ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید تلویزیون حدود 3میلیون تومان*فوری لطفا

sonkia
18-03-2014, 13:17
سلام دوستان, واسه یه زوج جوان میخوایم یه تلویزیون بخریم اگه ممکنه راهنماییمون کنید چی بخریم؟
ال سی دی
ال ای دی
پلاسما؟
اصلا چه مارکی؟ اینجا بیشتر سامسونگ و ال جی پیدا میشه(البته اگه نباز باشه تهران هم میایم)
چیزی هم که واسمون مهمه کیفیت صفحه نمایشه و خیلی امکانات جانبی واسمون مهم نیست
فقط یکم عجله داریم, ممنونم

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

mosicr77
18-03-2014, 14:27
سلام
سامسونگ f6450 سایز 46 اینچ بخرید حدود 3100 هست همه جوره کامله
خیالتون راحت هم زیباست هم کیفیت تصویرش عالیه و هم 3 بعدی هست و امکانات جانبیش تکمیله
نسبت به قیمتش فوق العاده می ارزه

sonkia
18-03-2014, 15:22
ممنون
اتفاقا رفتیم دیدیمش, خوب بود
ال جی مدل 66100 چطوره؟ اونم همین قیمت بود؟
تو برندهای دیگه چی؟
مدل خوبی پیدا نمیشه؟
سونی, پاناسونیک, شارپ؟

sonkia
19-03-2014, 13:38
دیگه کسی نیست راهنمایی کنه؟

magiteq1
19-03-2014, 14:56
دوست من همین مدل 6450 مناسب هست

milad_gasemi
19-03-2014, 15:15
دوست عزیز من خودم با مشاوره دوستان حدود 3 تومن تلویزیون sony kdl-42w804 رو بدونه گارانتی خریدم..تقریبا 4 روزی میشه خریدمش و رنگ تصاویر و خیلی خوب نشون میده.وقتی لپ تاپ خودمو که تصویرش واقعا عالیه به تلویزیون وصل میکنم دیگه نمیتونم یابه عبارتی دلم نمیاد تو لپ تاپ تصویری و ببینم..تصویرش فوق العاده اس..من تنها مشکلی که دارم(البته من خیلی حساسم هااا)اینه که احساس میکنم بعضی مواقع فیلمای با کیفیت 1080 کمی افت سرعت پیدا میکنه که تا حالا کسی به این مورد اشاره نکرده.گفتم من خیلی وسواس به خرج میدم..ولی خدا شاهده فیلمی که همزمان با لپ تاپ cori7 و گرافیک 555 میبینم و با Tv میبینم تو لپ تاپ خیلی سنگین اجرا میشه در حالی که تو تی وی خیلی روان و راحت اجرا میشه..اینا رو گفتم که شاید تونسته باشم کمکی کرده باشم..موفق باشین..

Shr776
19-03-2014, 20:21
دوست عزیز
شما در چه حالتی میگید تصویر کند میشه؟
ایا در حین استفاده از لپ تاپ تصویر کند میشه که اگر اینطور بشه شاید مشکل از ضعیف بودن لپ تاپ در باز کردن فرمتهای سنگین باشه
و یا شاید از طریق فلش هم شاهد کندی تصویر هستید که در اینصورت بحثش جداست

NOR-1
20-03-2014, 02:49
سامسونگ نخر فقط سونی بخر من اشتباه کردم پارسال tv 3.5 از سامسونگ انتخاب کردم مفت نمی ارزه گوشه هاش موقعی که تصویر سیاهه حاله نور سفید داره
تو فریم های بالا بعضی قسمت ها تصویر لرزش داره

پیشنهاد میکنم از 42R500 و 46R450 انتخاب کنی

sonkia
20-03-2014, 10:10
این مدل های سونی که گفتین تو چه رنج قیمتی هستن؟

magiteq1
20-03-2014, 11:44
سامسونگ نخر فقط سونی بخر من اشتباه کردم پارسال tv 3.5 از سامسونگ انتخاب کردم مفت نمی ارزه گوشه هاش موقعی که تصویر سیاهه حاله نور سفید داره
تو فریم های بالا بعضی قسمت ها تصویر لرزش داره

پیشنهاد میکنم از 42R500 و 46R450 انتخاب کنی

چرا شما جمع میبندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا در مورد مسئله ای که با خبر نیستید سریع فکت صادر میکنید!!!!
در حال حاضر مدل lg la8600 که یکی از گرونترین و بهترین مدل های lg هست نشت نور فجیعی داره خیلی بیشتر از نمونه های سامسونگ هم رده مثل f6850 و 7770.
برسی این tv و توضیحات در مورد نشت نور فجیع

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتی نمونه های برتری مثل hx853 هم نشت نور بیشتری نسبت به بعضی مدل های سامسونگ داره و 8880 به مراتب نشت نور کمتری نسبت به 904 سونی داره.
تکثرا سامسونگ کمترین میزان نشت نور رو رو داره نسبت به اکثر رقبا

saeidcz
20-03-2014, 17:50
چرا شما جمع میبندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا در مورد مسئله ای که با خبر نیستید سریع فکت صادر میکنید!!!!
در حال حاضر مدل lg la8600 که یکی از گرونترین و بهترین مدل های lg هست نشت نور فجیعی داره خیلی بیشتر از نمونه های سامسونگ هم رده مثل f6850 و 7770.
برسی این tv و توضیحات در مورد نشت نور فجیع

حتی نمونه های برتری مثل hx853 هم نشت نور بیشتری نسبت به بعضی مدل های سامسونگ داره و 8880 به مراتب نشت نور کمتری نسبت به 904 سونی داره.
تکثرا سامسونگ کمترین میزان نشت نور رو رو داره نسبت به اکثر رقبا

سلام
دوستان به نظر بنده هم اصلا دنبال سامسونگ نرید که مفت فقط می ازه ارزش پول دادن نداره
در ضمن من خودم الجی 8600 دارم
این مدل رو در مقایسه با سری هشت سام .. انتخاب کردم
که از هر نظر از سامسونگ بهتر بود هم تصویر و هم امکانات

saeidcz
20-03-2014, 17:53
در ضمن این دوستمون همچین از نشست نور میگه که انگار بشکه اب داره سوراخ میشه
و در ضمن داره سری8 رو با 904 سونی که واقعا تصویر در حد واقعی هستش مفایسه می کنه
من خودم اگه پول اضافی داشتم حتما 904 رو میگرفتم
دوست عزیز اول برید اون روشنایی بیش از حد تصویر سامسونگ رو حل کنید بعد برسیم به نشت

magiteq1
20-03-2014, 20:09
در ضمن این دوستمون همچین از نشست نور میگه که انگار بشکه اب داره سوراخ میشه
و در ضمن داره سری8 رو با 904 سونی که واقعا تصویر در حد واقعی هستش مفایسه می کنه
من خودم اگه پول اضافی داشتم حتما 904 رو میگرفتم
دوست عزیز اول برید اون روشنایی بیش از حد تصویر سامسونگ رو حل کنید بعد برسیم به نشت

شما که مشخصه چقدر با دلیل فکت میدید و ارادتتون به برند lg به همگان ثابت شده خوشحال میشیم افتضاحات اخیر lg از جمله la8600 رو هم به بقیه قالب نکنید
لطفا این روشنایی بیش از حد رو هم برای ما با مدرک معتبر ثابت کن
شما اصلا روشنایی رو تعریف کن؟
میخوام از دانش سرشار شما بهره مند بشم

نشت نور در la8600: که عملا رنگ سیاه با ابی تفاوتی نداره
و این هم جمله منتقد flatpanel در وضف این افتتضاح
Unfortunately, LA8600 has visible clouding and bleeding as evidenced in the picture above. Clouding in the bottom left corner was visible at times during movies with black bars. That is a shame

این هم نشت نور در 8880
و این هم جمله منتقد flatpanel در تحسین این tv
[Our F8000 sample had very little, almost insignificant bleeding/clouding issues, which is fantastic. F8000 still leaves room for improvement but this is one of the best results we have seen en an edge-lit TV to date.​[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir-viper
03-04-2014, 13:37
اقایون این همه از برند ها جانب داری نکنید و دعوا نکنید. .واستون پول که نمیشه.
انصافا کیفیت تصویر سونی از الجی و سامسونگ خیلی بالاست ولی در امکانات بهشون نمیرسه. قیمتش هم بالاس. سامسونگ هم کیفیت یه کوچولو از الجی بالاس ولی الجی قیمتاش خیلی عالین و مناسب واسه خریدن.
این پست که تکراری شده.پایین نوشتم. چطوری پاکش کنم.

amir-viper
03-04-2014, 13:38
اقایون این همه از برند ها جانب داری نکنید و دعوا نکنید.:n25: .واستون پول که نمیشه.
انصافا کیفیت تصویر سونی از الجی و سامسونگ خیلی بالاست ولی در امکانات بهشون نمیرسه. قیمتش هم بالاس. سامسونگ هم کیفیت یه کوچولو از الجی بالاس ولی الجی قیمتاش خیلی عالین و مناسب واسه خریدن.:n16:

sonkia
03-04-2014, 14:04
با تشکر فراوان از همه دوستان
ما یه تلویزیون سونی مدل w804 خریدیم
خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون

saeidcz
22-04-2014, 23:12
با تشکر فراوان از همه دوستان
ما یه تلویزیون سونی مدل w804 خریدیم
خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون