ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی جهت آپدیت ویندوز 8 اورجینال به 8.1

atlas-m
15-03-2014, 14:44
سلام.
چند روز پیش یه لب تاپ گرفتم که ویندوز 8 اورجینال روش داره. میخواستم بدونم چطور میتونم اونو به 8.1 آپدیت کنم. این قابلیت رو داره که رایگان آپدیت بشه. وقتی می خوام آپدیت کنم، میگه کشور شما در تحریمه!
میشه این کارو آفلاین انجام داد؟
پیشنهادتون چیه؟
هیتلر شکن برای این کار قایل استفاده و قابل اطمینان هست؟ (ممکنه حین انجام کار کانکشن، قطع و وصل بشه و مکافات بشه!)

sadafroohi
15-03-2014, 15:46
سلام
منم همین مشکل را دارم. وقتی از store آپدیت میکنم در هر یک ساعت فقط 1% دانلود میکنه، چرا اینقدر سرعت دانلود تو store پایینه؟ یعنی 100 ساعت طول میکشه تا این 3.60 GB را دانلود کنه!!!
لطفا لینک دانلود ویندوز 8.1 ورژن معمولی یعنی Pro و Enterprise نباشه را از سایت مایکروسافت بذارین و روش آپدیت آفلاین ویندوز 8 به 8.1 را به گونه ای که ویندوز اورجینال باقی بماند آموزش دهید.
ببخشید و مرسی. :n01:

smss.exe
15-03-2014, 22:17
سلام

همه ی این موارد رو توی تاپیک های اخیر بررسی کردیم و جواب سوال دوستان رو دادیم؛ اونا رو اول چک می کردید بهتر بود.

در مورد Upgrade یا میتونید از Store دانلود کنید که نیاز به سرعت اینترنت خوب داره و البته یه VPN.
و یا اینکه از DVD اون رو نصب کنید:
برای نصب هم DVD رو توی سیستم قرار میدید و گزینه ی Upgrade رو میزنید؛ و بعد از اتمام نصب باز هم با VPN شماره سریال ویندوز 8 خودتون رو بهش می زنید و اون Active میشه.

چندتا نکنه:
- نسخه ی ویندوز فعلی شما باید با نسخه ی Uprade ویندوز 8.1 یکی باشه. (یعنی اگر ویندوز 8 شما نسخه ی Pro بود، نسخه ی ویندوز 8.1 شما هم باید Pro باشه.)
- باید قبل از شروع Upgrade شماره سریال ویندوز 8 خودتون رو توسط یه برنامه کپی کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- برای دانلود ویندوز 8.1 هم سعی کنید ویندوز دستکاری نشده رو دانلود کنید. نسخه های خوب توی تورنت پیدا میشه.
- برای نصب هم میتونید از DVD و هم از فلش استفاده کنید.

تاپیک های مختلفی توی این زمینه تو این بخش ویندوز 8 زده شده، قبل از انجام کارها اونا رو هم یه مطالعه بکنید.

sadafroohi
16-03-2014, 00:28
سلام
- برای دانلود ویندوز 8.1 هم سعی کنید ویندوز دستکاری نشده رو دانلود کنید. نسخه های خوب توی تورنت پیدا میشه.

مرسی از راهنماییتون. ببخشید من مثل شما حرفه ای نیستم، محبت میکنید یک لینک دستکاری نشده و اورجینال ویندوز 8.1 نسخه ی معمولی را برای من قرار دهید؟

smss.exe
16-03-2014, 06:29
مرسی از راهنماییتون. ببخشید من مثل شما حرفه ای نیستم، محبت میکنید یک لینک دستکاری نشده و اورجینال ویندوز 8.1 نسخه ی معمولی را برای من قرار دهید؟

سلام

من از تورنت دانلود کرده بودم؛ الان گشتم نتونستم فایلش رو پیدا کنم؛ پیدا کردم همینجا میذارم.
ضمنا ارتقا فقط از نظر ساختاری یکسان ممکنه؛ یعنی فقط 32 بیتی رو میشه به 32 بیتی ارتقا داد و 64 بیتی رو هم فقط به 64 بیتی.

atlas-m
16-03-2014, 08:41
سلام

همه ی این موارد رو توی تاپیک های اخیر بررسی کردیم و جواب سوال دوستان رو دادیم؛ اونا رو اول چک می کردید بهتر بود.

در مورد Upgrade یا میتونید از Store دانلود کنید که نیاز به سرعت اینترنت خوب داره و البته یه VPN.
و یا اینکه از DVD اون رو نصب کنید:
برای نصب هم DVD رو توی سیستم قرار میدید و گزینه ی Upgrade رو میزنید؛ و بعد از اتمام نصب باز هم با VPN شماره سریال ویندوز 8 خودتون رو بهش می زنید و اون Active میشه.

چندتا نکنه:
- نسخه ی ویندوز فعلی شما باید با نسخه ی Uprade ویندوز 8.1 یکی باشه. (یعنی اگر ویندوز 8 شما نسخه ی Pro بود، نسخه ی ویندوز 8.1 شما هم باید Pro باشه.)
- باید قبل از شروع Upgrade شماره سریال ویندوز 8 خودتون رو توسط یه برنامه کپی کنید:

تاپیک های مختلفی توی این زمینه تو این بخش ویندوز 8 زده شده، قبل از انجام کارها اونا رو هم یه مطالعه بکنید.
من وقتی میخواستم ویندوزم را اکتیو کنم نیاز به هیتلر بشکن نبود! الان اکتیوه.
یه نرم افزار گرفتم و کل سریالها رو برداشت (BelarcAdvisor). بعد نصب ویندوز چطوری سریالو برگردونم؟
من گردو دارم. توش ویندوز 8.1 هست که نه کرک شده و نه پیش اکتیو. خوب نیست؟
میترسم مشکلی پیش بیاد. میخوام قبل از این کارا یه بکاپ بگیرم. راهنمایی می کنید که یه بکاپ از ویندوز بگیرم؟

smss.exe
16-03-2014, 10:12
من وقتی میخواستم ویندوزم را اکتیو کنم نیاز به هیتلر بشکن نبود! الان اکتیوه.
یه نرم افزار گرفتم و کل سریالها رو برداشت (BelarcAdvisor). بعد نصب ویندوز چطوری سریالو برگردونم؟
من گردو دارم. توش ویندوز 8.1 هست که نه کرک شده و نه پیش اکتیو. خوب نیست؟
میترسم مشکلی پیش بیاد. میخوام قبل از این کارا یه بکاپ بگیرم. راهنمایی می کنید که یه بکاپ از ویندوز بگیرم؟

سلام

بعد از نصب هم برای Active کردن ویندوز از این روش استفاده کن: (البته همون کد 25 کاراکتری رو حتما بردار دیگه؛ چون اگر اون رو از دست بدی دیگه ویندوزت اصل نیست.)
اون ویندوز که گفتی توی محصولات گردو بود رو خودم تست نکردم؛ ولی اگر میدونی که دستکاری نشده است پس از همون استفاده کن.
برای Backup میشه از خود ویندوز استفاده کرد:

sadafroohi
17-03-2014, 15:02
سلام

بعد از نصب هم برای Active کردن ویندوز از این روش استفاده کن: (البته همون کد 25 کاراکتری رو حتما بردار دیگه؛ چون اگر اون رو از دست بدی دیگه ویندوزت اصل نیست.)
اون ویندوز که گفتی توی محصولات گردو بود رو خودم تست نکردم؛ ولی اگر میدونی که دستکاری نشده است پس از همون استفاده کن.
برای Backup میشه از خود ویندوز استفاده کرد:
درود: دوست عزیز من بالاخره با راهنمایی شما ویندوزم را از 8 به 8.1 آپگرید کردم.
ولی بعد از بالا آمدن ویندوز این پیغام را میده معنیش چیه؟ و چطوری از بین ببرم؟
ممنونم.

atlas-m
17-03-2014, 15:56
ممنونم.
از طریقی سی دی ویندوز 8.1 این کارو کردین؟
اکتیو شد؟

ممنون میشم اگه جواب بدین؟

sadafroohi
17-03-2014, 17:14
اکتیو شد؟

درود:
از طریق STORE به راحتی آپدیت کردم به 8.1
نیازی به dvd و وارد کردن product key windows نیست. آموزش آنرا برای شما میذارم. ظرف 12ساعت آپگرید شد

sadafroohi
17-03-2014, 18:46
اکتیو شد؟

ابتدا نرم افزار Fiddler2 را نصب کن سپس پیلتر شکن را اجرا کن، بعد در قسمت تولبار نرم افزار نوار زرد رنگی میاد روش کلیک کن و سپس برو به سربرگ Win8 Config تیک گزینه ی Store را بزن. بعد برو به استارت اسکرین روی store کلیک کن و بذاز ویندوز 8 به 8.1 آپدیت بشه. حدودا به 4 گیگ ترافیک نیاز داری، من 4 گیگ حجم یک ماهه با سرعت 4مگابیت از یک شرکت معمولی به مبلغ 25000 تومان خریدم و حدود 10تا12 ساعت آپگرید شد و چون ویندوز 8 من اورجینال بود خودش بدون اینکه پروداکت کی ویندوز را بخواد اکتیو شد.

sadafroohi
17-03-2014, 19:00
ممنونم.

با این روش که در لینک زیر مشاهده میکنید تونستم این ارور را حذف کنم

1. حالا میخوام بدونم علت این Error چی بوده؟
2. آیا ویندوز مشکل دار شده و درست نصب نشده؟

atlas-m
19-03-2014, 10:04
ابتدا نرم افزار Fiddler2 را نصب کن سپس پیلتر شکن را اجرا کن، بعد در قسمت تولبار نرم افزار نوار زرد رنگی میاد روش کلیک کن و سپس برو به سربرگ Win8 Config تیک گزینه ی Store را بزن. بعد برو به استارت اسکرین روی store کلیک کن و بذاز ویندوز 8 به 8.1 آپدیت بشه. حدودا به 4 گیگ ترافیک نیاز داری، من 4 گیگ حجم یک ماهه با سرعت 4مگابیت از یک شرکت معمولی به مبلغ 25000 تومان خریدم و حدود 10تا12 ساعت آپگرید شد و چون ویندوز 8 من اورجینال بود خودش بدون اینکه پروداکت کی ویندوز را بخواد اکتیو شد.
من Fiddler2 را نصب کردم و نتیجه نگرفتم. کار نمیکنه؟ تنظیمات دیگه ای هم هست که باید انجام بدم؟ امکانش هست نسخه ای که شما استفاده می کنید را برای دانلود بزارین؟

myzen83
19-03-2014, 13:05
من Fiddler2 را نصب کردم و نتیجه نگرفتم. کار نمیکنه؟ تنظیمات دیگه ای هم هست که باید انجام بدم؟ امکانش هست نسخه ای که شما استفاده می کنید را برای دانلود بزارین؟
درود:
چطوری میتونم فایل exe را براتون آپلود کنم؟ روشش را توضیح بدین تا نسخه ای را که استفاده میکنم براتون بفرستم.

hosseinmet
29-03-2014, 16:58
من dvd ویندوز8.1 شرکت گردو و پرند (King37( رو که میذارم میگه ورژن 64 بیتی رو بذار در صورتیکه dvd همه ورژن ها رو داره و ورژن سیستم فعلیم 8 64 بیتی هستش . چیکار باید بکنم ؟؟؟

atlas-m
29-03-2014, 18:44
درود:
چطوری میتونم فایل exe را براتون آپلود کنم؟ روشش را توضیح بدین تا نسخه ای را که استفاده میکنم براتون بفرستم.

برو به این سایت و ثبت نام کن و بعد ثبت نام فایلو توش آپلود کن و آدرس دانلودرو بزار. ممنون.

atlas-m
06-04-2014, 14:51
3.6 گیگ حجم دانلود!!! :n04:
هرجور حساب میکنم جور در نمیاد. اینترنتم بعضی وقتها قطع و وصل میشه. سرعتم کمه. به هیتلر بشکنم که اعتمادی نیست و ممکنه قطع و وصل بشه! :n28:
واقعا میشه از طریق سی دی ویندوز هشت، ویندوز 8 را آپدیت کرد و فقط باید سریال 25 کارکتری خودمو داشته باشم؟؟؟ :n16:
لینک تورنت میدین؟

Arad olfati
09-04-2014, 13:51
باسلام
این سایت download.microsoft.com ویندوز اورجینال برای دانلود میزاره؟!

Arad olfati
10-04-2014, 12:11
باسلام من وقتی v........pn هم میزارم و میرم تو استور ارور sorry windows store isnt avabline your rigon!!
حالا چجوری حل میشه ممنون!

ghasem.sh
27-04-2014, 21:41
سلام
ببخشیدمیشه اموزش کامل اینکه چطوری وین 8 رو به وین 8.1 اپگرید کردین رو بزارین.
store windows که تحریم هستیم باز نمیشه چطوری میتونم وارد بشم واسه اپگرید وین؟
مرسی

hosein300
19-08-2014, 20:52
سلام
لپ تاب من ویندوز اورجینال 8 داره خودش میگه به 8.1 اپدیت کن برای این کار هم پروداکت کی می خواد من از طریق نرم افزار های مختلف پروداکت کی ویندوزمو بدست اوردم ولی وقتی میزنم برای اپدیت می گه این پروداکت کی کار نمی کنه عوضش کن
چیکار کنم به نظرتون؟