنید

اما برای داشتن اکانت پی پال میتونید تقریبن 300 هزارتومن بدید و یک اکانت خارج از کشور برای شما بازکنند و بهتون بدن

دوست عزیز اینا که میگی مطمئن هستن میشه بهشون اعتماد کرداگه خوبشو سراغ دارین یکی به ما معرفی کنید ممنون

One Minute
24-03-2014, 14:13
دوست عزیز اینا که میگی مطمئن هستن میشه بهشون اعتماد کرداگه خوبشو سراغ دارین یکی به ما معرفی کنید ممنون

بله مطمئن هستند ، توی گوگل سرچ کنید و سراغ نتیجه های 1 تا 5 برید

pipfxmoney
09-04-2014, 01:26
دوست عزیز برای کارهای هر از چند گاهی بهتره از صرافی های اینترنتی معتبر استفاده کنی ولی اگه همیشه به پی پال نیاز داری بگو تا راهنماییت کنم. چون اگه می خوای اکانت معتبر بگیری باید شرایطی داشته باشی که بلاک نشه. شدنیه و به نام خودت هم باز میشه ولی هزینه داره

Saeed_Noruzi
10-04-2014, 21:56
دوست عزیز برای کارهای هر از چند گاهی بهتره از صرافی های اینترنتی معتبر استفاده کنی ولی اگه همیشه به پی پال نیاز داری بگو تا راهنماییت کنم. چون اگه می خوای اکانت معتبر بگیری باید شرایطی داشته باشی که بلاک نشه. شدنیه و به نام خودت هم باز میشه ولی هزینه داره
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی
چجوری و چقدر؟