PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رفع داغی cpu لپ تاپ

blue7077
15-03-2014, 21:55
سلام لپ تاپ من مدل n5010 هستش
چند وقتی هست دایم دماشو چک میکنم هنگام لود 100% دما میره بالای 70 درجه
آیا cpu لپتاپ هم مثل PC هیت سینک داره و خمیر سیلیکون میخاد؟
احتمال داره خمیر سیلیکنش خشک شده باشه به همین علت داغ میکنه؟
جچوری میتونم بازش کنم خمیر رو عوض کنم؟
یه بار بازش کردم دیدم نمیشه برد رو از جاش بلند کرد دیگه بندش نشدم بستمش دیدم لپ تاپ روشن نیمشه دوباره دو سه بار بازو بستش کردم تا درست شد!!! اصلن نفهمیدم چیکار کردم خراب شد چیکار کردم درست شد!!!!
الان یکم ترس دارم دوباره بازش کنم!!!!
اگه کسی وارده راهنمایی کنه چی به چیه؟؟
مرسی

EXTREME
15-03-2014, 22:04
اگه لپ تاب گارانتی داره که بازش نکنید ولی اگه نداره پیچ داره پشتش بازش میکنید هیت سینک رو برداشته و خمیر میزنید بهش یک خمیر خوب مثل zp

لپ تاب رو خاک گیری کنید چک کنید فن ها درست کار میکنه و از کول پد حتما استفاده کنید
البته دمای لپ تاب یک مقدار بالاتر است و در لود 100% دمای 70 درجه زیاد بالا نیست

ویروس و مشکلات نرم افزاری هم باعث افزایش دمای سی پی یو میشود

blue7077
15-03-2014, 22:12
باید تمام پیچ های پشتشو باز کنم تا برد جدا بشه؟
هر لپتاپی فرق داره شما n5010 باز کردین تاحالا بهم بگین چجوره؟
کارانتی نداره یبار بازش کردم بستمش دیگه روشن نمیشد نمیدونم چیکارش کردم یه دفه درست شد
میترسم بازش کنم باز قاط بزنه!!!

EXTREME
15-03-2014, 23:34
باید تمام پیچ های پشتشو باز کنم تا برد جدا بشه؟
هر لپتاپی فرق داره شما n5010 باز کردین تاحالا بهم بگین چجوره؟
کارانتی نداره یبار بازش کردم بستمش دیگه روشن نمیشد نمیدونم چیکارش کردم یه دفه درست شد
میترسم بازش کنم باز قاط بزنه!!!

بله هر لپ تابی باز کردنش فرق میکنه و دقت میخواد من این لپ تاب رو باز نکردم تا حالا
به نظر من ببرید یک جای مطمئن سرویس بکنند خیلی بهتر باشه

ADRIEN
16-03-2014, 00:06
دوست خوبم میتونی دیس اسمبل رو از تو یوتیوب با یک سرج ساده گیر بیاری

blue7077
17-03-2014, 01:03
یوتیوب که فیلتره لعنتی ها ...
بلاخره بازش کردم بهش خمیر زدم و مشکلی پیش نیومد
یکم بهتر شد ولی بازم داغه
تو فکر ساختن یه کول پد هستم شاید بهتر بشه

roya.rashidi
16-06-2014, 21:08
منم n5010 دارم خیلی مشکل دما داشتم .دمای سی پی یو معمولا تا 95 مشکل نداره . باید تو خود سایت سازندش بزنی . اگرم خاموش میشه باید رو سی پی یوتون خمیر سیلیکون بزنید . و محکم پیجاشو ببندید یه ذزه فاصله داشته باشه باز داغ میکنه . واسه محکم کاری پشت سینکتون یه چیز بزارید تا سینک محکم به سی پی یو بچسبه . لپ تاب من دمای سی پی یوش تا 110 میرفت گرافیکشم تا 95 . با این کارا دمای گرافیکم تو سنگترین بازی اخرش 75 میره سی پی یومم 94 .
در ضمن کول پد اصلا تاثیر نداره شاید دوسه درجه بیاره پایین

afshin b
16-06-2014, 21:56
کلا این لپتاپ سیستم تهویه افتضاحی داره. منم برای دوستی تعویض خمیر کردم ولی بازم داغ بود.
درضمن فشار زیاد به پردازنده به واسطه هیت سینک کار درستی نیست، ممکنه به پردازنده آسیب برسه. فشار درهمون حد استاندارد که درنظر گرفته شده کافیه، اینم مطمین باشین که اگر هیت سینک با پردازنده فاصله داشته باشه اصلا خنک نمیکنه.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

roya.rashidi
17-06-2014, 14:31
[QUOTE=afshin b;8264078]کلا این لپتاپ سیستم تهویه افتضاحی داره. منم برای دوستی تعویض خمیر کردم ولی بازم داغ بود.
درضمن فشار زیاد به پردازنده به واسطه هیت سینک کار درستی نیست، ممکنه به پردازنده آسیب برسه. فشار درهمون حد استاندارد که درنظر گرفته شده کافیه، اینم مطمین باشین که اگر هیت سینک با پردازنده فاصله داشته باشه اصلا خنک نمیکنه.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk[/QUOTE

واسه لپت تاب من که این حرکت خیلی مفید بود . دمای سی پی یو هم بنظرم تا 105 مشکل نداره. تو خود سایت اینتل زده .