PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گروه بازی سازی مبتدی

shayanshojaee.2010
07-03-2014, 15:50
سلام
من میخوام از کسایی که مثل خودم تو بازیسازی مبتدی هستن خواهش کنم بیان و با هم یه بازی بسازیم
برای اول هم هرکس یه بازی رو که تونسته با موتور game maker 8 بسازه بزاره و از چند نفر بازی ساز حرفه ای هم خواهش می کنم بیان و بازی هارو تست,بررسی و نقد کنن و اشکالاتو بگن
بعد هم اگه موفق بودیم , با هم و با انتخاب کردن اعضا , یه بازی خوب میسازیم

>>>>نکته ها<<<<

1-بازی دو بعدی باشه

2-بابت کار حقوق نمیگیریم(کار رفاقتی , اگه کسی تونست بازی رو بفروشه سود تقسیم میشه)

Hotsun
07-03-2014, 16:18
شما اول باید بیای یه تعریف پروژه درست انجام بدی بعد نیروی مشخص جذب کنی,نه اینکه با 2 تا نکته سر و ته قضیه رو هم بیاری.

طرز نوشتارتون من رو یاد کسایی میندازه که خیلی از بازی ایرانیا ایراد میگیرن ولی چند تا چیز یاد میگیرن جو میگیرشون و میخوان با چند تا کار کوچیک به یه کار بزرگ برسن,امیدوارم اینجوری نباشه :n06:

shayanshojaee.2010
08-03-2014, 13:07
1-ببخشید اگه طرز نوشتنم غلط بود
2-من گفم اگه در مرحله اول به نتیجه ای برسیم به ساخت بازی حرفه ای و گروهی میپردازیم
3-من از شما خواهش می کنم تو این تاپیک مشکلاتو به ما بگید و بازی ها زو ببینید

انم اولین بازی که خودم گذاشتم
Escape

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shayanshojaee.2010
09-03-2014, 18:29
یعنی کسی دلش نمیخواد یه گروه درست کنیم؟!!!!!

واقعا هیچکس حتی تمایل نداره بازیاشو بزاره؟!!!!

Hotsun
13-03-2014, 00:56
آخه اصلاً کسی شما رو نمیشناسه بخواد باهات هم تیمی بشه,اون بازی هم تا 2 تا عکس ازش نذاری کسی دوس نداره ندید دانلود کنه,یه موقع یکی با 4 تا استودیو کار کرده همه میتونن به تجربه و تواناییش برای هدایت تیم اطمینان کنن میان تیم درست میکنن ولی اینجوری فایده نداره....