مشاهده نسخه کامل
: درخواست قالب فروشگاه اینترنتی
pashangparsi6
13-03-2014, 00:17
درود بر شما
دوستان من می خواستم یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم با درگاهی از بانک های شتاب
نیاز به یک قالب سایت برای این کار دارم. آیا قالبی سراغ دارید که به من بدین یا وجود داره که از جایی بگیرم؟
همچنین شرایط دریافت درگاه بانکی چیه؟
با سپاس
سلام
یه نگاهی به این تاپیک ها بندازید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که در این در تاپیک ها هم دوستان گفتن، میتونید از قالب های فروشگاهی آماده مثل پرستاشاپ و یا افزونه
های فروشگاهی که روی جوملا و وردپرس و... نصب میشن استفاده کنید. با توجه به فروشگاه و نیازی که دارید. :)
با تشکر مهران...
pashangparsi6
15-03-2014, 12:44
سلام
یه نگاهی به این تاپیک ها بندازید
همون طور که در این در تاپیک ها هم دوستان گفتن، میتونید از قالب های فروشگاهی آماده مثل پرستاشاپ و یا افزونه
های فروشگاهی که روی جوملا و وردپرس و... نصب میشن استفاده کنید. با توجه به فروشگاه و نیازی که دارید. :)
با تشکر مهران...
با سپاس از راهنمایی شما
ببنید بنده دانستههای کمی در این زمینه دارم. اگر شدنی هست گامهایی که باید بردارم رو بنویسید تا من سپس برم و آموز هر گام رو ببینم
برای نمونه گمان من از روند کار اینه: 1- من دامنه و هاست رو خریداری کردم. 2- باید یک فایل که قالب تارنما (سایت) است را در این هاست بارگذاری کنم 3- پس از اون هم این افزونه هایی که فرمودید رو نصب کنم
اکنون شما اگر میشه گامهایی که باید برداشت رو بفرمایید و اگر میشه پیوند (لینک) دانلود این افزونهها و قالبها و .. رو هم بزارین
-----
برای دریافت درگاه بانکی شتابی باید چهکاری انجام داد؟
با سپاس دوباره
Thor God
15-03-2014, 16:08
در این رابطه بهتره با شرکت های طراحی صحبت کنید. یادگیری طراحی و ساخت وبسایت کلا سخته و شما رو خسته می کنه.
pashangparsi6
15-03-2014, 22:17
در این رابطه بهتره با شرکت های طراحی صحبت کنید. یادگیری طراحی و ساخت وبسایت کلا سخته و شما رو خسته می کنه.
البته من نمی خوام تارنما طراحی کنم. من می خوام از قالب های آماده و رایگان بهره ببرم که نیاز به تخصص ویژه ای نداره
Thor God
15-03-2014, 22:59
البته من نمی خوام تارنما طراحی کنم. من می خوام از قالب های آماده و رایگان بهره ببرم که نیاز به تخصص ویژه ای نداره
بنده هم نگفتم سفارش قالب اختصاصی بدید. بلکه ساخت وبسایت رو به فردی بسپارید که وارد باشه. با هزینه اندک میشه این کار رو انجام داد.
در ظمن اگر برای وبسایت آیندتون خرج نکنید پیشرفت نمیکنید. برای یک فروشگاه خرج میلیونی باید انجام بدید تا در دید مردم قرار بگیرید.
سلام مجدد
از دور بله، بعد از تهیه ی هاست و دامنه شما سه حالت میتونید فروشگاه اینترنتی داشته باشید:
1- خودتون سایت موردنظرتون رو بنویسید.
2- از افزونه های فروشگاهی سیستم های مدیریت محتوایی وب مثل جوملا و وردپرس و... استفاده کنید.
3- که تقریبا مشابه مورد دوم هست، از سیستم های فروشگاهی آماده استفاده کنید. یکی از معروفترین اونها پرستاشاپ هست
دموی سایت:
پنل ادمین:
ایمیل: demo@presta-shop.ir
پسورد: 123456789
لینک دانلود نسخه ی 1.5.4.1 - رایگان :
ضمن تایید کامل حرف علی جان :)
با وجود فارسی بودن این سیستم ها و داشتن داکیومنت و راهنما، تســلط روشون راحت نیست
حتی کسانی که سال هاست دارن با این سیستم ها کار میکنن هم یه جاهایی براشون مبهمه!
با تشکر مهران...
pashangparsi6
16-03-2014, 19:52
سلام مجدد
از دور بله، بعد از تهیه ی هاست و دامنه شما سه حالت میتونید فروشگاه اینترنتی داشته باشید:
1- خودتون سایت موردنظرتون رو بنویسید.
2- از افزونه های فروشگاهی سیستم های مدیریت محتوایی وب مثل جوملا و وردپرس و... استفاده کنید.
3- که تقریبا مشابه مورد دوم هست، از سیستم های فروشگاهی آماده استفاده کنید. یکی از معروفترین اونها پرستاشاپ هست
دموی سایت:
پنل ادمین:
ایمیل: demo@presta-shop.ir
پسورد: 123456789
لینک دانلود نسخه ی 1.5.4.1 - رایگان :
ضمن تایید کامل حرف علی جان :)
با وجود فارسی بودن این سیستم ها و داشتن داکیومنت و راهنما، تســلط روشون راحت نیست
حتی کسانی که سال هاست دارن با این سیستم ها کار میکنن هم یه جاهایی براشون مبهمه!
با تشکر مهران...
سپاس دوباره
آیا می دونید برای درگاه بانکی شتاب باید چه شرایطی داشت و کجا مراجعه کرد و ...؟
خواهش میکنم
من خیـــلی وقت پیش که اقدام کردم، با کپی سند خونه کارم
رور راه انداختن، اطلاع ندارم الان شرایطتشون چجوری هست
درگاه پرداخت اينترنتی بانک ملی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با هر بانکی تماس بگیرید شرایطتشون رو بهتون میگن...
با تشکر مهران...
pashangparsi6
24-03-2014, 13:54
خواهش میکنم
من خیـــلی وقت پیش که اقدام کردم، با کپی سند خونه کارم
رور راه انداختن، اطلاع ندارم الان شرایطتشون چجوری هست
درگاه پرداخت اينترنتی بانک ملی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با هر بانکی تماس بگیرید شرایطتشون رو بهتون میگن...
با تشکر مهران...
درود و شادباش به فراخور سال نو و نوروز باستانی
دوست گرامی من جوملا رو روی هاست خود ریختم. افزونه های جوملا رو که نگاه کردم هر کدوم گویا ویژه ی یک بانکی هست
من می خواستم خریداران بتونن از هر بانکی که عضو شتاب هست از تارنما (سایت) خریداری کنند
کدوم افزنه بهترین و امن ترین و کامل ترین افزونه ی فروشگاهی فارسی برای جوملا هست؟
راه نصب افزونه چی هست؟
سپاس گزار می شم اگر پاسخ بدین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.