مشاهده نسخه کامل
: سوال مهم فرق دو نخسه از ویندوز 7 : Windows 7 SP1 AIO و ویندوز7 معمولی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
+ f.a.r.i
09-03-2014, 10:49
سوال مهم فرق دو نخسه از ویندوز 7 : Windows 7 SP1 AIO و ویندوز7 معمولی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان این دو نخسه چه تفاوتی با هم دارن ؟ کدوم بهتر و قوی تره ؟
Windows 7 SP1 AIO 11in1 x86/x64 Integrated February ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Windows 7 Ultimate SP1 x86/x64 Integrated February ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امیر احمدی ن
10-03-2014, 18:22
دوست گرامی سلام
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم هر ویندوزی که ماکرو انتشار میده داره ی نسخه های مختلفی با قیمت های مختلفی میباشد البته داخل ایران این نکته زیاد مهم نیست مثل خیلی چیزای دیگه در این زمینه اما چون در خارج از کشور هر کس نیاز خودشو میدونه و با توجه به نیازش از امکانات و خدمات استفاده میکنه اما به هر حال مقصود از all in one همین می باشد که تمام نسخه های ویندوز مربوطه را در یک پک جمع آوری می کنند که در اینجا باید
- Windows 7 Starter -
Windows 7 Home Basic -
Windows 7 Home Premium -
Windows 7 Professional -
Windows 7 Enterprise -
Windows 7 Ultimate این موارد می تونه تا توجه به مکان یا شرایطی تغییر کنه و اضافه یا کم بشه مثل ویرایش های 64 بیت و 32 بیت اما این اصتلاح all in one (aio) از همین قضیه گرفته شده اما شما موقع نصب فقط میتوانید یکی از ویرایش ها را انتخاب و نصب کنید..
اما نسخه نهایی ویندوز 7 یکی از بهترین های ماکرو هست Windows 7 Ultimate که نسخه جدید دیگر ارایه نخواهد شد به هر حال این تک نسخه فقط ویندوز Windows 7 Ultimate را دارا میباشد و میتونید فقط همین را نصب کنید اگر به انتخاب باشد شما باید Windows 7 Ultimate 64 بیت رو انتخاب و نصب کنید(البته اگر سیستم 64 بیتی دارید اگر ندارید همون 32 بیتی کفایت مینه البته باید توجه داشته باشید که بعضی از نرم افزار های بسیار قدمی که برروی داس کار میکنند در سیستم 64 بیت دیگر کار نخواهد داد به دلیل 16 بیتی بودن ساختار ها حافظه اون ها) به دلیل سرعت و امکانات اما من اگر جای شما بودم هیج وقت حجم خودم رو برای چیزی که به نمی خوره حدر نمیدادم و فقط اون سیستم عاملی که نیاز دارم رو دانلود میکنم
__________________________________________________ _____
در ضمن وندوز 8 و 8.1 هم سیستم عامل های خوبی هستند که میتونید به اون ها هم فکر کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.