ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض خمیر سیلیکون کارت گرافیک

shuhin
11-03-2014, 01:02
سلام دوستان
من یه کارت Asus GTX 560Ti دارم که تقریبا یه سال و نیمه خریدمش، میخواستم بدونم سیستم کولینگی که روش نصب هست قابل باز شدن هست یا فیکسه؟!
بعد اینکه اگر قابل باز شدن باشه نیاز هست که باز کنم و خمیر سیلیکونش رو تعویض کنم؟؟! تاثیری داره این کار؟

aligool21
11-03-2014, 06:05
باز میشه میتونی از خمیر cpu استفاده کنی .البته لازمم نیست عوض کنی خمیر خودش جنس خیلی بهتر کارت گرافیک مثل cpu نیست که خیلی گرما تولید کنه

EXTREME
11-03-2014, 09:15
سلام دوستان
من یه کارت Asus GTX 560Ti دارم که تقریبا یه سال و نیمه خریدمش، میخواستم بدونم سیستم کولینگی که روش نصب هست قابل باز شدن هست یا فیکسه؟!
بعد اینکه اگر قابل باز شدن باشه نیاز هست که باز کنم و خمیر سیلیکونش رو تعویض کنم؟؟! تاثیری داره این کار؟

گرافیک ر و تازه خریدید نیازی نیست گرافیک رو باز کنید وقتی سیستم خنک کننده خوبی داره و دماش مناسب است

shuhin
11-03-2014, 12:22
باز میشه میتونی از خمیر cpu استفاده کنی .البته لازمم نیست عوض کنی خمیر خودش جنس خیلی بهتر کارت گرافیک مثل cpu نیست که خیلی گرما تولید کنه

خیلی گرما تولید نمیکنه؟؟؟!!!:n04:
دوست عزیز من یه گیم معمولیم اجرا میکنم دمل بالای 100 میره !

shuhin
11-03-2014, 12:23
گرافیک ر و تازه خریدید نیازی نیست گرافیک رو باز کنید وقتی سیستم خنک کننده خوبی داره و دماش مناسب است

آخه به نظرم جدیدا دماش نسبت به قبل زودتر میره بالا و فنش صدای هواپیما میده !! :n02:

achilay
11-03-2014, 12:43
آخه به نظرم جدیدا دماش نسبت به قبل زودتر میره بالا و فنش صدای هواپیما میده !! :n02:
برای منم همینطوره.وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم فنش کار می کنه و گرماش میره بالاتر و صدای تراکتور میده.آیا امکانش هست از خمیر باشه؟

JIGSA
11-03-2014, 12:48
من هم همین مشکل رو با همین کارت دارم.
البته کارت من اوورکلاک شده.
من خمیر رو هم عوض کردم و خمیر آلمانی زدم حدود 10 درجه خنک تر شد ولی نهایتا مجبورم در کیس رو باز بزارم.

naderl
11-03-2014, 12:55
منم همین مشکلو دارم :n28:
موندم چیکارکنم!

EXTREME
11-03-2014, 13:43

این به برند کارت بستگی داره و سیستم خنک کنندش با این وجود گرافیک های جدید مثل رادئون هم دمای پایین تری دارند و هم مصرف کمتری دارند

EXTREME
11-03-2014, 13:45
برای منم همینطوره.وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم فنش کار می کنه و گرماش میره بالاتر و صدای تراکتور میده.آیا امکانش هست از خمیر باشه؟

شما یک تست 5 دققه ای با نرم افزار furmark بگیرید و حین تست دمای گرافیک رو با نرم افزار gpu-z آخرین نسخه اش اعلام کنید و میزان speed fan رو بگید اگه شرایط دمایی خوب باشه میتونید میزان speed fan رو دستی با نرم افزارهایی مثل msi after burnber کمتر کنید یا رو حالت auto بزارید باشه
ضمن اینکه گردش و تهیه هوا و دمای محیط در دمای خود گرافیک خیلی تاثیر گذار است همچنین وقتی دمای گرافیک مناسب است شما نیازی به خمیر زدن ندارید باید دور فن رو تنظیم کنید