مشاهده نسخه کامل
: يه سوال در مورد Pocket PC ها
با سلام وخسته نباشيد
ميخواستم بدونم آيا راهي وجود دارد كه بتوان نرم افزارهايي رو كه براي Pocket PC ها ساخته شده اند رو روي ويندوزهاي معمولي مثل XP نصب كرد؟
با تشكر
Aminzikzak
28-08-2006, 03:12
نه هنوز این برنامه به صورت مجزا نیومده و تحت VB.net اجرا میشه جدیداً هم یک نرم افزار برای این کار پیدا کردم که جواب نداد، ولی برنامه Pocket Controller-Professional هست که میشه پاکت پی سی رو رویه کامپیوتر دید و از اونجا برنامه و بازی رو اجرا کرد...
شما این سوال رو در لینک زیر مطرح میکردی بهتر بود ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن هر برنامه ،مدل و اطلاعات هم خواستی از اینجا بگیر ...
lovergod14amorousand
28-08-2006, 13:08
فكر كنم چنين برنامه اي اومده تو بازار بگردي هستش اگه تهراني وليعصر و انقلاب داره...نميدون حالا خودش باشه...
با سلام
با تشكر از راهنمايي دوستان
آقاي Aminzikzak اگه لينك دانلود برنامه Pocket Controller-Professional را بذاري خيلي ممنون ميشم.
Aminzikzak
30-08-2006, 10:39
علی جان اینم لینک ولی کرکش رو باید گیر بیاری ...؟
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
Aminzikzak عزيز ظاهرا برنامه اي رو كه معرفي كردييد امكان كنترل ppc رو از دسكتاپ كامپيوتر مي ده ولي با توجه به شكل بالا من خيال كردم يه ppc مجازي در كامپيوتر ايجاد مي كند و من مي توانم از اونجا برنامه رو اجرا كنم !
راستش رو بخواهي من اصلا ppc ندارم فقط يه ديكشنري گير آوردم كه شامل اصطلاحات انگليسي است ولي براي ppc طراحي شده است و موقع نصب روي كامپيوتر خانگي فرايند نصب انجام ميشه ولي بعد از نصب فايل اجرايي آن وجود ندارد.
Aminzikzak
01-09-2006, 19:05
خوب علی جان هرطور شده میگردم این برنامه رو برات جور میکنم...
البته اگه پولی بود لینک میدم .
دستت درد نكنه
پس منتظر مي مونم.
سلام امين جان
چي شد؟!
تونستيد گير بياوريد؟
ما هنوز چشم انتظاريم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.