مشاهده نسخه کامل
: مشکلات من با ویندوز 8.1
babialex
10-03-2014, 11:35
دوستان من ویندوز 8.1 نصب کردم تمام درایور هارو نصب کردم تمام آپدیت های تا به امروزم گرفتم
الان میخام ازش یه بک آپ خوب بگیرم تا تا هر اتفاقی افتاد اون بک آپ رو برگردونم اما نمیدونم چه برنامه ای برای 8.1 بهتره
acronis
norton ghost
یا برنامه ای بهتر از اینا !
---
گیرنده دیجیتال تلویزیون دارم برند kworld که تو ویندوز 7 راحت کار میکرد الان توی 8.1 برنامش باز میشه ارور framenetwork میده همش با یه برنامه دیگه هم صدا میاد تصویر نمیاد با اینکه تمام framenetwork ها نصبه روی سیستم
---
از برنامه های توی مترو نمیشه شورتکات توی دسکتاپ گذاشت ؟
---
چطوری از مصرف بیش از حد اینترنت توی ویندوز 8.1 جلوگیری کنم ؟ ترافیک رو میخوره انگار !!!
خود ویندوز هم میتونه بک آپ بگیره. در کنترل پنل ویندوز برو به File History و روی System Image Backup کلیک کن. بعد گزینه ی On one or more DVDs رو انتخاب کن.
kword من در ویندوز 8.1 مشکلی نداره. تصویر error رو قرار بده.
برای بررسی ترافیک، Task Manager رو باز کن و برو به App History
smss.exe
10-03-2014, 14:10
سلام
Shortcut بعضی از برنامه ها توی این مسیر قرار گرفتند؛ میتونید اونا رو کپی کنید توی Deskptop
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
..
ویندوز 8.1 دیگه System Image Backup نداره؛ میتونی از برنامه ی Acronis استفاده کنی.
داره در File History قسمت پایین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fakhteh87
10-03-2014, 15:26
سلام
من آنتی ویروس MCAFEE رو ویندوز 8 نصب کردم کار نمیکنه اما همین نرم افزار رو ویندوز های دیگه تست کردم کار میکنه
میشه منو راهنمایی کنید باید کار خاصی بکنم تا کار کنه ؟
10-03-2014, 16:02
داره در File History قسمت پایین.
سلام
ممنون؛ درسته؛ حواسم نبود...:n03:
babialex
10-03-2014, 23:39
خود ویندوز هم میتونه بک آپ بگیره. در کنترل پنل ویندوز برو به File History و روی System Image Backup کلیک کن. بعد گزینه ی On one or more DVDs رو انتخاب کن.
kword من در ویندوز 8.1 مشکلی نداره. تصویر error رو قرار بده.
برای بررسی ترافیک، Task Manager رو باز کن و برو به App History
ممنونم
من الان بک آپ گرفتم حالا اگر یه موقع مشکلی پیش اومد چطوری میتونم ازش استفاده کنم ؟ یه موقع ویندوز بالا نیومد چی ؟
اینم ارور گیرنده دیجیتال
smss.exe
11-03-2014, 05:39
من الان بک آپ گرفتم حالا اگر یه موقع مشکلی پیش اومد چطوری میتونم ازش استفاده کنم ؟ یه موقع ویندوز بالا نیومد چی ؟
سلام
میتونید از این روش ها استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=windows-7
توی ویندوز 8.1 هم همینطوره.
ممنونم
...
اینم ارور گیرنده دیجیتال
از یه نرم افزار دیگه استفاده کن. مثل Total Media ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا wmc
babialex
11-03-2014, 14:59
با برنانمه توتال مدیا صدا داره تصویر نمیاد اصلا هیچ کانالی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.