ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اپتاپم نه بالا میاد نه ویندوز روش نصب میشه چیکارش کنم؟

naamepour
07-03-2014, 11:02
سلام دوستان.
یه لپتاپ توشیبا هست قدیمیه تقریبا.دو کره....میخواستم ویندوزشو عوض کنم ولی اف 12 که میزدم و سیدیرامو انتخاب میکردم از سیدیه رد میشد و نمیرفت برا نصب.تقریبا 7 یا 8 مرتبه خاموش روشنش کردم و بعدش با یه دیویدی رایتر اکسترنال امتحان کردم ولی الان دیگه هیچی بالا نمیاد
فقط صفحه مشکی اولی میاد و بعدش یه اشاره گر چن دفعه خاموش روشن میشه بعدش به همون حالت میمونه
الان چش شده؟
ممنون میشم کمکم کنین

khelane
07-03-2014, 21:36
ببین با برق مستقیم تست کن ببین چی میشه
اگه دیسک ویندوز میزاری تو اکسترنال و گیر میکنه (یعنی میخواد بره واسه نصب تو یه صحفه سیاه گیر میکنه و یه چهار دفعه چشک میزنه و ریست میشه یا میمونه)
برو ویندوز لایو گیر بیار و درایو سی رو حذف کن یا در یه برنامه پارتیشن بندی mbr رو اپدیت کن
قبل این کار یه ویندوز تروتمیز و مطمئن گیربیار بزار تو خود درایو نوری لب تاب ببین کار میکنه یا با ویندوز اکس پی و... تست کن ببین میتونی اصلا از این مرحله رد بشی

naamepour
07-03-2014, 23:56
ببین با برق مستقیم تست کن ببین چی میشه
اگه دیسک ویندوز میزاری تو اکسترنال و گیر میکنه (یعنی میخواد بره واسه نصب تو یه صحفه سیاه گیر میکنه و یه چهار دفعه چشک میزنه و ریست میشه یا میمونه)
برو ویندوز لایو گیر بیار و درایو سی رو حذف کن یا در یه برنامه پارتیشن بندی mbr رو اپدیت کن
قبل این کار یه ویندوز تروتمیز و مطمئن گیربیار بزار تو خود درایو نوری لب تاب ببین کار میکنه یا با ویندوز اکس پی و... تست کن ببین میتونی اصلا از این مرحله رد بشی

آقا دمت گرم ..باتریشو درآوردم درست شد
الان رفت واسه نصب
:n12::n12::n12: