ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرعت Hard

Arash-18
10-03-2014, 21:58
سلام
تو سرعت یه هارد مثلا اینترنال rpm مهمه یا نوع اتصال مثلا ساتا باشه یا usb
هارد ۲٫۵ لپتاپی هست که سرعتش از این هارد های اکسترنال بیشتر باشه؟
آیا مدلی از ۲٫۵ ها هست که 7200 باشه؟

برای خرید ssd دست دوم چه نکاتی لازمه توجه بشه؟

EhsanCPU
10-03-2014, 22:06
بله هارد 2.5 لپ تاپی با دور 7200 هم تولید شده ...

Arash-18
10-03-2014, 22:13
مدلش ؟ تو ایران هست؟

afshin b
10-03-2014, 22:17
من خودم امروز یه هارد ۵۰۰ گیگ ۷۲۰۰ دور سفارش دادم از تهران بیارن واسم. خیلی کمیابه. مارک های سامسونگ و عیتاچی داشت. ۱۸۰ قیمتشه.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

ata.royalfalcon
10-03-2014, 22:40
سلام
هارد ۲٫۵ لپتاپی هست که سرعتش از این هارد های اکسترنال بیشتر باشه؟

برای خرید ssd دست دوم چه نکاتی لازمه توجه بشه؟

سلام .

اگر منظور شما از سرعت ، مواردی مثل IOPS ، Access & Seek time باشد بدیهی هست که هر چه rpm بالاتر باشد سرعت هم بیشتر خواهد بود . ولی اگر منظور شما از سرعت Sequential Transfer rate باشه والا بعضی از هارد دیسکهای 5900rpm هم هستند که سرعتشان حتی از هارد دیسکهای 7200rpm هم بیشتر هست . اینترفیس SATA بنظر من نقش خیلی مهم و تعیین کننده ندارد اکثر مادربردهای امروزی دارای SATAII و SATAIII هستند که پهنای باند هر دو اینترفیس برای هارد دیسکها کاملاً کفایت میکند .

میزان تفاوت سرعت بین اینترفیس SATA و USB هم بستگی به مدل مادربرد و نوع کنترلرهای بکار رفته دارد ولی معمولاً عملکرد هارد دیسک در زمانی که به SATAII/III متصل شده باشد بهتر هست .

مدلهایی مثل WD Black هستند که 7200rpm هست .

Arash-18
11-03-2014, 00:04
Sequential Transfer rate هم همون سرعت نوشتن و خوندنه دیگه؟

الان مدلی ۲٫۵ اینچی هست که سرعتش از هارد اکسترنال سیگیت اسلیم و وسترن الترا بیشتر باشه.(بالاخره این اکسترنالها هم ۲٫۵ اینچی هستند دیگه)

هم از نظر از نظر سرعت نوشتن و خوندن
و هم از نظر IOPS ، Access & Seek time

البته تو اکسترنالها نوشتن و خوندن مهمتره درسته؟ چون ویندوز که نمیخوام نصب بشه.

یه سوالی هم اینجا برام پیش اومد که با تبدیل کردن یه هارد ۲٫۵ اینچی که اینترناله به یه اکسترنال توسطusb3 سرعتش چه تغییری میکنه زیادتر کمتر بدون تغییر؟

بافر چیه ؟

این مدل وسترنی هم که فرمودید یا دیگر مدلها ۱و ۲ ترا دارند قیمتشون چنده؟

Arash-18
11-03-2014, 00:15
من خودم امروز یه هارد ۵۰۰ گیگ ۷۲۰۰ دور سفارش دادم از تهران بیارن واسم. خیلی کمیابه. مارک های سامسونگ و عیتاچی داشت. ۱۸۰ قیمتشه.

اینترنتی سفارش دادی؟ کدوم سایت

مدلش دقیقا چی بود؟

ata.royalfalcon
11-03-2014, 09:04

الان مدلی ۲٫۵ اینچی هست که سرعتش از هارد اکسترنال سیگیت اسلیم و وسترن الترا بیشتر باشه.(بالاخره این اکسترنالها هم ۲٫۵ اینچی هستند دیگه)

یه سوالی هم اینجا برام پیش اومد که با تبدیل کردن یه هارد ۲٫۵ اینچی که اینترناله به یه اکسترنال توسطusb3 سرعتش چه تغییری میکنه زیادتر کمتر بدون تغییر؟

بافر چیه ؟

این مدل وسترنی هم که فرمودید یا دیگر مدلها ۱و ۲ ترا دارند قیمتشون چنده؟

اگر تمام موارد IOPS ، Access & Seek time و همچنين Sequential Transfer rate و ساير پارامترها براي شما خيلي مهم هست ، توصيه ميكنم كه فقط به SSD درايو فكر كنيد . يك هارد ديسك ممكن هست كه از لحاظ Sequential Transfer rate عالي باشه ولي از نظر IOPS ، Access & Seek time بهترين نباشه (و برعكس) .

پيشنهاد ميكنم كه اين صفحه (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را كه در مورد انواع پارامترها و اينكه تحت تاثير چه چيزهايي هستند را مطالعه كنيد .

اگر فرض بگيريم كه دو هارد ديسك (اينترنال و اكسترنال) كاملاً يكسان باشند ، ميزان اختلاف سرعت در دو حالت USB3 و SATA بستگي به مدل مادربرد و نوع چيپست (كنترلر) بكار رفته دارد . براي مقايسه كلي و آشنايي بيشتر ، تستهاي پيوست شده براي چيپستهاي NEC و Intel P55 هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بافر چیه ؟

Read-ahead/read-behind : ذخيره كردن Sectorـهاي خوانده شده اي كه توسط سيستم درخواست نشده . بعبارت دقيقتر پس از اينكه Head توسط Actuator Arm بسوي Track مورد نظر جابجا ميشود و پس از اينكه در موقعيت صحيح مستقر شد شروع به خواندن اطلاعات ميكند . گاهي اوقات اولين Sectorـهاي خوانده شده اون چيزي نيست كه توسط سيستم درخواست شده پس در حافظه براي استفاده هاي احتمالي بعدي ذخيره ميشود .

Speed matching : سرعت انتقال اطلاعات بين اجزاء داخلي هارد ديسك (Internal data transfer rat) با سرعت انتقال اطلاعات از هارد ديسك به سيستم و بلعكس (Host to/from drive) متفاوت هست و در نتيجه براي هماهنگي بين سرعتهاي متفاوت اطلاعات بطور موقت در بافر ذخيره ميشوند . براي مثال Internal data transfer rat براي يكي از مدلهاي سيگيت 1813Mb/s و Host to/from drive در حدود 146MB/s هست.

Write acceleration : گاهي اوقات براي اينكه سيستم به كار خودش ادامه دهد ، كنترلر هارد ديسك به سيستم اعلام ميكند كه عمليات نوشتن پس از دريافت دستورات انجام شده در صورتيكه واقعاً و در عمل هنوز چيزي بر روي پلاترها نوشته نشده . اين روش گاهي اوقات ميتونه خطرناك باشه مثلاً با رفتن برق اطلاعات ذخيره شده در buffer ممكن هست از بين برود (قبل از اينكه روي پلاترها ذخيره شوند) . اين فاصله گاهي اوقات آنقدر ميتونه طولاني بشه تا اينكه دستورات جديد برسه .

Command queuing : پس از دريافت دستورات متعدد از سيستم ، كنترلر هارد ديسك اين دستورات را مرتب و re-ordered ميكند (اولويت بندي كردن دستورات ، مرتب كردن دستورات) تا با كارايي بيشتري اين دستورات انجام شود . بطوريكه دستورات مشابه و يا دستوراتي كه مربوط به يك منطقه از یک دیسک هست (مثلاً ترکهای نزدیک به هم) با هم گروه بندی می شوند (هارد ديسكهاي NCQ ساپورت) .

در هارد ديسكهاي اكسترنال شايد Sequential Transfer rate پارامتر مهمتري باشد .

afshin b
11-03-2014, 10:24
اینترنتی سفارش دادی؟ کدوم سایت

مدلش دقیقا چی بود؟

Laptopir. Com
البته باید با شرکتشون تماس بگیرین. تو سایت ندارن.

Arash-18
12-03-2014, 14:52
هارد اکسترنال سیگیت اسلیم که جدیده آیا از هارد سیگیت استفاده کرده یا از سامسونگ؟

موقع خرید چجوری متوجه بشم ؟

مارکی وجود داره که حتما حتما از هارد خودش داخل باکس اکسترنال استفاده کرده باشه؟

۲ترا بایت میخوام بگیرم چون ضخامت خیلی کمی داره نظر شما چیه البته اینم بگم که از این هارد تنها برای سیستم خودم و لپتاپ (چه لپ تاپ خودم چه سایرلپ تاپها )استفاده میکنم اونم بخاطر اینکه شاید پاور سیستمهای دیگه که اطلاعی ازشون ندارم ممکنه به هاردم صدمه بزنه (در مورد لپ تاپ که این طوری نیست دیگه ؟ )

از یکی از کسایی که تو کار بازیابی و تعمیر حرفه ای هارد بود پرسیدم گفتش که ظرفیتهای ۲ ترا اکسترنال توصیه نمیشه نظر شما چیه زودتر خراب میشه؟

در مدل ۲ ترا فرق بین اکسترنال سیگیت مدل بک آپ پلاس اسلیم(جدیده) و اکسترنال وسترن الترا دقیقا چیه ؟

کسی مبدل کامل برای تبدیل ساتا و ida به usb3 سراغ نداره که مطمن باشه از نظر آداپتور ؟

EhsanCPU
12-03-2014, 15:23
شرکتهای Western Digital و Seagate در تولید هارد های اکسترنال از هارد های تولید خوشون استفاده میکنن.

ata.royalfalcon
12-03-2014, 16:45
هارد اکسترنال سیگیت اسلیم که جدیده آیا از هارد سیگیت استفاده کرده یا از سامسونگ؟

۲ترا بایت میخوام بگیرم چون ضخامت خیلی کمی داره نظر شما چیه البته اینم بگم که از این هارد تنها برای سیستم خودم و لپتاپ (چه لپ تاپ خودم چه سایرلپ تاپها )استفاده میکنم اونم بخاطر اینکه شاید پاور سیستمهای دیگه که اطلاعی ازشون ندارم ممکنه به هاردم صدمه بزنه (در مورد لپ تاپ که این طوری نیست دیگه ؟ )

از یکی از کسایی که تو کار بازیابی و تعمیر حرفه ای هارد بود پرسیدم گفتش که ظرفیتهای ۲ ترا اکسترنال توصیه نمیشه نظر شما چیه زودتر خراب میشه؟

در مدل ۲ ترا فرق بین اکسترنال سیگیت مدل بک آپ پلاس اسلیم(جدیده) و اکسترنال وسترن الترا دقیقا چیه ؟

کسی مبدل کامل برای تبدیل ساتا و ida به usb3 سراغ نداره که مطمن باشه از نظر آداپتور ؟

قطعي نميشه گفت ، ولي با اطمينان بالا ميتونم بگم كه در مدلهاي 2TB از هارد ديسكهاي توليدي سامسونگ مدل M9T استفاده شده است . براي نمونه همانطوريكه در سايت زير ميبينيد براي مدل Backup Plus Fast از دو هارد 2TB سامسونگ استفاده شده است .

يا بايد باكس هارد را باز گنيد كه گارانتي آن باطل ميشود و يا اينكه از نرم افزار استفاده كنيد .

قطعي نميشه گفت . حتي كمپاني WD هم هيچ تضميني در اين باره نميدهد (اين لينك را بخونيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . يه زماني در هاردهاي اكسترنال چهارترابايتي WD my book از هارد ديسكهاي هيتاچي استفاده شده بود . به هر حال اين كمپانيهاي WD ، Toshiba ، HGST ، Seagate به احتمال خيلي زياد از هارد ديسكهاي توليدي خودشان استفاده ميكنند (به استثناي بعضي از مدلهاي پرتابل سيگيت) . البته بخش توليدي سامسونگ جزئي از سيگيت هست و مسئله اي هم نيست كه در بعضي از مدلهاي سيگيت از هارد ديسكهاي سامسونگ استفاده شده باشد .

۲ترا بایت میخوام بگیرم چون ضخامت خیلی کمی داره نظر شما چیه البته اینم بگم که از این هارد تنها برای سیستم خودم و لپتاپ (چه لپ تاپ خودم چه سایرلپ تاپها )استفاده میکنم اونم بخاطر اینکه شاید پاور سیستمهای دیگه که اطلاعی ازشون ندارم ممکنه به هاردم صدمه بزنه (در مورد لپ تاپ که این طوری نیست دیگه ؟)

نكته مهم اين هست كه بايد به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد تا احتمال كمبود جريان براي راه اندازي هارد اكسترنال پرتابل به حداقل برسد . در مورد لپتاپ فكر نميكنم مشكلي باشد تا زمانيكه از كابلهاي رابط يا usb hub استفاده نكنيد .

علت را ميپرسيديد ! آيا دستگاه PC3000 خودش قديمي و يا آپديت نيست كه نميتواند هاردهاي بيشتر از 2TB را شناسايي كند !؟ در اينصورت مشكل خودش هست .

بنده هارد اكسترنال چهارترابايتي WD my book دارم ، تا الان هيچ مشكلي نداشته است .

Arash-18
13-03-2014, 00:51
قطعي نميشه گفت ، ولي با اطمينان بالا ميتونم بگم كه در مدلهاي 2TB از هارد ديسكهاي توليدي سامسونگ مدل M9T استفاده شده است . براي نمونه همانطوريكه در سايت زير ميبينيد براي مدل Backup Plus Fast از دو هارد 2TB سامسونگ استفاده شده است .

يا بايد باكس هارد را باز گنيد كه گارانتي آن باطل ميشود و يا اينكه از نرم افزار استفاده كنيد .

.

هارد ۲ ترای وسترن الترا چی از چه هاردی استفاده کرده ؟

با این وجود با ظرفیت ۲ ترا چه هاردی(۲٫۵) بخرم ؟ اصلا لپتابی باشه که بعد با تبدیل استفاده کنم(مثلا بتونم کارتریج سیگیتو پیدا کنم و به عنوان تبدیل ازش استفاده

کنم) یا نه ؟
فقط برسرعت باشه تو کپی پیست. تو مرحله بعدی دسترسی (پول ssd را ندارم)

مثلا لپ تاپی وسترن بلک ۲ ترا یا بلو ۲ تراش هست؟ قیمت؟

−−−−−−−−−−−−−−−− −−−−−−−−−−−−−−−−
ssd دست دوم با چه شرایطی خوبه بگیرم؟؟

ata.royalfalcon
13-03-2014, 09:11

با این وجود با ظرفیت ۲ ترا چه هاردی(۲٫۵) بخرم ؟ اصلا لپتابی باشه که بعد با تبدیل استفاده کنم(مثلا بتونم کارتریج سیگیتو پیدا کنم و به عنوان تبدیل ازش استفاده کنم) یا نه ؟

−−−−−−−−−−−−−−−− −−−−−−−−−−−−−−−−

هارد دیسکی که در مدل های my passport ultra 2TB استفاده شده با کمی تغییرات (مخصوصاً در قسمت کانکتورهای SATA) بر اساس WD Green هست .

با این وجود با ظرفیت ۲ ترا چه هاردی(۲٫۵) بخرم ؟ اصلا لپتابی باشه که بعد با تبدیل استفاده کنم(مثلا بتونم کارتریج سیگیتو پیدا کنم و به عنوان تبدیل ازش استفاده کنم) یا نه ؟

هارد دیسکهای 2.5 اینچی در بازار کشور بشدت تنوع محدودی دارند (مدلهای 2TB که جای خود را دارد) به هر حال Seagate هارد دیسک اینترنال لپتاپی 2TB نمیسازد . دوترابایتی های سامسونگ هم برای OEM ها هست و بعید میدونم بتونید در بازاز پیدا کنید . از برند WD هم مدل Green موجود هست .
هارد دیسکهای 2.5 اینچی دوترابایتی 5400rpm هستند و بعبارتی خصوصیات برجسته ای ندارند که از لحاظ سرعت متمایز از سایر مدلها باشند .

خیر ، از این مدلها 2TB موجود نیست .

Arash-18
13-03-2014, 09:45
توشیبا اسلیم از چه هاردی استفاده کرده؟

تو همین پی سی ورد بود بنظرم یکی گفته بود که سرعت توسبیا اسلیم از الترا و سیگیت بیشتر بوده اگه قرار باشه سیگیت از سامسونگ استفاده کرده باشه پس توشیبا اسلیم بگیرم فرقی نمیکنه که؟

در باره SSD دست دوم نظری ندارید که باید به چه چیزیهایی توجه کنم هنگام خرید؟

Arash-18
13-03-2014, 10:46
الان بین الترا المنت توشیبا اسلیم و سیگیت اسلیم حجم دو ترا شما باشید کدومو انتخاب میکنید ؟ چرا؟ اگه گزینه بهتری هم دارید بگید

توشیبا اسلیم و المنت از چه هاردی استفاده میکنند؟

(رمزنگاری برام مهم نیست چون از اونور اگه هارد اونم اکسترنال براش مشکلی پیش بیاد دیگه ............. .)

ata.royalfalcon
13-03-2014, 13:55
توشیبا اسلیم از چه هاردی استفاده کرده؟

تو همین پی سی ورد بود بنظرم یکی گفته بود که سرعت توسبیا اسلیم از الترا و سیگیت بیشتر بوده اگه قرار باشه سیگیت از سامسونگ استفاده کرده باشه پس توشیبا اسلیم بگیرم فرقی نمیکنه که؟

در باره SSD دست دوم نظری ندارید که باید به چه چیزیهایی توجه کنم هنگام خرید؟

1. در پست دوازدهم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این تاپیک اشاره کردم که کدام کمپانی ، از هارد دیسکهای تولیدی خودش برای استفاده در هاردهای اکسترنال استفاده میکند . مدلهای WD elements هم از همان هارد دیسکی استفاده میکنند که در مدلهای ultra بکار رفته است و تفاوتی هم ندارند .
2. اگر به نتایج تست که در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست استناد میکنید و اگر سرعت بالا (حتی تفاوتهای جزئی و میلیمتری) برای شما مهم هست و سایر موارد از جمله گارانتی و ... هیچ اهمیتی برای شما ندارد میتونید Toshiba Slim را انتخاب کنید. به هر حال انتخاب نهایی از بین Toshiba Slim و سایر مدلها با خودتان هست .

Arash-18
13-03-2014, 18:34
بعنوان یک با تجربه شما باسید کدومو انتخاب میکنید چرا؟

بین الترا المنت توشیبا اسلیم و سیگیت اسلیم حجم دو ترا باشه

اگه گزینه بهتری هم دارید بگید

از بابت ضد ضربه بودن اینکه بخواد هارد از دستم بافته یا به هر طریق دیگه ای سقوط کنه غیر ممکنه چون خیلی حساسم تو نگهداری

ولی چون دانشجو هستم و زیاد رفت و آمد میکنم(۴−۵ سالی) و همیشه باید هارد همراهم باشه این حمل و نقل تو ماشین البته بصورت خاموش ضربه ای (صدمه ای) به هارد بخاطر دست اندازها وارد نمیکنه؟ اگه نه که ضد ضربه بودن منتفی است برام ولی اگه صدمه وارد میکنه جزو ملاکام باشه.

تو پست ها شما گفته بودید که آنتی شک بودن یجورایی جنبه تبلیغاتی داره درسته ؟ بحرحال کار آنتی شک چیه و برای چه مواقعی هست؟

از هادهای بالا کدوما ضد لک و ضد خشند؟

توشیبا اسلیم و سیگیت اسلیم کدومش آنتی شوک هست(حتی همون جنبه تبلیغاتیش)
چون الترا که آنتی شوک هست و المنت نه. او ن دو تای بالا چی؟

ata.royalfalcon
13-03-2014, 20:26
ولی چون دانشجو هستم و زیاد رفت و آمد میکنم(۴−۵ سالی) و همیشه باید هارد همراهم باشه این حمل و نقل تو ماشین البته بصورت خاموش ضربه ای (صدمه ای) به هارد بخاطر دست اندازها وارد نمیکنه؟ اگه نه که ضد ضربه بودن منتفی است برام ولی اگه صدمه وارد میکنه جزو ملاکام باشه.

اگر هارد دیسک خاموش باشد و همچنین در جای مناسبی قرار گرفته باشد (مثلاً داخل کیف لپتاپ باشه ، نه اینکه مثلاً از روی داشبورد یا هر بلندی دیگری پایین بیفتد) تکانهای نه چندان شدیدی که بخاطر حمل نقل ایجاد میشود (هم به خاطر دست اندازهای خیابان و یا اینکه در حال پیاده روی باشید) مشکلی برای هارد دیسک ایجاد نمیکند . به هر حال یک کیف مناسب هم برای آن بخرید تا در موارد سقوط احتمال وقوع مشکلات احتمالی کمتر باشد .

تو پست ها شما گفته بودید که آنتی شک بودن یجورایی جنبه تبلیغاتی داره درسته ؟ بحرحال کار آنتی شک چیه و برای چه مواقعی هست؟

این سوال هم قبلاً در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) مطرح شده بودکه جواب داده شد . بعضیها معتقدند كه این سنسورها به محض شناسایی و تشخیص ضربه یا شتاب بیش ازحد ، هارد دیسک را به حالت non-operating بر میگرداند تا برای اطلاعات صدمه ای وارد نشود . بعضی دیگر معتقدند که این سنسورها برای تشخیص لرزش های خفیف استفاده میشود که کنترلر VCM با استفاده از سیگنالهای ارسالی از این سنسورها حرکت و موقعیت Head ها را تصحیح و تنظیم میکند (بطور دقیق مشخص نیست)

از هادهای بالا کدوما ضد لک و ضد خشند؟

بدنه این مدلها پلاستیکی هستند ولی Anti Scratch و در نتیجه ضد خط و خش نیستند ولی از آنجایی که مات هستند اثر انگشت ، خط و خش نامحسوس هست . در کل اگر احتیاط کنید (مثلاً همراه با سایر وسایل مثل دسته کلید داخل کیف لپتاپ نذارید) مشکلی نخواهید داشت .

Arash-18
13-03-2014, 20:52
بعنوان یک با تجربه شما باسید کدومو انتخاب میکنید چرا؟

بین الترا المنت توشیبا اسلیم و سیگیت اسلیم حجم دو ترا باشه

اگه گزینه بهتری هم دارید بگید

خودتون باشید از این مدلا کدومو میگیرید چرا؟

Arash-18
15-03-2014, 00:55
در شرایط نگهداری یکسان وسترن الترا و المنت بیشتر عمر میکنه یا سیگیت اسلیم؟ با فرض اینکه هرسه تا دو ترا باشن چون هارد داخل سیگیت دو ترا سامسونگه پرسیدم . آخه میگن سامسونگ خوب نیست درسته؟

هارد داخلی سیگیت اسلیم یک ترا چی سامسونگه یا خود سیگیته؟

هارد داخلی سری اEssential وسترن هم usb 3 و هم usb2 وسترن گرین هستش؟

هارد داخلی سیگیت بک اپ پلاس چیه؟ (همونیکه کارتریجش جدا میشه فکر کنم تنها یک ترا داشته باش ) .

بجز هارد وسترن الترا کدوم هاردهای اکسترنال وسترن آنتی شوک هست ؟ (مثلا سری اEssential)

راستی توشیبا اسلیم دو ترا نداره اصلا ,:n14: اشتباه گفته بودم تازه امروز متوجه شدم . :n08:

چرا وسترن الترا و المنت ضخامت زیادی دارن دوسش دارم ولی ضخیمه نسبت به سیگیت اسلیم از این ور سیگیت را بخاطر ضخامتش میخوام و سامسونگش دودلم کرده از اونور هم ضخامت وسترن دودلم کرده موندم کدومو انتخاب کنم :n03:

تنها سامسونگ هارد های باریک می سازه تو حجم دو ترا؟ اگه یه زمانی خواستم سامسونگ سیگیت اسلیمو جایگزین کنم میشه اصلا هاردی با ضخامت کم جز سامسونگ پیدا میشه براش؟

یه سوال مهم دیگه :

قابلیتهای نرمافزار وسترن الترا چیه؟ گزینهاش چییان؟

این سیگیت اسلیم و وسترن المنت هم نرمافزاری دارند که حالت بیکاری بحالت sleep برن مثل الترا یا نه ؟ اگه نه با نرمافزاری دیگه ای میشه کاری کرد؟؟

ata.royalfalcon
15-03-2014, 09:33
هارد داخلی سیگیت اسلیم یک ترا چی سامسونگه یا خود سیگیته؟

هارد داخلی سیگیت بک اپ پلاس چیه؟ (همونیکه کارتریجش جدا میشه فکر کنم تنها یک ترا داشته باش ) .

قطعي نميتونم بگم ، هيچ چيز غير ممكن نيست . ولي اگر به قسمت هارد ديسكهاي اينترنال 2.5 اينچي Seagate مراجعه كنيد ميبينيد كه 1TB موجود نيست . احتمالاً سامسونگ هست .

هارد داخلی سری اEssential وسترن هم usb 3 و هم usb2 وسترن گرین هستش؟

سري اEssential ديگر توليد نميشود . ولي مدلهاي 1TB و كمتر به احتمال خيلي زياد بر اساس WD Blue هست .

بجز هارد وسترن الترا کدوم هاردهای اکسترنال وسترن آنتی شوک هست ؟ (مثلا سری اEssential)

اگر واقعاً قابليت Anti Shock و يا ضد ضربه بودن براي شما مهم هست توصيه ميكنم از برندهاي Adata و يا Silicon power انتخاب كنيد كه مدلهايي موجود هست كه از باكس مستحكمتر و مقاومتري استفاده شده اند .

چرا وسترن الترا و المنت ضخامت زیادی دارن دوسش دارم ولی ضخیمه نسبت به سیگیت اسلیم از این ور سیگیت را بخاطر ضخامتش میخوام و سامسونگش دودلم کرده از اونور هم ضخامت وسترن دودلم کرده موندم کدومو انتخاب کنم

تنها سامسونگ هارد های باریک می سازه تو حجم دو ترا؟ اگه یه زمانی خواستم سامسونگ سیگیت اسلیمو جایگزین کنم میشه اصلا هاردی با ضخامت کم جز سامسونگ پیدا میشه براش؟

ضخامت زياد به خاطر چگالي كمتر پلاترها هست و در نتيجه تعداد پلاترهاي بكار رفته بيشتر ميشود . به هر حال هر كدام از مدلها و برندها معايب و مزايايي دارند كه مجبوريد يكي از آنها را انتخاب كنيد .

قابلیتهای نرمافزار وسترن الترا چیه؟ گزینهاش چییان؟

اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را بخونيد .

این سیگیت اسلیم و وسترن المنت هم نرمافزاری دارند که حالت بیکاری بحالت sleep برن مثل الترا یا نه ؟ اگه نه با نرمافزاری دیگه ای میشه کاری کرد؟؟

جهت Sleep شدن هارد اكسترنال Seagate Slim در مواقع بيكاري ، بايد از نرم افزارهايي كه همراه آن هست اقدام كرد ولي در مورد WD elements كه نرم افزاري ندارند احتمالاً از قسمت power option ويندوز بتوان مدت زمان لازم براي Sleep شدن هارد را تنظيم كرد .

Arash-18
16-03-2014, 17:38
"چگالي كمتر پلاترها هست و در نتيجه تعداد پلاترهاي بكار رفته بيشتر ميشود"

چگالی پلاترکمتر و تعداد بیشتر باعث افزایش سرعت هم میشه؟

چگالی سیگیت اسلیم چجوریه؟

تو دوتا آدرس زیر یه نگاهی بندازید این قسمت اتصال usb جلوی هارد رنگش رفته یا از خودشه ؟

کلا رنگ بدنه بعد یه مدتی میره ؟ برا الترا همینطوره؟

-------------------------

بلاخره نگفتین این هارد لپتاپی وسترن گرین ۲ترا باکیفیت تره یا سامسونگ M9T داخل سیگیت اسلیم تو شرایط نگهداری یکسان؟

ata.royalfalcon
16-03-2014, 20:04
چگالی پلاترکمتر و تعداد بیشتر باعث افزایش سرعت هم میشه؟

Areal Density یک هارد دیسک تحت تاثیر دو مسئله Tracks Per Inch و Bits Per Inch هست . پارامتر BPI هست که بیشترین تاثیر در Data Transfer rate دارد . بعبارت دیگر هر چه BPI بیشتر باشد پس Data Transfer rate هم بیشتر میشود . ولی TPI بالا ممکن هست بر روی Access & Seek Time تاثیر منفی داشته باشد مگر اینکه فناوری بکار رفته در Heads و مواردی که مربوط به آن میشود به حد کافی بهبود پیدا کرده باشد .

چگالی سیگیت اسلیم چجوریه؟

اگر فرض بگیریم که از سامسونگ Spinpoint M9T استفاده شده باشد هر دیسک 667GB ظرفیت دارد . در مورد WD Green هم چیزی در این مورد در Data Sheet گفته نشده است .

ظاهراً Spinpoint M9T پرسرعت تر هست مثلاً Max Data Transfer rate در حدود 169MB/s هست و همچنین 32MB Cache دارد . در صورتیکه برای WD Green در حدود 135MB/s هست و 8MB Cache دارد . البته دقت کنید که Max Data Transfer rate معنی خواندن فقط از روی بیرونیترین Track هست و در عمل کاهش خواهد داشت .