ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد باطری

danijon_2006
19-03-2014, 12:48
دوتا سوال در مورد باطری داشتم
لب تابو تو خونه استفاده میکنم باطری هم روشه و مدام تو برقه سوالی که دارم اینه که وقتی خاموشش میکنم از برق درش بیارم؟اگه آره قبل از روشن کردن بزنمش به برق؟آسیبی به باطری نمیرسه؟
سوال دومم اینه که تو ویندوز 8.1 برنامه ای هست که بشه شارژ لب تابو رو 60 درصد تنظیم کرد؟لنوو y510

EhsanCPU
19-03-2014, 12:52
سلام
این کار باعث میشه عمر باطریتون خیلی خیلی کم بشه چون همیشه باطری در حال شارژ شدنه
اگه شما همیشه توی خونه از لپ تاپ استفاده میکنین حتما باطری رو خارج کنید و مستقیم از برق شارژر استفاده کنین

TREASURES
19-03-2014, 13:05
سلام
بهتره که یا از باطری استفاده بشه یا از آداپتور ولی اگه از هر دوش همزمان استفاده کنید از آداپتور استفاده میشه ولی باتری هم داره شارژ میشه تا وقتی که سلول هاش اشباع بشن
و به محض اشباع شدن دیگه شارژی صورت نمی گیره...

امیر تتلو
19-03-2014, 20:18
با نظر اقا احسان موافقم درست میگه نباید لب تاب تو شارژ باشه و باطری هم توش باشه چون شدیدا باعث میشه روغن درون باتری خشک بشه و دیگه درست شارژ نشه بنظرم وقتی خاموشه بزن به شارژ و بزار دوساعت بمونه بعد از شارژ بکشش و کارتو بکن بعد که خالی شد مجددا داستان رو از نو شروع کن یعنی دوباره دوساعت بزار تو شارژ باشه

oOomid.M
19-03-2014, 23:32
سلام
داداش هرطور که خودت حال میکنی و راحت تری استفاده کن از باتری لپ تاپت و به حرفای این و اون زیاد توجه نکن چون واقعا هیچ راهکار درست و حسابی برای استفاده بهینه از باتری وجود نداره و هرکسی تجربه های شخصی خودش رو میگه شاید برای کس دیگه ای صدق نکنه
من خودم همیشه قبل اینکه روشن کنم میزم به برق لپ تاپ رو ، تا بحال هم باتری رو در نیاوردم
بزرگترین دشمن باتری لپ تاپ گرما هست :n09:

behnamrizi
20-03-2014, 00:00
برگرفته از سایت لنوو:
the main enemies of battery longevity are age, the number of charge cycles, amount of time at full charge, and high temperature.

TREASURES
20-03-2014, 00:08
برگرفته از سایت لنوو:
the main enemies of battery longevity are age, the number of charge cycles, amount of time at full charge, and high temperature.
عالی بود ! اگه لینک هم بدی ممنون میشم ...

leo.unique
20-03-2014, 00:24
عالی بود ! اگه لینک هم بدی ممنون میشم ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

danijon_2006
20-03-2014, 01:52
الان با برنامه انرژِی منیجر گذاشتم باطری روی 60 درصد شارژ بشه نه بیشتر به نظر دوستان خوبه؟شنیدم در اوردن باطری هم ممکنه خطرناک باشه اگه برق بره از اونورم اگه مدام شارژ و دشارژ بشه عمرش کم میشه

leo.unique
20-03-2014, 13:36
الان با برنامه انرژِی منیجر گذاشتم باطری روی 60 درصد شارژ بشه نه بیشتر به نظر دوستان خوبه؟شنیدم در اوردن باطری هم ممکنه خطرناک باشه اگه برق بره از اونورم اگه مدام شارژ و دشارژ بشه عمرش کم میشه
آره در آوردن باطری اشتباهه:n01:

khelane
21-03-2014, 18:28
از لحاظ امنیت لب تاب بهتون میگم باشه بهتره زمانی که یهو برق بره باتری بعنوان پشتیبان عمل میکنه و یهو خاموش میشه و خدای نکرده دوباره روشن نشه دیگه ؟!!! میفتی تو 200 300 تومان هزینه ولی باتری خراب بشه و عمرش رو بکنه نهایتا 120 تا150 اونم با گرونی حساب کنی میفته برات حالا دقیق قیمت باتری رو یادم نیست اینطور
ولی در اصل باید باتری بعد از فول شدن از برق مستقیم خارج بشه همین منبع لنوو که دوستمون گذاشتن خیلی عالی هست
حالا مونده خودتون تصمیم بگیرید بدونه باتری و با باتری یه تاس هست که میندازی

leo.unique
21-03-2014, 18:48
از لحاظ امنیت لب تاب بهتون میگم باشه بهتره زمانی که یهو برق بره باتری بعنوان پشتیبان عمل میکنه و یهو خاموش میشه و خدای نکرده دوباره روشن نشه دیگه ؟!!! میفتی تو 200 300 تومان هزینه ولی باتری خراب بشه و عمرش رو بکنه نهایتا 120 تا150 اونم با گرونی حساب کنی میفته برات حالا دقیق قیمت باتری رو یادم نیست اینطور
ولی در اصل باید باتری بعد از فول شدن از برق مستقیم خارج بشه همین منبع لنوو که دوستمون گذاشتن خیلی عالی هست
حالا مونده خودتون تصمیم بگیرید بدونه باتری و با باتری یه تاس هست که میندازی
فقط هارد مکانیکی لپ تاپ آسیب میبینه با افت ولتاژ یا یهو خاموش شدن ؟؟:n13:

khelane
22-03-2014, 22:58
والا بنده یه سری لب تاب مثل 5010 خیلی ... هستن چندبار ای سی بایوسشون دقیقا همینطوری شدن واسه این بهتون توصیه میکنم البته خود ای سی هم بی تقصیر نبوده جنس معتبر نبوده روش

مونده انتخاب خودتون
بنده خودم یه مینی داشتم کل شب ها بدونه باتری کار کردم تا چندماه پیش که فروختمش بدونه هیچ مشکلی کار کرد و هیچ عیبی نداشت باتری رو هم یه دوره مشخص شارژ میکردم مشکلی خاصی نداشتم
ولی واسه اطمینان میگم
حیف نیست ادم بره یه 2 یا 3 تومن بده لب تاب بعد برای یه باتری خداینکرده 200 تا 400 ت ضرر کنه تازه معلوم نیست مثل روز اولش بشه