مشاهده نسخه کامل
: معرفی ایرادات و نکات مثبت گوشی ها از دید خودم
metal_militia
27-08-2006, 03:40
سلام
مطلبی که همیشه باعث ایجاد بحث جدل میشه اینکه یه عده اطلاعات کاملی از یک گوشی ندارند
با اون کار نکردن و این بعضا باعث ایجاد مشکل میشه خودم بشخصه با گوشی های زیادی کار کردم
این تاپیک رو هم زدم تا بدون هر گونه تعصب در مورد گوشی های که کار کردم بر مبنای چیزای که خودم و فقط خودم دیدم و کار کردم بنویسم
گوشی های که میخام در موردش بنویسم
سونی:ک300 .ک700 .ک750.و550.و800.و810.و900.پ910.پ990 :devil: :devil:
نوکیا.6630.6680.6681..سری .ن80.ن90.ن70.ن91...6270.6280 ..8800 .7710 :evil2: :evil2:
یه جور پاکت پیسی از شرکت نوکیا که عکسشو دارم ولی مدلشو یادم رفته اونو بهمراه عکسش میزنم .
سامسونگ :د600 .پ 850:evil:
موتورلا:ویتری ایکس.موتورلا ال 7 . :grrr: :grrr:
فعلا همینا !!!!!!!!!
حالا کساشش که موافقن دستاشونو ببرن بالا!!!!!!!!!!
smhosseini
27-08-2006, 08:04
خب دوست عزيز
پس چرا معطلي ، من خيلي علاقه مند هستم در مورد سوني اريكسون مدل پي 910 آي مطلب بدونم و اينكه ميگن گوشي هاي سوني اريكسون قابليت ارتباط سه گانه با سه آنتن داره درست هست يا نه هم از موضوعات قابل توجه من هست.
e_mohsen83
27-08-2006, 09:02
خوبه شما دارید مطالب را یک جا جمع می کنید..........
البته بیشتره این گوشیها تایپک مخصوص به خود دارند.....................
من موافقم کاره خوبیه خودت شروع کن ما هم کمکت میکنیم
metal_militia
27-08-2006, 14:47
نه عزیزان من فقط مطالبی رو که خودم توسط کار کردن با گوشی ها بدست اوردم رو مینویسم!!!
از اطلاعات فنی مثل ریت انتن و....نه
فقط از جهت نحوه انتن دهی .کیفیت صدا و تصویر. سرعت.و.....اینا هست نه اینکه با چه نوع شبکه ای مچ میشه و......
metal_militia
27-08-2006, 15:33
اینایی که میگم گفتم یک دور!!! فقط مشاهدات خودمه همین
نوکیا ن70 (اولین گوشی 2مگا پیکسلی که خریدم):
1این گوشی دارای کیفیت عکس خوب رو به بالا هست ولی اصلا به پای برادر بزرگش ن90 نمیرسه و همچنین تو برند های دیگه هم گوشی های بهتر ازش هستند ولی خوب کیفیت قابل قبولی داره
2کیفیت فیلم برداریشو هیچ وقت یادم نمیره !!!! چیز خوفی بود در حین حرکت اصلا شدو نداشت .دون دون هم نمیشد
در مورد ال سی دی کیفیت خوبی داشت اما شدت رنگش کم بود البته نه خیلی یه ذره!!!
3اسپیکرش بلندی خوبی داشت ولی متاسفانه کیفیت درستی نداشت و دقیقا صدا رو 3اوکتاو بالا میبرد یعنی تیز میشد
و غیر واقعی >من
4از لحاظ کیفیت هدفون در حقیقت بهبود یافته 6630 بود و کیفیت مناسبی داشت
5 با وجود اینکه از حیث برد داخلی(سی پی یو ....) شبیه 6630 بود ولی سرعت نسبتا بهتری داشت و با رم 512 مگ انچنان سرعتش کم نمیشد!!
6 از حیث اندازه و وزن خدایی بر خلاف نوکیا های دیگه مشکل حمل پاره اجر نداشتم خداییش سبک و بود راحت هم تو دست جا میشد
7 صفحه کلید خوبی هم داشت که احتمال فشار دادن اشتباهی کلید ها کم میشد
8و سیمبیان که اشتباه نکنم ورزن 8.1هست و ایراد نرم افزاری انچنانی نداره فقط یه کم هنگ داره و کمی سرعت هم بعضی جا ها ادمو کلافه میکنه (یه بار خاستم ریمایندر رو باز کنم دقیق1دقیقه طول کشید!!!!)
9 و قیمت الانش 380 تومن!
rami_hemi
27-08-2006, 22:21
متال این چیزی بود که احتیاج داشتیم. خیلی چاکریم.
metal_militia
27-08-2006, 22:52
این گوشی رو خودم تابحال نداشتم ولی خوب باهاش زیاد کار کردم
و مشخصات کلی
1:دوربین با لنز زلیس این گوشی 2مگا پیکسلی رو میشه گفت که بهترین کیفیت عکس رو حداقل تو 2مگا پیکسلی های نوکیا داره .عکسهاش واقعی هست و با کیفیت عالی
2 کیفیت فیلم بذرداری همچون ن70 عالی هستش ولی از لحاظ شفافیت از ن70 کمی بهتر هست بهر حال فرق لنز زایس با ...معلوم میشه
3:کیفیت اسپیکرش اصلا جالب نبود نه بلندی و نه کیفیت
4 هد فونش هم کیفیتش مثل ن70 هست حدودا
5ولی کیفیت ال سی دیش واقعا عالی هست حرف نداره بخصوص زیر نور افتاب نوشته هاش محو نمیشه
6 فقط اندازه بسیار بزرگش و نداشتن ویبره واقعا دل ادمو میزنه بس این گوشی گنده سنگین هست ویبره هم که نداره
7 از لحاظ صفحه کلید هم اصلا با هاش حال نکردم فاصله خالی زیاد داره
8 سیمبیان 8.1 خوب سرعتش هم زیاد جالب نبود با اینکه از حیث سخت افزار شبیه ن70 هست ولی نمیدونم چرا سرعت کمتری نسبت به ن70 داره
9قیمت الان540 که اصلا ارزش نداره
metal_militia
27-08-2006, 23:12
بله نوبت برادر بزرگ ن 90هست .ن91 البته این گوشی رو هم خودم نداشتم ولی دوست فابریکم داره که من شدیدا گوشی شو زیر و رو کردم
1: دوربینش میشه گفت دوربین معمولی هست چون نه فلاش داره و نه ماکرو ولی کیفیتش مناسبه تو جاهای که نورش کافی باشه باهاش میشه عکس های خوبی گرفت تو تریپای ن70 هست عکس هاش
2:فیلم برداریش هم متوسط نسبت به ن90 خوب بازم از ک750 بهتر فیلم میگیره
3: اسپیکرش اصلا جالب نیست نه کیفیت و نه بلندی صدا رو دقیقا 3اکتاو میاره پایین و بصورت غیر طبیعی بم مشه
4:انصافا کیفیت صدا از تو هدفونش رو نمیشه با هیچ گوشی مقایسه کرد البته کیفیتش خیل خوبه( نه اینکه خیلی خوف باشه) تفکیک صدای عالی . با بیس و تریبل عالی البته بیشتر صداش بلنده من که با ک750 مقایسه کردم
کیفیتا شاید 1درجه بهتر بود ولی از حیث بلندی 4درجه ولومش بیشتر بود ولی به هر حال از حیث هدفون تا بحال از همه کمپانی ها بهتر عمل کرده
5: ال سی دیش کیفیت زیاد خوبی نداره و صفحش حدودا مات هست من که اصلا با کیفیتش حال نکردم
6: اندازه هم خوب تو نوکیا میشه گفت تقریبا متعادل هست و گوشی شیکی هم هست
7:صفحه کلیدش دکمه هاش نرم هست ولی بد دسته اگه ناخنتون بلند باشه کلید هاش لای ناخنتون میره
8:سیمبیان9.1 از پر قدرت ترین ورزن های سیمبیان که البته هنگ این گوشی خیلی کم هست ولی سرعتش هم پایین هست(تو تریپ لاکپشت)دلیلش هم استفاده از هارد دیسک 4گیگ هست
که اگه نوکیا جاش از مموری 4گیگ استفاده میکرد سرعت این گوشی خیلی خیلی بالا تر میرفت
metal_militia
27-08-2006, 23:19
افتضاح نوکیا
1: در اول تصور میشه این گوشی3.2مگا پیکسلی الانه که تو عکاسی بتر کونه ولی حیف که شاید بشه گفت فقط سایز عکسهاش بزرگ شده کیفیتش اصلا جالب نیست از ن70 که 2مگا هست حدودی کمتره
2:در مورد فیلم برداری خدایش فیلم هاشو ندیدم فک نکنم بد باشه!!!!!!!!!!!!!
3:اسپیکرش هم زیاد جالب نبود
4:هدفون متاسفانه گوش نکردم ولی دوستم میگفت مثل ن70 هست حالا بازم چیزی نمیگم!!!
5:کیفیت ال سی دیش خوب بود البته به پای ن90 نمیرسه ولی خوب کیفیت نسبتا خوبی داشت
6: اندازه هم خداییش خوبه و ظاهر دلفریبی داره تا حدودی شبیه ن70 هست
7: صفحه کلید خوبی هم داره تو تریپای ن70 هست
8:سیمبیان 9.1 و کار ت حافظه از نوع مینی اس دی و ساپورت مموری تا 2کگیگ
9:قیمت هم 570تومن
ولی اصلا ارزش نداره
metal_militia
27-08-2006, 23:21
نظر !!!!!!!!1
اگه خوبه ادامه بدم اگه نه که بکشم کنار!!!
در ضمن قیمت ن91 یادم رفت الان هست538
اقا ايول عالي بود در باره كا 750 و 3250 هم بنويس
4 كريم
Siavash Y
28-08-2006, 02:39
عالیه
ادامه بده
ممنون متال جان خيلي خوبه ادامه بده
خیلی عالیه حتمآ ادامه بده
عاليه ادامه بده
خيلي حجال كردم
نوكيا رو ولش كن بيا از سوني بنويس
metal_militia
28-08-2006, 14:50
این هم از گوشی مورد علاقه من تو برند نوکیا
1:در مورد دوربینش که دوربین خیلی ضعیفی داره و عکس هارو تیره میگیره .فلش و...اینجور چیز ها رو هم نداره واقعا اگه نوکیا رو این گوشیش دوربین نمیذاشت هم با کلاس تر بود هم قیمت گوشی ارزونتر میشد
2: فیلم برداریش هم متوسط بود !!!!
3:اسپیکر های پرقدرتی داره که میشه گفت تو نوکیا واقعا ترکونده از حیث تفکیک و کیفیت هم درجه مطلوبی داره یعنی نه صدا رو الکی بم میکنه یا زیر از حیث اسپیکر واقعا عالیه
4: از جهت هدفون هم خوب نتونسته موزیک فون قوی ای باشه!!!کیفیت بسیار خوبی داره ولی خب به پای گوشی های موتورلا و سونی اصلا نمی رسه
5:ال سی دیش هم کمی تصاویر توش تاره البته ن91 ال سی دیش از این خیلی بهتره ولی خوب دیگه!!!!
6: از لحاظ سایز عین یه اجر مشکی میمونه که تحش میچرخه ولی خوب من از استیلش خوشم اومده البته فقط رنگ مشکیش !!!! قیافه جالبی داره
7: از حیث صفحه کلید هم منو یاد عشق سابقم(3230 اولین گوشی درست حسابی که خریدم) میندازه شبیه 3230 هست که میشه گفت ! به خوبی ن70 نیست ولی خوب بد هم نیست البته این نظر منه!! و دکمه های پخش موزیکش زیاد جای جالبی نیس پشت صفحه کلید!!!!!
8:سیمبیان 9.1 تو این گوشی کار شده که البته نوکیا با کم لطفی ورزن مشکل داری رو این گوشی گذاشته که متاسفانه حرکات خارق العاده ای انجام میده!!! و بعضی وقت ها هم هنگ میکنه که....
9: قیمت هم با مموری کارت 512 مگ ناقابل 340 تومن
metal_militia
28-08-2006, 15:04
6680.6681 و 6630
گوشی های نوکیا که میشه گفت اولین سری بودن که پخش موزیک با کیفت خوب داشتن و دوربیناشون هم با کیفیت خوبی بود
1 :دوربین های 1.3مگا پیکسلی دارن نسلشون منقرض میشه !!!نوکیا 6630 شاید اولین گوشی دوربین دار نوکیا بود که توش تمرکز بالای رو مسعله عکاسی شده بود !!!خوب از سری های قبلی بهتر عکس میگرفت ولی خوب نسبت به 6680و 6681 عکس هاش درصد تاری و نویز بیشتری داشت .6680 و 6681 واقعا با وجود 1.3مگا بودنشون عکس های خوبی دارن که حتی میشه اونا رو با گوشی های 2مگا پیکسلی مقایسه کرد
6680یه دوربین و ج ا هم در جلو داره که اصلا بدرد حتی دیدن قیافه خودتون هم نمیخوره و برای مکالمه تصویری میخوره(البته اون هم نه انقد نویز داره که طرف مقابل فقط نویز میبینه)
2: کیفیت فیلم برداریشون هم تقریبا تو یک سطح باید باشه (حقیقتش فیلم برداری 6680و 6681 رو ندیدم)
3:این هم میشه گفت که تو اسپیکر هم جز اولین سری نوکیا بود که کیفیت قابل تحملی داشت و از گوشی های قبلی صداشون از جهت کیفیت و نه بلندی بهتر بود
4:هد فو ناشون هم کیفیت خوبی دارن که میشه باهاش با خیال راحت ام پی تری گوش داد .
5:ال سی دیاشون رو اصلا حال نمیکنم واطله بین پیکسل هاشون رو دقیقا میشه دید .کیفیتشون هم بد نیست ولی خوب هم نبود
6:قیافه بجز6630 که شبیه خیلی چیز ها میمونه میشه واسه اون 2تا گفت اولین گوشی های نوکیا هستن که طراحی معقولی دارند که بعد از طرح های مثل اون بر روی ن70 و بهد هم ن80 استفاده شد
7:صفحه کلید6630 بد دست هست ولی اون دتایدیگه صفحه کلید خوبی دارند
8:و سیمبیان ورزن8 (اگه اشتباه مبکنم تصحیح کنید) و سرعت نسبتا پایین
9:قیمت ها 6630=240
6681=280
6680=305
metal_militia
28-08-2006, 15:42
و گوشی د600 سامسونگ (عشق مهیار)
1:دوربین 2مگا با کیفی
و گوشی د600 سامسونگ (عشق مهیار)
1:دوربین 2مگا با کیفی
چي؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BIKHIAL_ALL_75
28-08-2006, 20:06
عالي بود به زبونه ديگه دمت گرم
سوني رو يادت نره!!!!!!!!!!!!
سوني رو گذاشته آخر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه بتركونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
30-08-2006, 23:03
مرسی تحویل 2روز نیومدم چقدر حال دادین
اگه کارم بدرد نمیخوره خوب خودمو خسته نکنم!!!!!!!!
BIKHIAL_ALL_75
31-08-2006, 17:55
عزیزم ما منتظر هستیم با تو به ما حال بدی
metal_militia
31-08-2006, 18:51
منطزر فقط 1پست بودم
چشم ادامه مطالب:
امشب مینویسم
e_mohsen83
31-08-2006, 21:50
دستت درد نکند...
اگر می شود درباره ن73 هم بنویس...
اخه یکجا خوندم دم دست داری گوشی رو....
rami_hemi
31-08-2006, 22:20
آره این دوتا گوشی که گفته بودی دم دستن هم بنویس. ندیدمیت خیلی بی حال شدیم مارو تنها نذار.
metal_militia
31-08-2006, 22:50
و حالا سامسونگ د600
گوشی مورد علاقه من از برند سامسونگ!!!!!دوربین 2مگا پیکسلی با کیفیت بالا !!!!بزرگترین مشکلی که دوربین این گوشی داره 1 نداشتن فکوس و 2 زرد گرفتن عکس در محیط کم نور
بجز این 2مورد کیفیت بسیار بالایی داره
2 فیبم برداری که واقعا سامسونگ سنگ تموم گذاشته و کیفیت بسیار عالی در فیلم برداری این گوشی دیده میشه حرکت بسیار نرم +وضوح بالا +ظبط صدای عالی
3اسپیکر متاسفانه از جهت بلندی بسیار کمه ولی خداییش کیفیت بسیار بالای داره که متاسفانه همه بدنبال بلندی هستن تا کیفیت
4هدفونشو گوش ندادم!!!!!!!!!!!!!!ولی فک نکنم بد باشه
5کیفیت بسیار عالی ال سی دی +اندازه مناسب واقعا این گوشی رو متمایز کرده از بقیه
6 ظاهر هم بهتره نگم چونم سامسونگ تو طراحی واقعا عالی هست
7صفحه کلید بسیار نرم و خوش دستی داره .بزرگترین مشکل که البته نرم افزاری هست که هنگام تایپ مسیج بصورت دستی نمیشه پاراگرافو پایین اورد
8از حیث امکانات جانبی متاسفانه ایراداتی داره مخصوصا نرم افزار گوشی !!!!!!مثل عدم دریافت بازی جاوا از طریق بلوتوث.نداشتن ریمایندر درت حسابی. و.....
و قیمت اگه اشتباه نکنم هستش310
,در مورد ن73 و پ990 حقیقتی که وجود داره با هاشون فقط و فقط 1دقیقه کار کردم!!!!!!!!!!!!
با ن73 تو شب بود نشد عکس بگیرم
ایشالا دوباره این رفیق بپیچون من اومد حتما دل و روده گوشی رو براتون تشریح میکنم
rami_hemi
31-08-2006, 23:14
متال جان در مورد صدای ایر فونش باید بگم صدای خیلی خوبی داره و تو این قسمت فقط طرح ناسازگار ایر فونش که کمی بزرگ هستش ضعف محسوب میشه. اونم شاید واسه گوش من بزرگ باشن. در کل گوشی خوبی هستش
D600هدفونش حرف نداره.........عالیه
metal_militia
31-08-2006, 23:32
خوب شما بگین من حرفی ندارم
راستی نکته ای که جا افتاده بود به تلویزیون وصل میشه!!!!!!!
کلا یکی از مزایای این سری از گوشی های سامسونگ مالتی لنگویج بودنشونه.........خیلی راحت وسریع
متال جان در مورد صدای ایر فونش باید بگم صدای خیلی خوبی داره و تو این قسمت فقط طرح ناسازگار ایر فونش که کمی بزرگ هستش ضعف محسوب میشه. اونم شاید واسه گوش من بزرگ باشن. در کل گوشی خوبی هستش
ايرفونش بد نيست
ولي اگه بتونه يه سري دبليو سوني بذاري محشر ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مالتی لنگوج چیه
ازمتال جان هم تشکر میکنم
اگه ممکنه یه مقایسه ای هم بین دوربین وکیفیت و بلندی صدا بین گوشی هایی که معرفی مکنی بکن
راستی چند وقت نبودی دلمون برات تنگ شده بود
metal_militia
01-09-2006, 10:28
سونی اریکسن و550 یا همون دبلیو 550 اولین گوشی من از برند سونی اریکسن!!!!!!!!!
1دوربین 1.3 مگا پیکسلیش کیفیت معمولی داره و نصبت به اس700 کمی ضعیف تر به نظر میرسید.ن.یز های زیاد و....دوربینش عین6630 بود که فقط یک فلاش هم داشت
2فیلم برداری که هم سونی همیشه شرمنده میکنه واین مدل هم مثل بقیه کیفیت مزخرفی داره!!!!!!جالب هم هست وقتی میری رو ویدیو مینویسه: های کوالیتی ویدیو سلکتد!!!!!!خندم میگیره
3اسپیکرش واقعا من که تا بحال رو دستش ندیدم کیفیت مناسبی داره +صداش خیلی بلنده (حتی باهاش یه3250رو تبدیل به سوسک کردم) و بزرگترین مشکلش حذف بخش های ریزی از صدای اهنگ هست تریبل این گوشی هم خیلی زیاد هست ولی بهر حال با وجود بلندی زیاد کیفیتش حداقل از برند های دیگه بهتر هست
4هدفون هم کیفیت بسیار خوبی داره و شما رو از یه ام پی تری پلیر بی نیاز میکنه
5ال سی دی .کیفیت مناسبی داره بهترین پارامتر تو ال سی دی های گوشی سونی نبود خط سیاد جدا کننده بین پیکسل ها هست که متاسفانه این مطلب تو نوکیا دیده میشه و حتی موتورلا!!!!!!!و همچنین ال سی دیش توی نور محو نمیشه این هم مطلبی بود که خودم متوجه نبوم و دوستم که ن90 داشت گفت!!!!!!!!!!!
6 قیافه که شبیه چمدون هستش ولی خوب قیافه جالب و فانتزی داره مخصوصا از اون هیکل ریزه میزه انچنان صدایی بیرون میاد که همه تعجب میکنن
7صفحه کلیدش معمولی بود ولی اصلا از رنگش خوشم نمیاومد!نارنجی کم رنگ
8بزرگترین ایرادی که منجر به تعویض این گوشی شد کم بودن حافظش بود 256 مگ که میشه100تا اهنگ با کیفیت64کیلو بایت واسه من خیلی خیلی کمه!!!!!!از مسایل دیگه میشه به جاوای بهینه شده منو بندی کامل و...اشاره کرد
9قیمت ناقابل 265
metal_militia
01-09-2006, 10:31
گوشی و900
1کیفیت عکس که واقعا مثل بقیه 2مگا پیکسلی های سونی محشر هستش+قابلیت عکاسی از متن که در مدل های قبلی نیست+فکوس به صورت اتوماتیک و منوال واقعا کیفیت عکس های عالی داره
2 از معدود گوشی های سونی که کیفیت فیلم برداریشون بالا هست فیلم برداری بسیار خوبی داره .درسته شاید به پای خیلی گوشی ها نرسه ولی در سونی اریکسن بجز پ990 که عالی ترین فیلم برداری رو در بین گوشی ها بجز ن93 دارهمیشه گفت و900 دومین کیفیت بالا رو داره(البته تو سونی اریکسن)
3اسپیکر بسیار بلند و با کیفیتی داره بزرگترین ایرادش این هست که مثل و550 قسمت های ریزی از صدا رو حذف میکنه و همچنین همیشه باید مقدار بیسش رو کم کرد اگه بیس تا ته بالا باشه غر.غر میکنه ولی باز هم بهترین اسپیکر رو در بین گوشی های دیگه میشه گفت داره
4هدفونش دارای یه کامندر بسیار قوی هست بزرگترین ایرادش اینکه100%باید هدفوناش عوض شه چون میزان بلندی مناسبی نداره !!!!و صداش کمه که خوب با تعویضش از یه موزیک فون عالی میشه اسم برد
5ال سی دی بزرگ و سبیار باکیفیت دارهکه رنگ بندی طبیعی و زنده ای داره
6قیافه هم خوب من خودم گوشی گنده دوس ندارم ولی خوب اگه یه روز نظرم عوض شد و900 علاوه بر بزرگیش قابل تحمل هست
7صفحه کلیدش هم خوب کار شده و اس ام اس نوشتن باهاش نسبتا راحته
8 حافظه داخلی 470 مگا بایت.اسلات کارت حافظه که سونی با کمال کم لطفی روش حتی یه مموری 512مگ نذاشته!!!!!!!!!!از جهت گرافیک بازی هاش من 3تا بازی باهاش دیدم(بجز اون بازی توپ ه که فابریک روشه)واقعا بهش امیدوار شدم!!!انصافا حداقل از بازی های سری 60 بهتر هستش!منو بندی کامل و....
9قیمت که کمی گرون شده 535 بزرگترین ایرادش همون قیمتشه!!!اگه قیمتش حدود 400 بود واقعا گوشی ارزش بالای داشت ولی خوب قیمتش همیشه اذیت میکنه
metal_militia
01-09-2006, 10:34
مالتی لنگوج چیه
ازمتال جان هم تشکر میکنم
اگه ممکنه یه مقایسه ای هم بین دوربین وکیفیت و بلندی صدا بین گوشی هایی که معرفی مکنی بکن
راستی چند وقت نبودی دلمون برات تنگ شده بود
یعنی چند زبانه اگه اشتباه نکنم!!!!!!!
در مورد دوربین و صدا اینا معمولا چیز های دعوا سازی هستن چون مثلا اونی که 3250 داره قبول نمیکنه فقط صدای اسپیکرش بلنده و کیفیت انچنانی نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا اگه مطالبو دقیق بخونید میفهمید کجا گفتم کدوم خوبه کدوم ضعیف تره!!!!!!!
در ضمن اگر هم توجه کرده باشید چیز هایی رو که نمیدونستم نمشتم نمیدونم!!!!!!!
Mojtaba Hayati
01-09-2006, 14:40
متال جان خيلي اطلاعاتت كامل بود من كه خيلي استفاده كردم خداييش.اگه مي توني از ان93 هم بنويس و از پي990 بيشتر.اگه مي توني يه لينك فيلم و900 هم برام بزار من كيفيت فيلمش رو ببينم.و اينكه و900 با چه پسوندي فيلم ميگيره؟ممنون مي شم داداش
rami_hemi
01-09-2006, 19:21
متال جان با این توصیفاتی کردی w900 رو خوب توضیح دادی.ولی به نظر من کیفیت صداش از w800 تو اسپیکرا کمتره.چون یه نویز بدی رو صداش بود.این دو تا رو باهم به همراه دی600 تست کردم.(از نظر صدا )
metal_militia
01-09-2006, 22:30
و البته خاهش میکنم امید وارم مطالبم بدردتون بخوره!!!!!
و حقیقتش ملاک اینه که من گوشی رو با هاش کار کرده باشم پ990 و ن73 رو فقط دستم گرفتم!!!!!حقیقتش
من منتظره 6270 هستم. بوگو بيبينيم چه مي كني.
metal_militia
02-09-2006, 10:53
رو چشم!!!!!!!!!
امشب نوشتنش تموم شد حتما میزارم براتون!!!!!فقط در ضمینه هد فون و کیفیت فیلم برداری بجز او تعصب خاصی که روی 6270 داری بگو چه جوریاس!!!!!!!!خودم نه هدفونش و نه فیلمشو دیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!البته هدفونش میدونم که خوب هست فیلمش هم همینطور!!!!
mohammad99
02-09-2006, 13:23
6680.6681 و 6630
گوشی های نوکیا که میشه گفت اولین سری بودن که پخش موزیک با کیفت خوب داشتن و دوربیناشون هم با کیفیت خوبی بود
1 :دوربین های 1.3مگا پیکسلی دارن نسلشون منقرض میشه !!!نوکیا 6630 شاید اولین گوشی دوربین دار نوکیا بود که توش تمرکز بالای رو مسعله عکاسی شده بود !!!خوب از سری های قبلی بهتر عکس میگرفت ولی خوب نسبت به 6680و 6681 عکس هاش درصد تاری و نویز بیشتری داشت .6680 و 6681 واقعا با وجود 1.3مگا بودنشون عکس های خوبی دارن که حتی میشه اونا رو با گوشی های 2مگا پیکسلی مقایسه کرد
6680یه دوربین و ج ا هم در جلو داره که اصلا بدرد حتی دیدن قیافه خودتون هم نمیخوره و برای مکالمه تصویری میخوره(البته اون هم نه انقد نویز داره که طرف مقابل فقط نویز میبینه)
2: کیفیت فیلم برداریشون هم تقریبا تو یک سطح باید باشه (حقیقتش فیلم برداری 6680و 6681 رو ندیدم)
3:این هم میشه گفت که تو اسپیکر هم جز اولین سری نوکیا بود که کیفیت قابل تحملی داشت و از گوشی های قبلی صداشون از جهت کیفیت و نه بلندی بهتر بود
4:هد فو ناشون هم کیفیت خوبی دارن که میشه باهاش با خیال راحت ام پی تری گوش داد .
5:ال سی دیاشون رو اصلا حال نمیکنم واطله بین پیکسل هاشون رو دقیقا میشه دید .کیفیتشون هم بد نیست ولی خوب هم نبود
6:قیافه بجز6630 که شبیه خیلی چیز ها میمونه میشه واسه اون 2تا گفت اولین گوشی های نوکیا هستن که طراحی معقولی دارند که بعد از طرح های مثل اون بر روی ن70 و بهد هم ن80 استفاده شد
7:صفحه کلید6630 بد دست هست ولی اون دتایدیگه صفحه کلید خوبی دارند
8:و سیمبیان ورزن8 (اگه اشتباه مبکنم تصحیح کنید) و سرعت نسبتا پایین
9:قیمت ها 6630=240
6681=280
6680=305
دادشي من 6681 دارم سرعتش عين ن70 هاست
metal_militia
02-09-2006, 18:16
خوب عزیز ایا من گفتم نسبت به ن70 سرعتش پایینه!!!!!!!!!!!!!!!!
کلی گفتم سرعتش پایینه!!ن70 هم پایینه !! کلا گوشی سیمبیان دار 10 تا ایراد داره 10 تا سود!!!!!
ممنون از زحمات شما! فقط می خواستم بدونم و۵۵۰ مشکل نرم افزاری داره یا نه؟
6270 كيفيت هدفونش واقعا خوبه من كه ازش راضيم. از وقتي گرفتمش ديگه كمتر ام پي تري پلير بهم آويزونه. فيلمبردارشيم خوبه البته رزولوشنش Qcif هست ولي فريم ريتش عاليه و صدا رو هم از فواصل حتي خيلي دور به خوبي ضبط مي كنه.
دوستان اين تاپيك داره خوب مي شه به شرط اونكه همه صحبت كنن نه سوال؟!؟!؟!
اين هم يه نظر از من:ن 70واقعا گوشي خوبيه يه ايراد ضايع كه داره اينه كه فلاشش خيلي مسخره است در واقع دو سانتيمتر هم نور نداره!!!!!! در ضمن كيفيت عكس و فيلمش عاليه يه چيز هم درباره ي صداش بگم يه بار كه توي طبقه هم كف نشسته بودم و در ها هم باز بودن صداي زنگش از توي زير زمين مي اومد(تلو يزيون هم روشن بود)!!!!
ببين اين دليل نميشه كه ن70 صداي خوبي داره . يه صداي بي كيفيت كه بيشتر صداي تند و تيز از خودش در مياره
البته من يه چيزي جديدا فهميدم اينكه هيچ دو گوشي يكسان نه كيفيت نه بلندي يكسان صدا ندارند من 3 تا 6680 با هم مقايسه كردم يكيش صداش خيلي ضعيف بود يكيش خيلي قوي . يا دو تا كا 750 . نميدونم دليلش چيه؟؟
mohammad99
04-09-2006, 10:19
من شنيدم وي 550 زياد نياز به فلش داره
ولي فقط شنيدم بازم بپرس
metal_militia
04-09-2006, 14:27
با عرض پوزش پدرم که در سن 70 سالگش عاشق اینترنت شده مودم م رو سوزوند
و من 2روزی نتونستم بیام!!!!!!!!!
امشب در مورد 6270 و ک750 حتما مینویسم براتون!!!!!!!
farid666
04-09-2006, 16:16
ما منتظريم در مورد k750 مطب بنويسي و در موردش بحث كني ( مرسي )
metal_militia
04-09-2006, 23:20
نوکیا .6280 6270
1 دوربین 2مگا پیکسلی با کیفیت فوق العاده!!!!که توانایی عکاسی با کیفیت بسیار بالا همانند ن90 . ک750 و..اشتباه نکنم مایکرو و فکوس نداره!!!!!!اگه داشت واقعا محشر بود که البته 6280 داره.
2کیفیت فیلم برداری بر طبق گفته میشل زیاد جالب نیست کیو سی ای اف!!!که البته فیلم برداری موبایل هیچ وقت نمیتونه ادم رو راضی نگه داره ولی عکس برداری شاید!!!!!و البته کیفیت 6280 خیلی خیلی بالا هست
3اسپیکر پر قدرت و با کیفیت بسیار عالی به این گوشی توانایی رقابت با گوشی های سونی مخصوصا و550 و و900 رو میدهد البته 6270
4هدفون رو امروز گوش دادم کیفیت بسیار خوبی داره ولی با و800 مثلا تا حدودی برابری میکنه
5ال سی دی بزرگ و با کیفیت مطلوب که باهاش میشه تصاویر با کیفیتی دیدید
6قیافه هم شاید از معدود گوشی های نوکیا باشه که از نظر ظاهر بر روش توجه شده!
7صفحه کلید خوش دست که با بالا دادن ال سی دی نمایان میشه
8و این گوشی تحت جاوا بوده سرعت بالا و عدم افت سرعت بر اصر افزایش مموری متاسفانه منو بندی جالبی نداره و و دقیقا همان منوی که روی 6230 نصب بود شبیه ش بر روی این گوشی نصب هست متاسفانه این مطلب رو میتوان از ایرادات این گوشی دانست که البته بیشتر سلیقه ای هست من که بهخ هیچ وجه با منو هاش نمیتونم کنار بیام
ولی از جهات دیگر حتی از نوکیا ن90 بهتر عمل کرد
9 قیمت بسیار مناسب 280هبرای 6270 و 305 برای 6280
و اینکه در هر دو گوشی از صدا و دوربین با کیفیت استفاده شدهکه 6270تمرکز بر روی صدا و 6280 بیشتر دوربین هست
metal_militia
04-09-2006, 23:21
گوشی موتورلا وی تری ایکس!!!!!!!!!!!!!!!
1دوربین با کیفیت نسبتا خوب که قابلیت ماکرو هم به اون اضافه شده
2 در ضمینه فیلم برداری اطلاعاتی ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 هدفون با کیفیت خوب که حتی از این گوشی میشه مثل یک ام پی تری پلیر با کیفیت استفاده کرد
4اسپیکر در حالت عادی کیفیت و وضوح خوب ولی بلندی کمی داره که با یک سری تغییرات معادله به عکس تبدیل میشه!!!!!!!!!!
5ال سی دی با کیفیت بسیار عالی که حتی از معدود گوشی ها با کیفیت بسیار خوب هست
6طراحی ظاهری هم گوشی در دار و معمولی هست اصلا از لحاظ طراحی به وی تری و وی تری ای نمیرسه ولی باز هم در مقایسه کلی میشه گفت طراحی بسیار خوبی داره
7صفحه کلید نرم و خوش دست
8جاوا که متاسفانه قدرت گوشی های سونی رو در این ضمینه نداره.منو بندی های معمولی و همچنین مشکلاتی در این ضمینه !!!!!!!!ولی از انصاف نگزریم واقعا گوشی پر سرعت و با کیفیتی هست ساپورت مموری هم حداکثر 1گیگ هست حالا اگه کسی مموری بیشتر انداخته ما رو هم مطلع کنه
9قیمت اگه اشتباه نکنم از 300تا325
metal_militia
04-09-2006, 23:23
و مقایسه ک750 و و800 خدا بخاد امشب یا فردا حتما براتون میزارم!!!!!!!!!!!!!!!!!
metal_militia
04-09-2006, 23:51
راستی نظرتون در باره یه امتیاز دهی به گوشی ها چیه!!!!!!!!!
metal_militia
04-09-2006, 23:55
و البته از قدر دانی مهسافت واقعا تشکر میکنم یه نگاهی به مشاهده نظر خاهی بندازین!!!!!!!!!
البته مهم نیست مهم عزیزانی هستن که 94%بنده رو تشویق میکنن
متشكرم بسيار عالي و كامل مي نويسي.
e_mohsen83
05-09-2006, 11:00
اره خوبه
فقط مقایسه ک750 و و800 رو زودتر بزار
metal_militia
05-09-2006, 12:20
البته مقایسه که نه !چون از نظر من یکی هستن!!!!!!!!!!!
امشب باید برم ثبت نام دانشگاه تو اراک !!نیستم !!متنم هنوز تایپ نکردم میره برای 5شنبه شب
متال جان عالیه دستت درد نکنه حتما ادامه بده
rami_hemi
05-09-2006, 17:00
متال جان عیبی نداره . در مورد امتیاز دهی به گوشی ها هم پیشنهاد جالبی هستش ولی فکر کنم علاقه شخصی زیاد تاثیر منفی بزاره.ولی در کل باهات موافقم .اگه بتونم کمکت میکنم.اگه امکان داشتم یه رای دیگه میدادم تا بهتر ادامه بدی.برو که خوب میری.
اقا هنوز ن73 دستت نرسيده؟
ایول متال جان .
تو این چند روزی که من نبودم چه کردی!!!!!!!!!!!!!
انصافا تاپیک خیلی خوب و به درد بخوریه .
مر30
مر30 جيگر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
06-09-2006, 20:27
امشب میام فقط ک750 و و800
اقا متال دستت درد نكنه. انتخاب واحد كردي دوست عزيز؟ من دوست داشتم امروز تو دانشگاه ببينمت ولي نميدونستم بايد دنبال چجور ادمي بگردم
موفق باشي
metal_militia
06-09-2006, 20:35
اره این ترم 17 واحد برداشتم!!!!!!شد 480تومن!
موفق باشي دوست عزيز .منم 18.5 واحد برداشتم شد 560000
metal_militia
07-09-2006, 11:55
راستش ن93 رو فقط دستم گرفتنم!!!!!!!!!ولی تونستم با پ990 با لا خره کار کنم
اگه اول تاپیک رو یبخونید نوشتم گوشی هایی که باهاشون کار کردم!!!!!!
از بچه ها هم بعلت تاخیر عذر میخام سرم این چند وقته خیلی شلوغه
metal_militia
07-09-2006, 14:31
گوشی ک750 چیزی که خیلی ها دنبالشن
1دوربین 2مگاپیکسلی با فکوس اتومات امکان عکاسی با کیفیت بسیار بالایی رو به شما میده کیفیت عکس های این گوشی خیلی خوب هست و با گوشی های غولی مثل ن90 برابری میکنه(البته غول تو گرون بودن)همچنین توسط ماکرو میشه از برگ.گل و تا مورچه با کیفیت خیلی خوبی عکاسی کرد
2فیلم برداری اصلا به پای ن70 و ن90 نمیرسه فیلم برداریش فقط کار را انداز هست کیفیت جالبی نداره
3اسپیکر با کیفیت و تفکیک صدای خیلی بالا !!ولی از جهت بلندی در حد متوسط قرار داره!!!که بدر کسایی که فقط میخان صداشون بلند باشه عمرا نمیخوره!!!البته یه روشی هست که صداش بینهایت بلند میشه و در عوض تفکیکشو از دست میده!!او نهم اجرای موزیک از قسمت انتخاب زنگ هست
4هدفون کیفیت بسیار خوبی داره ولی هدفون فابریکش تفکیک کمتری نصبت به و800 داره که با میزان کمی هزینه میشه
بهترین صدای پخش موزیک رو از هدفونش گرفت
5ال سی دی کوچک ولی با کیفیت و مهمتر اینکه نوشته ها زیر نور افتاب محو نمیشن !!!!!!!!!!
7صفحه کلیدش خوش دست هست ولی دکمه هاش نسبتا سفت هستن
8قیافه کاملا ساده و مردانه از نظر من از جهت طراحی جوری هست که اگه دست 10000 نفر هم بیافته خز نمیشه
تنها دلیلش هم طراحی ساده و رسمیش هست!!!
9 میشه به جاوای ارتقاع یافته .منو بندی فوق العاده کامل .امکانات بسیار بالا اشاره کرد فقط شاید نبود منشی رو بشه بهش خرده گرفت!!!!!ولی از بقیه جهات کامل هست.
10قیمت که ناقابل 235
تاييد ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
07-09-2006, 14:38
دقیقا برای مشخصات این گوشی خوندن ک750 کافی هست و من فقط تفاوت هاشونو میگم!!!!
هدفون و800 نصبت به هدفون فابریک ک750 باس کمتر در ازاش تفکیک فوق العاده داره!!!با توجه به 2تیکه بودن هدفون بصورت فابریک استفاده از هدفون های قوی تر و بهتر براحتی انجام پذیر هست!!!!!!!!
دکمه هاش مقدار بیشتری نرم تر شده اند
کیفیت اسپیکر هاشون هم یکی هست
و فقط میمونه تفاوت های ظاهری که من نمیگم و تفاوت نرم افزاری
در و800 با یکدور زدن دکمه پاور لیست انتخاب پروفایل میاد که تو ک750 نیست
در بخش ستینگ گوشی فقط از نوع چیدمان بعضی از ایکون ها و نحوه ویرایششون با هم تفاوت دارن
در و800 .واکمن پلیر بسیار پیشرفتهای نه از حیث فرق نوع صدا بلکه از جهت امکانات و قابلیت ها داره
برای مینی مایز کرد موزیک پلیر و800 زدن دکمه بک کافی هست ولی ک750 باید روی اپشن رفته و روی گزینه مینی میایز ....در و800 با عوض شدن ترک اسم خاننده و.... بصورت نواری بالای صفحه عبور میکنه که در ک750 اینجور نیست
در بقیه امکانات شبیه هم هستن
metal_militia
07-09-2006, 14:46
خوب این گوشی شباهت زیادی با و800 داره از نوع منو بندی ها کاملا شبیه هم هستن
کیفیت عکس .فیلم برداری واسپیکر شبیه هم هست!!!!!!!
در مورد هدفون هم به مقدار بسیار ریزی تفکیک بالاتری نصبت به و800 داره
در حقیقت سونی تولید و800 بدلیل شباهت بسیار زیاد با ک750 متوقف کرد و رو به تولید و810 اورد
و810 ال سی دی با کیفیت تر و ظاهر بهتری هم داره
قیمت و800=315
و810=300
فقط و فقط نکته برای خرید ک750 و و 800 با یه اهنگ راک(نه اهنگ از اون بالا کفتر میایه :puke: ) یا تکنو و ترنس
حتما در اخرین هد اکولایزر تست کنید !!چون از هر 10تا 4تا اسپیکرهاشون کیفیت نداره یعنی اکولایزر تا اخر رو تحمل نمیکنن و خز خز میکنن!!!!!
این مشکل در و810 رفع شده و با خیال راحت میشه گوشیتونو انتخاب کنین
مرسي متال جون
كامل بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
07-09-2006, 15:03
بهراد جون لطف داری
metal_militia ايول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بده ببينم چيكار ميكني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
metal_militia
07-09-2006, 15:30
خاهش عزیزم
وظیفمونه!!!!!
و حالا گوشی در خاستی بجز ن93 و ن73 بگید
متال جون جونه هرکی دوست داری در مورد پی 990 بگو می خوام تجربه کسی که پی990 دستش گرفته رو بدونم مخصوصا صدای پی 990 با تشکر تشکر تشکر
rami_hemi
08-09-2006, 08:54
متال جان بازم ایول . راستی چه خبرته 18 واحد حوصله داری؟
ممنون متال جان دستت درد نكنه
یه خبر دسته اول برای کسایی که پی 990 می خوان من تو نمایشگاه موبایل از نماینده سیتادل شنیدم پی 990 هفته دیگه با گارانتی سیتادل می یاد 800000 تومن و رجیستر شده هم هست **== :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rambo: :rambo: :rambo:
metal_militia
08-09-2006, 23:39
چشم حتما
پ990 هم مینویسم فقط یه چیز زیاد باهاش کار نکردم
متال جون یه چیزی لطفا چیزهایی هم که تو بسته بندی هست هم بنویس
metal_militia
09-09-2006, 22:38
گفتم با پ990 کار کردم نگفتم که خریدمش!!!!!!!!!
فعلا در گیر دوربین گوشیم هستم که مشکل پیدا کرده!!!!!
metal_militia
15-09-2006, 23:21
خوب خدا رو شکر مشکلات حل شد!!!!!!!!!
اگه موافق باشین یه امتیاز دهی بکنم
M.etallic.A
16-09-2006, 11:44
لطفا اگه با گوشي سامسونگ d600 و d900 كار كردي در موردش توضيح بده. درسته كه d900 تي وي رسيور داره. يعني ميشه باهاش تلويزيون تماشا كرد؟
rami_hemi
16-09-2006, 12:32
دوست عزیز دی600 چند صفحه قبل هستش ولی فکر نکنم دی900 اومده باشه . یعنی هنوز به منطقه خاور میانه نیومده.
M.etallic.A
16-09-2006, 13:20
دوست عزیز دی600 چند صفحه قبل هستش ولی فکر نکنم دی900 اومده باشه . یعنی هنوز به منطقه خاور میانه نیومده.
عزيز شرمنده من اشتباه تايپي كردم. منظورم پي 900 بود.
parisa_t
16-09-2006, 13:34
كيفيت دوربين ن70 نوكيا بهتره يا و800 سوني اريكسون ؟
نوکیا کیفیت دوربینهاش واقعی تره
كيفيت عكس و800 بهتره وي ان70 فيلم بهتر ميگيره
متال جون نمی خوای پی 990 رو بنویسی هر چند ریویو انگلیسی پی 990 زیاد خوندم ولی ریویو فارسی باحالتره
چاکر متال خان
با تاشکر
metal_militia
16-09-2006, 22:26
[QUOTE=kevin]نوکیا کیفیت دوربینهاش واقعی تره[/QU
خودمونیم ولی دیگه جایی نگو
far_shid
19-09-2006, 13:46
سلام سلتم من امدم بعد مدت ها خيلي خوشحالم كه دوباره تونستم بيام متال جان من هميشه مطالب تورو دوست داشتم
متال جان اگر زحمتي نيست درباره پي 850 سامسونگ هم توضيح بده ممنون ميشم شنيدم كيفيت عكسش واقا عاليه و ميگن فيلمبرداريش 30 فريم اونم سي اي اف دوروسته كيفيتش ميشه با هندي م مقايسه كرد دي 600 كه تركوند هالا اين چي كه پوشتش به وضوح نوشته حرفيهه ممنون ميشم توضيح كامل اينت گوشي رو بدي ممنون
metal_militia
21-09-2006, 10:29
حقیقتش با این مدل من زیاد کار نکردم
فقط میدونم کیفیت عساش خیلی خوب هست
و فقط یک مطلب خب من که با همه گوشی های دنیا کار نکردم
دوستان دیگه هم کمک کنن!!!
این پ990 هم
پ 990 فقط چیزایی رو میگم که ازش در حین کار باهاش فهمیدم که
سنس صفحش بطور محسوسی از پ910 بیشتر شده!!!
کیفیت ال سی دیش بسیار بالا هست و سونی نشون داد با بزرگ کزدن ال سی دی مشکل افت کیفیت نداره
اسپیکر قوی و با کیفیت در حد همون پ910 (ونکته که پ910 براحتی گوشی سابق من یعنی و550 رو سوسک میکرد)
دوربین 2مگا پیکسلیش فرقی با و900 نداره ولی کیفیت فیلم برداریش خیلی بالا هست(البته این یکی چرا دروغ بگم این یکی رو از اینترنت خوندم)
و سیمبیان یو ای کیو که میشه گفت کاربردی ترین سیمبیان یو ای کیو هس
metal_militia
21-09-2006, 10:31
دوستان به من کمک کنن
که اینجا بشه یه دایرتالمعارف گوشی
من دیگه دارم کم میارم!!!!
شاید از گوشی های سبک بنویسم!!!!
دوستان به من کمک کنن
که اینجا بشه یه دایرتالمعارف گوشی
من دیگه دارم کم میارم!!!!
شاید از گوشی های سبک بنویسم!!!!
متال جون مثل همیشه عالی بود :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :headphone :headphone
چه جور دایرة معارفی برای موبایل مثل این مثلا UMTS=xxxx
GPRS=xxxx یا مثلا 3g= xxx این جوری اگه میخوای من پایه ام می تونم کمک کنم
در کل هر خدمتی که از من بخوای در حد توانم می تونم انجام بدم
:cool: :ohno: :king: :thumbsup: :thumbsup:
rami_hemi
21-09-2006, 20:54
دوست من نگران نباش ماهم میایم .منم یه چند تا گوشی امتحان کردم درسته که بیشترشون رو تو نوشتی ولی بازم پی910 رو ندیدم .من خلاصه در موردش اینو بگم در مورد صداش حتی میتونست w800 رو هم سوسک کنه ولی منتظر سامسونگ آی300 هم باشین.انشالا یه هفته دیگه.
far_shid
22-09-2006, 10:27
سلام متال جانم خوبي عزيز آقا درباره پي 850 سامسونگ يه مطلب بنويسين درباره عكسش و فيلمش ميگن از ان 93 بهتر عكس ميگيره و فيلمشم دقيقن هندي كمه 30 فريم سي اي اف كمك
metal_militia
22-09-2006, 10:32
خداییش من با پ850 زیاد کار نکردم
فقط از کسی میتونم خاهش کنم که یه مرامی برای من بزاره بنویسه!!!!!
M.etallic.A
22-09-2006, 11:23
N93 با كيفيت VGA و 30 فريم در ثانيه فيلمبرداري ميكنه :ohno:
خداییش من با پ850 زیاد کار نکردم
فقط از کسی میتونم خاهش کنم که یه مرامی برای من بزاره بنویسه!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
سلام در راستاي اطاعت از فرمايش دوست خوبم متال عزيز
در مورد سامسونگ پي 850 مي خوام مطلب بنويسم
اولا اين گوشي به صورت حرفه اي برا عكاسي طراحي شده با فاصله كا نوني 6.2 يا 6.4 كه دقيق يادم نيست و از اين نظر خيلي بالاست برا مثال الان كا800 5.2وان73هم5.7هستش
عكساي اين گوشي واقعا بي نظير البته در روز طوري كه در نور روشن از كا800 سرتر ولي با كاهش نور نمي تونه به كا800 برسه
عكساش خيلي طبيعي و انگار با دوربين ديجيتال گرفته اي
رزولوشن تصوير ال سي دي عالي و مي شه گفت يه كم از كا800 بهتر
عمر باطري در حد كا800 و آنتن دهي اون عالي و در چندين مسير كه مقايسه كرديم از 6680 و سوني زد 5 سرتر بود و كلا از نظر آنتن مطمينا كم نمي آره داراي منوي ميانبر برا كارهاي متفرقه حين عكاسي است كه يه امتياز ويژه است و از اين نظر نيز از كا800سرتره
منشي تلفني داره البته اونايي كه زبان فارسي رو ساپورت مي كنن
امكان گذاشتن پسورد بر روي قسمت هاي مختلف گوشي و خود مموري را داري
اما ايرادات اون
سرعت پايين
منو خيلي ساده
سرعت پايين در حين عكاسي كه اين در خيلي موارد باعث تار شدن عكس مي شه البته برا كاربر تازه كار
راديو نداره
ام پي تري اون از كا750 و ان70 بيكيفيت تره هر چند صداش بلنده
به جز فرمت ام پي تري بيقيه فرمت ها رو ضعيف پخش مي كنه
عكسايي كه مي اندازي فقط تو حافظه خود گوشي ذخيره مي شه
به جز عكساي حافظه گوشي رو بقيه عكساي تو مموري نمي توني مانور داشته باشي
در كل اگه كسي صرفا به عنوان دوربين و تلفن ازش استفاده كنه حرفي نداره ولي اگه بخواي يه مدت خودت رو با اون سرگرم كني تو ذوقت مي زنه
انشاالله در اولين فرصت در مورد گوشي فعليم يعني كا800 مي نويسم
حالا اگه سوالي باشه در خدمتم و اينم يه نمونه عكس از پي 850
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
metal_militia
23-09-2006, 00:08
ممنون دوست گلم
منتظر هستیم
سلام مجدد خدمت دوستان
در مورد كا800
سلام مجدد خدمت دوستان
در مورد كا800
يكي از شيك ترين و تو دلبرو ترين و خوش دست ترين گوشي هايي كه تا حالا داشتم
آنتن فوق العاده بطوري كه در يه مسير مشترك تست كرذدم از ان70 هم سرتر بود
باطري خوب و قابل قبول مثل دبليو 800 منتهي به خاطر ال سي دي يه كم از اون كمتر
ال سي دي خوب
صداي از اسپيكر. قوي تر از كا750 و از هندز فري قويتر از كا750 و ضعيف تر از دبليو 800
عكس بي نظير و واقعا عالي در حد دوربين ديجيتال و عكساي در شبش هم انگار در روز گرفتي و بعيد مي دونم حتي ان73 هم به پاش برسه
در يك اتاق كاملا تاريك با فلاش يه عكسي مي گيره انگاري در روز گرفتي
منوهاي جالب و متنوع
تم ها زيبا و قابل دسترس از اينترنت كه برا تنوع خوبه
راديو با كيفيت عالي
سرعت بسيار بالا و بخصوص حين عكاسي كه هيچ سوژه اي از دستت در نمي ره
در كل كسي كه اينو داره نياز به دوربين عكاسي نداره البته كاربران معمولي
اما ايرادات
اولا كيفيت پايين فيلمبرداري البته در مقايسه با فرمت mpeg4
كيفيت نسبتا پايين ام پي تري در مقايسه با دبليو 800 و 900 كه البته طبيعيه چون سوني رو دوربين اين بار گذاشته
ولي خداييش ايرادي ديگه به نظرم نمي آد
.و جاوا بودن كه اونم بحثش جداست.
...
ولي چرا يه ايراد بسيار اساسي داره
مي دونين چيه؟
البته قيمتش نيست
تا فردا بهتون وقت مي دم هر كي پيدا كنه يه جايزه پيش متال عزيز داره
اگه تونستين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام مجدد خدمت دوستان
در مورد كا800
يكي از شيك ترين و تو دلبرو ترين و خوش دست ترين گوشي هايي كه تا حالا داشتم
آنتن فوق العاده بطوري كه در يه مسير مشترك تست كرذدم از ان70 هم سرتر بود
باطري خوب و قابل قبول مثل دبليو 800 منتهي به خاطر ال سي دي يه كم از اون كمتر
ال سي دي خوب
صداي از اسپيكر قوي تر از كا750 و از هندز فري قويتر از كا750 و ضعيف تر از دبليو 800
عكس بي نظير و واقعا عالي در حد دوربين ديجيتال و عكساي در شبش هم انگار در روز گرفتي و بعيد مي دونم حتي ان73 هم به پاش برسه
در يك اتاق كاملا تاريك با فلاش يه عكسي مي گيره انگاري در روز گرفتي
منوهاي جالب و متنوع
تم ها زيبا و قابل دسترس از اينترنت كه برا تنوع خوبه
راديو با كيفيت عالي
سرعت بسيار بالا و بخصوص حين عكاسي كه هيچ سوژه اي از دستت در نمي ره
در كل كسي كه اينو داره نياز به دوربين عكاسي نداره البته كاربران معمولي
ام ايرادات
اولا كيفيت پايين فيلمبرداري البته در مقايسه با فرمت mpeg4
كيفيت نسبتا پايين ام پي تري در مقايسه با دبليو 800 و 900 كه البته طبيعيه چون سوني رو دوربين اين بار گذاشته
ولي خداييش ايرادي ديگه به نظرم نمي آد
ولي چرا يه ايراد بسيار اساسي داره
مي دونين چيه؟
البته قيمتش نيست
تا فردا بهتون وقت مي دم هر كي پيدا كنه يه جايزه پيش متال عرير داره
اگه تونستين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسماعيل جان ما همه جا از كارهاي خوبت استفاده ميكنيم.
به نظرم مشكل كي پد هم داره يه جورايي واسه اس م اس بازها يكم مشكل داره.
به نظر بعضي ها هم نبود سيمبين ميتونه يه مشكل باشه.
و گرون بودن مموريش
حالا گفتي از كي برم جايزمو بگيرم :tongue: :tongue: :tongue: :cool:
metal_militia
23-09-2006, 00:45
چرا حالا ازمن مایه میزاری!!!!!!!!!
من بدبخت گوشی خودم ندارم بخام زنگ بزنم!!!! حالا جایزه بدم
این پی سی ورد کمیته امداد نداره به من یه کمک کنه
Pedram Tanha
23-09-2006, 10:22
اشكالای کا 800:
1.صفحه كليدش ميگن زياد خوبي نيس
2.مموري جديد و گرونش
3.كيفيت بد فيلمبرداري
4.نداشتن سيمبين
5.نداشتن زوم اپتیکال
چرا حالا ازمن مایه میزاری!!!!!!!!!
من بدبخت گوشی خودم ندارم بخام زنگ بزنم!!!! حالا جایزه بدم
این پی سی ورد کمیته امداد نداره به من یه کمک کنه
------------------------------------------------------------------------
متال جان نگران نباش به اين سادگي ها نيست كه بتونن جواب بدن
در جواب علي آقاي عزيز اولا بايد بگم اگه كاربر انگشتاش درشت باشه درسته ممكنه مشكل باشه ولي جواب سوال نيست
در مورد جاوا بودن كه خودم بهش اشاره كرده بودم
در مورد قيمت مموري
خب طبيعيه هر كي خربزه مي خوره بايد.........
پس علي جان جايزه بي جايزه
منتظر نظرات بعدي هستيم
اينم يه عكس زيبا از كا800
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Green_life
23-09-2006, 11:24
از مشكلات گوشي هاي سوني اريكسون سفت بودن دكمه ها است كه اصلا براي sms زدن و كار كردن مناسب نيست(البته در مقايسه با صفحه كليد نوكيا عرض كردم)
metal_militia
23-09-2006, 15:02
عدم خوندن فایل های پی دی اف!!!!!!!!؟؟؟؟
یا عدم پخش ویو
شايد اگه واسه ديدن فيلم و عكس به تلويزيون وصل ميشد خوب بود
نداشتن كارت حافظه همراه.
اگه اينا هم نيست بگو تا بقيه رو بگم....
نه هيچ كدون نيست
بازم تلاش كنين
مي بينم كه متال جان تو هم دنبال جايزه اي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mehrdad21
23-09-2006, 19:02
سلام از همه دوستانی که زحمت کشیدند و این همه اطلاعات رو در اختیار ما قرار میدهند
یه ایرادی که من در مورد w810 شنیدم اینه که مسیج ها رو فقط میشه رو فون ذخیره کرد و مموری رو ساپورت نمیکنه
و سوال دیگه اینکه این w810 که میگن صداش کمه تا چه حد کمه؟
من میخام این گوشی رو بخرم اما یه مقدار تردید دارم
اگه منظورت كا800 هستش بايد بگم در مورد ذخيره مسيج همچو مشكلي نداره
در مورد صدا هم هم از نظر اسپيكر و هم هندزفري از كا750قوي تر و از دبليو800 ضعيف تر هستش مخصوصا از نظر هندزفري
mehrdad21
23-09-2006, 23:50
اگه منظورت كا800 هستش بايد بگم در مورد ذخيره مسيج همچو مشكلي نداره
در مورد صدا هم هم از نظر اسپيكر و هم هندزفري از كا750قوي تر و از دبليو800 ضعيف تر هستش مخصوصا از نظر هندزفري
من منظورم w810 هستش
واسه من که تازه الان خریدمش دفترچه نداره
واسه شماها هم اینطوری بوده؟
در ادامه مطالب صفحه قبل ما يه موقعيتي پيش اومد كا 800 رو فروختيم و رفتيم تو نخ ان73 و به قيمت 540 بدون گارانتي گرفتم
واقعا يه گوشي بي نظير برازنده اين ان73 است
يه نمونه عكس باهاش انداختم مي ذارم
در مورد خود گوشي بعدا مطلب خواهم گذاشت
و اما ان73
مي شه گفت نوكيا در اين گوشي سنگ تمام گذاشته
ال سي دي عالي و درخشان
عكس بي همتا
ام پي تري فوق العاده
اسپيكر عالي
آنتن تك
باطري عالي و .......
و اينم يه نمونه ديگه از عكسش
مبارکه اسماعیل جان. اون ایراد کا800 هم نگفتی که؟؟؟
اسماعیل جان اگه بتونی از نظر صدا هم به من بگی در حد چه گوشی هست ممنون میشم
مثل و800 و900 ان80 کا800
خوب دوتا از اینارو فکر کنم داشتی و کارت راحته اگه بتونی اون دوتای دیگه هم بگی ممنون میشم.
صداي اسپيكر كه مال ان73 از تمامي بالايي ها سرتره
از نظر ام پي تري و 900 رو نداشتم و نمي تونم بگم ولي از كا800 و ان 80 سرتر و شايد يه نمه از و 800 هم قويتر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.