مشاهده نسخه کامل
: 8 یا 8.1 ؟
wildfire.m
08-03-2014, 14:01
سلام
برای لب تاپ 8 بهتره یا 8.1 ؟
کدومشون برای بازی سازگار تر هست؟
با توجه به اینکه تاحالا فقط با 7 کار کرده بودم
با تشکر
جدیدتر بهتر!
برای بازی تفاوتی ندارند.
ویندوز 8 و 8.1 رو شنیدم که با موس مشکل دارن( داخل بازی ها )
در ضمن من همین ویندوزی که رو پی سی دارم رو روی لپ تاپ ریختم کلی مشکل داشت مثلا km player
ولی بشخصه رو پی سی مشکل نداشتم
بهتره اول بکاپ بگیرین تا بعدا در صورت پشیمونی براحتی همه چی درست شه
8.1 فرقش با 8 اینه که 10 تا تغییر ماکروسافت روش انجام داده که بخواست مشتری هاش بوده یا بهتر بگم فشاری که طرفداران ویندوز روی ماکروسافت گذاشتن . اگه نصب نکردی 8.1 و اگه 8 رو داری ارزش پاک کردن و عوض کردن ویندوز رو نداره .
ولی واقعا ویندوز خوبیه من خیلی خیلی راضیم یک سری مشکلات منو با چندتا نرم افزار به خاطر هوشمند بودن این ویندوز تونسم بر طرف کنم تو این چندماه که واقعا خوب بوده
wildfire.m
09-03-2014, 20:34
دوستان لب تاپ رو دادم به دوستم 8 رو ریخت ولی چون فایل اکتیو رو نداشتیم فعلا اکتیو نشده
رفتم ی windows 8.1+assistant گردو خریدم
حالا سوالم اینجاست ایا 8.1 رو نصب کنم و از اونجایی که بلد نیستم این اموزش گام به گامی که نموشته برای نصبش کافی هست؟
این سیدی که گرفتم ایا اکتیو هم داره چون رو جعبه که چیزی ننوشته؟!
میخوام اگه بدردم نمیخوره بازش نکنم
نصبش خیلی راحته مثله ویندوز 7 تقریبا
wildfire.m
09-03-2014, 20:51
من تاحالا اصلا ویندوز نصب نکردم!
الان این مجموعه کسی اطلاع داره ایا اکتیو داره یا نه؟
بهترین نسخه در حالِ حاضر ۸.۱ هست
مشکلِ چندانی هم فکر نکنم داشته باشه ( گر چه تو یه تایپک دیگه هم یکی از دوستان داشت میگفت که مشکل داره هنگامِ بازی)
بهترین کار دانلود از سایت های معتبری مثلِ سافت گذر و سافت ۹۸ هست.
اصلا هم کارِ سختی نیست ( فقط در قسمت پارتیشن بندی دقت کنید تا مثِ من ۷۵۰ گیگ اطلاعاتتون از دست نره!)
wildfire.m
10-03-2014, 13:25
8.1 رو ریختم فکر کنم اکتیو هم کردم فقط نمیدونم از کجا بفهمم اکتیو شده یا نه؟
شده باشه تا کی هست این اکتیو؟:n16:
کلیک راست کن در استارت و System رو انتخاب کن. تو قسمت Windows Activation وضعیت رو نوشته.
تا 180روز اکتیوه. هر چند ماه یه بار دستی اکتیو کن.
اگر هم که خود کرک task schedule ساخته باشه، ویندوز هر روز کرک میشه و نیازی به کار دیگه ایه نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.