مشاهده نسخه کامل
: بنیامین - 93
MILAD MGH
07-03-2014, 00:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنیامین - 93
اسفند 92
در این تاپیک میتونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آثار قبلی خواننده پیشرفت بود یا پسرفت؟
نظرسنجی بعد از 30 روز توسط مدیران انجمن موسیقی بسته و تاپیک قفل میشه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eman619rv
08-03-2014, 15:36
هر چقدر گشتم و چندین بار گوش دادم البوم رو ،نشد حتی به این نتیجه برسم که بین کل آلبوم به یکی از کارا فقط بگم خوب!!!
این بنده خدا زمانی یکی از بهترین تنظیم کننده ها بود حالا چه بر سر کار هاش اومده نمی دونم!
شاید به سلیقه من نخورد این البوم و شایدم واقعا ضعیف باشه.نمیدونم:n13:
moraddad
08-03-2014, 23:39
هیچ حرفی واسه گفتن نذاشته ...
آلبومو اگه گوش ندادین فقط این ترک "عشق در روز قیامت " رو دانلود کنین گوش کنین جون من... :n02:
یعنی چقدر مغز یه ترانه سرا( ؟! ) باید رو به اضمحلال رفته باشه که همچین شعری بتونه بگه ؟! :blink: یکی دیگه هم بیاد اینو بخونه ! پارتیزانیه ؟!! ارتعاشاتش بنیانیه ؟! وای چه doranie ،davaranie ?!?! :n27:
زده به سرش این بنیامین بنده خدا فکر کنم ...
من دوسش داشتم قبلن ... :n03:
king_darkness
09-03-2014, 18:28
خداییش چی داره میگه این بینامین ؟!؟!
ترک آخری عشق در روز قیامت فوق مزخرف ترین آهنگی بود ک بینامین میتونست بخونه !!!!
ما ب درک، پیش خودش چی فکری کرده چهارتا کلمه پشت هم ردیف میکنه
اول فک کردم باید باهاش جمله بسازم بعدش گفتم شاید مثل این مصاحبه ها ک مجری چندتا کلمه میگه مصاحبه شونده باید اولین کلمه یا جمله ای ک ب ذهنش میرسه بگه!
چه دورانی ه چه دورانی ه :n04:
قبلا هم از این شعر های چرت از بنیامین شنیده بودیم ولی این یکی کلا رد داده !!! باید ب فکر یه ترانه سرای درست حسابی باشه وگر نه .....
البته یکی دوتا ترک خوب هم داشت که از نظر من فقط جادوگر گیسو ارزش گوش دادن داره (انصافا خیلی خوبه)
آخرش حکمت این تک آهنگ هایی ک منتشر میشه تو ایران نفهمیدیم
اون ور آب چند هفته قبل از اینکه آلبوم منتشر بشه چندتا تک آهنگ میدن ک کلیت آلبوم مشخض بشه و تبلیغ بشه برای فروش بیشتر آلبوم
اینجا خواننده یه چیزی واسه دل خودش میخونه بعدا اگه یه وقت خدای نکرده خواست آلبوم بده بیرون و ترک کم آورد از اونا استفاده میکنه که سی دی پرشه !!!
واقعا نابودم کرد !!!!
بین تراک های این البوم جدید فقط از ترانه دست نگه دار خوشم اومد
حیف بنیامین نیست با این صدای قشنگش بیاد این جنفگیات بخونه:n24:
این ترانه های زیبا جلوی ایرج جنتی عطایی - اردلان سرفراز بزاری دور از جونشون درجا سکته میزنن :n02:
mohammad varaste
09-03-2014, 21:30
آقا ینی با آهنگ آخر پوکیدم از خنده بار اول که گوش دادم تو ماشین بودم با رفیقم قشنگ زدیم کنار سیر دل خندیدیم
میگه آتشفشانیه فورانیه طوفانیه عصبانیه:n08:
شوکرانیه ؟
سرطانیه ؟
پارتیزانیه ؟:n08:
آهنگ بیشتر جنبه فان داره:n02:
دمش گرم یه آهنگم تو رادیو خونده بود خیلی پخش نشد اونم خیلی سوژه بود ولی این دیگه ترکوند
اصن شاید به خاطر همین 10 دیقه خنده از ته دل رفتم اورجینال خریدمش:n08:
ali_agha1981
23-03-2014, 10:48
آلبوم 85 بنیامین یکی از بهترین و خاطره انگیز ترین آلبوم های موسیقی ایران شد..
آلبوم 88 افت محسوس بنیامین را نشان داد...
آلبوم 93 فاجعه بود....!!!:n21:
من موندم این بنیامین توی این 5 سال چیکار میکرده ؟؟؟؟؟ :n15:
یعنی اگه هر 6 ماه روی هر تراک آلبوم کار میکرد..الان باید قوی ترین و بهترین آلبوم چندین سال اخیر رو در قالب 10 قطعه از رو منتشر میکرد..!!:eh:
اون وقت یکی مثل محسن چاوشی هر سال آلبوم میده بیرون و هر سال قوی تر و حرفه تر از سال پیش...حداقل اینقدر افت نمیکنه..
حیف وقتی که برای شنیدن آلبوم گذاشتم..
دوستان من همه آلبوم های اسفند ماه رو گوش کردم و همیشه هم شده تو تاپیک اش نظر دادم..
فقط خواستم بگم بعضی آلبوم ها انصافا ارزش گوش دادن هم ندارن چه برسه نظر دادن..!! پس دیگه پست هم نداشتم تو تاپیک هاشون..:n17:
MILAD MGH
07-04-2014, 23:35
با تشــکر از 11 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...
بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانه های جادوگر گیسو و یه خونه با 5 رای به عنوان بهترین ترانه های این آلبوم انتخاب شدند.
با تشکر
تیم مدیریت انجمن موسیقی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.