ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آپدیت جدید ویندوز ۸.۱ به نام Spring Update 2014 لو رفت!

eAmin
07-03-2014, 21:00
این آپدیت امروز از طریق ویندوز آپدیت ظاهر شده بود و بعضی ها تونسند سیستمشون رو آپدیت کنن. این روند ادامه داشت تا اینکه این خبر پخش شد و مایکروسافت لینک آپدیت اصلی رو از سرورهاش حذف کرد، ولی شما میتونید از طریق لینکهای زیر ( مربوط به ویندوز خودتون ) این آپدیت رو دانلود کنید و از امکانات اضافه شده جدید استفاده کنید.

لینک خبر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینکها دانلود:

=CYBER=
07-03-2014, 21:22
رو ویندوز کرک شده هم میشه نصب کرد ؟

eAmin
07-03-2014, 22:01
فکر میکنم بشه نصب کرد چون اینها فایلهای آپدیت هستن ( msu. ) و اگر تا حالا ویندوزتون آپدیت میشده با اینها هم نباید به مشکل بر بخورید.
من خودم هنوز تست نکردم توی لیست دانلود هست، در ساعات ترافیک رایگان باید بزارم دانلود شه.

smss.exe
07-03-2014, 22:39
این آپدیت امروز از طریق ویندوز آپدیت ظاهر شده بود و بعضی ها تونسند سیستمشون رو آپدیت کنن. این روند ادامه داشت تا اینکه این خبر پخش شد و مایکروسافت لینک آپدیت اصلی رو از سرورهاش حذف کرد، ولی شما میتونید از طریق لینکهای زیر ( مربوط به ویندوز خودتون ) این آپدیت رو دانلود کنید و از امکانات اضافه شده جدید استفاده کنید.

سلام

این آپدیت ها نسخه ی رسمی نیست. (البته من از لینک های شما دانلود نکردم؛ ولی خب اون فایل KB که به نام Spring گفته شده مثل همینه و 4 روز دیگه تازه به صورت رسمی ارائه میشه؛ الان این KB ها رو کلا توی سایت مایکروسافت بزنید چیزی پیدا نمیکنید)
مثال:

Yi Yi
08-03-2014, 13:47
حجم این آپدیت چقدره؟

کلا این آپدیت ها رو از طریق خود ویندوز فقط با فیل.ترشکن میشه دانلد کرد یا راه دیگری هم هست؟

smss.exe
08-03-2014, 14:21
حجم این آپدیت چقدره؟

کلا این آپدیت ها رو از طریق خود ویندوز فقط با فیل.ترشکن میشه دانلد کرد یا راه دیگری هم هست؟

سلام

حجم کلی برای 32 بیتی حدود 360 مگابایت و حجم کلی برای 64 بیتی حدود 780 مگابایت. (منظور از حجم کلی همه ی آپدیت های مورد نیازه؛ البته تا تاریخ Jan 2014 که باید ویندوزتون آپدیت شده باشه (KB2911106).

این ها رو بعد از اینکه به صورت رسمی ارائه بشن از طریق Windows Update هم میتونید به روز کنید.

Yi Yi
08-03-2014, 15:13
از طریق Windows Update میشه بدون ف.یلترش.کن دانلد کرد؟ با ip ایران مشکل داره مایکروسافت گویا.

=CYBER=
08-03-2014, 15:17
این فایل ها رو کسی تست کرد که ما هم نصب کنیم ؟

akpa
08-03-2014, 15:51
آپدیت های که از طریق Windows Update انجام میشن نیازی به چ ی ل تر ش ک ن ندارن

pcgamer
08-03-2014, 17:11
چه تغییراتی رو صورت میده ؟ بحث امنیت بیشتره ویندوزه یا ... ؟

smss.exe
08-03-2014, 17:44
این فایل ها رو کسی تست کرد که ما هم نصب کنیم ؟

سلام

فایل هایی که دنلود کردم شامل این KB هاست:

ولی خب هیچ کدوم تو سایت مایکروسافت هنوز نیومده. منم هنوز نصبشون نکردم.

چه تغییراتی رو صورت میده ؟ بحث امنیت بیشتره ویندوزه یا ... ؟

چون هنوز به صورت رسمی ارائه نشده پس توی سایت مایکروسافت جزییاتی از این آپدیت ها گفته نشده.

Yi Yi
08-03-2014, 18:24
آپدیت های که از طریق Windows Update انجام میشن نیازی به چ ی ل تر ش ک ن ندارن

من بدون ف.یلترش.کن نمی تونم چرا پس؟ اررور شماره ی 80072efd میده.

AL_z
08-03-2014, 20:23
من بدون ف.یلترش.کن نمی تونم چرا پس؟ اررور شماره ی 80072efd میده.
دوست عزیز این ارور ، چند دلیل متفاوت داره.
من هم دیروز هرچی خواستم اپدیت کنم ، همین ارور رو داد.
ولی بعد گذشت چند ساعت ، خودبه خود درست شد و لیست اپدیت ها اومد.
حالا باز دوستان بیشتر میتونن کمک کنن.

Yi Yi
08-03-2014, 20:50
من خیلی وقته این مشکل رو دارم. چند ماهه.

ولی بالاخره مشکل رو حل کردم. دستور زیر رو در cmd وارد کردم و ویندوز سرانجام اجازه داد بدون ف.یل.تر شکن آپدیت ها رو دانلد کنم:

netsh winhttp reset proxy

eAmin
10-03-2014, 14:38
از طریق همین لینکها آپدیت کردم و تغییرات ظاهری رو اینجا میتونید ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rasoolrgh
13-03-2014, 17:53
من سه روز پیش اپدیت کردم چیز خاصی نیست ولی بیشتر رفته به سمت ویندوز غیر لمسی و اپلیکیشن های ویندوز در خود ویندوز اجرا دکمه خاموش کدن بالا سمت راست قرار گرفته و more app هم پس زمینه پیدا کرده چیز جالبی شده.

akpa
15-03-2014, 21:42
کسی خبر نداره این آپدیت ها کی بصورت رسمی منتشر میشن؟

smss.exe
15-03-2014, 22:32
کسی خبر نداره این آپدیت ها کی بصورت رسمی منتشر میشن؟

سلام

یکیشون اومده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این آپدیت از تاریخ 15-Mar از طریق Windows Update قابل نصبه.