مشاهده نسخه کامل
: خرید تلویزیون مناسب رطوبت شمال کشور
سلام دوستان
من یرای شمال کشور که رطوبت بالایی داره میخوام ی تی وی بخرم بهم پلاسما پیشنهاد کردن بخاطر شیشه ای بودن صفحش
حالا موندم چی بگیرم که هم باکیفیت باشه و زود خراب نشه توی اون محیط هم گرون نباشه.ترجیحا زیر 40 اینچ میخوام چون طولش میخوام زیر 100 سانت باشه
بودجه هم حدود 1تومن
چی پیشنهاد میکنید
ممنون
گرامی سلام
من ساکن بوشهر هستم و اصطلاحا شرجی و رطوبت اینجا شبیه به شمال کشور است ولی جسارتا قرار نیست تی وی رو شما تو حیاط بگذارید ... محیط داخل خونه معمولا ثبات آب و هوایی بیشتری دارد ... به نظر شخصی من تاثیر زیادی نداره ...
بودجه بسیار کمی قرار دادی ... بدون گارانتی 32 الی 37 اینچ می تونی چند مدل پیدا کنی
اخه یکم شرایط ابوهوایی منزل ما فرق داره دیوارها تماما از گله و رطوبت زیادی داره.واینکه ما هرچندماه یکبار به انجا میرویم و تواین مدت برودت هوایی وجود ندارد.بر همین میگم پلاسما که بعلت شیشه یودن رطویت اونو خراب نکنه البته اگه اشتباه فکرمیکنم اصلاحم کنید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
دوست عزیز بودجت واقعا کمه. هر تلویزیونی هم بخری hd هستن و نه fhd. تنها مدلی که من پیشنهاد میدم که متاسفانه hd هستش نه فول اچ دی ؛مدل 42x60 پاناسونیک هستش که از بودجت گرونتره.توی قیمت زیر 3 تومن غیر از این تلویزیون هرچی بگیری سرت کلاه رفته.چون مابقی فقط اسمشون تلویزیون هستش و تصویرشون واقعا افتضاحه.
پلاسما ال جی pn45000 چی؟ 42 اینچه
فکر نکنم با این قیمت اصلا بشه به پلاسما نزدیک شد.
LCD یا LED سامسونگ ببینید رو 32 اینچ فکر کنم بتونید چیزی پیدا کنید. من خودم قبلا داشتم از نظر تصویری راضی بودم نصبت به زمان خودش خوب بود و کلی از بازی های اکس باکس رو رو اون بازی کردم .
ولی بنظرم یکم صبر کن و بودجت رو افزایش بده :n16:
این مدلی که پیشنهاد دادم قیمتش 1400 مورد خوبیه برم سمتش یا نه
amirrezan95
09-03-2014, 11:48
این مدلی که پیشنهاد دادم قیمتش 1400 مورد خوبیه برم سمتش یا نه
پلاسما های سامسونگ کیفیت بهتری دارن پیشنهاد من 43f4850 هست قیمتش هم 1500 میتونی گیر بیاری.
پلاسما های سامسونگ کیفیت بهتری دارن پیشنهاد من 43f4850 هست قیمتش هم 1500 میتونی گیر بیاری.
این مدل رو من زیاد دیدم واصلا نپسندیدم چون عمق مشکیش افتضاح بود توی نور کم غروب هم دیدم نه توی نور زیاد که بگی تاثیر نور بوده .تازه اگه دوستمون بخواد تلویزیون hd بگیره بهترین گزینه x60 پاناسونیک هستش.قیمت 42 اینچش 1950 و50 اینچش 2300.
توی پلاسما پاناسونیک بهترین هستش .سامسونگ هم فقط دو مدلش به کار میخوره یکی 8500 و اونیکی e6500 مابقی بدرد نمی خوره .الجی هم داره ولی اونهام بدرد نمی خوره.دیگه خود دانی.
شما پاناسونیک اچ دی 37 اینچ خوب سراغ نداری؟
amirrezan95
10-03-2014, 17:53
این مدل رو من زیاد دیدم واصلا نپسندیدم چون عمق مشکیش افتضاح بود توی نور کم غروب هم دیدم نه توی نور زیاد که بگی تاثیر نور بوده .تازه اگه دوستمون بخواد تلویزیون hd بگیره بهترین گزینه x60 پاناسونیک هستش.قیمت 42 اینچش 1950 و50 اینچش 2300.
توی پلاسما پاناسونیک بهترین هستش .سامسونگ هم فقط دو مدلش به کار میخوره یکی 8500 و اونیکی e6500 مابقی بدرد نمی خوره .الجی هم داره ولی اونهام بدرد نمی خوره.دیگه خود دانی.
من به نسبت اون مدل ال جی که گفتن این مدل رو پیشنهاد کردم که اندازه و قیمت و کیفیت خوبی داره.عمق رنگ مشکی هم بله در تصاویر که رنگ مشکی زیاد هست مثل همین نوار های مشکی بالا و پایین فیلم عمق رنگ میاد پایین البته با تنظیمات میشه بهترش کرد. ولی بازم برای دیدن تصاویر تلویزیونی و فوتبال کیفیت خوبی رو داره..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.