ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه از اسکنر دستگاه فتوکپی چندکارم استفاده کنم؟

samsad
18-03-2014, 13:09
سلام دوستان خسته نباشین
من یه دستگاه فتوکپی چند کاره دارم که نمیدونم چطوری از اسکنرش استفاده کنم
این دستگاهم رو با کابل به کامپیوترم وصل کردم.پرینترش به کامپیوترم وصل شده و مشکلی نداره
درایور نصب شده دستگاه اینه:

sharp :mx-m350n pcl6-t1

برای راه اندازی اسکنر وقتی به صفحه وب دستگاهم میرم از من dns , desktop port number, process directory میخواد و من ازاین موارد بی اطلاعم فقط IP دستگاهم رو میدونم خواهشمندم کسی که در این ضمینه اطلاع داره منو راهنمایی کنه که خیلی ممنونش میشم.

samsad
18-03-2014, 18:50
کسی نمیدونه network scanner چطوری کار میکنه؟

اسکنر با کابل ethernet به کامپیوتر وصله اما کامپیوترو شناسایی نمیکنه
لطفا راهنمایی بکنید

javad2015
18-03-2014, 20:20
برو قسمت devices and printers روی ایکن اسکنر راست کلیک کن و گزینه اسکن رو انتخاب کن.البته اگه شرکت سازنده درایوری مخصوص هم داشته باشه از درایور هم میشه.

samsad
19-03-2014, 09:34
از devices and printers رو اسکنر نمیره بصورت default رو پرینتره چون دستگاه در اصل پرینتره ولی اسکنر هم داره
فقط از web page دستگاه میشه رو تنظیمات اسکنر رفت که اونم من بلد نیستم:n13:

esmaeel512
13-12-2014, 21:27
من هم این مشکل رو داشتم که با درایور دستگاه کپی و برنامه فتوشاپ موفق به اسکن شدم ! شما تو اینترنت جست و جو کنید ببینید برای دستگاهتون twain driver می تونید پیدا کنید

h_khozooei
18-12-2014, 13:04
کسی نمیدونه network scanner چطوری کار میکنه؟

اسکنر با کابل ethernet به کامپیوتر وصله اما کامپیوترو شناسایی نمیکنه
لطفا راهنمایی بکنید

من این مدل دستگاه رو کار نکردم ولی اگر اسکنرش تحت شبکه کار می کنه احتمالا شما باید با وارد کردن IP دستگاه در قسمت my computer باید یه کنسول برات بیاره ببین می اره یا نمی آره. معمولا یا یه نرم افزار باید برات اسکن کنه که مربوطه به خود کپیت می شه . یا مثلا تو می آی تو هارد خودت یه فولدر رو share می کنی و تو کنسول کپیت معرفی می کنی و در نتیجه می تونی از دستگاه کپیت به کامپیوترت بفرستی

kaninet63
09-12-2015, 09:38
سلام دوستان
من همین دستگاه رو دارم، ولی تنظیماتش بهم خورده
دقت کردین وقتی کاغذ رو میزارید خودش نوعش (A4,A3,A5و ...) تشخیص میده، مال من باید دستی بهش معرفی کنم
مشکل دیگه هم تاچ اسکرین لمسیش هستش، کالیبره نیست.
کد های مخفیش رو کسی میدونه واسه این تنظیمات؟