ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره فوری در رابطه با خرید مانیتور بین LG یا Asus

yebordi
13-03-2014, 17:45
سلام به دوستان
گرامیان بین 2 مدل ایسوز VX229H و ال جی 22EA53V کدام بهتره ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من با دقت چک کردم ... روی کاغذ تفاوت این 2 اینه که ایسوز اسپیکر داره ولی ال جی نداره و همچنین ایسوز کنتراست 8 ملیون است و ال جی 5 ملیون در عوض ال جی یه عملکردی به عنوان دوال پلی داره

لطفا راهنمایی کنید

cyrax782
13-03-2014, 21:36
متاسفانه ال جی بسیار ضعیف شده... مدل ایسوس بهتره ...

pcgamer
13-03-2014, 22:03
بین این دوتا مشخصه ایسوز بهتره .حتی از نظر ظاهری هم بهتره .

yebordi
13-03-2014, 22:20
سلام و تشکر از شما 2 عزیز
از نظر تخصصی من می خوام ارزیابی بشه ...
آیا کیفیت تصویر و کیفیت سخت افزاری ایسوز واقعا بالاتره ؟

pcgamer
13-03-2014, 22:53
من خودم چون مشکل بودجه نداشتم برای پی سی به یک تی وی اسمارت سامسونگ گرفتم .یعنی قبلشم به یک تی وی دیگه بود. کلا شاید 7 ساله اصلا مانیتور دیگه گذاشتم کنار.
یکی از علت هاشم همینه که فروشگاهی نیست که بشه تصویر های مانیتور ها رو باهم مقایسه کرد .شما ساعت ها هم تحقیق کنی هر کسی یک چیزی میگه.ولی تی وی رو میری نمایشگاه مثلا سامسونگ یا ال جی تمام مدلهاش روشن کنار هم گذاشته و مقایسه میکنی . حتی مثلا بین مدل های ال جی هم تفاوت های فاحشی هست چه برسه مارک به مارک دیگه .

بزارید یک مثالی بزنم امیدوارم باعث ناراحتی فن های مدل های دیگه نشه.
مثلا تی وی سونی فقط اسم سونی تو ایران خیلی غول شده . در صورتی که کیفیت تصویرش بنظرم بعد ال جی قرار داره .یعنی من خودم اگه بخوام نمایشگر بخرم اولین انتخابم فیلیپس هست بعد ال جی بعد سامسونگ بعد سونی . ولی خوب اگه تو نت تحقیق کنی همه میگن سونی .

pcgamer
13-03-2014, 23:00
سلام به دوستان
گرامیان بین 2 مدل ایسوز VX229H و ال جی 22EA53V کدام بهتره ؟

من با دقت چک کردم ... روی کاغذ تفاوت این 2 اینه که ایسوز اسپیکر داره ولی ال جی نداره و همچنین ایسوز کنتراست 8 ملیون است و ال جی 5 ملیون در عوض ال جی یه عملکردی به عنوان دوال پلی داره

لطفا راهنمایی کنید
این قسمت هم که قرمز کردم خودش گویای همه چیز هست تفاوت کنتراست خیلی زیاده . تفاوت زمان پاسخ گوییشونم مقایسه کن .
من یکی از دلایلی که میگم ال جی نگیر اینه که من هر چی مانیتور ال جی تاحالا دیدم تصویرش خیلی مات بوده لااقل نسبت به تی وی خودم مقایسه میکنم. جدای سایز. ایسوز و سامسونگ همیشه برندهای خوبی تو مانیتور از قدیم بودن .من خودم هیچ وقت نشده که از این برند ناراضی باشم .
بازم بیشتر تحقیق کنید . مخصوصا تو سایت یوتیوب میتونید مقایسه های خوبی پیدا کنید

amir200812
13-03-2014, 23:28
من خودم چون مشکل بودجه نداشتم برای پی سی به یک تی وی اسمارت سامسونگ گرفتم .یعنی قبلشم به یک تی وی دیگه بود. کلا شاید 7 ساله اصلا مانیتور دیگه گذاشتم کنار.
یکی از علت هاشم همینه که فروشگاهی نیست که بشه تصویر های مانیتور ها رو باهم مقایسه کرد .شما ساعت ها هم تحقیق کنی هر کسی یک چیزی میگه.ولی تی وی رو میری نمایشگاه مثلا سامسونگ یا ال جی تمام مدلهاش روشن کنار هم گذاشته و مقایسه میکنی . حتی مثلا بین مدل های ال جی هم تفاوت های فاحشی هست چه برسه مارک به مارک دیگه .

بزارید یک مثالی بزنم امیدوارم باعث ناراحتی فن های مدل های دیگه نشه.
مثلا تی وی سونی فقط اسم سونی تو ایران خیلی غول شده . در صورتی که کیفیت تصویرش بنظرم بعد ال جی قرار داره .یعنی من خودم اگه بخوام نمایشگر بخرم اولین انتخابم فیلیپس هست بعد ال جی بعد سامسونگ بعد سونی . ولی خوب اگه تو نت تحقیق کنی همه میگن سونی .

هر گردی گردو نیست!
بیا باهم TV عموی بنده رو نگاه کن! کلی هم براش هزینه داشته! LG هم هست...
ولی ارزون ترین LCD از برند سامسونگ و سونی بهتر از اونه...

کلا بنظر من مانیتور های ASUS کیفیت بالایی دارند.
(حداقل بین مانیتور هایی که من داشتم، ASUS خیلی بهتر بوده...)

yebordi
14-03-2014, 04:26
ایسوز اسپیکر داره
آیا داشتن اسپیکر مشکل زا نخواهد بود ؟

Mehran-King
14-03-2014, 09:04
من LG دارم و راضی هستم خدارو شکر عمر مانیتور های LG ماشالله خیلی خوب هست:n16:

NNNNimAAAA
31-03-2014, 11:58
بدون شک ASUS بگیر ! تو کیفیت صفحه نمایش بهترینه ! من خودم مدل قدیمیترش ML229 دارم.هنوز که هنوزه بعد از 2 سال وقتی روشنش میکنم با کیفیت صفحه و شفافیت رنگاش حال میکنم . هنوز عادی نشده برام !