مشاهده نسخه کامل
: طراحی فایل نصبی
Mohammad_HNF
15-03-2014, 13:00
سلام دوستان
من میخواستم که یه فایل نصبی از یه برنامه که نوشتم بگیرم اینکار رو بلد هستم ولی می خوام که اون محیط رو خودم طراحی کنم
و کد های لازم رو بنویسم اگه کسی بلد هست ممنون میشم کمکم کنه:n01:
سلام..//// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار هایی که فایل نصبی ایجاد می کنند// معمولاً با زبان هایی مثل ++C ، C یا Delphi و... نوشته میشن تا بدون نیاز به مفسر و کتابخانه های اضافی رو همه سیستم ها اجرا بشن../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
VB و زبان های تحت NET. برای نوشتن این برنامه ها مناسب نیستند../// چون ممکنه سیستمی که قرار این برنامه رو اجرا کنه از قبل مفسر و کتابخانه های این زبان ها رو نداشته باشه../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت کلی بهتره که از نرم افزار های شناخته شده استفاده کنید../// این برنامه ها باگ های کمتری دارند و می تونید با خیال راحت فایل نصاب نرم افزارتون رو توزیع کنید..//// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.