مشاهده نسخه کامل
: به نظر شما محبوب ترین شخصیت سری Assassin's creed کدام شخص است؟
Best Assassin’s Creed series characters
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ubisoft به خلق عناوین جدید مشهور است و از جمله عناوین فوق العاده زیبایی که در این نسل از این کمپانی دیدیم سری Assassin’s Creed است که توانست به شهرت، موفقیت، و محبوبیت بسیار زیادی در بین منتقدان و طرفداران دنیای گیم برسد.
استفاده از محیط جهان باز، وجود گیم پلی متفاوت و غنی و از همه مهم تر استفاده از داستانی غنی در بازه زمان های مختلف در نقاط مختلف دنیا که باعث میشد بازیباز به صورت فوق العاده عالی از مناظر و بناهای تاریخی دوران گذشته، شهرهای مختلف اشنا شده و می توان گفت میشد از نزدیک انها را لمس کرد که از جمله عوامل مهم موفق شدن این سری بوده است. داستان در سری Assassin’s Creed یکی از مهم ترین ارکان ان محسوب می شود و با داشتن بالانس بالا توانایی این رو داشته که تا 6 قسمت از این سری در طول 5 سال اخیر در پلتفورم های مختلف منتشر شود.
اما شخصیت پردازی در این سری یکی دیگر از عوامل محبوبیت این سری نیز محسوب می شود، شخصیت پردازی قوی در این سری هر بازیبازی را مجذوب خود می کرد شخصیت هایی که هر کدام متعلق به دورانی از تاریخ بودند و هر کدام نشان و الگوهای اقلیت ها و دیدگاه های مذهب خود، فرهنگ خود و توانایی های خاص خود را به نمایش می گذاشتند.
Altaïr Ibn-La'Ahad -1
Aveline de Grandpré -2
Connor -3
Desmond Miles -4
Ezio Auditore da Firenze -5
Edward James Kenway -6
Masoud King
14-03-2014, 22:55
من خود از الطائر خیلی بیشتر خوشم میاد
هم مرموز تره و هم جذاب تره و هم با ابهت تر
halflife g
15-03-2014, 00:55
بدون هيچ شكي تنها اساسين بين اين گزينه ها فقط الطاير و ازيو هستن بقيه بيشتر warrior هستن تا اساسين....در نتيجه اصلا شخصيت و كاراكتر و كاريزماشون به يك اساسين نميخوره(يوبي سافت با همه پسندتر كردن بازي از شماره ٢ به بعد باعث كمرنگ شدن اساسينزم بازي شد)
در نتيجه منم به الطاير راي ميدم
.
من خود از الطائر خیلی بیشتر خوشم میاد
هم مرموز تره و هم جذاب تره و هم با ابهت تر
من هم به همین دلایل فوق به الطایر رای میدم.
کلا فضا و دنیای قسمت اول اساسین عثمانی ها، شهرهای اسلامی، بناهای اسلامی و یا به قول خودمون خاورمیانه ای به اضافه شخصیت عالی مثل الطایر منو شیفته خودش کرد.
خود اتزیو هم شیفته الطایر بود :دی
soroosh_cz
15-03-2014, 07:33
منم از Altair خیلی بیشتر از بقیه خوشم میاد... شاید بخاطر این بود که اولین کاراکتر سری اساسینس بود و تازگی داشت برام... البته، شخصیت پردازیش هم خیلی بیشتر با کاری که میکرد، یعنی Assassinate کردن، میخورد. باوقار و کشنده.
Ibn Mualim: Altair!
Altair: Maaster...
یعنی کشته مرده ی این مستر گفتن الطائیر بودم :n02: اسم استادش ابن معلم بود دیگه؟:n13:
سلام
واقعا الطاءر از همه بهتره چون توی بازی هم قدرت و سلاح های بیشتری داره
و هم سریع هست. شخصیت بسیار مرموزی هم داره.
سلام
واقعا الطاءر از همه بهتره چون توی بازی هم قدرت و سلاح های بیشتری داره
و هم سریع هست. شخصیت بسیار مرموزی هم داره.
شما سلاح هایی که تو شماره های بعدی داشتی رو تو شماره اول هم داشتی دوست من ؟
Cheat Code چی میزدی ؟
Alex Fera
15-03-2014, 14:59
خوب فکر کنم بنده تنها کسی هستم که به ادوارد رای دادم !!! :n02:
دلیل خاصی هم ندارم،از تیریپش خوشم میاد خوب،مگه زوره؟!
حتما باید از الطائر یا ازیو خوشم بیاد!!؟؟؟:n02:
والا بخدا!!!
+
در کل به نظرم اول ادوارد و بعد هم ازیو خیلی خوب شخصیت پردازی شده بودن و اینکه قشنگ توی جریان بازی میدیدیم که از یه آدم معمولی که اصلا نمیدونن اساسین و تمپلار چیه به یه آدم کش بالفطره تبدیل میشن............
Khan gholi
17-03-2014, 02:14
الطائر یک چیز دیگه بود. فردی که توش احساس اساسین بودن بهت دست میداد(قلدر,کله خر,پر غرور).بقیه کارکتر ها اگر بخوای بگی خیلی فرق داشتند مثلا اتزیو اساسین نبود بلکه گانگستر ایتالیایی بود البته به شیوه دوره رنسانس(تاسیس مکان های که پول در بیاری,گروه برای خودت درست کنی وقبلا هم گفتم اتزیو جی تی ای بود..).کانر که مشخصا سرخپوست بود و زندگی سرخپوستی.ادوارد دزد دریایی.دزموند کل چند سری داخل انیموس بود چیز خاصی نداشت.او.لین هم که 2 ساعت بازی کردم داشت حالم بد میشد نمی تونم نظر بدم
هیچ وقت صحنه پیر شدن الطائر که داشت اروم اروم راه میرفت و رفت نشست رو صندلی به انتظار مرگ نشست از یادم نمیره.یکی از بهترین سکانس های عمرم بود.احساس پیری شدن و اینکه پس از یک زندگی پر هیجان حالا به یک ارامش درونی دست پیدا کردی که راحت می تونی از زندگی دست بکشی.
saeed136812
17-03-2014, 07:18
[QUOTE=Khan gholi;8152440]الطائر یک چیز دیگه بود. فردی که توش احساس اساسین بودن بهت دست میداد(قلدر,کله خر,پر غرور).بقیه کارکتر ها اگر بخوای بگی خیلی فرق داشتند مثلا اتزیو اساسین نبود بلکه گانگستر ایتالیایی بود البته به شیوه دوره رنسانس(تاسیس مکان های که پول در بیاری,گروه برای خودت درست کنی وقبلا هم گفتم اتزیو جی تی ای بود..).کانر که مشخصا سرخپوست بود و زندگی سرخپوستی.ادوارد دزد دریایی.دزموند کل چند سری داخل انیموس بود چیز خاصی نداشت.او.لین هم که 2 ساعت بازی کردم داشت حالم بد میشد نمی تونم نظر بدم
هیچ وقت صحنه پیر شدن الطائر که داشت اروم اروم راه میرفت و رفت نشست رو صندلی به انتظار مرگ نشست از یادم نمیره.یکی از بهترین سکانس های عمرم بود.احساس پیری شدن و اینکه پس از یک زندگی پر هیجان حالا به یک ارامش درونی دست پیدا کردی که راحت می تونی از زندگی دست بکشی.[
من رو یاد فیلم god father انداختی داداش
من با ezio بیشتر حال کردم
MJ assassins creed
17-03-2014, 15:59
منم به الطائر رای دادم.
اکثر دلایلش رو دوستان گفتن.
به شخصه الطائر حس یک قاتل رو بهتر از بقیه به من القا کرد.شاید بخاطر چهره خشن و مرموزش بود.
wrath of god
17-03-2014, 20:38
من اول به ادوارد بعد به اتزیو بعد به الطایر رای میدم......
من از تیریپ و سر تیپ ادوارد بیشتر خوشم میاد......خیلی خشنههههه...کشته مرده ی حرف های بد بدشم......:n12::n12::n12::n12:
Amir Hossein
18-03-2014, 01:49
تموم بازی های امروزی دیگه داره از اون تم دارک در میاد
همونطور که رزندنت اویل شده کال آف اویل , دد اسپیس هم بیشتر بکش بکشش با آدم ها شده
این بازی هم دیگه مثل قدیم نیست...تو همون اساسین اولی حتی ما صورت الطایر رو نداشتیم اگه یادتون باشه
ولی حالا چی :|
vahidgame
18-03-2014, 18:30
من به اتزیو رای دادم
شاید از نظر حس اساسینی و اینا الطایر از همه بهتر بود ولی در کل به نظرم اتزیو یه چیز دیگست و همیشه برام جزو شخصیت های ماندگاره...
Soroush HD
18-03-2014, 19:01
سلام.من به الطایر رای دادم و دوستام به دلیلاش اشاره کردن.ابهت خاصی داشت نسبت به سایر اساسینس ها.
دوستان خواهشا به تاپیک بغلی هم یه سری بزنید.گناه دارم.با احساسات من بازی نکنید.:n14:خواهشا رای بدید و نظر هم بدین.
SA3EDLORD
19-03-2014, 03:25
من به اتزیو رای دادم.
دلیلش هم اینه که با شخصیت اتزیو بیشتر درگیر بودیم..... از کشته شدن خانوادش تا انتقامش و غم و خوشحالیش با همش درگیر بودیم.... با اون موسیقی خشن و همراه با غم بیشتر باهاش - چی بگم؟ همزاد پنداری؟ همدردی؟ - نمیدونم....من بیشتر باهاش ارتباط برقرار کردم :n12:
mohammad_77
19-03-2014, 20:55
من به الطائر رای دادم . connor رو هم کنسل کردم دادم دست بچه ها بازی کنند . بچه 8 ساله مرحله هایی که من گیر می کردم رو رد می کرد :n04:
Mehran-King
19-03-2014, 21:20
Altair : Maaster
تیکه به یاد ماندنی از الطایر برای من ^^:n16:
==> رای من الطایر! بعدش اتزیو ، بقیشو نمیشناسم:n22:
Altairezio
20-03-2014, 10:32
حمید ممنون از تاپیکت .... ولی اگه من نمیدیدم که از دست داده بودمش....:n23::n29:(تو امضات اتفاقی دیدم.....)
من الطیر و اتزیو رو باهم دوست دارم چرا با من اینکارو میکنی....:n02:
به اتزیو دادم به نظرم ابهت و شخصت پردازی بهتری داره و تو BH به حد خودش میرسه....البته الطیر هم رو چشم ما جا داره .... اه اصلا" تصمیم خیلی خیلی سختی بود جرّ خوردم تا رای بدم....:n28:
البته منم الطیرو به همون دلایلی دوست دارم که مسعود جان گفتن....البته به نظرم نسخه ی اول به یاد ماندنی ترین بازی ای بود که من تو عمرم بازی کردم....:n12:
با تشکر از حمید عزیز....:n12::n16::n11:
منم تاپیک رو تو امضای Layken دیدم
من به اتزیو رای میدم
الطائر خیلی با ابهت بود حتی زمانی که تو BH دوران میانسالیش رو نشون میداد و حتی بعدش که پیر شده بود هنوز با ابهت بود
خصوصا وقتی فلش بک زد و نشون داد که برگشته به قلعه و اون همه اساسین گوش به فرمانشن.
یا جایی که با استاد خودش میجنگه.
کلا پدر اساسین ها به حساب میاد!
منتها من اتزیو رو به این دلیل بیشتر خوشم اومد چون روی شخصیتش خوب مانور داده بودن
از همون ابتدا که جوون بود تا اون آخرش که دیگه وسایلش رو گذاشت کنار
به نظرم یکی از بهترین کاراکتر هاییه که یوبی خلق کرد.
مثل اینکه الطایر بجور به دل نشسته ! من خودم به الطایر رای میدم اگه بحث "اسسین" باشه ...ولی خب اگه کلی نگاه کنیم به نظر من اتزیو باید باشه چون هم مانور بیشتری روش شده و هم بهترین نسخه این فرنچایز مربوط میشه به این کرکتر
[Mohsen]
26-03-2014, 00:10
Ezio Auditore da Firenze
من کلا چون از نسخه 1 به علت باگ های زیادی که داشت بدم میومد برای همین شاید نتونستم با کاراکتر الطائر ارتباط خوبی برقرار کنم ولی کلا اتزیو به نظرم شخصیت کاملیه که آدم از ابتدا تا انتها باهاش هست و سری AC هم با همین شخصیت به اوج خودش رسید. به نظرم اتزیو در مدت زندگیش کارهای بسیاری بزرگتری از بقیه کاراکترها کرد و تغییرات خیلی زیادی رو رهبری کرد البته زمانی هم که اتزیو در اون زندگی میکنه خیلی اهمیت داره (حد فاصل بین شمشیر و باروت) به نوعی شاید بشه گفت بهترین بازه زمانی برای یک اساسین هست. در کل اتزیو فوق العاده ست:n12:
پسر خاکستری
19-09-2018, 12:47
AC با I و II چی بود! از III به بعد چی شد.
تو نسخه ی یک Altaïr انگلیسی های استعمارگر رو می کشد! ولی بعد تبدیل شد به یه بازی تبلیغاتی فراماسنوری مسخره واسه خود انگلیسی ها.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.