مشاهده نسخه کامل
: شناسایی نکردن گرافیک بعد از اپدیت
M o h a m m @ d
16-03-2014, 21:53
سیستم بعد اینکه درایور اپدیت میکنم کارت گرافیک شناسایی نمیکنه؟ مدل GT240 ویندوز هم سون
اپدیت 314.22 چند وقت پیش انجام دادم بدون مشکل کار کرد ولی اپدیت جدید 335.23 کارت گرافیک بعد نصب شناسایی نمیکنه؟
سیستم بعد اینکه درایور اپدیت میکنم کارت گرافیک شناسایی نمیکنه؟ مدل GT240 ویندوز هم سون
اپدیت 314.22 چند وقت پیش انجام دادم بدون مشکل کار کرد ولی اپدیت جدید 335.23 کارت گرافیک بعد نصب شناسایی نمیکنه؟
درود
ایا هنگامی که اپدیت کردیددرایور قبلی رو به طور کامل پاک کردید متاسفانه اخیرا در هنگام پاک کردن درایورهای amd و nvidia برخی از کلیدهای ریجستری درست پاک نمیشوند و سبب بروز چنین مشکلی میشوند
M o h a m m @ d
16-03-2014, 23:58
اولین دفعه که نه چون ورژن قبلشم بدون پاک کردن اپدیت کردم .
ولی بعد که پاک کردم خود سیستم اپدیت قبلی شناسایی کرد و نصب شد .دوباره همشون پاک کردم دوباره اپدیت جدید نصب کردم بازم شتاسایی نمیکنه
اولین دفعه که نه ولی بعد که پاک کردم خود سیستم اپدیت قبلی شناسایی کرد و نصب شد .دوباره همشون پاک کردم دوباره اپدیت جدید نصب کردم بازم شتاسایی نمیکنه
پیشنهاد من در صورتی که از نسخه دانلود شده خود مطمئن هستید نصب یک ویندوز و اولین قدم نصب همان نسخه 335.23 میباشد در صورتی که امکان نصب ویندوز نیست یکی یا دونسخه قبل از بروزترین نسخه رو دانلود کنید و نصب کنید این رو به یاد داشته باشید که همیشه بروزترین درایورها عاری از مشکلات نیستند
M o h a m m @ d
17-03-2014, 00:13
یه نسخه قبلشم تست کردم 334.89 بازم جواب نداد.برای اجرای یه برنامه احتیاج به اپدیت گرافیکه .ویندوزم که اصلا نمیتونم عوض کنم.
راه دیگه نیست؟
یه نسخه قللشم تست کردم 334.89 بازم جواب نداد.برای اجرای یه برنامه احتیاج به اپدیت گرافیکه .ویندوزم که اصلا نمیتونم عوض کنم.
راه دیگه نیست؟
ورژن قبلی رو از سیف مود آنیستال کردید ؟
M o h a m m @ d
17-03-2014, 18:17
ورژن قبلی رو از سیف مود آنیستال کردید ؟
سلام نه بدون انیستال نصب کردم
سلام نه بدون انیستال نصب کردم
ورژن قبلی رو آنیستال کنید از سیف مود و دوباره ورژن جدید رو نصب کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.