ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل درتبديل fat به fat32

Behroooz
27-08-2006, 12:30
سلام دوستان . هارد ديسك يكي از دوستان من مشكلي داره به اين صورت كه قبلا همه دراي هايش ntfs بود . نمي دونم چه بلايي سرش اورده بود كه نمي شد روش ويندوز نصب كرد . خلاصه مجبور شدم هارد ديسكش را به كامپيوتر خودم وصل كنم و با نرم افزار partition magic 8 درايو هايش را به fat32 تبديل كردم . حالا مشكلي كه داره اينه كه در انتهاي هارد ديسكش (درايو g ) يك فضاي 7 مگا بايتي درست شده كه فقط نمي شه انرا به fat 32 تبديل كرد و يا انرا با درايو بقلي اش merge كرد ، تا تعداد درايو هاي هارد از 5 تا به 4 تا برسه . ( هارد ديسك دوستم 80 گيگ است كه 4 تا درايو 19 گيگي داره و يك درايو 7 مگا بايتي كه مشكل ما شده ) .
ايا بجز نرم افزار partition magic نرم افزار ديگه اي مي شناسيد كه شر اين درايو 7 مگا بايتي را كم كنه ؟

با پارتيشن مجيك كه حرف اخر را در زمينه پارتيشن بندي مي زنه نمي شه ان درايو 7 مگا بايتي را از fat به fat 32 تبديل كرد ، ايا راه حلي به ذهن شما مي رسه ؟

ممنون
بهروز

MB_Danger
27-08-2006, 14:12
می تونی اون درایو رو حذف کنی و کاری باهاش نداشته باشی !
می تونی اون درایو رو حذف کنی و سایز درایو قبل از اون رو زیاد کنی !
اصلا اون رو مخفی کن !

sorset
27-08-2006, 14:46
سلام
برای حل این مشکل باید دو درایو آخر رو که یکی هفت مگه و یکی 19 مگ به شرح زیر پاک کنی و تبدیل به یک درایو بکنی
(البته اگر محتویات درایو رو لازم داری حتماً به به درایو دیگه اونارو منتقل کن)

ابتدا بر روی My Computer کلیک سمت راست رو بزن و Manage رو انتخاب کن
در قسمت سمت چپ پنجره ی ظاهر شده بر روی Disk Management کلیک کن
حالا لیست درایو ها رو میبینی
بر روی دو درایو آخر کلیک راست رو بزن و Delete Logical Drive رو بزن اینکونه یک فضای خالی در انتهای هارد دیسک باقی میمونه
بعد از پاک کردن دو درایو آخر در قسمت توار پایین که حجم درایو ها رو میبینی در سمت راست اونا فضای خالیه یک پارچه ای رو میبینی
بر روی او کلیلک سمت راست رو بزن و New Logical Drive رو انتخاب کن
در پنجره ی باز شده بار Next رو بزن حالا حد اکثر مقداری رو که که میشه درایو ساخت رو در خط اول نوشته در در خط سوم اونو عیناً وارد کن اگر هم بیشترین حجم نوشته شده بود نیازی به تغییر نیست
حالا Next رو بزن
نام درایو رو هرچی که خواستی انتخاب کن و Next بزن
در این قسمت File System مورد نظر رو انتخاب کن و Next رو بزن حالا در این قسمت Finish رو انتخاب کن
درایو ساخته شده شروع به فرمت شدن میشه.

mohammad hamed
27-08-2006, 15:59
می تونی اون درایو رو حذف کنی و سایز درایو قبل از اون رو زیاد کنی !

بهترين برنامه همين پارتيشن مجيك هست و بهترين كار همين كاري كه دوست عزيز پيشنهاد داد.
موفق باشي

Behroooz
28-08-2006, 09:47
من کارهایی که شما دوستان میگیید را انجام دادم ولی مرج نمیشه کرد .
به نظر شما بد سکتور نگرفته؟