ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویرایش فایل res.

8-1kel
19-03-2014, 11:24
سلام دوستان یه سری فایل res هست حاوی فایل صوتی که فقط با برنامه Nova Extractor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تونستم فایل هاشو استخراج کنم،حالا اون فایلها رو ویرایش کردم ولی دیگه نمیتونم اونا وارد فایل res و جایگزین قبلی ها کنم؟ : ( راهی هست برا ویرایش؟
اینم یه نمونه از اون فایل res ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

8-1kel
20-03-2014, 21:55
سال نو همگی مبارک
بالاخره پس از جستجو های فراوان خودم نرم افزارشو پیدا کردم و تونستم igi رو دوبله کنم :D

Khashayar.shakibi8
24-11-2022, 04:48
داداش من سر این فایل های res داخل همین بازی igi گیر کردم لطف کن یه راه ارتباطی بهم بده یکم کمکم کن یه چهار تا راهنمایی و برنامه بهم بگو من لنگم دمت گرم ......

ra20222
24-11-2022, 16:37
این ب کارت نمیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Khashayar.shakibi8
25-11-2022, 22:28
داداش اینو نصب کردم ، بزار از اول بهت بگم ، من فایل های res بازی igi رو باز کردم و استخراج کردم ، فایل ها رمز دارن و باید با bms خود بازی باز بشن ، یعنی نمیشه فایل های بازی رو ادیت کرد باید استخراجشون کرد ، خلاصه این که من استخراج میکنم و مثلا عکس های داخلش رو ادیت میکنم ، بعد که میخوام فایل هارو دوباره به res تبدیل کنم همه چیز اوکیه و فرمت رو با این برنامه که معرفی کردی یا برنامه risoch editor یا خیلی های دیگ ، فایل res رو می‌سازم و اسمش هم هم اسم فایل قبلی میزارم و کپی اینا ، اما بازی فرمت رو قبول نمیکنه و ارور میده در واقع exe فایل رو پشتیبانی نمیکنه و نمیتونم کاری کنم ، نمیدونم دقیق مشکل چیه اما اینو میکنم که ربطی به bms داره ، حالا اون برادرمون اون بالا امتحان کرده و راه حل رو پیدا کرده که فعلا در دسترس هم نیست ......