ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل صدای بوق هنگام بوت

A-L PC
10-03-2014, 11:50
سلام
لپ تاپ ام وقتی روشن می کنم ، زمانی که می خواهد بوت بشه ، اولش که اون عکس و چیز های دیگه میاد صدایی نمیده ، همین که می خواهد بره برای بالا امدن ویندوز بوق میزنه .
حدود 4-5 دقیقه یک ریز بوق میزنه ، بعدش هم ویندوز 8 بالا میاد ، بدون هیچ مشکلی ! کار میکنه.

با چند نرم افزار عیب یابی اسکن کردم ، تمام قطعات رو میگه سالم ، رم ، هارد ، CPU و گرافیک ، بدون مشکلی کار میکنه!

فقط نمی دونه اون صدای برای چیه؟ از همین امروز صبح شروع شده.

لپ تاپ هم Acer Aspire 5253 هست. حدود 3 سالی هست که داره ، کار میکنه.

khelane
10-03-2014, 21:59
اسکن ویروس
عکس ها از تست هارد و گرافیک و رم با برنامه های
هارد hd tune or hdd sentiel
ram: memtest
vga :video stress memory
ضمنا از میحط ویندوز هم تست از دمای کل قطعات بگیر تو نست نرم افزاری های زیادی هست مثل ساندرا یا hwinfo که خیلی قویه ببین دما عادی یه شات از دما بزار واسم
ضمنا ببین فن ها سالم کار میکنن
با برق مستقیم هم کار کن ببین مشکلی داره
هارد ضربه و .. نخورده ...
موفق باشید

امیر تتلو
14-03-2014, 17:30
دوست عزیز لب تابت مشگل گرمایش داره و فنش درست کار نمیکنه وشاید هم مال هاردت باشه که خراب شده باشه اخه هارد هم بوق میزنه

A-L PC
18-03-2014, 16:59
فکر کنم مشکل از فن CPU باشه ، الان دمای CPU و GPU بالای 60 درجه هست .

خودم لپ تاپ باز کردم ، فن اش هم یک تمیز کردم ، صداش قطع شد ، الان دوباره باز صدا میده ، موقع بوت.

به نظرتون باید فن رو عوض کنم ؟ یک سوال دیگه یک چیز فلزی هست به فن وصل مثل لوله های کولره ، اون رو هم باید عوض کرد ؟

امیر تتلو
18-03-2014, 18:00
نه باید روغن کاری کنیشو خمیر سیلیکون به فنش بزنی و نیاز به تعویض فن نیست

A-L PC
18-03-2014, 18:24
نه باید روغن کاری کنیشو خمیر سیلیکون به فنش بزنی و نیاز به تعویض فن نیست

نیازی نیست فن رو عوض کنم؟ کجاش رو روغن کاری کنم ؟

خمیر سیلیوکن رو به همون جایی که زیر همون فلز که میره روی مینبورد وصل میشه بزنم ؟

امیر تتلو
18-03-2014, 18:29
دوست عزیز در انواع لب تاب ها ی مختلف جای سیپیوشون فرق داره ولی اگه بگردی جایی از فنش خمیریه و یابد اونو برداری و خمیر جدید بزنی جاش و روغن هم باید چند قطره توی یه میحفظه ی کوچیک که اگه بازش کنی معلومه وباید توی اون بریزی نیازی به تعویض فن نیست

A-L PC
18-03-2014, 18:53
دوست عزیز در انواع لب تاب ها ی مختلف جای سیپیوشون فرق داره ولی اگه بگردی جایی از فنش خمیریه و یابد اونو برداری و خمیر جدید بزنی جاش و روغن هم باید چند قطره توی یه میحفظه ی کوچیک که اگه بازش کنی معلومه وباید توی اون بریزی نیازی به تعویض فن نیست

اون روز فن باز کردم ، روغن چرخ خیاطی هم توش ریختم ، سی پی یو رو هم باز کردم ، یه جاش خمیری بود ، خشک شده بود ، ولی اون رو عوض نکردم.

مشکل هم هنوز پا برجاست ، اینطور که شما فرمودید ، اون خمیر رو هم پاکش کنم ، جدید بریزم ، دیگه مشکل حله ؟

ممنون بابت پاسخدهی.

امیر تتلو
19-03-2014, 20:14
اون روز فن باز کردم ، روغن چرخ خیاطی هم توش ریختم ، سی پی یو رو هم باز کردم ، یه جاش خمیری بود ، خشک شده بود ، ولی اون رو عوض نکردم.

مشکل هم هنوز پا برجاست ، اینطور که شما فرمودید ، اون خمیر رو هم پاکش کنم ، جدید بریزم ، دیگه مشکل حله ؟

ممنون بابت پاسخدهی.

بله سریعا خمیر جدید بزنین و قبلیرو پاک کنین و سعی کنید هر 6 ماه درمیون یه بار اینکارو بکنید و سعی کنید خمیرتون جنس خوب باشه یعنی از این دو تومنی ها نباشه چون اینا زود خشک میشن واگه به درستی خمیر جدیدو بزنید مشگل حل میشه فقط دقت کنید خمیر به خئد فن نخوره تا خرابی به وجئد نیاد و دراخر هم بگم که وظیفم بود کمک کنم :n26: