ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل فلش سیلیکون

yakuzaturk
16-03-2014, 18:38
با سلام
یه مشکلی با فلش سیلیکون داشتم اونم اینه که وقتی به usb وصل می کنم تو device manager پیدا میکنه usb mass storage و در تسکبار هم silicon power تو قسمت safe remove نشون میده و چراغ فلش روشن خاموش میشه ...با چندین برنامه امتحان کردم نشناخت مشکل از چیه؟

EXTREME
16-03-2014, 21:35
با سلام
یه مشکلی با فلش سیلیکون داشتم اونم اینه که وقتی به usb وصل می کنم تو device manager پیدا میکنه usb mass storage و در تسکبار هم silicon power تو قسمت safe remove نشون میده و چراغ فلش روشن خاموش میشه ...با چندین برنامه امتحان کردم نشناخت مشکل از چیه؟

حتی تو disk managment هم نشناخت ؟ روی یک سیستم دیگه فلش تست شده ؟

yakuzaturk
17-03-2014, 00:47
بله نمیشناسه تو چندین سیستم حتی تو ----- هم نشناخته....تو پی سی این پایین safe remove نشونش میده eject silicon power ولی تو my computer و dscmngment نشون نمیده

EXTREME
17-03-2014, 10:48
احتمالا ممکنه مشکل از فریم ویر فلش باشه تو سایت سیلیکون پاور فکر کنم نرم افزاری برای تعمیر فریم ویر باشه یک گشتی تو سایتش بزنید
اگه مشکل از این نبود مشکل سخت افزاری است

yakuzaturk
17-03-2014, 16:23
من نرم افزار فریمور رو نصب کردم ولی بازم no device مینویسه مثل همه نرم افزارای دیگه الان یعنی از سخت افزاره؟کدوم قسمتش آسیب دیده؟

EXTREME
17-03-2014, 16:42
میتونه هم از خطا ولتاژش باشه هم دیتا و هم کلاک رگولاتوری که توش است یا آی سی سی پی یو هرکدام از اینها میتونه مشکل داشته باشه

leo.unique
17-03-2014, 18:53
من نرم افزار فریمور رو نصب کردم ولی بازم no device مینویسه مثل همه نرم افزارای دیگه الان یعنی از سخت افزاره؟کدوم قسمتش آسیب دیده؟
مدلش چیه ؟ گارانتی مادام العمر نداره ؟ :n01:

yakuzaturk
17-03-2014, 21:07
مدلش چیه ؟ گارانتی مادام العمر نداره ؟ :n01:
lمدلش نمیدونم رو بدنه فلزیش نوشته D33B29 ...گارانتی مادام العمر داشت ولی نمیدونستم قبلا انداختم رفت :n27: