ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حدف کانکشن های موبایل در قسمت چارم Networks در ویندوز 8.1

mehdisad
07-03-2014, 01:54
سلام. من اخیرا سعی کردم از بلوتوث موبایلم یه سری فایل به لپ تاپم ارسال کنم... بالاخره پس از تلاش فراوان انجام شد. منتهی الان 10 تا connection میبینم با علامت تلفن که وقتی روی هر کدوم کلیک میکنم، گزینه connect میاد و پنجره connection ظاهر میشه.
چطور میشه از این connection ها را حذف کرد؟

smss.exe
07-03-2014, 07:25
سلام

برو توی این مسیر : Control Panel\Network and Internet\Network Connections بعد از اونجا پاکشون کن.

mehdisad
07-03-2014, 09:55
سلام. مرسی با راهنمایی شما حل شد. رفتم تو Control Panel\Network and Internet منتها Network Connections ندیدم. فکر میکنم تو ویندوز 8.1 تغییر کرده. منتها همونجا فهمیدم که خیلی راحت میشه از internet option و زبانه connectio تک تک کانکشن هارو حذف کرد. از اونجا حذف کردم.

smss.exe
07-03-2014, 10:27
سلام. مرسی با راهنمایی شما حل شد. رفتم تو Control Panel\Network and Internet منتها Network Connections ندیدم. فکر میکنم تو ویندوز 8.1 تغییر کرده. منتها همونجا فهمیدم که خیلی راحت میشه از internet option و زبانه connectio تک تک کانکشن هارو حذف کرد. از اونجا حذف کردم.

سلام

نه مسیرش توی ویندوز 8.1 عوض نشده؛ باید توی صفحه ی Network and Sharing Center از سمت چپ بالا گزینه ی Change adapter settings رو بزنید.
به هر حال خوبه که مشکلتون حل شد.

mehdisad
09-03-2014, 10:46
درسته چک کردم. از اینجا که شما میفرمایید بهتره، connection های بلوتوث و WiFi هم قابل دسترس هست.

mehdisad
10-03-2014, 06:02
من متوجه یه مشکلی شدم، ظاهرا به ازای هر بار که کامپیوترم را ریستارت می کنم، یک connection موبایل دوباره ایجاد میشه! delete که میکنم دفعه بعد میاد. راه حلی سراغ دارید؟