ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالاتی درمورد برندهای مختلف تی وی و تکنولوژی انها-برترین ها کدامند؟

Переклад не
11-03-2014, 21:19
سلام
من یه 55 اینچ سامسونگ سری 6 خریدم و از کیفیت و امکاناتش راضی هستم.یکی از رفقا الان گیر داده که ما یه استادی داریم و فلان و نمیدونم دکترای چی چی از کدوم دانشگاه هند گرفته میگه تو مانیتور ، سامسونگ بهتره و تو تی وی ها ال جی و ... و خرید من رو زیر سوال میبره
میخواستم اینو بدونم واقعا اینطوریه؟ اصلا کیفیت و کارایی کدوم برند بالاتره؟
سامسونگ یا ال جی و یا اصلا سونی؟؟

همچنین این تکنولوژی تری دی اکتیو رو داره که ماله ال جی پسیو هست . کدوم یک از این تکنولوژی ها کارایی بهتری داره؟
باتشکر

matinpour
11-03-2014, 21:27
سلام
من یه 55 اینچ سامسونگ سری 6 خریدم و از کیفیت و امکاناتش راضی هستم.یکی از رفقا الان گیر داده که ما یه استادی داریم و فلان و نمیدونم دکترای چی چی از کدوم دانشگاه هند گرفته میگه تو مانیتور ، سامسونگ بهتره و تو تی وی ها ال جی و ... و خرید من رو زیر سوال میبره

همچنین این تکنولوژی تری دی اکتیو رو داره که ماله ال جی پسیو هست . کدوم یک از این تکنولوژی ها کارایی بهتری داره؟
باتشکر

دوست عزیز
تری دی اکتیو از پسیو بهتر است.
و برای دانستن بیشتر می توانید از این تایپیک استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Переклад не
12-03-2014, 00:37
ممنونم
قبلا چندباری اون تاپیک رو خوندم
یه چیزی که یه بررسی کامل یا یه مقاله ای چیزی باشه که دقیق بررسی کنه و آخرش معلوم کنه کدوم برند بهترینه

gilmor
12-03-2014, 01:07
سلام

باتشکر

در مورد تکنولوژی سه بعدی حتی نمایندگی سامسونگ هم به شما میگه که ال جی برتره یعنی Passive در ال جی از Active بهتره

Переклад не
12-03-2014, 08:23
در مورد تکنولوژی سه بعدی حتی نمایندگی سامسونگ هم به شما میگه که ال جی برتره یعنی Passive در ال جی از Active بهتره

اما دقیقا بر عکس این قضیه هست و نمایندگی میگه اگه براتون هزینه ی عینک ها مهم نیست ، تکنولوژی اکتیو یعنی پویا بهتره

matinpour
12-03-2014, 20:46
اما دقیقا بر عکس این قضیه هست و نمایندگی میگه اگه براتون هزینه ی عینک ها مهم نیست ، تکنولوژی اکتیو یعنی پویا بهتره

دوست عزیز
اگر این را دوستان به منزله تبلیغ و یا هواداری از سامسونگ نگذارند به این مقالعه کوچکی که نوشتم توجه کنید بعد خودتان قضاوت کنید. البته این در سری های UHD است ولی تفاوتی نمی کند چون تقریبا در تمامی تلویزیونهای سامسونگ کمابیش از این تکنولوژی استفاده شده است

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تلویزیون UrtraHD یاTV85 ّ 4K
این تلویزیون قابلیت 4 برابر FullHD یعنی 2160X3840 رزولیشن را دارد و با دارا بودن 4 هسته می تواند چند کار را با هم انجام دهد. سرعت پردازش تصویر این تلویزیون 1200 هرتز است که در فیلمها و بازی های ورزشی تصویر جا نمی ماند یا به اصطلاح تیک نمی زند.دورتا دور این تلویزیون باندهای طراحی شده که با 2 ساب و 2 عدد اسپیکرقدرت 120 وات خروجی صدا را دارد.و از دیگر قابلیتهای آن می توان به 3Dو دوربین 5 مگا پیکسل با قابلیت پنهان شدن کنترول حرکتی دست و صدا و شناسایی چهره برای عملکردهای آن و گرفتن عکس از زاویه ⁰ 60 و وای فای داخلی را نام برد.
از همه مهمتر چیزی که باعث لوکس بودن این تلویزیون شده است دیزاین زیبای آن است که الهام گرفته از بوم نقاشی با پایه های حرکتی که به جهات بالا و پایین هم تنظیم می شود.
و یکی دیگر از ویژه گی های این تلویزیون کیت وان کانکت آن است که یک کار متفاوت به آن می دهد. بدین منظور که این کیت قابلیت ارتقاء دارد یعنی هرچه تکنولوژی پیشرفت کند با عوض کردن این کیت می توان آن را ارتقاء داد و ویژه گی این کیت این است که هیچ ورودی و یا خروجی به پشت تلویزیون وصل نمی شود و یک دیزاین ساده دارد که شما می توانید این تلویزیون را وسط سالن هم قرار دهید و از نمای آن لذت ببرید.
پایه پشت تلویزیون قابلیت جدا شدن و نصب بر روی دیوار را هم دارد.
کیت وان کانکت تمامی پورتها را پشتیبانی می کند. و از 4K به 8K قابل ارتقاء است.
این تلویزیون دارای دو پنل کاربردی که یکی پنل apps و یک پنل برای دیدن عکس – موسیقی – و فیلم می باشد.
در پنل apps می توانید از سایت سامسونگ برنامه های کار بردی را دانلود و نصب کرده و از آن استفاده کنید .
این تلویزیون بخاطر منحصر بفرد بودنش بصورت انبوه سازی ساخته نمیشود بلکه به سفارش و بصورت دست ساز ساخته می شود.

تفاوت این تلویزیون با برند های دیگر
در این است که به وسیله وان کانکشن شما را از خرید یک تلویزیون در سالهای آینده بی نیاز می کند. هر گاه دستگاههای که قابلیت پخش 4k را داشته باشند را می توانید به وسیله وان کانکشن به تلویزیون ارتباط داد و از آن استفاده کرد.
از تفاوتهای دیگر می توان از :
دیزاین
دوربین پنهان شونده
قابلیت کنترول حرکتی و تشخیص چهره برای عملکردهای آن
قابلیت فرمان صوتی حتی در جستجوی اینترنتی
کیفیت بالای تصویر
چهار هسته ای بودن آن
دارای دو پنل مجزا
سرعت پردازش تصویر فوق العاده بالا
سایز 110 و 85 اینچ

Переклад не
13-03-2014, 00:20
حالا تو برند های دیگه مگه همچین چیزی وجود نداره؟

matinpour
13-03-2014, 00:27
حالا تو برند های دیگه مگه همچین چیزی وجود نداره؟
دوست عزیز
خیر یا اگر باشد که فکر نمی کنم خیلی محدود است

Переклад не
13-03-2014, 18:28
من سامسونگ سری 6 رو خریدم 5 و 400 با تخفیف نوروزی شد 4و400 اینا در حالی که یه 400 تمن بالاتر میدادم ال جی هوشمند میتونستم بخرم
چیکار کنم حالا؟:n03: