مشاهده نسخه کامل
: ریستارت شدن سیستم هنگام نصب نرم افزار
ali 2990
09-03-2014, 20:55
سلام من چند بار ویندوز عوض کردم گفتم شاید از از رم باشه رمم عوض کردم ولی درست نشد مشکل اینه وسطای نصب نرم افزار بهو سیستم ریستارت میشه علت چیه؟ یه چیز دیگه هنگام نصب ویندوز موقعی که باید درایو c فرمت کنم گزینه فرمت ntfs غیر سریع رو انتخاب میکنم تا 10 درصد میره ولی سریعش با اون یکی که فت هست چه سریع چه غیر سریع فرمت میشه مشکل میتونه از هارد باشه؟
ali 2990
09-03-2014, 22:00
پس این استادان کجا هستن:n24:
سلام من چند بار ویندوز عوض کردم گفتم شاید از از رم باشه رمم عوض کردم ولی درست نشد مشکل اینه وسطای نصب نرم افزار بهو سیستم ریستارت میشه علت چیه؟ یه چیز دیگه هنگام نصب ویندوز موقعی که باید درایو c فرمت کنم گزینه فرمت ntfs غیر سریع رو انتخاب میکنم تا 10 درصد میره ولی سریعش با اون یکی که فت هست چه سریع چه غیر سریع فرمت میشه مشکل میتونه از هارد باشه؟
شما همون quick ntfs رو انتخاب کنید
اگه با تعویض ویندوز درست نشه و سیستم ویروسی نباشه و با تعویض رم ها هم درست نشه میتونه این مشکل از پاور و دمای قطعات هم باشه
هارد خیلی احتمالش کمه برای این مشکل
ali 2990
10-03-2014, 15:12
پس چرا موقع نصب ویندوز مشکلی نداره بعد از نصب ویندوز که میخام برنامه نصب کنم اینجوری میشه
پس چرا موقع نصب ویندوز مشکلی نداره بعد از نصب ویندوز که میخام برنامه نصب کنم اینجوری میشه
علاوه بر موارد بالا یک علت دیگه هم میتونه باشه نصب یک نرم افزار که باعث این مشکل میتونه باشه یا یک بدافزار
یک تست رمتون رو بگیرید با نرم افزار memtst
ali 2990
10-03-2014, 17:40
رمو عوض کردم بازم فرقی نکرد مشکل از رم نیست نه هر برنامه ای که نصب میکنم اینجوری میشه فرقی نمیکنه
رمو عوض کردم بازم فرقی نکرد مشکل از رم نیست نه هر برنامه ای که نصب میکنم اینجوری میشه فرقی نمیکنه
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.