ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید سیستم برای آرشیو فایل ویدیو

dada_shi
08-03-2014, 12:09
بنده به یک سیستمی نیاز دارم که بتونم روش 3 تا هارد 3 ترابایت نصب کنم و یک کارت گرافیک خوب.کاره این سیستم هم ، آرشیو فایلهای ویدیو هستش که در روز حداقل 20 نفر از این سیستم فایل کپی میکنن یا بالعکس.لطفا یک سیستمی پیشنهاد کنید که از لحاظ هارد و شبکه کم نیاره.
هزینش هم زیر 4 تومن باشه.

Hessam 2
08-03-2014, 12:35
فقط قصد خرید کیس دارید؟
به نظرم شما دو تا هارد 4 ترابایت بخرید، بهتره. (اگر واقعاً 8 ترابایت نیاز دارید!!!!!)
کارت گرافیک خوب برای چی؟! مگه اهل بازی هم هستید؟!
چنین سیستمی نیازی به کارت گرافیک نداره اصلاً!

amir200812
08-03-2014, 12:46
بنده به یک سیستمی نیاز دارم که بتونم روش 3 تا هارد 3 ترابایت نصب کنم و یک کارت گرافیک خوب.کاره این سیستم هم ، آرشیو فایلهای ویدیو هستش که در روز حداقل 20 نفر از این سیستم فایل کپی میکنن یا بالعکس.لطفا یک سیستمی پیشنهاد کنید که از لحاظ هارد و شبکه کم نیاره.
هزینش هم زیر 4 تومن باشه.

فقط قراره فایل ها کپی بشن؟ یعنی ادیتی؟ ویرایشی؟ میکسی؟ ...

اگه فقط برای کپی فایل هست یه سیستم معمولی هم جواب میده، مثلا:
یه پردازنده i3-4130 با یه بورد H87 و 4 گیگ رم و یه پاور 530 وات.
نیازی هم به گرافیک ندارید، پردازنده خودش گرافیک مجتمع داره.

یعنی بدون مانیتور خیلی راحت زیر 1200 میشه راهش انداخت!
مانیتور و کیبورد و ... هم بخواید ، بازم به 2 تومن نمیرسه...

*البته بدون در نظر گرفتن هزینه هارد ها...

dada_shi
08-03-2014, 15:24
نیاز به کارت گرافیک داره ، چون بعضی اوقات تدوین هم انجام میده.از برنامه ادیوس استفاده میکنیم.من شنیدم هاردهای 3 ترا و 4 ترا مشکلات زیاد دارن.اصلاعات من خیلی مهمه.به خاطر همین انتخاب یه هارد قابل اعتماد برام خیلی مهمه.به نظر خودم مهمترین نیاز برای این سیستم یه پاور خوبه.لطفا پاوری پیشنهاد بدید که با وصل کردن چند تا هارد به صورت اینترنال و اکسترنال مشکلی پیدا نکنه.

amir200812
08-03-2014, 16:59
نیاز به کارت گرافیک داره ، چون بعضی اوقات تدوین هم انجام میده.از برنامه ادیوس استفاده میکنیم.من شنیدم هاردهای 3 ترا و 4 ترا مشکلات زیاد دارن.اصلاعات من خیلی مهمه.به خاطر همین انتخاب یه هارد قابل اعتماد برام خیلی مهمه.به نظر خودم مهمترین نیاز برای این سیستم یه پاور خوبه.لطفا پاوری پیشنهاد بدید که با وصل کردن چند تا هارد به صورت اینترنال و اکسترنال مشکلی پیدا نکنه.

در مورد برنامه EDIUS :
تا جایی که من فهمیدم، فقط روی مموری کارت گرافیک تاکید میکنن(یعنی سایت diusworld.com اینطوری نوشته)
مثلا برای ویرایش در سایز 4K گفته شده که مموری گرافیک حداقل 2 گیگ باشه.
و رم حداقل 8 گیگ!

یعنی شما باید همچین سیستمی داشته باشید:
Intel Core™ i5-4570 حدود 595 تومن
ASUS H87-Plus حدود 375
Gskill RipjawsX 8GB 4GBx2 2400Mhz حدد 380 تومن
گرافیک ASUS R9 270X DCII TOP 2GB GDDR5 حدود 799
پاور Green GP650B-OC حدود 388 + یک فن 12 سانتی توربو گرین حدود 15
کیس Green X1 Basic حدود 139
هارد هم 3 تاWD Caviar Green 3 TB SATA 64MB مجموعا حدود 1137
SSD هم AData Premier Pro SP600 128GB SATA3 حدود 345

مجموعا میشه حدود 4173 تومن.

*توان مصرفی سیستم کمتر از 650 وات هست، ولی چون این سری از پاور های گرین، توان کار بصورت 24 ساعته در دمای 50 درجه رو دارن و 20 هزار ساعت بیشتر عمر میکنن، اینو پیشنهاد دادم.(سری های معمولی حداکثر در دمای 40 درجه میتونن 24/7 کار کنن.)

**چون هارد ها از سری گرین هستند، برای نصب سیستم عامل مناسب نیستند! به همین دلیل SSD خیلی لازم هست.

***نمیدونم GPU چقدر در پردازش این نرم افزار تاثیر داره، خودتون تحقیق کنید اگه تاثیر زیادی نداشت، کارت هایی هستند با 2گیگ مموری که قیمتشون کمتر باشه!(با توجه به این که تو سایت خودش هیچ حرفی از نوع GPU نزده و فقط به میزان مموری اشاره کرده)