مشاهده نسخه کامل
: سریال پایتخت 3
کارگردان سریال پایتخت سه گفت: ۸۰ درصد از مجموعه تلویزیونی ویژه نوروز آماده شده و مابقی تا دهم فروردین ماه ۹۳ به پایان خواهد رسید.
سیروس مقدم روز دوشنبه در حاشیه فیلمبرداری از سریال پایتخت سه در گفت و گو با ایرنا افزود: سازمان صدا و سیما پس از پخش سریال پایتخت از مخاطبان خویش نیاز سنجی کرد و خوشبختانه مردم رای به ادامه پخش این سریال دادند. وی ادامه داد: این خانواده معمولی هم اکنون در مجموعه سریال شکل و قالب گرفته و می توان در سری های جدید حرف های جدیدی را از زبان آنها به مخاطبان ارایه کرد.
کارگردان سریال پایتخت، گفت: البته ما در ابتدا برنامه ریزی کردیم تا پایتخت سه گامی به جلو باشد و حرف های تازه ای برای مخاطبان داشته باشد و علاوه بر ارایه خوراک فرهنگی مناسب خدایی نکرده دچار تکرار نشویم.
وی با اشاره به قسمت های یک و ۲ این سریال نوروزی، تصریح کرد: مهاجرت و تشویق افراد برای بازگشت به زادگاهشان موضوع اصلی سریال پایتخت یک بود و در پایتخت ۲ نیز بحث وحدت ملی را داشتیم که از طریق نماد گلدسته که صنعت خاص استان مازندران است از لحاظ فرهنگی شمالی ترین منطقه کشور را به جنوبی ترین متصل کنیم.
کارگردان پایتخت، یادآور شد: در این مجموعه بحث کشتی را مطرح کردیم چرا که مازندران پایتخت کشتی جهان از طرف فیلا لقب گرفته و با ورود به این عرصه برای عزم ملی و غرور گام برداشته ایم. وی ادامه داد: امروز برخی از نمایندگان مجلس و مسئولان استان مازندران برای بازدید از پشت صحنه این سریال آمده اند که این مساله دلگرمی بسیار خوب و مناسبی برای عوامل تولید است.
مقدم در پاسخ به سئوال ایرنا مبنی بر لوکیشن های این سریال، گفت: ۶۰ درصد این کار در مازندران و شیرگاه تولید شده و مابقی آن نیز در تهران فیلمبرداری می شود.
سریال پایتخت ۳ ویژه برنامه نوروزی است که از ابتدای سال ۹۳ روی آنتن شبکه یک خواهد رفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آغاز پخش «پایتخت ۳» از پنجشنبه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاری فارس، در اولین قسمت این سریال میبینیم که مراسم عقد کنان ارسطو برقرار است اما به ناگاه اتفاقی باعث برهم خوردن عروسی و پریشان شدن نقی میشود.
در پایتخت 3 نیز همانند پایتختهای یک و دو علیرضا خمسه، محسن تنابنده، احمد مهرانفر، ریما رامین فر، سارا و نیکا فوقانی اصل ، مهران احمدی، نسرین نصرتی، بازیگران اصلی هستند و هومن حاجی عبدالهی و جمعی از بازیگران تئاتر ازدیگر بازیگران این سریال نوروزی هستند.
این سریال کاری از گروه مجموعههای تلویزیونی شبکه یک سیما است.
من از وقتي بازي اقاي تنابنده رو در مجموعه شاهكوش ديدم،،،واقعا جزو حرفه اي ترين بازيكران ايرانيست،،نقش شيخ رو جه قدر زيبا و طبيعي بازي ميكنه ماشالله:n12:
ریما رامینفر: ساخت «پایتخت»های بعدی در پس ذهنمان هست
ریما رامینفر - بازیگر نقش هما در سریال «پایتخت» - با بیان اینکه موقعیتهای «پایتخت3» بهروزتر هستند، خاطرنشان کرد: قصهها و موقعیتهای «پایتخت 3» جدیدتر هستند؛ امیدوارم این سری از «پایتخت» به همان دلپذیری گذشته باشد.
این بازیگر در گفتوگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: سریال «پایتخت 3» ادامه قصه «پایتخت» 1 و 2 است و انگار ما در حال ساختن قسمت 31 از یک مجموعه هستیم؛ بنابراین «هما»، همان «هما» است و بینندگان بیشتر از خودم نقش هما را دیدند و میشناسند جز اینکه قصههایمان جدیدتر شدهاند و «پایتخت 3» بیشتر حول محور ورزش کشتی میگذرد. در هر صورت خدا کند که «پایتخت 3» همچنان برای مردم شیرین باشد.
بازیگر سریال «پایتخت 3» درخصوص ادامهدار بودن سریال «پایتخت» در سالهای آینده بیان کرد: من نمیدانم که گروه «پایتخت» در حال حاضر به «پایتخت 4» فکر میکنند یا خیر، ولی فکر میکنم در پس زمینه ذهن همه ما این مساله وجود دارد که اگر «پایتخت 3» توانست موفق شود و مردم خواستند، حتما ادامه داشته باشد.
رامینفر در پایان دربارهی عملکرد تلویزیون طی یکسالی که گذشت به خبرنگار ایسنا گفت: به نظرم تلویزیون امسال خیلی نوسان داشت؛ چرا که امسال مجموعههایی را در تلویزیون دیدم که واقعا برایش هزینه شده بود ولی واقعا ارزش پخش کردن نداشتند. همچنین در کنارش مجموعههایی را داشتیم که قابل قبول بودند؛ ضمن اینکه مجموعههایی هم بودند که نصفه و نیمه پخش شدند که به نظرم این اتفاق خیلی عجیبی بود.
MOHAMMAD2010
16-03-2014, 18:03
واقعا جز سریال های خوبه
بعد از اینکه تیموریان و کفاشیان در جریان تمرین تیم ملی مقابل دوربین سیروس مقدم قرار گرفتند این بار قرار است سید مهدی رحمتی و حنیف عمران زاده برای پایتخت ۳ نقش آفرینی کنند.
constant_boy23
20-03-2014, 23:38
اقا چقدر جالب بود قسمت اول ....
شدیدا فرهنگ مازندرانی توش بود و یه جاهاییش ما باید اعتراض کنیم سریال متوقف شه (مثل سرزمین کهن :n08:)
جالبه که یه سریال ایرانی با اینکه تا سری 3 اومده ...تونسته استخون بندی خودشو حفظ کنه و هنوز به جذابیت سری 1 ..
وله غاز ! به مازندرانی میشه غاز کج ! :n02: غیر بومی ها شاید یه سری اصطلاحات رو متوجه نشن ولی اگه بدونید چیه روده بر میشید :n02:
MOHAMMAD2010
20-03-2014, 23:47
قسمت اول عالی بود
mohammad ahmadi
20-03-2014, 23:48
مگه سقف میریزه؟؟!!:n07:
playstation 3
21-03-2014, 00:06
قسمت یک عالی بود خداکنه تا آخر همینجوری باشه
فیلمبرداریشم برخلاف بقیه سریالا خیلی خوب بود مخصوصا جاهایی که از بالا فیلمبرداری می کردند
آقا خیلی خفن بود!!!
یعنی فرهنگ رو کاملا نشون داده بود...انگار اینا کلا تو مازندران زندگی میکردن...در این حد!
prodoctornuke
21-03-2014, 00:39
تکرارش کی هست؟
leo.unique
21-03-2014, 00:49
مگه سقف میریزه؟؟!!:n07:
اون کلیپو ندیدی ؟؟:n07:
خدا نکنه صحبتش شروع بشه...:n27:
leo.unique
22-03-2014, 00:52
خدا نکنه صحبتش شروع بشه...:n27:
یاسین خوندن به گوش بعضیا بی فایده-ست:n10:
matr!x_2008
22-03-2014, 02:10
قسمت 2 زیاد جالب نبود.قسمت یکش فوقالعاده بود.:n19:
SIMON137
22-03-2014, 04:00
تیم مچ و خوبی دارن ، در هر مقام نگاه می کنی سعی شده کار به بهترین نحو انجام بشه ، از فیلمنامه و کارگردانی و تصویربرداری و بازی زیبای بازیگران بگیر الی آخر
Mohammad Yek110
22-03-2014, 10:19
ارزش اینکه هرشب یکساعتی رو صرفش کنیم رو شدیدا داره ..... از پایتخت 2 خیلی بهتره و در حد 1 هست!
سریالای شبکه سه و دو هم بد نیستن ....
ارزش اینکه هرشب یکساعتی رو صرفش کنیم رو شدیدا داره ..... از پایتخت 2 خیلی بهتره و در حد 1 هست!
سریالای شبکه سه و دو هم بد نیستن ....
بد نیستن افتضاحن!
امسال فقط کلاه قرمزی و پایتخت:n12:..بقیه شون مزخرفن..:n21:
ghassam2
22-03-2014, 23:25
( این نوشته ربطی به پایتخت نداره اما مجبورم اینجا بگم ) دوستان یه چیزی که امسال باورنکردنی بود توهین و مسخره کردن بی سابقه و حیرت آور برنامه ای به نام کرکره که خیلی اتفاقی دو آیتم از اون رو دیشب دیدم بود به نابینایان بود و بدون حتی کنایه بطور مستقیم اونا را افرادی نفهم قلمداد می کرد بود آیتم اول : جراح مغز چند دانشجو رو دور خودش جمع کرد و گفت هر کی تونست دوام بیاره میشه دستیار اول بعد این جراح هم در عمل و هم با حرف زدن خودش درباره جراحی مغز بقول خودش یارو توضیحات چندش آوری می داد دانجشوها از شدت وحشت یکی یکی بیهوش می شدند و در پایان فقط یه نفر باقی موند جراح گفت بسیار خوب تو میشی دستیار اول اون دانشجو هم خیلی خوشحال شد عینک و عصای سفید مخصوص نابیناها رو استفاده کرد و رفت کنار جراح ایستاد من نمیدونم سازندگای این آیتم پیش خودشون چی فکر کردن؟
آیتم دوم : نابینایی با عصای سفیدش روی صندلی پارک می نشینه و می خواد نصفه ساندیوچشو بخوره صدای میومیو گربه میآید ناراحت میشه و کمی از ساندویچشو میندازه جلوی اونا ... بعد صدای گربه ادامه پیدا میکنه نابینا احساسی میشه و همه ساندویچشو می ده به گربه ها ... در کمال تعجب وقتی دوربین صحنه رو باز میکنه می بینیم دو تا آدم هستن که صدای گربه در میارن ... به نظر شما معنی چنین به اصطلاح طنزی چی می باشه جز اینکه می خواد بگه افراد نابینا علاوه بر اینکه نمی بینن حتی نمی فهمن و درک درستی ندارن!
sasan.69
22-03-2014, 23:41
پایتخت3 اصلا خوب نیس..داستان هدفدار و مشخصی نداره
این قسمت یه بدآموزی خیلی بدجور داشت:
اینکه موسی ( بنا ) هر وقت میخواست بره دستشویی به نقی میگفت خسته نباشید
یعنی این تیکه سوژه میشه توی کلاس مدرسه و دانشگاه
دیگه از این به بعد فکر نکنم کسی روش بشه به استاد بگه خسته نباشید
قسمت 2 و 3 که تعریفی نداشت :n15:
chapanah
23-03-2014, 11:04
کلا من هرچی ورژن های 2 و 3 حالا نه بگم فقط پایتخت هر فیلم وسریالی رو دیدم افت داشته کاراشون ولی عشق است کلاه قرمزی یعنی خدایی هرسال بهتر از پارسال.
بچه فامیل دور رو دیدین . قربونش بشم الهی :n02:
MOHAMMAD2010
23-03-2014, 13:22
این قسمت یه بدآموزی خیلی بدجور داشت:
اینکه موسی ( بنا ) هر وقت میخواست بره دستشویی به نقی میگفت خسته نباشید
یعنی این تیکه سوژه میشه توی کلاس مدرسه و دانشگاه
دیگه از این به بعد فکر نکنم کسی روش بشه به استاد بگه خسته نباشید
بیخیال بابا ! این دورزمونه اینقدر تیکه تو مدرسه و دانشگاه به استاد میپرونن که اینا توش گمن !
داور سوت نميزد نقي رو فيتيله پيچ تا تهرون ميبردش :16:
hesam 63
23-03-2014, 14:57
تبلیغات گل درشت و نماهای اضافی تا این جا به کار ضربه زده
شخصیت ارسطو و نقی هم فعلا با هم روبرو نشدن.
farshidmm
23-03-2014, 15:28
( این نوشته ربطی به پایتخت نداره اما مجبورم اینجا بگم ) دوستان یه چیزی که امسال باورنکردنی بود توهین و مسخره کردن بی سابقه و حیرت آور برنامه ای به نام کرکره که خیلی اتفاقی دو آیتم از اون رو دیشب دیدم بود به نابینایان بود و بدون حتی کنایه بطور مستقیم اونا را افرادی نفهم قلمداد می کرد بود آیتم اول : جراح مغز چند دانشجو رو دور خودش جمع کرد و گفت هر کی تونست دوام بیاره میشه دستیار اول بعد این جراح هم در عمل و هم با حرف زدن خودش درباره جراحی مغز بقول خودش یارو توضیحات چندش آوری می داد دانجشوها از شدت وحشت یکی یکی بیهوش می شدند و در پایان فقط یه نفر باقی موند جراح گفت بسیار خوب تو میشی دستیار اول اون دانشجو هم خیلی خوشحال شد عینک و عصای سفید مخصوص نابیناها رو استفاده کرد و رفت کنار جراح ایستاد من نمیدونم سازندگای این آیتم پیش خودشون چی فکر کردن؟
آیتم دوم : نابینایی با عصای سفیدش روی صندلی پارک می نشینه و می خواد نصفه ساندیوچشو بخوره صدای میومیو گربه میآید ناراحت میشه و کمی از ساندویچشو میندازه جلوی اونا ... بعد صدای گربه ادامه پیدا میکنه نابینا احساسی میشه و همه ساندویچشو می ده به گربه ها ... در کمال تعجب وقتی دوربین صحنه رو باز میکنه می بینیم دو تا آدم هستن که صدای گربه در میارن ... به نظر شما معنی چنین به اصطلاح طنزی چی می باشه جز اینکه می خواد بگه افراد نابینا علاوه بر اینکه نمی بینن حتی نمی فهمن و درک درستی ندارن!
این کرکره همونه که توسط عوامل و بازیگران خنده بازار ساخته شده؟
پس ندیده میگم مزخرفه
THe DARk NighT .98
23-03-2014, 17:15
پایتخت یک و دو فوق العاده بود ، تجربه نشون داده فیلمی که وارد فاز تبلیغ بشه از کیفیتش و محبوبیتش میاد پایین ، شرکت اطلس مال ، پرداخت با #733*، پلنگ مازندران و تبلیغ بیش از حد مازندران و...نمونه هایی از تبلیغ های این 3 قسمته
این صحنه آخر خیلی باحال بود :n08:
زود قضاوت کردن راجب سریال بعضی دوستان...سریال تازه داره شروع میشه..
سریال به این قشنگی چه طوری دلتون میاد بد بگید از این سریال؟
شنما 2 دقیقه اگر تونستید با لهجه رشتی حرف بزنید اونموقع راست میگید..اون همه بازیگر تهرانی دارن رشتی حرف میزنن خودش کلیه...
من که اصلا خودم رو در حدی نمیبینم که سریالی رو بکوبم..حتی اگر پرفوسورای نقد سینما داشته باشم...
چون ببینم اول خودم بلدم یه فیلم بسازم؟
ما ایرانیه یه بدی داریم شیکممون زیادی سیر شده...هر چی میشه میگیم ایران بده..رفیق من تو کانادا رفته درس میخونه به غلط کردن افتاده مثل خر کار میکنه تو فروشگاه خرجش به زور د رمیاد..
برای 4 تا سریال ماهی 240 دلار باید شارژ کنه ..آخه ما مفت مفت سریال هم میبینیم زبونمونم 2 متر درازه...
aluminum
23-03-2014, 23:00
پایتخت یک و دو فوق العاده بود ، تجربه نشون داده فیلمی که وارد فاز تبلیغ بشه از کیفیتش و محبوبیتش میاد پایین ، شرکت اطلس مال ، پرداخت با #733*، پلنگ مازندران و تبلیغ بیش از حد مازندران و...نمونه هایی از تبلیغ های این 3 قسمته
وضعیت مالی صدا و سیما هم زیاد خوب نیست تا اونجایی که توی ویژه برنامه عید، احسان علیخانی هم صحبتهایی در این مورد کرد.
ولی بنظرم توی این سریال زیاد تبلیغات نقش پر رنگی نداره و بیشتر در حاشیه یا پس زمینه دیده میشه.شاید تیتراژ فیلم یک مقدار زیاده روی باشه ولی در اصل سریال بنظرم معقوله.
mojtaba2321
24-03-2014, 23:07
شنما 2 دقیقه اگر تونستید با لهجه رشتی حرف بزنید اونموقع راست میگید..اون همه بازیگر تهرانی دارن رشتی حرف میزنن خودش کلیه...
من که اصلا خودم رو در حدی نمیبینم که سریالی رو بکوبم..حتی اگر پرفوسورای نقد سینما داشته باشم...
ما ایرانیه یه بدی داریم شیکممون زیادی سیر شده...هر چی میشه میگیم ایران بده..رفیق من تو کانادا رفته درس میخونه به غلط کردن افتاده مثل خر کار میکنه تو فروشگاه خرجش به زور د رمیاد..
برای 4 تا سریال ماهی 240 دلار باید شارژ کنه ..آخه ما مفت مفت سریال هم میبینیم زبونمونم 2 متر درازه...
بازیگر نقش بهبود و زنش شمالی هستن
اینا رو میدونم شاید یه سری بازیگر شمالی دیگه هم داشته باشه.
به نظرم از پایتخت 2 خیلی بهتره . پایتخت دو که خوب نبود. این خوبه
ghassam2
25-03-2014, 08:03
سریال از لحاظ محتوا خیلی بی ارزشه ... دیشب از 68 دقیقه اگه 67 دقیقه رو حذف میکردن اتفاقی نمی افتاد
mojtaba2321
25-03-2014, 18:54
واقعا هدف کارگردان از قرار دادن این دوقلوها جلوی دوربین چی بوده؟
توی تاپیک پایتخت های قبلی هم گفتم این دو تا اصلا نقشی ندارن اصلا حرف نمیزنن، اگه هم حرف میزنن خیلی مصنوعی هست
سیروس مقدم فقط نقش دکوری به این دو تا داده
یعنی اگه این دو تا توی سریال نباشن هیچ نقصی رخ نمیده.
matr!x_2008
25-03-2014, 19:18
لهجشون مازندرانیه نه رشتی... بعدشم ما نگفتیم کل سریال بده قسمت یکش که فوقالعاده عالی بود اما چون توقع ادم میره بالا از سریال انتطاره بیشتری داریم.قسمت 2 و 3 زیاد خوب نبود دیشبم که خیلی خنده دار بود...:n09:
ghassam2
26-03-2014, 09:34
بنظرم یکی از خصوصیات بازی شطرنج بی رحمیه .... یک نویسنده مثل یک شطرنجبازه.. شطرنج باز حرفه ای حرکاتشو انجام میده برای اینکه در آخر غافلگیریه محض بوجود بیاره و درین باره باید بی رحم بود این بی رحمی برای سینما و دنیای فیلم باید ملاحضات اخلاقی خشکو رو هم زیر پا بزاره ...چند وقت پیش یکی از قسمتهای دنیای مالکوم می دیدم پسر چهارم خانواده 10 ساله از دست دو برادر بزرگتر خودش که اذیتش می کردن پناه میبره به بزرگترین پسر خانوده که در مزرعه ای در فاصله دور از محل زندگیشونه در اونجا با برادر بزرگش خوش میگذره و اون باهاش مهربونی میکنه .. توی کامیون پسر 10 ساله می گه توی خیلی خوبی و... اما برادر بزرگش اعتراف میکنه که نه من هم اون دو تا رو خیلی اذیت می کردم و تو دیگه نباید مثل ما باشی و برای نوزاد و اخرین برادر باید مهربون باشی .... اما غافلگیری اینجاست که اون نمی پذیره و میگه حالا که به من رسید باید مهربون باشم نه من هم مثل شما با اون رفتار می کنم قصه این ماجرا همین جا تموم میشه واقعا همین جا تموم میشه بدون اینکه نویسنده بخواد برگرده چیزیو جبران کنه درست برعکس ما که نویسنده باید همش ملاحظه کاری کنه انگار باید تاوان پس بده همه انرژیشو تلف میکنه برای اخلاقیات ... یکی نیست بپرسه 500 سریال تلویزیون جمهوری اسلامی توی این 30 سال چه منفعت اخلاقی داشتن ... با این نوع نوشتن صنعت سینما و فیلم ایران به هیج جا نمیرسه چون توی توهمات خودش باقی مونده و وقتی نویسنده نخواد و نباید جسارت داشته باشه در واقع نمیتونه خلاقیت داشته باشه هیچ وقت به چیزهای متفاوت فکر نمیکنه و یه جوری سر وتهشو هم میاره .. درست مثل الان سریال پایتخت ..بعد از یکی و دو تا غافلگیری حالا اسیر نشون دادن اخلاقیات شده مثل اینکه ته کشیده
ghassam2
26-03-2014, 10:30
توی تاپیک پایتخت های قبلی هم گفتم این دو تا اصلا نقشی ندارن اصلا حرف نمیزنن، اگه هم حرف میزنن خیلی مصنوعی هست
تو رو خدا این دوقلو ها رو یاد مقدم نیارید سال دیگه پایتخت 4 رو برای بحرانهای این دوتا دوقلو میسازه ....
constant_boy23
26-03-2014, 12:51
اتفاقا میگن این 2قولو ها ساکن سوئد هستن و انقد نقش کلیدی دارن هر سال از اونجا میارنشون :n08:
شما دوس داری بزنی تو سر خودت حق داری اما حق نداری به بقیه توهین کنی ! خودتو در این حد نمیدونی به ما ربطی نداره اما ما حدمون خیلی از این سریال بالاتره..
توانایی نقد فیلم نداری چرا به بقیه اجبار میکنی؟ چون 10 درصد تونستن لهجه مازندرانی ( حتی نمیدونید لهجه کجایی حرف میزنن تو این سریال) صحبت کنن باید بپرستیم این سریالو؟
بعدشم این مردم حقشون 1000 برابر این جور سریالاس...از صدقه سر محدودیت های که تو این کشور هست و هزار جور درد دیگه مجبوریم این جور سریال هارو ببینیم...
این سریال سریال خوبیه در حد خودش..از مال بقیه شبکه ها هم بهتره...اما در حد خودش..!
deaddeaddead
26-03-2014, 13:30
آقا علی آباد مال استان گلستانه ، اینا چرا میگن مازندران ؟؟؟
constant_boy23
26-03-2014, 13:37
آقا علی آباد مال استان گلستانه ، اینا چرا میگن مازندران ؟؟؟
توی مازندران بعد از سوادکوه یه شهر کوچیکی هست به اسم علی آباد ...این همونه و ارتباطی به علی اباد گلستان نداره ..
Mohammad Yek110
26-03-2014, 13:49
مام جوگیر قسمت اول شدیم گفتیم خوبه :|
خط داستانی هیچ چیز خاصی نداره ... توقع بیشتری نمیشه داشت
صدا و سیما هابیت1 رو 2 قسمت کرده به اسم هابیت 2 داره پخش میکنه!
همش شده تبلیغات ، دیشب توی آرایشگاه که موسی رو برده بودن هم تبلیغ *733# بود!
mojtaba2321
26-03-2014, 13:58
کسی نمیدونه گروه بالاخره ترکیه رفت یا نه؟
لطف کنید فقط راجع به سریال ( مانند خط سیر داستان - کارگردانی - بازیگری و ... ) نظر بدید. مسائل نامربوط رو به هم ربط ندید و در گفتارتون هم فراموش نکنید در فضای عمومی صحبت می کنید.
+
بحث کلیشه ای در مورد قومیت ها رو هم پیش نکشید. خطه شمال در کل زیبا هست و خوشحال میشم تبلیغی باشه برای این قسمت از کشور... در مورد اصفهان ... منطقه ترک نشین و کرد نشین و جنوب و ... هم همینطور ... سخت نگیریم انقدر.
[Mohsen]
26-03-2014, 14:03
متاسفانه بعضی کارگردان ها جنبه ندارند و تا میبینند فیلم/سریالی به محبوبیت میرسه شروع میکنند به ساخت دنباله برای این اثر. نمونه سینماییش اخراجی ها هست که با انتقادهای زیادی هم روبرو بود نمونه سریالیش هم به نظرم همین پایتخته. سیروس مقدم باید دنبال ایده های جدیدتر باشه و سریال بهتری بسازه نه اینکه هر سال سریال رو کش بده و همون ایده قبلی رو با یک مقدار بسط دادن به مردم قالب کنه. به نظر من این سریال توهین با شعور بیننده است. لطفا با حمایت کردن از این سریال باعث نشید که پایتخت 4 و 5 هم ساخته بشه!!
سريال كمي افت داشته ولي اونقدر نيست كه بخوايم بكوبيم تو سر خودمون
bleu2u4u
26-03-2014, 15:28
تمام اتفاق هایی که تا حالا افتاده (عروسی-خراب شدن خونه-کشتی گرفتن نقی-تقدیر ازبهبود و نقی-اشتی با ارسطو و ...) رو میتونستن تو ۲ یا حداکثر ۳ قسمت جا کنن و بعد بزنن به دل جاده
این اشکال تو فصل پیش هم بود که زیاد تو علی اباد لفتش دادن
شـیـفــو
26-03-2014, 17:35
بقول منتقدان بازی ها "فقط اسم مجموعه را یدک میکشد"
bleu2u4u
26-03-2014, 22:26
افتابه لگن هفت دست شام و ناهار هیچی
اگه پول نبود بخاطر بی پولی مجبور شدن این همه سریال رو تو علی اباد کش بدن تا ترکیه نرن پس این هلی شاتها که این قسمت گرفتن برای چی بود
به نظر من که سریال خیلی عالی هستش
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ایشون باید چو چانگ، ( زن ارسطو ) باشه.
اعتراض به سریال «پایتخت 3»
جمعی حدود 50 نفر از اهالی مازندران با حضور مقابل استانداری نسبت به پخش سریال «پایتخت 3» اعتراض کرده و خواستار توقف پخش آن شدند.
50 نفر از مردم مازندران پیش از ظهر پنج شنبه در انتقاد به پخش سریال «پایتخت 3» مقابل استانداری مازندران تجمع و تحصن کردند و خواستار توقف پخش سریال شدند.
این عده نسبت به ادبیات بکار گرفته شده در این سریال، تمسخر و هجو موجود، انعکاس نادرست سنت ها و آداب و رسوم مازندران و ناآشنایی تولیدکنندگان با فرهنگ استان اعتراض داشته و خواهان توقف پخش آن شدند.
سید هادی حسینی نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار و سیمرغ درباره سریال «پایتخت 3» با بیان اینکه این سریال هدف و پیام ندارد، اظهار کرد: هزینههایی که برای این سریال شده است در واقع صرف سرمایههای نظام است بدون اینکه فایده آموزنده ای داشته باشد.
حسینی یادآور شد: این سریال هیچ پیامی را دنبال نمی کند و اصالت ندارد و وقتی موضوعی اصالت ندارد، نمی توان به جزییات آن پرداخت.
وی با اشاره به اینکه در این سریال موارد مثبتی از جمله احترام به خانواده و بزرگترها وجود دارد، گفت: این نکات مثبت به برخی زوائدی آمیخته شده که آسیبزا است.
سریال «پایتخت 3» به کارگردانی سیروس مقدم هر شب از شبکه اول سیما پخش می شود. / خبرگزاری مهر
باز ادا بازیا و خود نشون دادنا شروع شد !
REZAHOSEYNGANI
27-03-2014, 21:52
چقدر من از زن نقی بدم اومده
اخه یکی نیست بگه به توچه که به نقی نمیگی قضیه کشتی رو!
فک میکنه همه چی بلده
این دو تا دخترا هم خوب بزرگ شدن ها...خیلی خشنگ شدن:n02:
mojtaba2321
27-03-2014, 22:33
اوه اوه چه سوتی آخر فیلم داد
وقتی هواپیما روی باند نشست اول یه فوکر 100 بود، چند ثانیه بعد توی نمای بعدی یه دفه یه بوئینگ رو نشون داد!!!
وای واقعا این سریال کارگردان نداره قبل از پخش بشینن فیلمو ببینن؟
REZAHOSEYNGANI
27-03-2014, 22:36
اوه اوه چه سوتی آخر فیلم داد
وقتی هواپیما روی باند نشست اول یه فوکر 100 بود، چند ثانیه بعد توی نمای بعدی یه دفه یه بوئینگ رو نشون داد!!!
وای واقعا این سریال کارگردان نداره قبل از پخش بشینن فیلمو ببینن؟
فرودگاه مهر اباد بود.ولی فرودگاه مهرآباد واسه پرواز های داخلی هست نه خارجی!یه خرده دقت نمیکنن.
mohsen_gh1991
27-03-2014, 23:48
اعتراض به سریال «پایتخت 3»
جمعی حدود 50 نفر از اهالی مازندران با حضور مقابل استانداری نسبت به پخش سریال «پایتخت 3» اعتراض کرده و خواستار توقف پخش آن شدند.
50 نفر از مردم مازندران پیش از ظهر پنج شنبه در انتقاد به پخش سریال «پایتخت 3» مقابل استانداری مازندران تجمع و تحصن کردند و خواستار توقف پخش سریال شدند.
این عده نسبت به ادبیات بکار گرفته شده در این سریال، تمسخر و هجو موجود، انعکاس نادرست سنت ها و آداب و رسوم مازندران و ناآشنایی تولیدکنندگان با فرهنگ استان اعتراض داشته و خواهان توقف پخش آن شدند.
سید هادی حسینی نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار و سیمرغ درباره سریال «پایتخت 3» با بیان اینکه این سریال هدف و پیام ندارد، اظهار کرد: هزینههایی که برای این سریال شده است در واقع صرف سرمایههای نظام است بدون اینکه فایده آموزنده ای داشته باشد.
حسینی یادآور شد: این سریال هیچ پیامی را دنبال نمی کند و اصالت ندارد و وقتی موضوعی اصالت ندارد، نمی توان به جزییات آن پرداخت.
وی با اشاره به اینکه در این سریال موارد مثبتی از جمله احترام به خانواده و بزرگترها وجود دارد، گفت: این نکات مثبت به برخی زوائدی آمیخته شده که آسیبزا است.
سریال «پایتخت 3» به کارگردانی سیروس مقدم هر شب از شبکه اول سیما پخش می شود. / خبرگزاری مهر
بعد از پخش قسمت پریشبش(همون غذای حیوانات خانگی) مطمئن بودم باز یه عده شروع میکنن به اعتراض کردن و دفاع از حیثیت و ابرو و شخصیت شمالیا.
دیگه واقعا بعضی جاها شورش رو در آوردن...
بعضی شوخی ها یه بار ادم میخنده دو بار ... نه هر قسمت ...
این از این هی نقی نگی نقو نگو ... یا اون پنجلی منم میام منم میام راه انداخته.
طلا تو مشت نقی بود ....... هزرا بار حالا تکرار میکنن ...
این سری جالب نیست :n03:
ghassam2
28-03-2014, 13:12
دیگه واقعا بعضی جاها شورش رو در آوردن...
بعضی شوخی ها یه بار ادم میخنده دو بار ... نه هر قسمت ...
این از این هی نقی نگی نقو نگو ... یا اون پنجلی منم میام منم میام راه انداخته.
طلا تو مشت نقی بود ....... هزرا بار حالا تکرار میکنن ...
این سری جالب نیست :n03:
واقعا سریال خجالت آوری شده ... حالا شخصیتهای سری اول تبدیل شدن به یه مشت آدم لوس و بی مزه ... فقط ثانیه ای پول میگرن ... هیچ حرفی برای گفتن نداره .. مثلا کی چی این داستانهای فوق بچه گانه کشتی و اردو و تهران و اون بهبود برای چی ساختین؟ مثلا می خوایین با نامزد چینی بیننده رو فریب بدین ؟! من نمیدونم چرا ادامه پیدا کرد یعنی هر چی فکر می کنم سری اول چی داشت بله میشه گفت سری اول داستانهای معمولی و جاهای کمی هم خنده دار ولی اونقدر نبود که ادامه پیدا کنه ... اصلا سری دوم و اون گلدسته معنویت که چند تا از عواملو تو تصادف بیچاره کرد با زبون بازی تهیه کننده و مسئولین اصلی سریال که دم از حالات عرفانی سفر با گلدسته می زدن چی داشت ؟ که سری سوم ساخته بشه .... اگه خیلیا عاشق نقی و ارسطو هستن میشد یه شو دونفره اجرا کنن برن پی کارشون!!!
من خودم طرفدارش بودم اما الان هر چی جلو میره چرت تر میشه...واقعا کسی با ابن مزخرفات بخنده خیلی سرخوشه...:n21:
البته این سریالهای آمریکایی هم توقع من یکی رو بالا برده....
mojtaba2321
28-03-2014, 15:34
یه مصاحبه دیدم نوشته بودن تو فکر پایتخت 4 و 5 هم از الان هستیم:n08:
Mr.World.Wide
28-03-2014, 16:56
هر کس خوشش نمیاد و حس میکنه بهش توهین شده بره مضخرفات ترکی و کره ای و حریم سلطان ببینه تا بهش توهین نشه و بزاره ما با بد سلیقه ها و نفهم ها با این سریال حال کنیم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
چه ربطی داره؟
بحث خوش اومدن نیست
بحث ضعیف بودنه
مزخرفات ترکیه ای و کره ای؟؟
از نظر فنی و محتوایی مسلما همون هایی که میگی مزخرفات از همه سریال های ایرانی قویتر هستند.
یعنی بحث مقایسه باشه در برابر سریال های ترکیه ای و کره ای پایتخت فوق مزخرفه
این قسمت سوم اصلا طنز قوی نداره
فیلمنامه قوی نداره
اصلا حرفی برای گفتن نداره
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
MOHAMMAD2010
28-03-2014, 17:00
بازم بعضیا شروع کردن !
mohammad varaste
28-03-2014, 20:54
شاید سریال خوبی نباشه اما نسبت به شاهگوش و شوخی کردم حداقل خیلی بهتره
playstation 3
28-03-2014, 22:40
این قسمت خوب بود
شاید سریال خوبی نباشه اما نسبت به شاهگوش و شوخی کردم حداقل خیلی بهتره
شاهگوش که خیلی بهتر از این سریال و شوخی کردم مزخرف مدیری هستش
چه ربطی داره؟
مزخرفات ترکیه ای و کره ای؟؟
از نظر فنی و محتوایی مسلما همون هایی که میگی مزخرفات از همه سریال های ایرانی قویتر هستند.
دوست عزیز با توجه به محدودیت های صدا سیمای ایران و وجود عواملی مثل ناظر کیفی و ... دست کارگردان سریالهای ایرانی بسته است و نمیتونن چیزی که در ذهن دارن را اجرا کنند
پس بهتره با سریالهای کره ای و ترکیه ای مقایسه نشن
Mr.World.Wide
29-03-2014, 07:56
دوست عزیز با توجه به محدودیت های صدا سیمای ایران و وجود عواملی مثل ناظر کیفی و ... دست کارگردان سریالهای ایرانی بسته است و نمیتونن چیزی که در ذهن دارن را اجرا کنند
پس بهتره با سریالهای کره ای و ترکیه ای مقایسه نشن
چطور وقتی صحبت از مزخرف بودن و مزخرف خوندن اون سریال های قوی میشه صحبت از این ضعف ها نمیشه؟؟
مسلما در ایران مشکلاتی وجود داره
ولی بی تعصب به قضیه نگاه کنیم و خروجی هایی که هست رو ببینیم ترکیه و کره خیلی خیلی قوی هستند
aluminum
29-03-2014, 12:27
دوستانی که میگن این سریال ضعیف و یا مزخرفه میتونن دلایلشون رو بگن؟
اینکه فیلنامه ضعیف بود ولی دلیلی ارائه ندید که نشد حرف.
بر خلاف ادعای سازندگان، اتفاقاتی که برای شخصیتها مییفته انچنان هم باور پذیر نیستند.
تو هر قسمت زنجیره ای از حوادث که احتمال رخ دادنش خیلی خیلی ضعیفه اتفاق میفته
مثلا ریختن سیمان روی لباس ارسطو و ...
سریال کاملا مزخرف ...نمیدونم مردم چی این رو دوست دارن . تازه قول پخش پایتخت 4 رو هم در عید سال بعد گرفتن .
Mehdi.M2
29-03-2014, 13:35
اعتراض چین به پخش "پایتخت 3" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محسن حدادی در خبرآنلاین نوشت:
همواره در کشور ما، «دیده شدن» به ضرر یک فرد، یک تیم، یک مجموعه تلویزیونی و یا ...تمام میشود و ناگهان اعتراض به شکلی «خودجوش» شروع به رشد میکند!
بر این اساس و از آنجا که تنها سریال به درد بخور و پربیننده و البته طنز همراه با اخلاق تلویزیون در نوروز 93، «پایتخت3» بوده است، به زودی باید منتشر شنیدن این خبرها باشیم:
جمعی از مردم چین با تجمع در برابر سازمان صداوسیما خواستار توقف فوری پخش سریال «پایتخت» شدند. این افراد که تعدادشان حدود 417 نفر بود با در دست داشتن پلاکاردهایی پخش این سریال را توهین به فرهنگ چینی و تمسخر چینی ها اعلام کردند. یکی از این افراد در گفتگو با خبرنگار ما گفت: این افرادی که اینجا هستند، «چینیهای مقیم تهران» اند که نسبت به سریال پایتخت اعتراض شدید دارند. یک عده دیگر از چینی های مقیم تهران نیز امروز همزمان روبروی خانه جواد ظریف تجمع کردهاند تا تکلیف را یکسره کنند.
وی که خود را چانگ چو معرفی کرد افزود: چه معنی دارد در این سریال نام چینیها را مسخره کنند، ما اصلا در چین نامی به شکل «چو چانگ شون» نداریم در حالی که تمام بازیگران این سریال حتی آن دو دختر بچه هم با بیان این نام جعلی قصد تمسخر ما را دارند.
بنابراین گزارش، نماینده مردم چین در مجلس نیز (این نماینده بعد از حضور پرشور کشور چین در ایران، به شکل میاندوره وارد مجلس شده) با حضور در این تجمع و قول مساعد برای توقف پخش این سریال و عذرخواهی مکتوب و عملی صداوسیما از مردم چین در سراسر جهان بویژه چینیهای مقیم پایتخت گفت: در این سریال یک چینی جعلی طوری نشان دادهاند انگار برج میلاد ندیده و طوری به این برج نگاه میکرد که گویی در پاریس دارد ایفل را تماشا میکند.
وی افزود: این سریال هیچ پیامی ندارد جز اینکه چینیها اساسا جنسشان خوب نیست و زود خراب میشوند و از زندگی فقط سورپرایز کردن را بلدند و خیلی زیاد می خندند و گویی شوهر گیرشان نمیآید که با یک راننده 18 چرخ آنهم از نوع ارسطویی اش، ازدواج میکنند و حتی برایش از ترکیه به ایران میآیند.
وی ادامه داد: مگر چین چش است که در این سریال یک چینی باید در ترکیه کار کند و آنجا هم به جای اینکه با یک ترک ازدواج کند، یک دل نه صد دل عاشق یک ایرانی میشود! ما در آینده نزدیک خودمان ایرانی تولید میکنیم، آنوقت بیاییم عاشق ایرانی بشویم آن هم ارسطویی که بلوتوث ازدواجش در همه دنیا پخش شده! این نماینده مردم چین در مجلس اضافه کرد: البته امیدواریم روابط دو کشور به خاطر این سریال ضعیف که طبق اطلاعات بنده، اصلا بیننده هم ندارد چرا که اغلب مردم در سفر هستند، تاثیر منفی نگذارد.
وی در پایان خواستار توقف فوری سریال و یا تغییر ملیت همسر جدید ارسطو شد و گفت: «چو چانگ شون» نماد یک چینی اصیل نیست و ما اصلا این توهین بزرگ را نمیپذیریم.
در پایان این تجمع که با حضور ضرغامی و عذرخواهی از چینیها همراه بود، طوماری تهیه و امضا شد که طی آن هرگونه ساخت سریال تا اطلاع ثانوی بدون مجوز رسمی از «جمعیت چینیهای مقیم تهران» ممنوع و غیر قانونی است.
گزارشهای ارسالی از خبرنگار ما در پکن نیز حاکی است، جمع زیادی از مردم چین با تجمع در مقابل سفارت ایران، خواستار کوبیده شدن ساختمان سفارت و اخراج سفیر ایران شدند که با دخالت پلیس، کار در حد یک کتک کاری معمولی به اتمام رسید. سفیر ایران بعد از این اتفاق در پستی در فیس بوک نوشت: حالم خوب است و در ریکاوری بیمارستان هستم.
همچنین تائو تسه تونگ، یکی از کارگردانان مشهور چینی در گفتگو با بی بی سی، از ساخت سریالی با عنوان «پایتخت» خبر داد و گفت: در این سریال که تا پایان بهار در شبکههای مختلف جهانی از جمله «من و تو» و «جم تی وی» پخش خواهد شد، داستان زندگی یک خانواده چینی را روایت میکنیم که دارای دو خدمتکار ایرانی هستند. این دو خدمتکار بعد از 5 سال کار کردن برای چینیها، با بورسیه دولت چین به دانشگاه میروند و بعد از پایان تحصیل درخواست پناهندگی میدهند و عاشق دو دختر چینی میشوند. خانوادههای چینی نیز به این دو ایرانی دختر نمیدهند و آنها با یک شکست عشقی مواجه میشوند. این کارگردان تلویزیونی افزود: قرار است در «پایتخت2» و 3 سرنوشت این دو کارگر ایرانی که عاشق چین و مردم چین میشوند، را نمایش دهم.
خبر دیگر اینکه جمعی از کامیون داران کشور با تجمع مقابل نهاد ریاست جمهوری ضمن درخواست توقف پخش و دستگیری عوامل این سریال بویژه «ارسطو عامل» خواستار اعاده حیثیت شدند و در بیانیهای اعلام کردند: این سریال به صنف غیور رانندگان جاده توهین کرده و یک جوجه فوکلی تازه به 18 چرخ رسیده عاشق پیشه را به عنوان یک دارنده پایه یک بین المللی معرفی و صنف ما را دچار خدشه کرده است.
گفته میشود صنف لباس فروشان تهران نیز فردا در اعتراضی گسترده، بازار را تعطیل و روبروی مجلس تحصن میکنند. آنها معتقدند فروشندهای که در این سریال نشان داده شده یک جوجه فروشنده بی تربیت بوده که شانههای مشتری را بدجوری گرفته و به اصطلاح، غریب نوازی کرده است در حالی که لباس فروشان از شریفترین و منصفترین اصناف هستند.
خبر دیگر اینکه وزارت امور خارجه چین ضمن قطع پخش ماهواره ای تمام برنامههای ایرانی، سفر محمدجواد ظریف به این کشور را که قرار بود، 5 اردیبهشت انجام شود، لغو کرد. این وزارتخانه همچنین امور مربوط به ایرانیان مقیم و یا مسافر در چین را نیز تا اطلاع ثانوی انجام نمیدهد.
همچنین فدراسیون کشتی پیشکسوتان علی آباد، جمعیت جوانان حافظ چهارشنبه سوری، قهوه خانه داران میان راهی، پزشکان ارتوپد، اتحادیه گچکاران، سازمان نظام مهندسی شاخه سقف و کف، شورای عالی فضای مجازی و بلوتوث، سازمان محیط زیست و پلنگ بانی، علی کفاشیان، بهرام شفیع، اتحادیه شاسی بلندهای کشور، وزارت کشور واحد فرمانداری علی آباد، انجمن آشپزخانه داران شمال کشور و...به زودی بیانیههایی علیه این سریال تلویزیونی منتشر خواهند کرد.
personal
29-03-2014, 14:21
من اصلا کاری ندارم این سریال خوب هست یا نه که به نظر من اونقدر بد نیست که بزنن تو سرش حداقل از طنز موقعیت خوب توش استفاده میشه ! خودم هم مازندرانی هستم من نمیدونم که چرا اینقدر جدیدا حساسیت زیاد
شده اگه اینطور بخواد پیش بره که اصلا کسی سریال طنز نباید بسازه ! بعضی از دوستان میاند میگند نمیدونم اینجوری هم میشه ساخت اونجوری هم میشه ساخت ... خب شما سال دیگه برو برا شبکه 1 یه سریال بساز:n02:
اصلا طوری شده که طرف بیاد توسریالش یه نمیدونم چاقوساز نشون بده که خلافکاره فرداش صنف چاقوسازان ادعای حیثیت میکنه! حالا تو این سریال اومده تمرکزشو گذاشته روی یه خانوداه مازندرانی همونطور که بارها تو سریالهای دیگه اصفهانیها ... ترکها... لرها... و خیلی از اقوام دیگه با لهجه هاشون تو سریالها بودند و مسخره هم شدند نمیدونم شاید از بس از این گروه ها ساختند سریال دیگه اعتراض نمیکنند که واسه مازندرانیهای عزیز
جدید بنظر میاد این مسائل در ضمن خیلی مسائل بهتری هست تو صداسیما برا اعتراض که حالا به این کاگردان بدبخت که میخواد یخورده بخندونه همه گیر دادن! :n27:
ازین به بعد باید اول عید تا 13 رو یه دهه عزاداری ثابت بذاریم که بساط سیروس مقدم و طنزش هم جمع بشه همه راحت شیم ...:n09:
ghassam2
29-03-2014, 15:10
دوستانی که میگن این سریال ضعیف و یا مزخرفه میتونن دلایلشون رو بگن؟
اینکه فیلنامه ضعیف بود ولی دلیلی ارائه ندید که نشد حرف.
دوست عزیز مشکل دقیقا همین جاست اصلا فیلمنامه ای وجود نداره که ضعیف باشه! ببینید بحث کیفیته نه اینکه ایرانی باشه یا خارجی ... اصلا اگه با همین سریال پژمان مقایسه بشه هم هیچ حرفی نداره پژمان فیلمنامه داشت هر چند با اضافات و کاستی ها اصول کلاسیک در اون رعایت شد اول ، میان و پایان داشت داستان مشخص بود و نویسنده ها موفق شدن همه چیزو مشخص کنن و طنزش هم سرجاش بود .... پژمان در ابتدا مغرور و از همه جا بی خبر ، در میانه های سریال کم کم متوجه مسایل میشه و در پایان هم بدون شعار دادن سریال کاملا به سرانجام مقصودش میرسه تازه خیلی نکات هم داشت نویسنده مرز بین مادی گری و پول داشتن برای رفاه رو مشخص می کنه ( جدا شدن از نامزدش یعنی بد بودن مادیگری محض و پول دار شدن وحید برای ازدواج و رفاه بهتر) ... حالا دوست عزیز بگو فیلمنامه این سریال کجاست؟ این بیشتر یک شوی تلویزیونی تا سریال کلاسیک...
MOHAMMAD2010
29-03-2014, 15:45
دوست عزیز مشکل دقیقا همین جاست اصلا فیلمنامه ای وجود نداره که ضعیف باشه! ببینید بحث کیفیته نه اینکه ایرانی باشه یا خارجی ... اصلا اگه با همین سریال پژمان مقایسه بشه هم هیچ حرفی نداره پژمان فیلمنامه داشت هر چند با اضافات و کاستی ها اصول کلاسیک در اون رعایت شد اول ، میان و پایان داشت داستان مشخص بود و نویسنده ها موفق شدن همه چیزو مشخص کنن و طنزش هم سرجاش بود .... پژمان در ابتدا مغرور و از همه جا بی خبر ، در میانه های سریال کم کم متوجه مسایل میشه و در پایان هم بدون شعار دادن سریال کاملا به سرانجام مقصودش میرسه تازه خیلی نکات هم داشت نویسنده مرز بین مادی گری و پول داشتن برای رفاه رو مشخص می کنه ( جدا شدن از نامزدش یعنی بد بودن مادیگری محض و پول دار شدن وحید برای ازدواج و رفاه بهتر) ... حالا دوست عزیز بگو فیلمنامه این سریال کجاست؟ این بیشتر یک شوی تلویزیونی تا سریال کلاسیک...
همین سریال به قول شما بدون فیلمانه از اون سریال لوس پژمان بهتره !
ghassam2
29-03-2014, 16:14
همین سریال به قول شما بدون فیلمانه از اون سریال لوس پژمان بهتره !
البته من اشتباه کردم سریال بدون فیلمنامه رو باید به برنامه های آیتمی مثل کلاه قرمزی و خنده بازار و و... مقایسه کرد این نوع کارها از شاخه ای به شاخه ای می پرن خنده دار هستن اما ارزشی ندارن ...
البته من اشتباه کردم سریال بدون فیلمنامه رو باید به برنامه های آیتمی مثل کلاه قرمزی و خنده بازار و و... مقایسه کرد این نوع کارها از شاخه ای به شاخه ای می پرن خنده دار هستن اما ارزشی ندارن ...
كسي كه كلاه قرمزي رو بهترين برنامه جهان ميدونه بايدم همچين نظري داشته باشه :n09:
والله به نظر من که کلاه قرمزی بهتره...حداقل بیشتر میخندیم
leo.unique
29-03-2014, 16:49
ارزشش همون خنده دار بودنشه :n18:
hamid_diablo
29-03-2014, 17:19
یکی از بهترین سریالهای صدا و سیماست
فکر نکنم هیچ سریال دیگه ای تا الان ظرفیت ساخت در 3 قسمت رو داشته بوده باشه.پایتخت 3 کماکان با ضعفهایی که شاید داشته باز هم بهترین سرایل نورزوی امساله
تو این قسمتبه نطرم به مسائل عمده اجتماعی بیشتر توجه شده.حتی به مقوله های فردی و خانوادگی مثل تکریم پدر و مادر . احتارم به اعضای خانواده .سعی در آشتی دادن اقوام. دلسوزی همسران به هم. نهی از چشم و هم چشمی . حفظ محیط زیست و حیات وحش . حفظ هویت بومی و محلی و قومی ایرانیان .حفظ گویش ها و...
نقدهایی هم که به سریال میشه کاملا منصفانس اما گاهی از حالت اعتدال خارج میشه...
mojtaba2321
29-03-2014, 18:10
یکی از بهترین سریالهای صدا و سیماست
فکر نکنم هیچ سریال دیگه ای تا الان ظرفیت ساخت در 3 قسمت رو داشته بوده باشه.پایتخت 3 کماکان با ضعفهایی که شاید داشته باز هم بهترین سرایل نورزوی امساله
تو این قسمتبه نطرم به مسائل عمده اجتماعی بیشتر توجه شده.حتی به مقوله های فردی و خانوادگی مثل تکریم پدر و مادر . احتارم به اعضای خانواده .سعی در آشتی دادن اقوام. دلسوزی همسران به هم. نهی از چشم و هم چشمی . حفظ محیط زیست و حیات وحش . حفظ هویت بومی و محلی و قومی ایرانیان .حفظ گویش ها و...
نقدهایی هم که به سریال میشه کاملا منصفانس اما گاهی از حالت اعتدال خارج میشه...
با زد و بندی که سیروس مقدم داره و با لابی که توی صدا و سیما داره هر سال یه سریال میسازه
ایشون مثل اینکه قرارداد دارن هر سال یک پایتخت و یک سریال دیگه برای سازمان کار کنن.:n25:
soroosh_cz
29-03-2014, 21:54
این تبلیغ های اطلس خیلی سبک میکنه سریال رو... نه به اون موقع که آرم شرکت خودروساز رو درمیارن، نه به الان که 20% وقت هر قسمت مربوط میشه به تبلیغ یه شرکت...
دیگه امروز نتونستم تحمل کنم، اونجاش که پروژه ی اطلس رو نشون داد و میگفت که چند طبقه اش اداری هست و ... بلند شدم از پای سریال.
این سری پایتخت، نسبت به 1 و 2 خیلی افت داره، تقریبا معلومه که موضوعی ندارن... مثل HIMYM از فصل 5 به بعد(که خوشبختانه تمومش کردن).
گفتن تو فکر پایتخت 4 هستیم؟ معلومه منم اگر یه شرکت ساختمون سازی که معلوم نیست پولش از کجا اومده، اسپانسرم باشه، هر جور که شده براش سریال میسازم... :n09:
ولی بازم با همه ی این افتی که داشته، از بقیه سریال ها بهتره...
فعلا که اول کلاه قرمزی بعدش پایتخت. نظر شخصی منه.
mojtaba2321
29-03-2014, 22:33
بالاخره اتفاق افتاد: شکایت نمایندگان مجلس از سریال مردمی "پایتخت ۳" به مراجع ذیصلاح
نماینده مردم آمل درمجلس: عده ای از نمایندگان مردم مازندران درمجلس از دست اندرکاران سریال پایتخت شکایت کردند.
به گزارش نامه نیوز، دکتر عزت الله یوسفیان با اشاره به پخش سریال پایتخت که فرهنگ مازندرانی را مورد تمسخر خود قرارداده است گفت : درپایتخت شماره ۱ و۲ سعی کردیم که این مسئله را بزرک نکنیم فقط لهجه مطرح بود .
وی افزود : متاسفانه درسریال پایتخت ۳ هتاکی را به جای رساندن که مازندرانی ها رابه عنوان انسانهای ابله و کارشان به جز توهین به همدیگر چیزی نمی باشد .
وی بیان داشت : دراین سریال بیشتر مسائلی از قبیل به دنبال آرزو های بی مورد رفتن و ازدواج در یک کشور دیگری بروند وامثالهم مواردی واهی رامطرح می کنند وپای مسئولین مثل فرماندار ودیگر مسئولین را باز می کنند که به عنوان نمایشی جوایزی رااهدا می کنند تا دل کسی رابدست بیاورند.
نماینده مردم آمل درمجلس اظهارداشت : این توهین به مراتب بدتر از توهینی است که به قوم بختیاری صورت گرفته است که یک توهین علنی است ومردم آرامش خود راحفظ کنند وقلم بدستان واز طریق تربیون درهمه مجالس به هیچ وجه کوتاه نیایند وحتما عکس العمل نشان بدهند .
یوسفیان ادامه داد :این سریال طنز ویا کمدی نیست اینطور وانمود می کنند که در خانه های مازندرانی اینطور نسبت به همدیگر بی احترامی وتوهین می کنند وهیچ بوی از اعتقاد نیست .
به گزارش کرات املی، وی درپایان اشاره کرد : عده ای از نمایندگان مردم مازندران دردسترس بودند با جمع آوری امضا شکایت خود را به کمیسیون اصل نود مجلس و به دیگر مراجع ذیصلاح ارسال نمودند
leo.unique
29-03-2014, 23:02
این عده از نمایندگان دوست دارن مردم بشینن پای همون شبکه های ماهواره ای:n06:
personal
30-03-2014, 00:00
والله به نظر من که کلاه قرمزی بهتره...حداقل بیشتر میخندیم
آخه برادر من شما داری دو تا سبک متفاوت از طنز رو با هم مقایسه میکنی ... شکی نیست که کلاه قرمزی برنامه فوق العاده ای هست اما آخه اون طنز هدفش چیز دیگس بیشتر طنز کلامی هست برا بچه هاست (البته که بزرگترا خیلی دوسش دارند:n07:) اما طنز پایتخت بیشتر فراهم کردن موقعیتهای طنزه اگرچه از طنزهای کلامی هم بهره میبره... پس باید یخورده فرق بذاریم هر طنزی رو نباید با هم مقایسه کرد ... هم موز خوشمزس هم گیلاس حالا یکی موز بیشتر دوست داره .... :n02:
personal
30-03-2014, 00:04
بالاخره اتفاق افتاد: شکایت نمایندگان مجلس از سریال مردمی "پایتخت ۳" به مراجع ذیصلاح
نماینده مردم آمل درمجلس: عده ای از نمایندگان مردم مازندران درمجلس از دست اندرکاران سریال پایتخت شکایت کردند.
به گزارش نامه نیوز، دکتر عزت الله یوسفیان با اشاره به پخش سریال پایتخت که فرهنگ مازندرانی را مورد تمسخر خود قرارداده است گفت : درپایتخت شماره ۱ و۲ سعی کردیم که این مسئله را بزرک نکنیم فقط لهجه مطرح بود .
وی افزود : متاسفانه درسریال پایتخت ۳ هتاکی را به جای رساندن که مازندرانی ها رابه عنوان انسانهای ابله و کارشان به جز توهین به همدیگر چیزی نمی باشد .
وی بیان داشت : دراین سریال بیشتر مسائلی از قبیل به دنبال آرزو های بی مورد رفتن و ازدواج در یک کشور دیگری بروند وامثالهم مواردی واهی رامطرح می کنند وپای مسئولین مثل فرماندار ودیگر مسئولین را باز می کنند که به عنوان نمایشی جوایزی رااهدا می کنند تا دل کسی رابدست بیاورند.
نماینده مردم آمل درمجلس اظهارداشت : این توهین به مراتب بدتر از توهینی است که به قوم بختیاری صورت گرفته است که یک توهین علنی است ومردم آرامش خود راحفظ کنند وقلم بدستان واز طریق تربیون درهمه مجالس به هیچ وجه کوتاه نیایند وحتما عکس العمل نشان بدهند .
یوسفیان ادامه داد :این سریال طنز ویا کمدی نیست اینطور وانمود می کنند که در خانه های مازندرانی اینطور نسبت به همدیگر بی احترامی وتوهین می کنند وهیچ بوی از اعتقاد نیست .
به گزارش کرات املی، وی درپایان اشاره کرد : عده ای از نمایندگان مردم مازندران دردسترس بودند با جمع آوری امضا شکایت خود را به کمیسیون اصل نود مجلس و به دیگر مراجع ذیصلاح ارسال نمودند
میگم الان که فکر میکنم میبینم مهران مدیری عجب ذهن خلاقی داشت میدونست مردم ما روی قومیت حساسیت دارند اومد یه شهر فرضی به اسم برره اختراع کرد هرچی خواست در موردشون ساخت به هیش کی هم
برنخورد خیلی هم موفق بود... فکر کنم فقط در همین صورت که یه سریال طنز و یه طنزساز میتونه جون سالم در ببره و سریالش پخش بشه!:n15:
اگرچه الان مهران مدیری هم دیگه زده تو پخش خانگی!:n09:
personal
30-03-2014, 00:11
اولا اگه معیار شما از فیلمنامه داشتن سریال پژمانه باید طور دیگه ای به این قضیه نگاه بشه!:n29: من دقیقا نمیفهمم که فیلمنامه داشتن رو توی چی تعریف میکنین شما ؟! اتفاقا هنر نویسنده همین بوده که از یسری مسائل بظاهر عادی و مسخره تیکه های طنزو بکشه بیرون موقعیت بسازه اتفاقا هم فیلمنامه خوبه هم فیلمبرداری منتها ما ایرانیها عادتمونه یه چیزی که به مذاقمون خوش نیاد دیگه نکات مثبت رو نمیبینیم... همه قبول
دارند سری اول عالی بود اما این سری هم از خیلی از برنامه های کلیشه ای طنز دیگه بهتره همین نه چیزی بیشتر نه کمتر !:n01:
djalireza_mixer
30-03-2014, 12:07
این تبلیغ های اطلس خیلی سبک میکنه سریال رو... نه به اون موقع که آرم شرکت خودروساز رو درمیارن، نه به الان که 20% وقت هر قسمت مربوط میشه به تبلیغ یه شرکت... دیگه امروز نتونستم تحمل کنم، اونجاش که پروژه ی اطلس رو نشون داد و میگفت که چند طبقه اش اداری هست و ... بلند شدم از پای سریال. این سری پایتخت، نسبت به 1 و 2 خیلی افت داره، تقریبا معلومه که موضوعی ندارن... مثل HIMYM از فصل 5 به بعد(که خوشبختانه تمومش کردن). گفتن تو فکر پایتخت 4 هستیم؟ معلومه منم اگر یه شرکت ساختمون سازی که معلوم نیست پولش از کجا اومده، اسپانسرم باشه، هر جور که شده براش سریال میسازم... :n09: ولی بازم با همه ی این افتی که داشته، از بقیه سریال ها بهتره... فعلا که اول کلاه قرمزی بعدش پایتخت. نظر شخصی منه. سریال how i met کلا از موقعی که بارنی دست از دختربازی برداشت و عاقل شد یکم افت کرد ولی بازم اگه ادامش بدن قشنگه این فصلش از کمدی تقریبا در اومده بجز چند تیکش سریالای کمدی طرفداراش زیادن و بصرفه ترن مثلا الان سریال بیگ بنگ رو سه فصل تمدید کردن
Soroush HD
30-03-2014, 12:30
شاید از نظر بعضیا این سریال نکته طنزی نداشته باشه و زیاد جالب نباشه ولی یک نکته ای که خیلی نظر منو جلب کرد این بود که این داره معرفت شهرستانی ها نسبت به شهری ها رو نشون میده.
طرف میاد یک شخصی رو که هیچ رابطه فامیلی یا دوستی ای باهاش نداره(که تو این فیلم بحساب بناشون بود)رو دو ماه تمام با روی باز تو خونشون ازش پذیرایی میکنه بدون اینکه حتی خم به ابروش بیاره.
ولی بعد همون خانواده وقتی میرن که یک شب خونه اون افراد مثلا شهری و باکلاس بمونن هنوز شب نشده زنش کاری میکنه که طرف از خونش بره.
از نظر من تو اینجور فیلما باید نکات آموزنده ای هم گنجونده بشه که باعث بشه افراد علاوه بر خندیدن رفتار خودشون رو هم اصلاح کنن تا بتونن در جامعه حرفی واسه گفتن داشته باشن.:n01:
این نظر شخصیم بود شاید بعضیا خوششون نیاد ولی این یک واقعیته.شایدم از فشاری باشه که چه از لحاظ اقتصادی و روانی روی افراد شهری میاد و باعث میشه نتونن خود اصلیشون باشن.
مرسی:n16:
personal
30-03-2014, 13:30
شاید از نظر بعضیا این سریال نکته طنزی نداشته باشه و زیاد جالب نباشه ولی یک نکته ای که خیلی نظر منو جلب کرد این بود که این داره معرفت شهرستانی ها نسبت به شهری ها رو نشون میده.
طرف میاد یک شخصی رو که هیچ رابطه فامیلی یا دوستی ای باهاش نداره(که تو این فیلم بحساب بناشون بود)رو دو ماه تمام با روی باز تو خونشون ازش پذیرایی میکنه بدون اینکه حتی خم به ابروش بیاره.
ولی بعد همون خانواده وقتی میرن که یک شب خونه اون افراد مثلا شهری و باکلاس بمونن هنوز شب نشده زنش کاری میکنه که طرف از خونش بره.
از نظر من تو اینجور فیلما باید نکات آموزنده ای هم گنجونده بشه که باعث بشه افراد علاوه بر خندیدن رفتار خودشون رو هم اصلاح کنن تا بتونن در جامعه حرفی واسه گفتن داشته باشن.:n01:
این نظر شخصیم بود شاید بعضیا خوششون نیاد ولی این یک واقعیته.شایدم از فشاری باشه که چه از لحاظ اقتصادی و روانی روی افراد شهری میاد و باعث میشه نتونن خود اصلیشون باشن.
از نظر بعضیا که این مورد هم داره مازندرانیها رو میبره زیر سوال ... اصلا منظور کارگردان مهمان نوازی نبوده که:n04: میخواسته تخریب کنه نه باید سریال متوقف شه!:n29:
بازیگر چینی «پایتخت۳» کیست؟
بازیگر چینی پایتخت 3 ، که اهل کشور چین می باشد مدتی است در ایران ساکن است و دوره زبان فارسی را در موسسه دهخدا به پایان رسانده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منگ هان ژانگ بازیگر چینی است که در سریال پایتخت ۳ به ایفای نقش پرداخته است.
وی که اهل کشور چین می باشد مدتی است در ایران ساکن است و دوره زبان فارسی را در موسسه دهخدا به پایان رسانده است.
او یک کتاب نیز با عنوان مقایسه ضرب المثلها و اصطلاحات فارسی و چینی نوشته است که در سال ۱۳۹۱ به چاپ رسیده است.
تیرپرس
حمایت مجری سابق تلویزیون از سریال «پایتخت ۳»
رضا رشیدپور مجری سابق تلویزیون در متنی تقدیرآمیز ضمن حمایت از سریال «پایتخت ۳» نوشت: همه ی شما میزان صراحت من در انتقاد از صداوسیما را میدانید . اما هرگز حاضر نیستم که حقیقت را فدای منافع شخصی کنم . هجمه عده ای خاص علیه سریال بسیار جذاب و متین پایتخت که انصافا با رعایت قابل تحسین مرز طنز و هجو اوقات شادی را برای میلیونها هموطن فراهم کرده ٬ ناجوانمردانه است .
اهالی فرهیخته و اصیل مازندران پیشانی شرف و اعتبار کشورمان هستند . نمی خواهم قضاوت عجولانه کنم اما حداقل میتوانم بگویم که راههای کم حاشیه تری هم برای جذب رای و تمدید نمایندگی مجلس وجود دارد
افکار
عکسهای دیدنی دو قلوهای پایتخت 3 در آغوش ارسطو، بابا پنجعلی و سیروس مقدم
جالب است که بدانید سارا و نیکا فرقانی اصل از هشت ماهگی جلوی دوربین رفته و زمان نوزادی در فیلم تلویزیونی «دوباره زندگی» محصول شبکه تهران حضور یافته اند. این سریال داستان زندگی دو خواهر دوقلو است که در کودکی از هم جدا شدهاند و یکی در خانوادهای مذهبی و دیگری در خانوادهای ثروتمند بزرگ شدهاند. سارا و نیکا قبل از پایتخت در یک تله فیلم با سیروس مقدم همکاری کرده بودند. خانم جلیلی (مادر سارا و نیکا) در تمام لحظات فیلمبرداری در کنار فرزندانش بود و در سفر هم با گروه همراه می شد. پدر این فرزندان دوقلو ساکن سوئد است و آنها هم قرار است بزودی از ایران مهاجرت کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علیرضا خمسه ، سارا و نیکا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EhsanCPU
30-03-2014, 20:07
بچه ها کسی میدونه این عباس معصومی که مدام باباپنجعلی میگه کیه ؟ :دی
عباس معصومیه ؟؟؟
MOHAMMAD2010
30-03-2014, 20:21
اون تیکه دیشب پنجعلی به نقی گفت زد بیرون خیلی باحال بود :n02:
Arad olfati
30-03-2014, 20:33
دوستان كسي ميدونه اين سريال تا چه تاريخي ادامه داره؟
mojtaba2321
30-03-2014, 22:42
دوستان كسي ميدونه اين سريال تا چه تاريخي ادامه داره؟
طبق روال سالای قبل سریالی که آخر از همه و بعد از تعطیلات تموم میشه پایتخته.
constant_boy23
30-03-2014, 22:48
طبق روال سالای قبل سریالی که آخر از همه و بعد از تعطیلات تموم میشه پایتخته.
چون شب قبل از سیزده به در ایام فاطمیه شروع میشه ...احتمال زیاد زودتر تموم میشه ...تایم زیاد هر اپیزود هم واس همینه که زودتر تمومش کنن ..
THe DARk NighT .98
30-03-2014, 22:54
سارا و نیکا وقتی رفتن دبیرستان.
طنز/ حمله به سفارت ایران و لغو سفر ظریف به خاطر چو چانگ شون! طنز - همواره در کشور ما، «دیده شدن» به ضرر یک فرد، یک تیم، یک مجموعه تلویزیونی و یا ...تمام میشود و ناگهان اعتراض به شکلی «خودجوش» شروع به رشد میکند!
بر این اساس و از آنجا که تنها سریال به درد بخور و پربیننده و البته طنز همراه با اخلاق تلویزیون در نوروز 93، «پایتخت3» بوده است، به زودی باید منتشر شنیدن این خبرها باشیم:
جمعی از مردم چین با تجمع در برابر سازمان صداوسیما خواستار توقف فوری پخش سریال «پایتخت» شدند. این افراد که تعدادشان حدود 417 نفر بود با در دست داشتن پلاکاردهایی پخش این سریال را توهین به فرهنگ چینی و تمسخر چینی ها اعلام کردند. یکی از این افراد در گفتگو با خبرنگار ما گفت: این افرادی که اینجا هستند، «چینیهای مقیم تهران» اند که نسبت به سریال پایتخت اعتراض شدید دارند. یک عده دیگر از چینی های مقیم تهران نیز امروز همزمان روبروی خانه جواد ظریف تجمع کردهاند تا تکلیف را یکسره کنند.
وی که خود را چانگ چو معرفی کرد افزود: چه معنی دارد در این سریال نام چینیها را مسخره کنند، ما اصلا در چین نامی به شکل «چو چانگ شون» نداریم در حالی که تمام بازیگران این سریال حتی آن دو دختر بچه هم با بیان این نام جعلی قصد تمسخر ما را دارند.
بنابراین گزارش، نماینده مردم چین در مجلس نیز (این نماینده بعد از حضور پرشور کشور چین در ایران، به شکل میاندوره وارد مجلس شده) با حضور در این تجمع و قول مساعد برای توقف پخش این سریال و عذرخواهی مکتوب و عملی صداوسیما از مردم چین در سراسر جهان بویژه چینیهای مقیم پایتخت گفت: در این سریال یک چینی جعلی طوری نشان دادهاند انگار برج میلاد ندیده و طوری به این برج نگاه میکرد که گویی در پاریس دارد ایفل را تماشا میکند. وی افزود: این سریال هیچ پیامی ندارد جز اینکه چینیها اساسا جنسشان خوب نیست و زود خراب میشوند و از زندگی فقط سورپرایز کردن را بلدند و خیلی زیاد می خندند و گویی شوهر گیرشان نمیآید که با یک راننده 18 چرخ آنهم از نوع ارسطویی اش، ازدواج میکنند و حتی برایش از ترکیه به ایران میآیند.
وی ادامه داد: مگر چین چش است که در این سریال یک چینی باید در ترکیه کار کند و آنجا هم به جای اینکه با یک ترک ازدواج کند، یک دل نه صد دل عاشق یک ایرانی میشود! ما در آینده نزدیک خودمان ایرانی تولید میکنیم، آنوقت بیاییم عاشق ایرانی بشویم آن هم ارسطویی که بلوتوث ازدواجش در همه دنیا پخش شده! این نماینده مردم چین در مجلس اضافه کرد: البته امیدواریم روابط دو کشور به خاطر این سریال ضعیف که طبق اطلاعات بنده، اصلا بیننده هم ندارد چرا که اغلب مردم در سفر هستند، تاثیر منفی نگذارد. وی در پایان خواستار توقف فوری سریال و یا تغییر ملیت همسر جدید ارسطو شد و گفت: «چو چانگ شون» نماد یک چینی اصیل نیست و ما اصلا این توهین بزرگ را نمیپذیریم.
در پایان این تجمع که با حضور ضرغامی و عذرخواهی از چینیها همراه بود، طوماری تهیه و امضا شد که طی آن هرگونه ساخت سریال تا اطلاع ثانوی بدون مجوز رسمی از «جمعیت چینیهای مقیم تهران» ممنوع و غیر قانونی است.
*
گزارشهای ارسالی از خبرنگار ما در پکن نیز حاکی است، جمع زیادی از مردم چین با تجمع در مقابل سفارت ایران، خواستار کوبیده شدن ساختمان سفارت و اخراج سفیر ایران شدند که با دخالت پلیس، کار در حد یک کتک کاری معمولی به اتمام رسید. سفیر ایران بعد از این اتفاق در پستی در فیس بوک نوشت: حالم خوب است و در ریکاوری بیمارستان هستم.
*
همچنین تائو تسه تونگ، یکی از کارگردانان مشهور چینی در گفتگو با بی بی سی، از ساخت سریالی با عنوان «پایتخت» خبر داد و گفت: در این سریال که تا پایان بهار در شبکههای مختلف جهانی از جمله «من و تو» و «جم تی وی» پخش خواهد شد، داستان زندگی یک خانواده چینی را روایت میکنیم که دارای دو خدمتکار ایرانی هستند. این دو خدمتکار بعد از 5 سال کار کردن برای چینیها، با بورسیه دولت چین به دانشگاه میروند و بعد از پایان تحصیل درخواست پناهندگی میدهند و عاشق دو دختر چینی میشوند. خانوادههای چینی نیز به این دو ایرانی دختر نمیدهند و آنها با یک شکست عشقی مواجه میشوند. این کارگردان تلویزیونی افزود: قرار است در «پایتخت2» و 3 سرنوشت این دو کارگر ایرانی که عاشق چین و مردم چین میشوند، را نمایش دهم.
*
خبر دیگر اینکه جمعی از کامیون داران کشور با تجمع مقابل نهاد ریاست جمهوری ضمن درخواست توقف پخش و دستگیری عوامل این سریال بویژه «ارسطو عامل» خواستار اعاده حیثیت شدند و در بیانیهای اعلام کردند: این سریال به صنف غیور رانندگان جاده توهین کرده و یک جوجه فوکلی تازه به 18 چرخ رسیده عاشق پیشه را به عنوان یک دارنده پایه یک بین المللی معرفی و صنف ما را دچار خدشه کرده است.
*گفته میشود صنف لباس فروشان تهران نیز فردا در اعتراضی گسترده، بازار را تعطیل و روبروی مجلس تحصن میکنند. آنها معتقدند فروشندهای که در این سریال نشان داده شده یک جوجه فروشنده بی تربیت بوده که شانههای مشتری را بدجوری گرفته و به اصطلاح، غریب نوازی کرده است در حالی که لباس فروشان از شریفترین و منصفترین اصناف هستند.
*
خبر دیگر اینکه وزارت امور خارجه چین ضمن قطع پخش ماهواره ای تمام برنامههای ایرانی، سفر محمدجواد ظریف به این کشور را که قرار بود، 5 اردیبهشت انجام شود، لغو کرد. این وزارتخانه همچنین امور مربوط به ایرانیان مقیم و یا مسافر در چین را نیز تا اطلاع ثانوی انجام نمیدهد.
*همچنین فدراسیون کشتی پیشکسوتان علی آباد، جمعیت جوانان حافظ چهارشنبه سوری، قهوه خانه داران میان راهی، پزشکان ارتوپد، اتحادیه گچکاران، سازمان نظام مهندسی شاخه سقف و کف، شورای عالی فضای مجازی و بلوتوث، سازمان محیط زیست و پلنگ بانی، علی کفاشیان، بهرام شفیع، اتحادیه شاسی بلندهای کشور، وزارت کشور واحد فرمانداری علی آباد، انجمن آشپزخانه داران شمال کشور و...به زودی بیانیههایی علیه این سریال تلویزیونی منتشر خواهند کرد.
منبع: خبرآنلاین - محسن حدادی
طنز جالب و بجایی بود گفتم بذارم دوست داشتید بخونیدش
mohammad hamed
31-03-2014, 00:27
یه جایی خونده بودم که تا 12 فروردین تمام میشه
Mehdi.M2
31-03-2014, 13:35
اون تيكش كه نقي تا وارد سالن تمرين كشتي شد شروع كرد به مللق زدن با كشتي گيرا خيلي باحال بود :n02:
مراسم هتک حیثیت محیطبان در سریال پایتخت ۳
محمدعلی اینانلو
یکشنبه شب ۱۰ فروردین ۹۳، بازیگران و هنرمندان سریال پایتخت بازی هنرمندانهای را در هتک حیثیت نام محیط بان ارائه دادند که حضور مقامات رده بالای سازمان حفاظت محیط زیست نیز در این بازی هنرمندانه نقش پررنگی داشت. پیام ریاست محترم سازمان خوانده شد و معاون محترم محیط طبیعی سازمان نیز در تمام مدت مراسم بازی هنرمندانهای ارائه داد.
داستان سریال پربیننده پایتخت با آن جا رسید که محیط بان مجروح با هر زحمتی بود خود را به مراسم رونمائی پیراهن تیم ملی فوتبال با نقش یوزپلنگ ایرانی رساند. نطق پرسوز و گدازی ارائه کرد که همه تحت تاثیر قرار گرفتند تا جاییکه مجری برنامه چند بار با دست عرق و اشک محیط بان را پاک کرد.
طبق داستان این سریال محیط بان آدمی است لاف زن که از خودش داستان جعل میکند که نجات دهنده پلنگ مازندران لقب گیرد و طی ماجرایی مشکوک تیر میخورد آن هم از کجا؟ از پشت و باسن! یعنی که به هر صورت رو به شکارچی خلافکار نبوده و به وسیله «ساچمه» زخمی میشود که به درد شکار پرندگان میخورد. یعنی که داستان نجات پلنگ میتواند از بیخ دروغ باشد و پس از زخمی شدن نیز مدتها دمر میخوابد و زنش دائم برایش آب پرتقال میگیرد و موقع نشستن نیز روی مبل باد شده نرم مینشیند. طبق این داستان محیط بان مربوطه موجودی است بسیار ترسو که حتی از آمپول هم به شدت میترسد. در ضمن از بهره هوشی بالایی هم برخوردار نیست و به راحتی میتوان به او دروغ گفت و سرش کلاه گذاشت.
واقعا با این اوصاف جواب «آنادُردی» محیط بان گلستان را چه میشود داد که تیر از فاصله سه متری مستقیما به سینهاش خالی شده و یا «سعیدی» محیط بان شاهرود را و یا محیط بانان دیگر را که کمترین آمپولشان نیش زهرآلود گرزه مار است و یا انتخاب نام «فریبا» برای محیط بان که پس از این در جوامع روستایی چه شوخیها که با محیط بانان خواهد شد. واقعا نمیدانم که این انواع و اقسام «دیدهبانان فیس بوکی» در کجا دیدهبانی میکنند که این چیزها را نمیبینند؟ آیا پس از این «فریبا» که ساچمه به لمبرش خورده و از آمپول میترسد، میتواند ترس در دل خلافکاران ایجاد کند؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3.jpg
طبق داستان زمانی که این قهرمان پوشالی به مراسم میرسد و فرصت چند دقیقه صحبت پشت میکروفن پیدا میکند حرفهای بی سر و تهی همراه با گریه میگوید که بیشتر مسخره کردن نام محیط بان است تا حفظ آبرو. ما در میان محیط بانان، جوانان تحصیلکردهای داریم که میتوانند ساعتها حرفهای پخته علمی بزنند و تلفنهای چند تن از همین محیط بانان باعث نوشتن این مطلب شد.
و اوج داستان زمانی است که اصولا اصل موضوع لوث میشود. عدهای زحمت کشیده و تا مرحله نقش یوز روی پیراهن تیم ملی پیش رفتهاند که فرهنگسازی کنند که بگویند یوز ایرانی حیوانی است دشتزی که به دلیل برهم خوردن اکوسیستم در حال انقراض است. آنگاه داستان، محیط بانی را از جنگلهای مازندران به مراسم میآورد که از پلنگ دفاع کرده است و رئیس سازمان هم پیام میدهد و معاون سازمان هم با حضور در کل مراسم و بازی در فیلم و کف زدنهای مداوم آن را تایید میکند، آیا باید این چنین برداشت کنیم که روسا و معاونین و مشاورین اندرونی پردیسان علاوه بر اینکه فرق میان محیط بان و جنگلبان را نمیدانند، اصولا فرق میان یوز ایرانی و پلنگ را هم نمیدانند؟ فیلم که اینگونه میگوید؛ به نظرم باید به قول جوانهای فیسبوکی بیخیال محیط زیست و فوتبال بشویم و به جای مارادونا، غضنفر را بگیریم.
ghassam2
31-03-2014, 14:52
و اوج داستان زمانی است که اصولا اصل موضوع لوث میشود. عدهای زحمت کشیده و تا مرحله نقش یوز روی پیراهن تیم ملی پیش رفتهاند که فرهنگسازی کنند که بگویند یوز ایرانی حیوانی است دشتزی که به دلیل برهم خوردن اکوسیستم در حال انقراض است. آنگاه داستان، محیط بانی را از جنگلهای مازندران به مراسم میآورد که از پلنگ دفاع کرده است....
از نویسندگان ناآگاه که یه دفعه میشن نون به نرخ روز خور یوز ایرانی چیزی که توی همه عمرشون یه ثانیه هم ازش نشنیدن و ندیدن انتظاری بیش از این نیست یعنی فاجعه بود حکایت گوزن بود و شقیقه!!! واقعا مشکل مملکت ما این بوده و هست که هیچ وقت موفق نمیشیم غضنفر رو مهار کنیم ..غضنفر نااگاهیهای خودمونه که متاسفانه همیشه حامیان عجیبی هم داشته ... حالا ببینین دوستان متعصب به سریال چطور دوباره میان از سادگی و صمیمت سریال میگن در حالی که اینطور نیست قسمت دیشب گسترش حماقت نویسندگان سریال و صدا و سیما به هر صورت ممکن بود...
هیچی حالا یکی بیاد جواب سنف محیط بانا رو بده، جواب یوزپلنگ بده، جواب سنف کشتی گیرارو بده،
ahmad000012
31-03-2014, 16:07
جدیدا هرکی تو ایران سریال میسازه باید جواب هزار تا قوم و ... را بده
ghassam2
31-03-2014, 16:25
فکر کنین یه پرنده ای مثل طوطی در حال انقراضه .... بعد شما از روی نادانی فیلمی بسازید که اقایی از قناریها محافظت کرده و در مراسمی از این اقای محترم که قناریها رو نجات داده برای جلوگیری از انقراض طوطیها ( کاری که انجام نداده و بهش مربوط نیست) تقدیر کنین ... البته باید این نوع نادانیها جواب داده بشه ... یعنی همچین چیزیو قبول می کنین ؟
طرف سریال طنز ساخته با یه داستان به امید اینکه مردم خوششون بیاد و سریال دیده بشه اونوقت باید از 10000 نفر و 10000 تا سنف عذر خواهی کنه بعدش کلی از تیکه هایی که براش زحمت کشیده حذف بشه تازه پولش رو هم با 1000 رفت و آمد دریافت کنه آخرش هم بگن طرف چرا فامیلیش فریبا بود......
leo.unique
31-03-2014, 18:53
جدیدا هرکی تو ایران سریال میسازه باید جواب هزار تا قوم و ... را بده
بس که جنبه و ظرفیت ها بالاست:n02:
aligoodbeh
31-03-2014, 19:15
خداییش سریال قشنگیه هر کی هر چی می خواد بگه بگه.کاش تبدیل بشه به یه سریال نوروزی که هر سال بزارنش:n04::n02:
اتفاقا همین دیدگاه شماست که مشکل داره.همین که شهرستانی با کلانشهری فرق میکنه.
من خودم شمالی نیستم ولی شمال زندگی میکنم.
اتفاقا اینجا به قول معروف همه گرگن و اون ادم ساده و صاف و مهربون شهرستانی که تصور میکنی و در سریال های دیگه دیدی در کار نیست .
از نظر فرهنگی و مد روز و از این چیز ها با کلاس ترین زندگی را همین مردم مازندران دارند و خیلی سطحشون از خیلی از کلانشهر های ایران بالاتره.
البته من مشکلی با این سریال ندارم و اتفاقا مردم اینجا هم همه نگاهش میکنند.و فقط جواب پست شما را دادم
mohsen_gh1991
31-03-2014, 22:50
دوستان این اهنگی که امشب موقع تمرین کردن نقی پخش میکرد کسی میدونه اسمش چیه؟ خیلی اهنگ معروفیه زیاد شنیدم تو تلویزیون ولی نمیدونم اسمشو
دوستان این اهنگی که امشب موقع تمرین کردن نقی پخش میکرد کسی میدونه اسمش چیه؟ خیلی اهنگ معروفیه زیاد شنیدم تو تلویزیون ولی نمیدونم اسمشو
فکر کنم اینه:
Sandstorm---Darude
یا این:
9pm Till I Come--ATB
Survivor - Eye of the Tiger
landscape
01-04-2014, 00:04
جدیدا تا یه سریالی ساخته میشه که بیننده داره، فوری یه عده شروع می کنن ببینن چه ایرادایی می تونن ازش بگیرن....خدایا چرا مردم ایران اینقدر تنگ نظر شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Soroush HD
01-04-2014, 00:41
اتفاقا همین دیدگاه شماست که مشکل داره.همین که شهرستانی با کلانشهری فرق میکنه.
من خودم شمالی نیستم ولی شمال زندگی میکنم.
اتفاقا اینجا به قول معروف همه گرگن و اون ادم ساده و صاف و مهربون شهرستانی که تصور میکنی و در سریال های دیگه دیدی در کار نیست .
از نظر فرهنگی و مد روز و از این چیز ها با کلاس ترین زندگی را همین مردم مازندران دارند و خیلی سطحشون از خیلی از کلانشهر های ایران بالاتره.
البته من مشکلی با این سریال ندارم و اتفاقا مردم اینجا هم همه نگاهش میکنند.و فقط جواب پست شما را دادم
منظور من فقط مازندران یا هر شهر دیگه ای نبود و بصورت کلی گفتم.همه جا هم آدم خوب وجود داره هم آدم بد.اتفاقا من همه جا آدم خوب رو دیدم.من به شوما یا شمالیا توهینی نکردم.نگفتم که شمالیا آدمای بی کلاسی هستن فقط گفتم که از نظر مهمان نوازی کسایی که تو شهر های کم جمعیت یا روستا ها زندگی میکنن با آدم گرم تر رفتار میکنن و مهمان نواز ترند تا شهری ها.خودمم مشهدیم.اگه به شهری ها توهینی کرده باشم پس به خودمم توهین شده.
همونطور که تو پست قبلیم هم گفتم آدم ها زاتا خوبن و چیزی که باعث میشه اینطوری رفتار کنن اینه که فشاری که از نظر روانی یا اقتصادی روی آدم هایی شهری میاد رو افرادی که تو روستا ها زندگی میکنن نمیاد.
sale2000
01-04-2014, 01:08
سنف نه صنف درسته:n09:
نوستالژي جالبي بود:n27:راكي بالبوااا كجايي كه يادت بخير!
چه کسانی از جوسازی های مجازی سود میبرند؟!
یکی از معدود برنامه های خوبی که توسط صدا و سیما در حال پخش هست و در بین مردم نیز محبوبیت خاصی پیدا کرده سریال پایتخت است، سریالی که امسال سری سوم آن در سومین نوروز پیاپی در حال پخش است.
این سریال زندگی روزمره خانواده ای مازندرانی را نشان میدهد که چون طرز زندگی و روابط خانوادگی آنها شبیه به بسیاری از ماست به دل مینشیند و مخاطب زیادی را جلب میکند.
خانواده ای که با وجود اتفاقات گوناگون و مشکلات فراوان پشت هم را خالی نمیکنند، همدیگر را دوست دارند و هرگز انسانیت را زیر پا نمیگذارند.
خانواده ای مهمان نواز و خونگرم که با وجود مشکلات مالی و نداشتن خانه از مهمان خود به بهترین نحو پذیرایی میکنند، خانواده ای که درب خانه شان به روی تمام اهالی منطقه باز است و در بدترین حالات میزبان خوبی برای مهمانهای خود هستند.
خانواده ای خونگرم، مهربان، شوخ طبع
بهبود ناجی پلنگ مازندران میشود و در مراسم تقدیر با بغضی در گلو یادی از محیط بانان مظلوم میکند کسانی که در راه محیط زیست کشور چشم و دست و پا و حتی جان خود را داده اند.با دیدگانی پر از اشک یادی از محیطبان یاسوجی در انتظار قصاص میکند، محیط بانی که هیچ کدام از ما به یادش نبوده و نیست.
نقی انسانی پاکدل است که مانند بسیاری از مردم میهن ما شغلش را از دست داده و از این موضوع رنج میبرد ولی با تمام مشکلات انسانیت را فراموش نمیکند کسی که با وجود مشکلات مالی فراوان 2 سکه ای را که مثلا به او هدیه داده اند به نخبگان شهر خود میدهد، مثل بسیاری از مازندرانی ها آرزویش پوشیدن دوبنده تیم ملی کشتی است.
بابا پنجعلی پیرمردی دوست داشتنی که به بیماری آلزایمر مبتلا شده ولی عشق لیلا( همسر فوت شده اش) را فراموش نکرده و لحظه به لحظه با آن زندگی میکند و به آن عشق میورزد.
ارسطو هم مانند خیلی از جوانان ما آرزوهای بزرگی دارد، عاشق چیزهای لوکس است، پیشرفت و به روز شدن را دوست دارد ولی اصالت خود را فراموش نمیکند در پلی لیست خود هم آهنگ گانگنام استایل را دارد هم موسیقی مازنی
حال مانده ام کسانی که این شخصیتهای دوست داشتنی را توهین آمیز به فرهنگ مازنی میدانند تعبیرشان از توهین چیست؟
آیا انسان بودن توهین است؟ ضعف مالی توهین است؟
میگویند مازنی ها را ساده نشان میدهد! تعبیرتان از سادگی چیست؟
مهربانی با یکدیگر، بی ریا بودن، پاک بودن سادگی است؟
برخی از پروفایلهای معلوم حال فیسبوکی که کاری جز ایجاد تفرقه قومی ندارند و قبلا وکالت ترکها و کردها و عربها و ... را به عهده داشتند خوشحال از سادگی و جهل عده ای از هم میهنان هر روز مطلبی درباره این فیلم مینویسند و کاملا پیداست که یک قسمت از فیلم را ندیده اند.
مطمئن باشید من لر جنوبی آنقدری بر روی هم میهنان مازنی ام تعصب دارم که بابلی ها و آملی ها دارند، توهین به هر قوم توهین به همه ماست ولی این فیلم به هیچ وجه توهین نیست.
هیچ وقت قهرمان های داستان شخصیتهایی توهین آمیز نیستند.
FB
ghassam2
01-04-2014, 09:48
اگه میخوایین از اخلاق گرایی استفراغ بگیرین و بالا بیارین تلویزیون ایرانو نگاه کنین... موقع شام خوردن زن بهبود میگه نباید شام بخوره فردا ازمایش داره یعنی بی منطقی تا این حد برای نشون دادن اخلاق .... در ضمن خیلی از قسمتهای پایتخت مثل قسمت دیشب اگه کلا حذف میشد و بجاش برفک نشون داده میشد باز هم میشه گفت داره سریال پایتختو نشون میده !!!!!....
ghassam2
01-04-2014, 15:23
مشکل امثال شما با تلویزیون جمهوری اسلامیه نه تلویزیون ایران:n08:
والله راست هم میگین متوجه نبودم اصلا تلویزیون ایران وجود داره ؟
hamid_diablo
01-04-2014, 23:10
یک پایتختـــ
تمام نمیشوی در من
تو معنای دیگری از لذت و عشقی
{طلا مال نقی بود , طلا مال نقی شد}
mojtaba2321
01-04-2014, 23:13
چقدر بد تموم شد آخرش من منتظر استقبال علی آباد بودم.
یه سوتی هم قسمت آخر داشت گفتن فینال ساعت 4 هست ولی وقتی شروع شد ساعت توی سال 5 و خورده ای بود.........!
قسمت آخر چقدر طولانی بود.دیگه این قسمت آدم یادش میرفت سریال داره میبینه یا مسابقه کشتی!!! ولی درکل قشنگ بود.میشه گفت ۳گانه ی ارباب حلقه ها و ماتریکس و شوالیه تاریکی و هابیت و ۳گانه ی پایتخت زیباست:n02:
inceptro
01-04-2014, 23:16
یه سوتی هم قسمت آخر داشت گفتن فینال ساعت 4 هست ولی وقتی شروع شد ساعت توی سال 5 و خورده ای بود.........!
من وقتی آمریکایی رو دیدم ،اینطوری شدم:
طرف رو رنگ کرده بودن،فقط سرش سیاه بود دستاش کمی سیاه و شکم سفید:n08:
MOHAMMAD2010
01-04-2014, 23:16
ولی درکل قشنگ بود.میشه گفت ۳گانه ی ارباب حلقه ها و ماتریکس و شوالیه تاریکی و هابیت و ۳گانه ی پایتخت زیباست
فحش میدادی بهتر بود !
دلم برای همشون تنگ میشه،
ghassam2
01-04-2014, 23:23
به خدا قسم ما گرفتار یه مشت نویسنده کم دانش و بی خرد هستیم ... من به عنوان مخاطب حق دارم به سریالی که تاثیرگذارترین شخصیتش نویسنده های اون هستن حمله کنم و از اینکه چیزهایی می بینم که جز عقده های حقارت و بچه گانه .... قسمت اخر این سریالو دیدیدن ؟!
ترکیبی از تبلیغات سرگیجه آور یارانه و اطلس زهرمار و مسابقات کشتی که حقارت پیروز شدن برابر یک به اصطلاح آمریکایی ... زمینه چینی موذیانه فینال و پیروز شدن در برابر انسانی پا به سن گذاشته کافی نیست باید آمریکایی باشی و شکستت داد و کودکانه دور زمین خودی چرخید ... من یکی که احساس حقارت کردم از اندیشه و بینش حاکم بر اینها ....
leo.unique
01-04-2014, 23:23
۳گانه ی پایتخت زیباست:n02:
کی میدونه ؟؟ شاید چندگانه بشه !!:n10:
سربال قشنگ و پر احساسی بود....ما که خیلی لذت بردیم...
javad2015
01-04-2014, 23:29
روسیش از این ایرانیای بور خودمون بود.چینیش هم اقغانی یا پاکستانی بود.اون امریکایی که از همه ضایع تر بچه جنوب بود.
به خدا قسم ما گرفتار یه مشت نویسنده کم دانش و بی خرد هستیم ... من به عنوان مخاطب حق دارم به سریالی که تاثیرگذارترین شخصیتش نویسنده های اون هستن حمله کنم و از اینکه چیزهایی می بینم که جز عقده های حقارت و بچه گانه .... قسمت اخر این سریالو دیدیدن ؟!
ترکیبی از تبلیغات سرگیجه آور یارانه و اطلس زهرمار و مسابقات کشتی که حقارت پیروز شدن برابر یک به اصطلاح آمریکایی ... زمینه چینی موذیانه فینال و پیروز شدن در برابر انسانی پا به سن گذاشته کافی نیست باید آمریکایی باشی و شکستت داد و کودکانه دور زمین خودی چرخید ... من یکی که احساس حقارت کردم از اندیشه و بینش حاکم بر اینها ....
دوست عزیز به نظرم شما یا دچار توهم توطىه ی شدید هستید و یا شدیدآ از بالا به آدما نگاه میکنید و خودتونو عقل کل میدونید و بقیه رو کم دانش و بی خرد،
این سریال حتی اگه تونسته باشه رو لبای ده نفر آدم هم لبخند بیاره باید دست تمام عواملشو بوسید
به شخصه آرزو میکنم که ای کاش تمامی نویسندگان و برنامه سازای ما ، مانند نویسندگان این سریال به قول شما "بی خرد و کم دانش" بودند و اینگونه دل ملت با ساخت چنین سریالایی شاد میکردند
دوست عزیز با دانش و با خرد ، آنچه زیاد است شبکه و سریال و فیلم، کسی شمارو آیا زور کرده بود که با این همه نفرتی که از سریال داشتید بشینید و این سریالو ببینید؟
خب میرفتید برنامه هایی که نویسندگان با خرد دارد رو میدید، زورکی که نبود،
داداش خون خودتو کثیف نکن ما نشستیم سریال lost ببینیم که بهترین نویسنده ها رو بیایم جمع کنیم.پایتخت یه سریال طنزه.شما چرا فلسفیش میکنی؟قسمت آخر یه شیطنت هایی کردن درست ولی در کل یه سریال طنزه که توی این وضعیت زندگی حداقل دقیقه ای لبخند رو به لبای آدم میاره.شما تنها به قاضی میری اساسی یک بعدی داری نقد میکنی و محوریت صحبت های شما هم فقط خود مطلق هستید
سریالی که بتونه با وجود این همه محدودیت و فشار و کم جنبگی ملت و مسولین ، لبخند بر لبای ما ملت همیشه ناراضی و عبوس و عنق و پر توقع و طلبکار از عالم و آدم بیاره، باید دست عواملشو بوسید
leo.unique
02-04-2014, 00:29
مخاطب شومایی ؟:n08: آره حق داری انتقاد کنی چون به نظر میرسه حتی یک ثانیه از مجموعه رو هم از دست ندادی :n02::n10::n09:
ghassam2
02-04-2014, 00:32
دوست عزیز به نظرم شما یا دچار توهم توطىه ی شدید هستید و یا شدیدآ از بالا به آدما نگاه میکنید و خودتونو عقل کل میدونید و بقیه رو کم دانش و بی خرد،
این سریال حتی اگه.......
اولا شما عقل کل هستین که تعیین تکلیف می فرمایین که نگاه کنم یا نه ؟ این تلویزیون که با پول ما برنامه هاشو میسازه .. دستگاه سی دی نیستش بنابراین در هر لحظه اون حق دارم اظهار نظر کنم افرادی مثل شما با این طرز برخوردتون فقط محتویات مغز خودت رو به بهانه خیالی شادی دل ملت در حد سریالی مثل پایتخت نگه داشتید همیشه می خوایید این روند ادامه داشته باشه توی این سه سری پایتخت هیچ حرف مهمی که ندارید مرتب از صفا و صمیمیت و سادگی می گید در حالی که اگه مخالفی باشه و خوشش نیاد بطور مرتب بهش حمله می کنین کجای دنیا سریالی میلیاردی از شرکتی پول میگیره و اینطوری تبلیغ میکنه .. اگه سریالی دیدید معرفی کنید ... بعد کدام لبخند ... من ادمی هستم که راحت می خندم و زیاد سخت گیر نیستم... این قسمت اخر دوساعت نشستیم که شاد باشیم من حق دارم در کشورم بهترین سریالها رو داشته باشم ... نه تبلیغ اطلس مار و نگرفتن یارانه ... اینا رو عزیزم جاشون توی یه سریال نیست باور کن .مستقیم شعار دادن و اینطورتبلیغ کردن اولا توهین به بیننده است و اولی تو باید معترض باشی این چیزا رو ادم می بینه عصبانی میشه تا شاد .. اگه من و تو به این چیزا اعتراض نکنیم تازه جنابعالی خیلی کم توقع همیشه در آرزوی دیدن شوی نقی وارسطو باشی هیچ وقت درست نمیشه .... بعد از40 سال این تلویزیون ادعا کار دست از تفکراتش برنمی داره و با بودن امثال شما هنوز هم ادامه داره ... فهمیدن اینکه نویسنده های ما اینکاره نیستن هنر زیادی هم نیست یه عقلی بیشتر از یه بچه 8 ساله میخواد!!!
ghassam2
02-04-2014, 00:44
سریالی که بتونه با وجود این همه محدودیت و فشار و کم جنبگی ملت و مسولین ، لبخند بر لبای ما ملت همیشه ناراضی و عبوس و عنق و پر توقع و طلبکار از عالم و آدم بیاره، باید دست عواملشو بوسید
مثل اینکه بعضی دوستان خیلی توهم احساسات هر جوری دارن... دست کی رو باید بوسید لااقل می گفتی عوامل میلیاردی پول به جیب زدن تا بیشتر مواقع به شعارشون گوش بدید ... من بالاخر نفهمیدم این ملت با این سریالهای اخلاق گرا کی به راه راست هدایت میشن یا خیلی دوست دارن همیشه از این برنامه های آموزشی ببینن و بعد بیان تو سایتها بگن اینکه نقی مرتب برای زنش گریه میکنه خیلی خوبه و جنبه آموزشی داره ... تو رو خدا بزارین یه عده بی ادب هم بیان و سریال بسازن شاید از بی ادبان چیزی یاد گرفتین! به هر حال اینکه سریال پایتخت سریال بی ارزش و بدون داستان مرتب ( در واقع یه سریال بی سر وته از نظر من) بود با اینکه من هر لحظه اونو نگاه کردم تغییری در سرنوشتش از نظر من نمیده ...و کسی هم متوجه شد که این حرفا نظرات شخصی یه نفریه احتیاجی نداره بیاد جوابی بده .( فکر می کنم کسی جواب بده تحت تاثیر قرار گرفته)..خود دانید منتظر 4 و 5 و 6 اون هم هستیم
Mr.World.Wide
02-04-2014, 08:30
قسمت اخر چقدر مزخرف بود
حریف چینی رو شکست داد
بعد حریف روسی
و اخرش هم حریف آمریکایی
که چی مثلا؟؟
که به مردم بگید ما درسته چین و روسیه همپیمانیم ولی برای ما عددی نیستند؟؟
آمریکایی رو مثلا خاک کردی؟؟
الان که هر سه چین و روسیه و آمریکا نفس برا ایران نذاشته
آخه پیام های فیلم چرا اینقدر صریح و ضعیفه؟؟
پر از حس ملی گرایی و خودبرتر بینی که در سیاست های حکومت و جو حاکم بر این جامعه..
پایتخت سه خیلی ضعیف بود
چون در ژانر طنز و کمدی بود اما طنزی نداشت
شوخی هم حتی نداشت
طنز خیلی ضعیفی بود
فیلمنامه ضعیفی بود
چرا؟؟
چون نه محتوای گیرایی داشت
نه تعلیقی به عنوان فیلمنامه سریالی
نه کششی برای جذب کردن مخاطب
علتش هم استفاده از عناصر تبلیغی رفتاری و اجتماعی صریح بود
نمیشه الان برای رساندن یک مفهوم اجباری سیاسی و اخلاقی فیلمنامه رو به محوریتش پیش برد
نتیجه ش میشه یه فیلمنامه ضعیف و پر از عناصر کلیشه ای و سطحی و شعارزدگی
و مخاطب به هیچ وجه نمیتونه با این ضعف ها کنار بیاد.
نداشتن طنز نه از جانب فیلمنامه نویس و خالی بودن سکانس ها از طنز موقعیتی و خالی بودن دست بازیگر در خلق یک طنز یا یک شوخی گیرا از دیگر ضعف های این مجموعه بود
انگار به قول دوستان طنزشون ته کشیده
شخصیت پردازی کاراکتر های جدید که اصلا مزخرف بود
توی یه سریال چند قسمته باید برای تک تک افرادی که در سکانس ها حضور دارند یه شخصیت پردازی در قالب داستان فیلم انجام بشه
وگرنه چه نیازی به حضور اونهاست
حال بماند که بعضی از این کاراکتر ها مثل اون زن چینی در خلق داستان هم سهیم بوده
در کل سریال خیلی ضعیفی بود
Mr.World.Wide
02-04-2014, 08:31
قسمت اخر چقدر مزخرف بود
حریف چینی رو شکست داد
بعد حریف روسی
و اخرش هم حریف آمریکایی
که چی مثلا؟؟
که به مردم بگید ما درسته چین و روسیه همپیمانیم ولی برای ما عددی نیستند؟؟
آمریکایی رو مثلا خاک کردی؟؟
الان که هر سه چین و روسیه و آمریکا نفس برا ایران نذاشته
آخه پیام های فیلم چرا اینقدر صریح و ضعیفه؟؟
پر از حس ملی گرایی و خودبرتر بینی که در سیاست های حکومت و جو حاکم بر این جامعه..
پایتخت سه خیلی ضعیف بود
چون در ژانر طنز و کمدی بود اما طنزی نداشت
شوخی هم حتی نداشت
طنز خیلی ضعیفی بود
فیلمنامه ضعیفی بود
چرا؟؟
چون نه محتوای گیرایی داشت
نه تعلیقی به عنوان فیلمنامه سریالی
نه کششی برای جذب کردن مخاطب
علتش هم استفاده از عناصر تبلیغی رفتاری و اجتماعی صریح بود
نمیشه الان برای رساندن یک مفهوم اجباری سیاسی و اخلاقی فیلمنامه رو به محوریتش پیش برد
نتیجه ش میشه یه فیلمنامه ضعیف و پر از عناصر کلیشه ای و سطحی و شعارزدگی
و مخاطب به هیچ وجه نمیتونه با این ضعف ها کنار بیاد.
نداشتن طنز نه از جانب فیلمنامه نویس و خالی بودن سکانس ها از طنز موقعیتی و خالی بودن دست بازیگر در خلق یک طنز یا یک شوخی گیرا از دیگر ضعف های این مجموعه بود
انگار به قول دوستان طنزشون ته کشیده
شخصیت پردازی کاراکتر های جدید که اصلا مزخرف بود
توی یه سریال چند قسمته باید برای تک تک افرادی که در سکانس ها حضور دارند یه شخصیت پردازی در قالب داستان فیلم انجام بشه
وگرنه چه نیازی به حضور اونهاست
حال بماند که بعضی از این کاراکتر ها مثل اون زن چینی در خلق داستان هم سهیم بوده
در کل سریال خیلی ضعیفی بود
pedram_sad
02-04-2014, 08:49
طرفدار شدید پایتخت بودم
حتی همین شماره 3 ومش تا اخرین قسمتش
اما اخرین قسمتش میتونم بگم تر زده بودن از بس ضعیف بود
انگار سر و ته این episode رو زده بودن
به شدت تدوین ضعیفی داشت صحنه ها مرتب و بدون سر و ته میپردین به یک سکانس دیگه و پر از کات شدن های بی در و پیکر و پر از ضعف های صداگذاری
خیلی ضعیف بود این قسمت اخرش
ghassam2
02-04-2014, 09:23
اینجا براحتی دست به کارهایی زده میشه که آدم فکر میکنه همین درسته ... پول گرفتن از شرکتی و تبلیغ برای اون در سریال بیش از ده قسمت و 10 ساعت مطمئناً کار کثیفیه ! تا باحال هم در هیچ سریالی به اینگونه نبوده ... در مقابل چنین سریالی طرفدارای پروپاقرصی هم وجود داره که جز انفعال درباره این موارد کاری نمیکنن ... مقایسه کنید هنرمندان و بزرگان و نویسندگان که حتما داستانهایی از سماجت و سرسختیشون برای اونچه که بعدا هنر و شاهکار نامیده شده شنیدین در برار این افراد که جاضرن فیلمنامه شون رو پر از کلمات تبلیغ آمیز شرکتی ساختمانی کنن ... حداقل ارزشی برای خودت قایل نیستی برای هنر و نوشتن قایل شو ... حاضر نشو هر کلمه و جمله که دیگران بهت گفتن رو بنویسی این خیلی زشته و معلوم میکنه چه چیز بی ارزشی نوشتی که حاضری تبلیغات بی هویت یه شرکت ساختمانی ، تبلیغ برای نگرفتن یارانه ، خواسته های سیاسی صدا و سیما و تکرار و تکرار و تکرار لحظات احساسی بی موقع و چندباره رو بدون خلاقیت رو اجرا کنی!
منم با اینکه طرفدار این سریال بودم از وسط قسمت آخر دیگه دنبال نکردم و رفتم فوتبال دیدم!
قسمت آخر بسیار ضعیف بود و همانطور که دوستان اشاره کردند پپرش از این سکانس به اون سکانس از سیروس مقدم بعید بود
اما چیزی که من یادمه این سریال 16 قسمتی بود و حدس میزنم که به دلیل ایام فاطمیه و عزاداری ها دو سه قسمت آخر را یکجور با هم ادغام کردند و در 90 دقیقه سریال را جمع کردند که انقدر آخرش بیخود شد
THe DARk NighT .98
02-04-2014, 09:55
کاری به سریالهای مزخرف امسال ندارم اصلا جای بحث نداره فقط یه چیزی توجه منو این شب آخری به خودش جلب کرد همین بحث یارانه بود! واقعا چقدر هنرمندای ما بدبخت هستن که اینجوری واسه دولت تبلیغ می کنن
همه جای دنیا هنرمندا در کنار مردم هستن و رو به روی دولت اینجا برعکسه..تو همین پایتخت و سریال شبکه 2 رو من دیدم شاید بقیه شبکه ها هم بوده..:n21:
Mohammad Yek110
02-04-2014, 10:18
محتوا = صفر
طنز = مــَــنـــَــم میام :|
غیر از یه سری تکیه کلامایی که توی 3 سری تکرار شده طنز خاصی نداشت .... چهار پنجتا قسمتشو ندیدم قسمت آخرشم نصفشو ندیدم ... مشکلی هم نیس!
طرف سریالش کلی مخاطب پیدا کرده به نام بهترین سریال جهان ازش یاد میشه ، کوچکترین تبلیغاتی توش نیس
اینجا یکم محبوبیت که پیدا میکنن شروع میکنن به تبلیغات
ahmad000012
02-04-2014, 10:29
آقا کل سریال به کنار من دوتا سوال داشتم؟
1- مگه علی آباد یکی از شهرهای استان گلستان نیست؟ پس چرا همش میگفتن شیر مازندران؟
2-چرا با اینکه 90 درصد از موسیقی این فیلم مربوط به موسیقی خراسان شمالی(کرد کرمانجی) هست اما اصلا اشاره ای نکردند و میگن موسیقی علی آباد؟
درکل طنز خوبی بود ، اما من به شخصه دو شماره ی اول رو خیلی بیشتر پسندیدم ، این آخری واقعا زیادی درگیر تبلیغات شده بود ، زیادی به "وطن پرستی" چسبیده بود ، انگار میخواستن کل بلاهایی که آمریکایی ها تو فیلما و خیلی از اثرات دیگش رو ایرانیا آوردن رو با یه کشتی انتقام بگیرن، به هر حال به نظر من میشد خیلی بهتر از این ها باشه ، خیلی بهتر ....سیروس مقدم کارگردان توانایی هست و از معدود کارگردانای ایرانی که قبولش دارم ولی حیف ...بازم در کل طنز خوب و نسبت به سریالای دیگه خیلی عالی
موفق باشید.
chapanah
02-04-2014, 10:46
1- مگه علی آباد یکی از شهرهای استان گلستان نیست؟ پس چرا همش میگفتن شیر مازندران؟
2-چرا با اینکه 90 درصد از موسیقی این فیلم مربوط به موسیقی خراسان شمالی(کرد کرمانجی) هست اما اصلا اشاره ای نکردند و میگن موسیقی علی آباد؟
همین رو بگو اصلا. سریال بیخودی بود که فقط توش میخواستن " مازنی های " اصیل رو مسخره کنن.
دوستان توجه کنید یه سری قومیت ها مسخره کردنشون با بقیه قوم ها فرق داره.
leo.unique
02-04-2014, 10:55
همین رو بگو اصلا. سریال بیخودی بود که فقط توش میخواستن " مازنی های " اصیل رو مسخره کنن.
دوستان توجه کنید یه سری قومیت ها مسخره کردنشون با بقیه قوم ها فرق داره.
:n05::n10:
توی مازندران بعد از سوادکوه یه شهر کوچیکی هست به اسم علی آباد ...این همونه و ارتباطی به علی اباد گلستان نداره ..
aminkhan2014
02-04-2014, 11:25
افتضاح و آشغال به تمام معنا!!!!!!!!!!!!
arash_ka
02-04-2014, 11:27
من این سریال رو از همون سری اول دنبال نکردم کلا فضای ریخت وپاش شده و چرکی داره فیلم باید تو یه فضای تمیز و دوست داشتنی باشه تا بشه دیدش :n22:
پول بابا پنجعلی را بدهید!
علیرضا خمسه ، هنرپیشه سینما و تلویزیون با حضور در برنامه زنده عیدانه شبکه اول سیما از «وضعیت بغرنج پرداختها» در این سازمان به شدت انتقاد کرد.
انتخاب نوشت: علیرضا خمسه در این برنامه تصریح کرد «هی میگویند صدا و سیما پول ندارد برای همین تا همین امشب با وجود آنکه چند ماه از انعقاد قراردادم با تهیهکننده سریال پایتخت ۳ میگذرد، هنوز ریالی به من پرداخت نشده است.»
وی ضمن تاکید بر لزوم پرداخت دیون به عوامل تولید این سریال ، از عملکرد مدیریت صدا و سیما انتقاد کرد و گفت : هی می گویند صدا و سیما پول ندارد اما صدا و سیما که مدیریت دارد . من همین امروز هم دوباره به تهیهکننده تلفن زدم اما گوشی را بر نمیدارد .
وی در همین حین رو به دوربین گفت: تهیهکننده عزیز من میخواهم به شما عید و سال نو را تبریک بگویم چرا گوشی را بر نمیداری؟!...
علیرضا خمسه متولد ۱۳۳۱، در هر سری از پایتخت ۱ و ۲ و پایتخت ۳ در نقش پدر «نقی معمولی» و تحت عنوان «باباپنجعلی» بازی کرده که مورد توجه و استقبال بیندگان واقع شده است.
به گزارش کافه سینما، در حالی این سخنان از سوی خمسه مطرح میشود که در جای جای این سریال، اسپانسرهای آن خودنمایی میکنند و برخی سکانسها را تحتالشعاع قرار دادهاند و حتی تعداد قابل توجهی از پلانها و بعضا دیالوگها صرفا به دلیل پوشش دادن اسپانسرهای سریال بکار رفتهاند.
ahmad000012
02-04-2014, 11:37
:n05::n10:
اینجا را نگاه معلومه علی آباد کتول منظورشه
leo.unique
02-04-2014, 11:40
طرفدار شدید پایتخت بودم
حتی همین شماره 3 ومش تا اخرین قسمتش
اما اخرین قسمتش میتونم بگم تر زده بودن از بس ضعیف بود
انگار سر و ته این episode رو زده بودن
به شدت تدوین ضعیفی داشت صحنه ها مرتب و بدون سر و ته میپردین به یک سکانس دیگه و پر از کات شدن های بی در و پیکر و پر از ضعف های صداگذاری
خیلی ضعیف بود این قسمت اخرش
دلیلش این بود ::n18:
اما چیزی که من یادمه این سریال 16 قسمتی بود و حدس میزنم که به دلیل ایام فاطمیه و عزاداری ها دو سه قسمت آخر را یکجور با هم ادغام کردند و در 90 دقیقه سریال را جمع کردند که انقدر آخرش بیخود شد
ahmad000012
02-04-2014, 11:48
اینجا هم آهنگ ساز این مجموعه میگه علی آباد کتول
اینجا میگه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوتار نوازی خراسان بابا این همش موسیقی کرمانجی (کردی)خراسان بود تنوع چیه بابا؟ یکم تنوع تو موسیقی کردی خراسان دادید به اسم موسیقی علی آباد؟
leo.unique
02-04-2014, 11:58
اینجا را نگاه معلومه علی آباد کتول منظورشه
به کار گیری لهجه و گویش مردم منطقه علیآباد کتول
:n08:از همین قسمت کاملا مشخصه که نویسنده این مطلب هم مثل شماها دوچار اشتباه شده
Milad4171
02-04-2014, 12:16
تو سریال های نوروزی خیلی ضعیف بودن. ولی خداییش خمسه بازیش عالیه اینجا. ولی خوب یه سری سکانس ها خیلی الکی بود. بهرحال اینم تموم شد .
دقت کردین نو سریالهای نوروزی همش داشت میگفت از یارانه انصراف بدین ؟؟ :n02:
البته یه چیزی که خیلی بد بود. اسپانسر فیلم بود (ایرانیان اصلس) . قرار بود اسم فیلم هم بذارن ایرانیان اصلس( پایتخت 3) اینطوری :n08:
leo.unique
02-04-2014, 12:19
دقت کردین نو سریالهای نوروزی همش داشت میگفت از یارانه انصراف بدین ؟؟ :n02:
اونایی که بهش رای دادن باید انصراف بدن:n10:
entezar1
02-04-2014, 12:26
دیدن پرچم ایران بر فراز پرچم آمریکا و روسیه و چین در سالن کشتی خیلی لذت بخش بود.
این یعنی تمام ابرقدرت ها زیر ما هستند.
درود بر نویسنده و کارگردان و تمام عوامل این سریال
MOHAMMAD2010
02-04-2014, 12:43
دیدن پرچم ایران بر فراز پرچم آمریکا و روسیه و چین در سالن کشتی خیلی لذت بخش بود.
اوج توهم !
آره دلفین ها هم پرواز می کنند!
leo.unique
02-04-2014, 12:46
اینجا هم آهنگ ساز این مجموعه میگه علی آباد کتول
اینجا میگه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوتار نوازی خراسان بابا این همش موسیقی کرمانجی (کردی)خراسان بود تنوع چیه بابا؟ یکم تنوع تو موسیقی کردی خراسان دادید به اسم موسیقی علی آباد؟
درسته ! کاملا ترکیبی بود:n01:
ahmad000012
02-04-2014, 15:49
شما بچه کجایی ؟ برام یک آهنگ منطقه علی آباد را بزار
Mehdi.M2
02-04-2014, 16:40
قسمت آخرش خيلي مسخره و بچه گونه بود .. كشتي قديمي عباس جديدي با كوبايي معروف اون دوره رو ميزاشتن بهتر از اين 92 دقيقه بود !!
در كل هم پايتخت 3 بسيار ضعيف تر و آبكي تر و غير واقعي تر از سري هاي قبلي بود ...
ضعف هاي اين سري از ديد من :
1. تبليغ بيش از حد يك شركت ساختمان سازي و يك شركت خدمات تلفن همراه ...
2.تم ضعيف و بي محتواي سريال ... ( كشتي گرفتن يك سفيد كار يا كارگر ساختما در پيشكسوتي و رسيدن به مقام قهرماني اونم در بربر حريفايي مثل چين و آمريكا و روسيه و عقده گشايي مجدد صدا و سيماي ملي )
3.تيكه كلام هاي تكراري بازيگرا
4.هول هولكي بودنش و تدوين ضعيفش به قول دوستان
5.غير واقعي بودن بيش از 90 درصد داستان ( مثلا يه بنا بعد از 6 ماه برگشته خونشون تو تهران !!! مگه ميشه 6 ماه پشت سر هم به بهونه ي كار كردن اونم تو شهري كه نهايتش 4-5 ساعت از خونت فاصله داره به زن و بچت سر نزني !! اونم چه كاري آخه ! بنايي ! مگه ميشه برادر زن انقدر نگران داماد باشه كه وسط كشتي با آمريكااا ! همش تماس بگيره بگه وضعيت دوماد رو برام تشريح كنين :n02: مگه ميشه يه زن چيني گرفت كه پاشه بياد همون روز اول وزود به تهران بره رستوران گردون برج ميلاد و اون عوامل اونجا هم بخاطر سورپرايز كردن همسرش بهش كمك كنن و لباس بدن بهش كه بهتر بتونه اين عمل رو انجام بده ... مگه ميشه اين همه استقبال از كشتي پيشكسوتا بشه !
6. سفارشي بودن در لحاظاتي از سريال كه در مورد انصراف از يارانه حرف ميزدن !!!!!!!! چيزي كه تو سريالاي ديگه هم ديديم !
و چند تا مورد ديگه ...
ahmad000012
02-04-2014, 16:44
قسمت آخرش خيلي مسخره و بچه گونه بود .. كشتي قديمي عباس جديدي با كوبايي معروف اون دوره رو ميزاشتن بهتر از اين 92 دقيقه بود !!
در كل هم پايتخت 3 بسيار ضعيف تر و آبكي تر و غير واقعي تر از سري هاي قبلي بود ...
ضعف هاي اين سري از ديد من :
5.غير واقعي بودن بيش از 90 درصد داستان ( مثلا يه بنا بعد از 6 ماه برگشته خونشون تو تهران !!! مگه ميشه 6 ماه پشت سر هم به بهونه ي كار كردن اونم تو شهري كه نهايتش 4-5 ساعت از خونت فاصله داره به زن و بچت سر نزني !!
حالا جالبه مردم همیشه از شهرهای ما میرن تهران برای کار اینجابرعکسشدهاز تهران رفته شهرستان کار
leo.unique
02-04-2014, 17:50
شما بچه کجایی ؟ برام یک آهنگ منطقه علی آباد را بزار
مهم نیست من بچه کجام ! مساله اینه که شما از موسیقی کتولی و مازنی و ترکمنی چیز زیادی نمیدونی و داری انتقاد می کنی:n06:
M@SOUD64
02-04-2014, 18:13
در یک کلام عالی عالی و بازهم عالی بود
Demon King
02-04-2014, 18:54
آخ آخ آخ ارسطو عجب زن عتیقه ای گرفت ولی خوشحالم بلاخره ازدواج کرد
به نظر من کیفیت فیلم از قسمت ۱ _۲ بهتر بود.
یه اصتلاح معروفم داشت « فدایی داری » :n02:
boy iran
02-04-2014, 19:14
من نمیدونم چرا فینال کشتی مثلا ما با آمریکا هستیم داور رو ایرانی قرار دادن این یک سوتی
بعد بازیها رو توی ورزشگاه هفت تیر داشتن برگزار میکردن بعد بعضی وقتها موقع تشویق ورزشگاه دوازده هزار نفری آزادی رو نشون میدادن اردوشون اونجا که نقی با زنش حرف میزد تو خانه کشتی بود یعنی خر تو خر حسابی
خدایی کشورهای دیگه بهمون نمیخندن به گرم کن تیمها دقت کردین مثلا بلغارستان و ترکیه برداشته بودن با ماژیک نوشته بودن خوب زشته اونا از نایک و شرکتهای دیگه استفاده میکنند اینا اومدن مسخرشون کردن
خیلی افتضاح بود دیگه درست نکنند بهتره
leo.unique
02-04-2014, 19:26
من نمیدونم چرا فینال کشتی مثلا ما با آمریکا هستیم داور رو ایرانی قرار دادن این یک سوتی
بعد بازیها رو توی ورزشگاه هفت تیر داشتن برگزار میکردن بعد بعضی وقتها موقع تشویق ورزشگاه دوازده هزار نفری آزادی رو نشون میدادن اردوشون اونجا که نقی با زنش حرف میزد تو خانه کشتی بود یعنی خر تو خر حسابی
خدایی کشورهای دیگه بهمون نمیخندنبه گرم کن تیمها دقت کردین مثلا بلغارستان و ترکیه برداشته بودن با ماژیک نوشته بودن خوب زشته اونا از نایک و شرکتهای دیگه استفاده میکنند اینا اومدن مسخرشون کردن
خیلی افتضاح بود دیگه درست نکنند بهتره
در سریالهای خارجی سوتی وجود نداره ؟:n13: مرغ همسایه غازه ؟:n09:
سلام
من کلا دوست ندارم زیاد نقد کنم چون به هر حال پشت هر کار ضعیفی هم پای کلی کار و تلاش و کلی خستگی در میونه.
من کاری ندارم به خرج و برج و حقوق و زمان و انتظار بازیگرا و این حرفا ولی ما رو چی فرض کردن؟
یعنی 70-80 میلیون جمعیت ارزش یه ماه کار بیشتر نداره؟ یا یه متن قوی؟
باز به پایتخت 3. بقیه سریالا که با وجود این همه بازیگرا مثه حیایی و .. گل کاشتن واقعا !!!
من موندم الان اون دو تا بچه دقیقا چه نقشی تو کل 12 قسمت داشتن که با کلی سلام صلوات آوردنشون برای این قسمت؟
والا بچه 3 ساله واسه یه مسابقه منطقه ای هم کلی جیغ و فریاد میکنه نمیدونم این دوتا بچه بجز اون لبخند آخر که برای من
مثه یه سورپرایز بود هیچ شوقی نسبت به مسابقه جـهـ!نی؟!!? پدرشون نشون ندادن.
یا مثلا به قول خودشون همون راحله :n09:چانگ بنده خدا با این همه سابقه درخشان، نباید یه کارگردانی میشد بیچاره ؟!
کلا سریال معلوم نبود چه هدفی رو دنبال میکنه. ولی هنرپیشه ها مشکل آنچنانی نداشتن تو ایفای نقش البته حرفی هم واسه گفتن نداشتن در کل.
در آخر به جای اینکه برای تقویت سریال متوسل به لهجه یا تیکه های فراووون بشن میشد کاری کرد که تبدیل به یه سریال به یاد موندنی بشه.
با این حال همین پایتخت 3 بهتر از بقیه سریالا و برنامه ها بود.
البته به جز کلاه قرمزی:n09:
ahmad000012
02-04-2014, 21:39
مهم نیست من بچه کجام ! مساله اینه که شما از موسیقی کتولی و مازنی و ترکمنی چیز زیادی نمیدونی و داری انتقاد می کنی:n06:
من از سریال راضی بودم و تنها سریالی بود که تو نوروز دیدم بقیه سریالها بدرد نمیخوردن اما شاید از موسیقی مازنی و کتولی چیز زیادی نفهمم اما موسیقی کردی کرمانجی که میفهمم و میدونم این موسیقی 90 درصدش موسیقی کردی خراسانه در ضمن توی استان ما ترکمن وجود داره و با موسیقی اونها هم آشنایم
آخرین عکس های پشت صحنه سریال «پایتخت3»
ریما رامین فر
نسرین نصرتی
محسن تنابنده
پشت صحنه سریال پایتخت3
احمد مهران فر ، منگ هان ژانگ
علیرضا خمسه
لیندا کیانی ، منگ هان ژانگ
MOHAMMAD2010
02-04-2014, 22:05
این دختره کیه تو همه عکسا هم هست !؟ ( مانتو قرمز )
Aryana_b
02-04-2014, 22:26
من جمعا به اندازه یه قسمت ندیدم ولی تعریف بقیه رو شنیده بودم
از قسمت آخر نصفش رو دیدم تو این قسمتایی که تاحالا دیدم خوشم نیومد و به نظرم خیلی چیپ بود مثلا اونجایی که میخواستن برن برج میلاد براشون تو چارشنبه سوری کلی اتفاق افتاد یا همین قسمت آخر ... انگار یه سری ایده رو به هم چسبونده باشن
یه سوال: اسم کشتی گیر روس "راسکل نیکف" بود جایی اشاره میکنن که این اسم یه شخصیت معروفه؟
boy iran
02-04-2014, 22:40
در سریالهای خارجی سوتی وجود نداره ؟ مرغ همسایه غازه ؟
دوست عزیز که خیلی دارید دفاع میکنید از این سریال
بالای 20 تا سریال خارجی دیدم اونا هم سوتی داری که گفته نداره نه اینجوری
چرا باید ما کشورهای دیگه رو مسخره کنیم وقتی با چین دوره اول بازی میکنه و چین رو میبره چطور چین میاد و سوم میشه دوستانی که ورزشی هستن متوجه حرف من میشن خوب این خیلی بد هست
Arash4484
02-04-2014, 22:47
یه سوال: اسم کشتی گیر روس "راسکل نیکف" بود جایی اشاره میکنن که این اسم یه شخصیت معروفه؟
من سریال رو ندیدم ولی خوب احتمال زیاد "راسکلنیکف" شخصیت مشهور رمان "جنایت و مکافات" داستایوسکی مدنظر میباشد.
دوست عزیز که خیلی دارید دفاع میکنید از این سریال
بالای 20 تا سریال خارجی دیدم اونا هم سوتی داری که گفته نداره نه اینجوری
چرا باید ما کشورهای دیگه رو مسخره کنیم وقتی با چین دوره اول بازی میکنه و چین رو میبره چطور چین میاد و سوم میشه دوستانی که ورزشی هستن متوجه حرف من میشن خوب این خیلی بد هست
سلام محمد جان
این مورد یه چیز معموله تو کشتی
اگه کسی ببازه، ولی حریفش به بازی نهایی صعود کنه، میره تو گروه بازنده ها و می تونه شانس سومی داشته باشه
از وقتي اطلس مال اطلس مال كردن ديگه رفت رو هوا........
ميدوني بيشتر تا سوتي داشته باشه مخاطب رو خر فرض كرده و فقط توهين ميكنه و سر مسخره بازي اينا ادم حرص ميخوره.
Sent from my iPad using Tapatalk
همه حواشی پخش سریال پایتخت 3 / پایتخت 4 شاید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمایش سریال پایتخت 3 در نوروز سال 93 با واکنشهایی روبهرو شده است که لزوم توجه به ابعاد مختلف آن را ضروری میکند.
موافقت یا مخالفت گسترده با یک پدیده بیانگر اثرگذاری منفی یا مثبت آن است و سریال پایتخت از سریالهایی است که حجم گستردهای از نظرات کارشناسان فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و ورزشی را برانگیخته است.
لهجه، رفتار، سبک زندگی، ورزش، موسیقی و آداب و رسوم از موضوعات مورد نظر مردم و کارشناسان و نمایندگان مجلس و مسئولان بوده است.
دو روایت از سریال پایتخت 3
دو دیدگاه متضاد درباره سریال پایتخت در بین کارشناسان فرهنگی و اجتماعی و سیاسی مازندران وجود دارد، عدهای با حضور در مراحل ساخت این سریال در منطقه زیولا شیرگاه در شهرستان سوادکوه شمالی حمایت خود را از محتوا و موضوعات این سریال با تکیه بر دانستههای دو قسمت گذشته اعلام کردهاند و برخی دیگر از کارشناسان و مسئولان با انتقاد از مسیر کلی سریال پایتخت یک و دو خواستار اصلاحات در آن شدند.
حضور استاندار دولت تدبیر و امید مانند استاندار دولت گذشته و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولان استانی و یا انتقاد نمایندگان سوادکوه در مجلس و عضو شورای عالی استانها هم در رسانهها منعکس شده است.
البته دیدگاههای عمومی مردم حکایت دیگری دارد و با تعداد زیادی از هم استانیها و یا مهمانان استانهای دیگر درباره سریال پایتخت و بازخوردهای آن به صورت انفرادی و یا در جمع پرسش و از تکیه کلامها، رفتارها، موضوعات بیان شده این سریال نتبرداری کردهام.
برخی از هم استانیها با انتقاد از برجسته کردن رفتارها و لهجه مازندرانیها، آن را اهرمی برای تمسخر دیگران توصیف کردهاند و با تحلیل محتوای این سریال و با اشاره به سریال سرزمین کهن خواستار عذرخواهی و متوقف یا اصلاح ادامه این سریال شدند که البته این دیدگاه در بین برخی از کارشناسان فرهنگی و اجتماعی و رسانهای هم وجود داشته است.
عدهای دیگر از شهروندان مازندرانی با پذیرش این مطلب که برخی از رفتارها و نوع بیان این استان در سریال به نمایش در آمده است، معتقدند که سریال پایتخت 3 آینهای از رفتارها و گفتارهای ما مازندرانیهاست.
سابقه عوامل سازنده سریال پایتخت 3
کارگردان سریال پایتخت حدود 16 هزار دقیقه سریال در تلویزیون و فعالیتهای قابل توجه هنری و سریالسازی را در کارنامه دارد و بازیگران نقشهای اصلی هر چند هیچ کدام مازندرانی نیستند ولی تحصیلکرده رشتههای هنری با سابقه برجسته سینمایی در کشور هستند و استفاده از تکنیکهای مدرن فیلمبرداری هم از نکات جالب توجه این سریال بوده است.
سیروس مقدم در گفتوگویی که با خبرنگار خبرگزاری فارس در سوادکوه و در محل فیلمبرداری منطقه زیولا شهرستان سوادکوه شمالی انجام داده بود، هدف اصلی سریال پایتخت را معرفی خرده فرهنگها و آداب و رسوم و زندگی مردم معرفی کرده بود.
وی در پاسخ به اینکه آبادانی بودن کارگردان، دامغانی بودن نقی، زنجانی بودن بابا پنجعلی، تهرانی بودن هما و فهیمه و بهبود و ارسطو چگونه در معرفی فرهنگ مازندران قابل دفاع است به استفاده از مشاوران فرهنگی و تجربهاندوزی از رفتار و گفتار و آداب و رسوم مازندران تاکید کرده بود.
معرفی موسیقی اصیل مازندرانی در سریال پایتخت 3
هر چند همه فصول مازندران زیباست ولی بهار آن زیباتر است و لوکیشن زمستانی مازندران توصیفگر زیباییهای برجسته این استان نبود ولی در مصاحبه با مهمانان نوروزی استانهای دیگر شاهد علاقهمندی آنان برای بازدید از لوکیشنهای این سریال بودهام و بیان نام شیرگاه به عنوان محل اصلی فیلمبرداری به جای علیآباد از انتظارات بوده است.
تاکید بر صحبت نکردن با تلفن همراه و جریمه شدن راننده استفادهکننده در سریال از تلفن همراه پیامی فرهنگی داشت.
موسیقیهای متن فیلم که مشاور موسیقی این سریال تا 90 درصد آن را مازندرانی بیان کرده بود از نکات برجسته این سریال در معرقی موسیقی اصیل مازندرانی بوده است.
گردن شکسته و خروس باز بودن رحمت که با فروش زمینهای کشاورزی با ماشین شاسی بلند حضور داشت از دور شدن استان از قطب بودن کشاورزی و سرمایهگذاری غیر مولد حکایت دارد.
حضور گاوداریهای صنعتی و سنتی در شهرها و روستاها و حواشی آن از مواردی است که در مازندران وجود دارد و همواره انتقادات زیست محیطی را هم بر انگیخته است ولی حضور گاو در خانه بهبود خوشایند نبوده است.
تکیه کلامهای مورد استفاده در سریال پایتخت 3
زبان و لهجه دو موضوع جدا از هم هستند که زبان دارای چارچوبهای سازماندهی شده با تعاریف مشخص و گویشها با توجه به وضعیت زندگی و فرهنگی قومیتها و عموما به صورت غیر سازماندهی شده ادیبانه و به صورت عرفی و سینه به سینه است.
اضافه شدن "آ" در پایان فعل، استفاده از کلمه "که" در جملات، اضافه کردن پسوند "شون" در انتهای فاعل و تکیه کلامهایی مانند "آخ آخ خ" و پیامهای جملات پرسشی ارسطو، "دهنتو ببند" "بخابونم تو دهنت" و "الکی میگه" "بترکستمه" "نهار نخردمی" بابا پنجعلی و "آقااا" و "به من نگاه کن" و "میفهمی چی میگم" بهبود و "فدایی داری" رحمت و نقی را میتوانیم در گفتارهای هم استانیهای خودمان ببینیم و زیبایی این لهجه را بیان میکند و اگر فردی قصد تمسخر گویش و تکیه کلامهای مازندرانی را دارد باید به سطح فرهنگ وی خرده گرفت نه بر اصل و محتوای گفتار و گویش زیبایی مازندران.
تبلیغ نامگذاریهای دینی و مهماننوازی مازندرانیها
استفاده از اسامی محمدجواد و محمد ابراهیم از فرزندان "اوس موسی" که چهره آرام و لهجه شیرین مشهدی او تاثیرگذار بود و نیز تاکید فهیمه بر استفاده از اسامی معصومین دینی برای نامگذاری فرزند و آموزش دینی و اجتماعی نوزاد "اوس موسی" در مصافحه و نماز خواندن و وضوی جبیرهای "اوس موسی"، تسبیح در دستان هما برای ذکر و دعا، پسوند احترام آمیز "جان" همسران این سریال، نماز خواندن ارسطو و همسر چینیاش، اعتراض نقی به موسیقی غربی و پیامک بازی و لباسهای غربی ارسطو، احترام به پدر و سخنان احساس برانگیز در مزار مادر و حضور خیالی و روحیه بخش مادر در مسابقات فینال، تاکید بر احترام برای «هد فامیل»، نداشتن ستون ساختمان و تاکید "اوس موسی" بر اینکه معمار وی بوده است و نباید به حرف نقی عمل میکرد و باید برای ساختن منطقی و آینده نگرانه عمل کرد و یا انتقاد نقی بر بیمه درباره اینکه وقتی پول بیمه را میدادم نپرسیدم چند نفر را باید برای مهمانی دعوت کنم، راضی بودن به رضایت الهی، دعای تلفنی خانواده و بیان "چانگ" در زیارت از راه دور امام رضا(ع) تاثیرگذار و زیبا بوده است و نگاه بچهها از روزنه پشت بام به این معنا که بچهها با معصومیت خود رفتارهای ما را میبینند که از نکات ارزشی سریال پایتخت سه بوده است.
انتقاد از شیوه برگزاری چهارشنبه آخر سال و تاکید بر معنای منفی آن در عرصه بینالمللی و مشکلات آن در میزبانی از یک مهمان خارجی و قفل کردن در منزل همسر "اوس موسی" و تشبیه چهارشنبهسوری به حمله صدام توسط بابا پنجعلی از پیامهای اجتماعی و سیاسی فیلم بوده است.
برجسته شدن مهماننوازی مازندرانیها در برابر برخورد سرد و معترضانه همسر معمار ساختمان نقی هم رفتار مهماننوازی مازندران را نشان داد.
عصبی بودن نقی، بهبود تیر خورده، گردن شکستگی رحمت، استفاده از کلمه "عمهات" توسط نقی، جوگیر شدن نقی در اهدای سکهها در حالی که خودش نیاز داشت، همخوانی موسیقی مازندرانی در ماشین، علاقهمندی گسترده بهبود و نقی برای مورد تقدیر قرار گرفتن، قبول نداشتن نقی و بهبود به هم از موانع مهم استفاده از توانمندیهای هم استانیهای ما است که هر کدام از مازندرانیهای چند نمونه از آن را در ذهن دارند، بیان همه اسرار به مهمان تازه وارد که میخواهد همسر ارسطو شود، بیان عیوب توسط نقی و بیان اینکه این مشکلات در من نهادینه شده است و قابل اصلاح نیست و کسی حق انتقاد به هد فامیل را ندارد، توصیف سورپرایزهای ما به سکتهآور بودن و یا علاقه چینیها به آن و سورپرایز چای قند پهلوی هما در اردوی تیم ملی برای نقی نیز بخشی از جنبههای رفتاری ما است که نامناسب بودن آن باید با اصلاح جنبههای نامناسب رفتاری ما اصلاح شود.
توهم داشتن و بیدست و پا بودن و گرسنگی همیشگی بابا پنجعلی به عنوان پدر خانواده مناسب به نظر نمیرسد و البته توانمندی علیرضا خمسه هم نمود خاصی نداشته است، هر چند نویسنده این سریال با اشاره به اینکه اگر چند نفر در حال صحبت باشند تکیه کلامها و سخنان کوتاه فردی که سکوت کرده است به چشم میآید که در این سریال به چشم نیامده است.
ابعاد مختلف کشتی در سریال پایتخت 3 و تندیس پلنگ
معرفی رشته کشتی از موضوعات محوری پایتخت سه به بیان کارگردان این سریال بوده است که استفاده از لقب پلنگ مازندران و نام عسگری محمدیان و برگزاری کشتی پیشکسوتان با مشاوره ورزشی مجید خدایی از کشتیگیران باسابقه ملی بوده است.
شکستن تندیس پلنگ که توسط اداره محیطبانی به بهبود اهدا شد و نقی هم آن را برای خود میپنداشت را میتوان بر لزوم شکستن بت غرور از موفقیتهای کسب شده در کشتی دانست که از یک استان غیر کشتیخیز شکست بخوریم و با یک باخت خودمان را بازنده ندانیم و توجه به وضعیت روحی و روانی کشتیگیر توسط مسئولان و دستاندرکاران فدراسیون و مربیان در جایی که نقی گفته است "از لحاظ بدنی پر و از لحاظ روحی خالی هستم" که عدم مدیریت این وضعیت برای مهدی تقوی کشتیگیر پرافتخار مازندرانی و نفر نهم رتبهبندی فدراسیون کشتی، تیم ملی را در طول دو سال گذشته از موفقیتهای این کشتیگیر محروم کرده است و یا شکستن تندیس پلنگ را میتوان بر لزوم شکستن بت توجه به طبیعت و سرسبزی مازندران تفسیر کرد تا به جنبههای دیگر توسعه آن توجه شود.
هر چند حضور نقی و کشتیگیر یزدی با لباس پلوخوری که در رویای نقش اول فیلم اتفاق افتاد و تمرین با لباس در اردوی تیم ملی توهین به تشک کشتی تلقی میشود که در تذکر سرمربی تیم ملی کشتی پیشکسوتان لحاظ شده بود و شاید نیم نگاهی بر زیر سوال رفتن حرمت منشهای پهلوانی توسط برخی از کشتیگیرانی که به صورت تک ستاره درخشیدند اما در دام ناهنجاریها گرفتار شدند داشته است و البته تاکید بر مهد کشتی جهانی مازندران و قهرمانی نقی که سبب قهرمانی تیم ملی شد که این روند در چند مسابقه جهانی در ردههای مختلف اتفاق افتاده بود هم به صورت مختلف بیان شده است.
ارتباط مناسب سریال پایتخت با عامه مردم
محسن تنابنده بازیگر و نویسنده سریال پایتخت سه در گفتوگویی که با رسانهها انجام داده بود از مطالعه جزئیات رفتاری و نامگذاری کاراکترها خبر داده بود و طنز خود را بیان هنرمندانه زندگی انسانهای معمولی در قالب سریال طنز هدفگذاری کرده بود که نام خانوادگی معمولی از آن حکایت داشت و استقبال عامه مردم و صفت پرطرفدار سریال نوروز 93 بیانگر ارتباط مناسب با عامه مردم حکایت دارد.
انتقاد از استفاده بدون تجویز پزشک از گیاهان دارویی هر چند منطقی و پیامی بهداشتی است ولی معرفی گیاهان دارویی و بیان مطالعات علمی و پزشکی آن که در شهرستان سوادکوه وجود داشته است خالی به نظر میرسد.
تبلیغات شرکتها و کارخانجات از روشهای جدیدی است که در صدا و سیما به وجود آمده است و مدیریت و نظارت بر محتوای درخواستهای اسپانسرها میتواند به ارتقای فعالیتهای هنری منجر شود و در این سریال حضور اسپانسر در جریان مسیر سریال بوده است و نقش منفی نداشته است.
انتقاد "رحمت" از اینکه پنهان کردن موضوع بیماری بهبود و عضویت نقی در تیم ملی و یا تاکید بر اینکه همه چیز را نباید راست گفت، پیچیده شده است و نمیداند کدام موضوع گفته شود و کدام موضوع بیان نشود بر لزوم شفافیت و صراحت همراه با احترام را بیان میکند و البته پیچیده کردن بیان خبر نامناسب از روحیه مهربانانه و حیای مازندرانیها حکایت میکند که تغییر آرام آن سبب تسهیل در اهداف را فراهم میکند.
مظلومیت محیطبانان در سخنان بهبود
سخنان چند دقیقهای بهبود از بازیگران این سریال در مراسم رونمایی از پیراهن تیم ملی به اندازه یک همایش میلیاردی ارزش داشت.
تاثیر سخنان یک محیطبان معمولی و اشاره به این نکته که 117 نفر از محیطبانان کشور شهید شدند و چندین نفر توسط شکارچیان و یا به دلیل استفاده از ماشینآلات مستهلک از کارافتاده شدند و تنها سنگینی تفنگ را بر دوششان احساس میکنند و جرات استفاده از آن را ندارند شایسته تقدیر از طرف مردم و مسئولان است.
لزوم معرفی بیشتر آثار توریستی مازندران در سریال پایتخت
معرفی برج میلاد از اقدامات مناسب سریال پایتخت سه بود و انتظار میرفت برای معرفی هزاران اثر فرهنگی و طبیعی و مذهبی مازندران و یا حداقل معرفی بیش از 600 اثر طبیعی، تاریخی و مذهبی سوادکوه که محل فیلمبرداری بیشتر دقایق فیلم است مورد انتظار بود که اینچنین عمل نشد.
خرید لباس گرانقیمت و غیرقابل استفاده شدن آن و بیان این جمله "هما" که "با لباس خودمان برویم آبرومندتر است" و یا ناراحتی پای نقی از کفش گران قیمت خریداری شده بیانگر لزوم بازگشت به خویشتن و معرفی خودمان به همانگونه که هستیم و دور شدن از تب مهاجرت را به ذهنها متبادر میکند.
جمله "چانگ از ترکیه به تهران رسید ولی ما از منزل "اوس موسی" به محل قرار نرسبدیم" بیان هنرمندانه گرفتاریهای ترافیک است.
پیشنهاد رشوه ارسطو و ضبط صدای ارنج تیم حریف با مخالفت خانواده روبرو شد و جمله چانگ که "همه چیز را نباید قاطی کنیم و هر کس که قویتر است باید برنده شود" باید مورد توجه همگان قرار گیرد و تفکیک مسائل کاری و خانوادگی و علایق از پیامهای این سریال بوده است.
بررسی همهجانبه سریال پایتخت و توجه به توانمندیها و کاستیها
منتقدان یا طرفداران سریال پایتخت 3 از کارشناسان دارای کارنامه قابل احترام در حوزههای فرهنگی و هنری و از سرمایههای مازندران هستند و اتهام انتقادات سیاسی یا سلیقهای و یا عدم توجه به غرور مازندرانیها و بیتفاوت بودن به آداب و رسوم و لهجه مازندرانی و سیاه و سفید دیدن این سریال و عدم توجه به ابعاد مختلف آن همبستگی اجتماعی و فرهنگی مازندران را زیر سوال میبرد و بهتر است با بیان مصادیق و یا توجه به جوانب مختلف فعالیتهای هنری درباره آن اظهار نظر کنیم.
سریال پایتخت سه با توانمندیها و کاستیهای آنکه معتقدم نقاط مثبت آن بسیار بیشتر از جنبههای منفی بود به پایان رسید و معرفی لهجه و رفتار و آداب و رسوم مازندران و فیلمبرداری مناسب و معرفی بخشهای مختلف فرهنگی این استان انجام شد.
پیشنهاد میشود سمینارها یا نشستهایی با موضوع بررسی جزییات این سریال انجام شود و با دعوت از عوامل سازنده برای ساخت پایتخت 4 شاهد تقویت نکات برجسته و اصلاح نکات نامناسب و بیان جنبههای دیگر فرهنگ و آداب و رسوم و رفتار مازندران باشیم.
به گزارش صبحانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad ahmadi
03-04-2014, 21:38
در کل باحال بود دمشون گرم:n07:
مرور دیالوگهای خواندنی سریال «پایتخت»
امروز به سراغ دیالوگهای سریال «پایتخت» رفتهایم. سریالی که در چند سال اخیر به عنوان برترین کار نوروزی دیده شده و چند گام جلوتر از بقیه حرکت کرده است.
چند دیالوگ ابتدایی مربوط به سری جدید پایتخت هستند و دیالوگهای بعدی به پایتخت یک و دو تعلق دارند. همچنان منتظر هستیم که شما هم با نظرات خوبتان این فهرست را تکمیل کنید.
نقی: من در منزل داماد من سکونت دارم؛ هیچ داغی بزرگتر از این نیست! دارم به قهقرا میرم من؛ فقط بذارید «برم» من!
نقی: ﻣﻦ ﻣﯿ ﺨﻮﺍﻡ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﺍﯾﻦ ﺩﺳﺘﻪ ﺑﯿﻠﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺩﻥ ﺩﺳﺘﻪ ﺟﻨﺎﺏ ﻋﺎﻟﯽ، ﺁﯾﺎ ﺿﺎﻣﻦ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﺩﺳﺘِﺘﻮ ﮔﺬﺍﺷﺘﯽ ﺭﻭ ﻣﺎﺷﻪ ﺗِﺮﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭ
نقی: ببین من یه تار گندیده زنم به سر تاپای تو میارزه! هما من قاطی کنم مردو زن حالیم نمیشههااااآ
نقی: مامان خوب هستی؟ رو براهی؟ جات خوبه؟ مامان بهت گفتم من کشتی رو باختم. من همه چی رو باختم مامان ...
قبلا بودی، یه دستی سر من میکشیدی، یه مهربانی با من میکردی الان که ...
مامان جان یه دعا کن یه فرجی بشه، شبه عیدی من و زن و بچه من، من شرمنده نشن مادر جان ....
مادر اگر زحمتی نبود یه شب یه تک پا هم بیا به خواب بابا یه صحبتی باهاش بکنین عشق تو دیوانه کرده
مادر جان من پیش پیش عید تو هم تبریک میگم، من معذرت میخوام من دیر به دیر میام مادر جان.
باریکلا شعبون کد خدا باریکلا...
بابا پنجعلی: عباس معصومیه؟
اوس موسی: چار ساعته موخام بُرُم مُستراح روم نِمِشه یکی ر بیدار کُنم بُکُم مو رِ ببر.. مو تا حالا سر بار کسی نبودُم، مگه مستراح درد کمیه؟
نقی: یه زحمتی بکش نیاز به دستشویی پیدا کردی اسم ای دستشویی ر جلوی کسی نبر. بده دیگه، هی میگی نقی، نقی.
اوس موسی: یعنی چی بُگُم دستشویی ندارُم؟ ماخای بُگُم سرویس دارُم؟
نقی: نه، مثلا بگو خسته نباشید.
اوس موسی: ها، نقی جان! خسته نباشید.
هما: آقا! ببخشید گنجیشک ۳ کودومه؟
عابر: I can not speak persian!
نقی: گنجِشک! گنجشک!
عابر: no understand!
هما: بیرد تیری!
نقی: بِرد بِرد بِرد بِرد!
هما: نمیفهمه بابا! از یکی دیگه بپرسیم!
پنجعلی: اجنویه؟
ارسطو: آره پنجعلی جان فکر کنم زیاد اومدیم بالا مرز رو رد کردیم!
ارسطو: خانوم فدوی یه سوال دارم! خانوم فدوی!
آیا ازدواج به خاطر املاک دنیا کار خوبیست؟!
آیا ازدواج با یک مرد عنکبوتی که کارش اینه این ور و اون ور بپره کار خوبیست؟!
آیا ازدواج با یک بچه ننه! با یک مردی که عروسک بازه جلفه! کار خوبیست؟!
فحوای کلام من اینه!
خلایق هر چه لایق!
الو خانوم فدوی!
من میخواستم بگم من چی کمتر از اون آقا دارم که شما به اون متمایل شدین؟!
گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد؟!
من دسشویی هستم! من دسشویی هستم!
آخ آخ آخ! ضبط شد!
ارسطو: الان من اگه کلیه بخوام شما به من نمیدی
نقی: خیر اصلا نمیدم اصلا و ابداا
ارسطو: عاقا مسخره بازی در نیار به من که دیگه نگووو، عاقا من که تو رو میشناسم، عاقا معلومه که کلیه میدی، خون میخواستم تو ندادی؟ کلیهام بخوام میدی دیگه.
نقی: عاقا جان خون فرق داره تو الان به من بگو خون - خون بخواه من ۵۰ لیتر ۶۰ لیتر ۷۰لیتر من در خدمتت میذارم ولی کلیه فرق داره مگر اینکه من ۳ تا کلیه داشته باشم.
نقی:من میگم ور داریم رییس جمهور رو با اسم کوچیک صدا بزنیم! اینجوری احساس صمیمیت میکنه!!
هما: آخه آدم تو نامه اداری رییس جمهور رو با اسم کوچیک مینویسه؟!
ارسطو: رییس جمهور خاکیه! خاکی! خاکی! قلب شما چی میگه؟
خانوم فدوی: این حرفا رو ول کنین برین سر اصل مطلب!
ارسطو: آره اصل مطلب! اصل مطلب: مشکلات ما چیست؟!
نقی: اجازه بده! مشکلات! بنویس کلا به ما رسیدگی شود!
زن پولدار: من الان شما رو از کجا آوردم؟
نقی: از کنار خیابوون!
زن پولدار: بله شما چقدر باید کنار خیابوون باستید، تا یکی شما رو ببره سر کار؟
نقی: متوجه نمیشم من!؟
زن پولدار: میبینی؟ میبینی آقا سروش! شما اگه درس نخونی آیندت میشه یکی مثله این آقا!
که باید صبح تا شب وایسه کنار خیابون که شاید یکی ببرتش سره کار!
جام جم
leo.unique
04-04-2014, 18:09
نقی :من الان دارم فکر می کنم یارو برداشت گفت گوشت خر!!! ما اینجا اینقد گوشت خوردیم!!!
ارسطو :جفنگ گفت بابا!!! گوشت خر اگه به این خوشمزگی باشه من نمی ذارم یه خر زنده رو زمین بمونه!!!!!
اینو یادتونه ؟؟:n08:
“پایتخت ۳″ سریال خوبی که تبدیل به فیلم تبلیغاتی شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زن چینی ارسطو در سریال پایتخت 3 در کشور خودش ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%D8%B2%D9%86%20%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C %20%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%B7%D9%88%20%D8%AF%D8%B1%2 0%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%20%D9%BE%D8%A7%DB% 8C%D8%AA%D8%AE%D8%AA%203%20%D8%AF%D8%B1%20%DA%A9%D 8%B4%D9%88%D8%B1%20%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B4%20%21% 20/%20%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1)
ژانگ منگ هان، زن چینی ارسطو در سریال پایتخت۳
مالک اطلس مال کیست؟
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، طی روزهای گذشته اطلاعات و اخبار متفاوتی در سایت های خبری در مورد پروژه اطلس مال منتشر شده است. براساس آنچه در سایت رسمی شرکت اطلس مال آمده است، سهام دار اصلی این پروژه بانک انصار است. بانک انصار نیز وابسته به بنیاد تعاون سپاه و در دسته موسسات مالی وابسته به سپاه است. در همین حال سایت خبری ستاره نیوز در گزارش مفصلی اطلاعاتی در مورد ابعاد فنی و مالکیت این پروژه منتشر کرده است. در بخشی از این گزارش آمده است:« شرکت ایرانیان اطلس ابتدا با نام شرکت بازرگانی و صنعتی ایران اطلس (سهامی خاص) با هدف انجام فعالیت های بازرگانی ، صنعتی و تولیدی در تاریخ 9/2/1365 تحت شماره 59784 به ثبت رسید. این شرکت از سال 1384 با توجه به نیاز کشور به ارتقاء کیفیت و افزایش سرعت پروژه های ساختمانی، فعالیت های خود را با تمرکز بر سرمایه گذاری در حوزه ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری دنبال نموده است. در پی تغییرات بوجود آمده در ماموریت، ساختار، راهبردها و رویکردکلان مدیریتی ، نام شرکت به - شرکت ایرانیان اطلس- تغییر یافته است . شایان ذکر است تقریبا تمامی سهام شرکت متعلق به بانک انصار (سهامی عام ) است.» شرکت ایرانیان اطلس به عنوان مجری اصلی پروژه اطلس مال نیز دردسته موسسات بزرگ ساختمانی کشور به شمار می آید که طی چهار سال گذشته اصلی ترین پروژه های کاریش را از دولت قبل جذب کرده بود. این شرکت در پروژه متروی حقانی، پیمانکار همکار قرارگاه سازندگی خاتم به شمار می آید. این شرکت براساس آنچه در اساسنامه اش ذکر شده در امور ساخت و ساز، ارائه خدمات، سرمایه گذاری درصنعت ساختمان و املاک فعالیت دارد. اطلس مال یکی از پروژه های بزرگ «مراکز فروش» است که فعالیت های تبلیغاتی خود را از سال گذشته و با نصب بیلبورد در خیابان های تهران آغاز کرد. این پروژه مربوط به تاسیس بزرگترین فروشگاه زنجیره ای فعلی ایران است.
leo.unique
07-04-2014, 15:43
براساس آنچه در سایت رسمی شرکت اطلس مال آمده است، سهام دار اصلی این پروژه بانک انصار است. بانک انصار نیز وابسته به بنیاد تعاون سپاه و در دسته موسسات مالی وابسته به سپاه است.
دوستان من نظرم در مورد سریال پایتخت 3 بطور کلی (180 درجه) عوض شد :n08::n21:
پرونده «پایتخت» بسته شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گفتگوی مهر با بازیگر چینی «پایتخت»:
روایت چوچانگ از دوغ/ حجاب برایم جالب است/ شاید با مردی ایرانی ازدواج کنم
منگهانگ ژانگ یا به قولی اهالی سریال «پایتخت» ماهان از ورودش به ایران، گرسنگی کشیدن در ماه اول حضورش در کشور ما، اولین باری که دوغ نوشیده، علاقه به فرهنگ ایرانی، حجاب و مولانا و البته این نکته حرف زد که دیزی را خیلی دوست دارد.
خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ و هنر: صدایش میکنم خانم جانگ و علیرضا خمسه سریع میگوید اسم او ماهان است، یعنی آنها ماهان صدایش میکنند. در این لحظه مصاحبهام با بازیگر زن چینی سریال «پایتخت3» تمام شده اما با تذکر خمسه از او میخواهم نامش را برایم بنویسد. گرچه خودش میگوید دستخط فارسیاش خیلی بد است و ضمن اینکه توضیح میدهد عیبی ندارد اگر دلم خواست اسم فامیلش را دوم بنویسم و اسم کوچکش را اول (چون آنها برعکس عمل میکنند) مینویسد: Zhang Menghan. بعد توضیح میدهد که به فارسی اسمش را در کارت دانشجوییاش اینطور نوشتهاند: منگهان ژانگ. منگهان یا به قول پایتختیها ماهان، خوش برخورد و البته خوش خنده است. صادقانه جواب سوالهایم را میدهد و مدام دستش به شال روی سرش است و آن را جابجا میکند. سعی میکنم شمرده سوال کنم و او با دقت گوش میدهد و آرام آرام فارسی صحبت میکند. کمتر پیش میآید فعلی را اشتباه بگوید. شاید برایتان جالب باشد بدانید غذای ایرانی مورد علاقه او دیزی است و به مولانا و نی نامه علاقه دارد. گفتگویمان را که در بالکن دفتر تهیهکننده «پایتخت» و روی صندلیهای راحتی آن انجام شد در ادامه میخوانید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *شما چه زمانی به ایران آمدید؟ - چهار سال و نیم پیش بود، زمستان 2009. *تمام این چهار سال ساکن ایران بودید؟ - بله. البته هر سال یکی دو بار به کشورم برمیگردم. *چطور پایتان به ایران باز شد؟ - در چین زبان فارسی خواندم. البته رشته اصلیام انگلیسی بود و بعد از آن چند زبان دیگر هم انتخاب کردم؛ ژاپنی، آلمانی و فارسی. با مقایسه این زبانها تصمیم گرفتم فارسی را ادامه بدهم. *یعنی شما این چند زبان را بلد هستید؟ - من فقط انگلیسی و فارسی میتوانم بنویسم و بخوانم و بعد از یاد گرفتن فارسی دیگر ژاپنی و آلمانی نمیتوانم صحبت کنم. چینی را هم که حرفهای صحبت میکنم. *درستان که تمام شود به چین برمیگردید یا میخواهید در ایران بمانید؟ - هنوز تصمیم نگرفتهام. شاید همچنان رفت و آمد داشته باشم و چند ماه ایران بمانم و چند ماه چین. *شما ازدواج کردهاید؟ - نه هنوز. *ممکن است با یک ایرانی ازدواج کنید؟ - بستگی به اینکه چه کسی باشد دارد. بله. اگر خدا بخواهد. *شما مسلمان هستید؟ - هنوز نه. *چطور شد که بازیگر پایتخت شدید؟ - مرا سفارت چین معرفی کرد. *خودتان به بازیگری علاقه داشتید؟ سابقهای در این هنر دارید؟ - قبلا که در پکن بودم برنامه تلویزیونی انجام دادم اما سریال نبود. بلکه برنامههای تفریحی بود. *یعنی شما مجری بودید؟ - بله. در سی سی تی وی، پکن تی وی و چند تلویزیون مختلف یک سال و خردهای اجرا میکردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *پس معروف بودید؟ - معروف که نه اما مردم بابت آن یک سال مرا میشناسند. *مردم شما سریال «پایتخت» را هم دیدند؟ - بله چینیهایی که در ایران هستند و فارسی بلدند دیدهاند. چینیها زیاد زبان فارسی را یاد میگیرند. *خانوادهتان هم دیدهاند؟ - بابا و مامانم هنوز آن را ندیدهاند. اما من میخواهم دی وی دیاش را بخرم و برایشان بفرستم. این هدیه خوبی است. *پدر و مادرتان درباره دوری از شما و زندگیتان در ایران چه نظری دارند؟ - برایشان خیلی جالب است. چون ما چینیها تا به حال یک خانم با روسری در تلویزیون ندیده بودیم. من هم که اولین بار به ایران آمدم به خانمها با تعجب نگاه میکردم. چون قبلا ندیده بودم که یک خانم با حجاب چه شکلی است. *اگر باز هم به شما پیشنهاد بازیگری شود میپذیرید؟ - اگر فیلمنامه خیلی جالب باشد حتما این کار را میکنم. *سیروس مقدم را از قبل میشناختید؟ - نه قبلا نمیشناختم. *او کارگردان بسیار مطرحی در ایران است که سریالهای زیادی ساخته است. - خارجیها معمولا تلویزیون نگاه نمیکنند چون مشکل زبان داریم. معمولا برنامههای کودک نگاه میکنیم. *چرا؟ - چون زبان آن سادهتر است و ما متوجه میشویم. اما در سریال تند تند حرف میزنند و ما نمیفهمیم. *دیالوگهای «پایتخت» را که متوجه میشدید؟ - بله چون چندبار تکرار میشد متوجه میشدم. توضیحات دوستان هم کمک میکرد. اما اگر یک سریال دیگر ببینم اکثرا متوجه منظورشان نمیشوم. چون اصطلاحات زیادی استفاده میکنند. صحبت با لهجه محلی هم باعث میشود حرفها برایم نامفهوم باشد. *در چین هم مردم با لهجه صحبت میکنند؟ - بله لهجههای زیادی داریم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *صحبت کردن خود شما به چینی هم با لهجه است؟ - بله. من لهجه دارم. اما پدر و مادرم یک لهجه دیگر دارند. خیلی عجیب و غریب و جالب است. *چرا لهجه شما با آنها فرق میکند؟ - پدر و مادرم 30، 40 سال پیش وقتی بچه بودند در روستا زندگی میکردند اما بعد به شهر مهاجرت میکنند. بنابراین با لهجه صحبت میکنند. من نمیتوانم دقیقا با لهجه آنها صحبت کنم. *سکانسی در سریال بود که شما در لحظه سال تحویل با زبان چینی دعا میکردید. این دعا بداهه بود یا در فیلمنامه نوشته شده بود؟ - من همان چیزی که از دلم میآمد و اگر در واقعیت هم بود این دعاها را میکردم، گفتم. بعد آقای سیروس مقدم گفت چه گفتی ما که نفهمیدیم؟! من هم ترجمه کردم. *پس آن حرفها آرزوهای خودتان بود. - بله. اینطوری میتوانستم خیلی راحتتر و طبیعیتر صحبت کنم. *شما بازیگران ایرانی را میشناختید؟ - یک ایرانی در اپرای پکن بود که بازی میکرد او را دیده بودم اما اسم او را حفظ نیستم. *پس در «پایتخت» بود که با سینما و تلویزیون ایران آشنا شدید. - بله همه چیز برای من جدید بود. *در ادبیات فارسی به چه نویسنده یا شاعری علاقه دارید؟ - مولانا. مثلا نی نامه را خیلی دوست دارم. مثنوی معنوی و غزلیات شمس هم همینطور. *تا به حال مشاعره کرده اید؟ - مشاعر؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *مشاعره. یعنی شما یک بیت شعر میخوانید و نفر بعدی با حرف انتهایی آن بیت، شعر دیگری را از حفظ میخواند. - نه آن خیلی سخت است! «مشاعر» برای خارجیها واقعا دشوار است. ما نمیتوانیم مثل ایرانیها به فارسی فکر کنیم و مثل کودکان درس میخواندیم و برنامه کودک نگاه میکردیم. *چه چیزی برای شما در ایران از همه جالبتر بود؟ - پیش از اولین باری که من به ایران بیایم هیچوقت یک خانم با چادر ندیده بودم. خانمهای چادری را خیلی نگاه میکردم. جالبتر اینکه وقتی سوار اتوبوس شدم دیدم زن و مردها جدا از هم مینشینند. فرهنگ ایران هم خیلی برایم جالب است. اکثر چیزهایی که در ایران دیدم برای اولین بار بود. *درباره غذاهای ایرانی چه نظری دارید؟ - همه غذاها را اولین بار اینجا خوردم. خیلی جالب بود. من هر چیزی که در بازار میدیدم نمیدانستم چیست و انگار کاملا یک دنیای جدید را تجربه کردم. *کدام غذای ایرانی را دوست دارید؟ اصلا این غذاها با ذائقهتان جور در میآید؟ - بله. دیزی را خیلی دوست دارم. یادم میآید اولین بار در ایران دوغ خوردم. (قهقهه میزند) ایرانیها خیلی به من تعارف میکنند و فکر میکنم از من پذیرایی کردند. مدام میگفتند بفرمایید بفرمایید و من گفتم باشه و دوغ را خوردم و آخ...! *خوشتان نیامد؟ - اصلا نمیتوانستم تحمل کنم. اما حالا عادت کردهام. ما دوغ نداریم. ماست ما هم با ماست ایرانی فرق میکند. غذا کاملا متفاوت است. مزه، رنگ و همه چیز فرق میکند. *ماست شما با ماست ما چه فرقی میکند؟ - ماست شما خیلی ترش است اما آنجا ما ماست شیرین میخوریم. من یک ماه اولی که ایران بودم هیچ غذایی نخوردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *ما اینجا رستوران چینی هم داریم. - اولین باری که به ایران آمدم نمیدانستم رستوران چینی کجا است. فارسی هم بلد نبودم و فقط انگلیسی حرف میزدم. پسران ایرانی مدام با من صحبت میکردند و من خیلی خوشحال شدم. فکر میکردم خیلی خوشگل هستم. بعد از چند سال فهمیدم خارجی بودن من برای مردم جالب است. *غیر از تهران به مناطق دیگر ایران هم رفتهاید. - بله. اکثر شهرهای شمال را رفتهام. از شمال تا جنوب را دیدهام. از دریای خزر و اکثر شهرهای که اطراف آن قرار دارند تا جنوب جزیرههای قشم و هرمز را دیدهام. *تا به حال مشهد هم رفتهاید. - بله. *زیارت در فرهنگ شما هم هست؟ - من هیچوقت مثل زیارت شما تجربه نکرده بودم. همه چیز جدید بود. ما هم مسلمان داریم اما آنها از فرهنگ ما دور هستند و با هم در یک شهر زندگی نمیکنیم. بلکه در شهر دیگری هستیم. من در شهری کوچک به نام رویان زندگی میکردم. *مناطق توریستی یا بناهای تاریخی مثل تخت جمشید را هم دیدهاید؟ - بیشتر اصفهان و یزد رفتم. شیراز نرفتم. خیلی جالب است. من اکثر شهرهای ایران رفتهام. *شما به فارسی هم راحت مینویسید؟ - راحت نیست و دستخط من هم خیلی زشت است. اما میخواهم این را بگویم که در این چهار سال و نیم خیلی به من خوش گذشت و راضی بودم. انتظار نداشتم یک بار در ایران فیلم بازی کنم و خیلی تجربه خوبی بود. امیدوارم روزی که به چین برگردم، درباره این تجربه مقاله بنویسم. امیدوارم یک کتاب درباره فرهنگ ایران بنویسم و در چین چاپ کنم تا بیشتر مردم چینی فرهنگ ایران را بشناسند و فارسی یاد بگیرند. گفتگو از مریم عرفانیان
prance666
10-04-2014, 20:33
سلام دوستان حین سریال یه خواننده محلی بود میخوند کسی اسمشو میدونه صداشو خیلی دوست دارم
leo.unique
10-04-2014, 21:57
سلام دوستان حین سریال یه خواننده محلی بود میخوند کسی اسمشو میدونه صداشو خیلی دوست دارم
محمدرضا اسحاقی گرجی ؟ آیا ؟:n13:
mojtaba2321
11-04-2014, 18:04
تنابنده برای این سریال 15 کیلو وزن کم کرده بوده.
امروز توی برنامه زنده رود حرفای جالبی در مورد این سریال زده شد.
farshidshd
12-04-2014, 14:16
محمدرضا اسحاقی گرجی ؟ آیا ؟:n13:
بله
استاد اسحاقی
تهیه کننده زن سریال پایتخت کیست؟
الهام غفوری (متولد ۱۳۴۵ در تهران) تهیه کنندهٔ ایرانی، همسر سیروس مقدم کارگردان ایرانی میباشد که اکثر سریالهای وی را تهیه کنندگی کرده است .به عنوان دستیار کارگردان، تهیه کننده و برنامه ریز در بیشتر سریالهای سیروس مقدم همکاری نموده است. وی در رشته ارتباطات دانشگاه تهران تحصیل کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سارا و نیکا (دوقلوهای پایتخت) پس از ورود به سوئد
ریما رامینفر در صفحه فیسبوک خود عکسهایی از سارا و نیکا منتشر کرده و نوشته است: جهت اطلاع دوستان زیادی که سوال کرده بودند این دوقلوها متولد 8 مرداد 1384 از تهران هستند و در حال حاضر همراه با خانواده در سوئد زندگی میکنند.
leo.unique
13-04-2014, 21:29
بله
استاد اسحاقی
واقعا استاده:king:
یک سوال از دوستانیکه این مجموعه رو دنبال کردند: ارسطو چجوری پولدار شده بود ؟ توی پایتخت 2 چه اتفاقاتی افتاده بود؟
pedram_sad
14-04-2014, 15:26
دوستان کسی اواز های این مجموعه رو داره ؟
من دنبال 3 تا سکانس هستم
1 - سکانسی که نقی سر قبر مادرش نشسته بود و گریه میکرد
2 - سکانسی که علیرضا خمسه رو ماشین داشت میزد و میافتاد رو زمین
3 - سکانسی که نقی و هما تو سالن کشتی داشتن چای میخوردن
اون اوازهایی که روی این سکانس ها پخش میشد و فوق العاده غمگین بود
REZAHOSEYNGANI
14-04-2014, 16:11
یک سوال از دوستانیکه این مجموعه رو دنبال کردند: ارسطو چجوری پولدار شده بود ؟ توی پایتخت 2 چه اتفاقاتی افتاده بود؟
پولدار نشد که!
ماشینش رو فروخت و با یه نفر شریک شد و تریلی خرید.
پولدار نشد که!
ماشینش رو فروخت و با یه نفر شریک شد و تریلی خرید.
نه دیگه... پولدار شده بود... پس چرا اینقدر ولخرجی میکرد کت و شلوار 2 تومنی میگرفت و ... قیافه و تریپش هم که عوض شده بود و از اروپا هم اومده بود...
leo.unique
14-04-2014, 16:44
نه دیگه... پولدار شده بود... پس چرا اینقدر ولخرجی میکرد کت و شلوار 2 تومنی میگرفت و ... قیافه و تریپش هم که عوض شده بود و از اروپا هم اومده بود...
راننده ترانزیت بین المللی شده بود مثلا:n02:
mojtaba2321
25-04-2014, 01:40
میهمانان این هفته برنامه «خوشا شیراز» شبکه فارس (1393/2/5):
بازیگران سریال «پایتخت 3» احمد مهران فر (ارسطو)، منگ هان ژانگ بازیگر چینی (نقش چوچانگ سریال پایتخت 3)، رضا صادقی (خواننده) و محمدرضا شهیدی فر (مجری)
این برنامه ساعت 10 صبح جمعه از باغ عفیف آباد شیراز با اجرای محمد سلوکی پخش می شود.
mojtaba2321
25-04-2014, 21:53
می آیند، می خورند، می خوابند و به ریش میزبان می خندند
توهین «ارسطو» در «خوشاشیراز» به مردم نجیب سومین حرم اهل بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B2-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%A8-%D8%B3%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%AD%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%87%D9%84-%D8%A8%DB%8C%D8%AA)
احمد مهرانفر بازیگر نقش ارسطو در سریال پایتخت 3 امروز میهمان خوشا شیراز بود و جمله ناشایستی در خصوص شیرازیها به کار برد.
به گزارش سرویس فرهنگی شیرازه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؛ «خوشا شیراز» یکی از برنامههای اصلی سیمای فارس محسوب میشود که حالا به شهرت کشوری رسیده است و حتی گفته میشود در برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس هم مخاطبانی را به دست آورده است.
این برنامه طی سالهای گذشته به دلیل محتوا و حتی برخی موارد شکلی، مورد انتقادات متعددی قرار گرفته است؛ انتقاداتی که از مجری برنامه تا روند تجملگرایی و الگوی سبک زندگی ارائه شده توسط این برنامه را به چالش کشیدهاند. اما مدیریت برنامه تا کنون پاسخی صریح به این انتقادات نداده تا جایی که کوچکترین نشانهای از تغییر در روند محتوایی این برنامه نیز دیده نشده است.
در «خوشا شیراز» امروز اما، برخی از بایگران سریال محبوب پایتخت 3 به برنامه دعوت شده بودند. احمد مهرانفر بازیگر نقش ارسطو و بازیگر چینیای که نقش «چوچانگ» را در این سریال ایفا میکرد در کنار رضا صادقی خواننده مطرح کشور در حالی در این برنامه حضور یافتند که برخی از موارد مطرح شده توسط بازیگر نقش ارسطو، نوعی توهین به مردم شیراز محسوب میشود.
در قسمتی از این برنامه محمد سلوکی مجری برنامه خطاب به مهرانفر گفت: پایتخت 3 برنامه شیرینی بود و عید مردم را نیز شیرین کرد . مهرانفر اما در پاسخ گفت: همه برنامه شیرینی نبود ، چرا که ما در ایام ساخت پایتخت 3 فقط روزانه چند ساعت محدود (6 ساعت) استراحت داشتیم و این یکی از سختیهای کار ما در این سریال بود. سلوکی به مزاح از مهرانفر پرسید: مگر در روزهایی که کار ندارید چند ساعت در شبانه روز استراحت می کنید؟ بازیگر نقش ارسطو پس از مکثی کوتاه گفت: اگر در شیراز باشیم حدود 15 ساعت! مجری اما بلافاصله صحبتهای مهرانفر را قطع و موضوع بحث را عوض کرد تا این توهین آشکار و متاسفانه عادی شده، ادامه پیدا نکند.
در حالی در «خوشا شیراز» به مردم شیراز توهین شد که حدود دو سال قبل، پس از بیان جملهای با محتوای مشابه از سوی فرزاد حسنی در همایش کارآفرینان برتر استان، استاندار وقت یعنی صادق عابدین به آن توهین واکنش نشان داده بود.
خوشا شیراز مدعی است که یکی از اهدافش جذب گردشگر به شیراز است. این ادعا اما در حالی مطرح میشود که محور اصلی این برنامه بر موارد غیراستانی سامان یافته است و در برنامه امروز نیز عملا فرهنگ کار مردم شیراز مورد تمسخر واقع شد. در برنامهای که خود را منتسب به شیراز میداند، شیرازیها مورد توهین واقع شدهاند. آیا ارادهای برای پذیرش نقدهای مکرر منتقدان خوشا شیراز از سوی مدیران این برنامه وجود دارد؟
mojtaba2321
30-06-2014, 22:59
خب به سلامتی و میمنت پایتخت 4 هم برای نوروز 94 ساخته خواهد شد...:n02:
محسن تنابنده در شبکه اجتماعی خود چنین نوشته است.
به گزارش افکارنیوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، محسن تنابنده با انتشار عکسی در صفحه شخصی اینستاگرام خود و به گونه ای جالب در دیالوگی از نقی سریال پایتخت از عدم ساخت فصل جدید این مجموعه خبر داد.
محسن تنابنده در شبکه اجتماعی خود چنین نوشته است: «نقی سر خاک مادر: آخ. سلام مادر... خوبی؟ سر کیفی؟ رو به رشدی؟ (مکث) یه کم درد دل دارم بگم؟ (مکث) میگن نباش، میگن پایتخت دیگه نباشه، میگن خودتو خانوادتو ارسطو چوچانگم وردار ببر ... دست من نیست مادر جان دستور از بالاست، میگن پایتخت پایههای تخت بعضیا رو لرزونده. من چه میدونم چی کار میکنند رو تخت... سرتو درد نیارم مادر ... چیزی کم و کسر نداری اومدنی برات بیارم؟»
سیروس مقدم: ساخت سریال "پایتخت ۴" کاملا منتفی شد
سیروس مقدم: ساخت سریال "پایتخت ۴" کاملا منتفی شد
شكر خدا.بهتر.خيلي هم خير سرشون قشنگ بود:-/
Sent from my iPad using Tapatalk
EhsanCPU
09-09-2014, 23:17
واکنش های بابا پنجعلی بعد از شنیدن خبر ساخته نشدن پایتخت 4
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.