مشاهده نسخه کامل
: بیپ
meshkiposh2200
06-03-2014, 23:17
سلام.سیستم را روشن میکنم صدایبیپ که هیچ کلا هیچ نوع صدای بیپی نماید. ظاهرن همه چی خوبه.فن سی پی یو و پاور و گرافیک کار میکند ولی هیچ چیز روی صفحه مانیتور نمی یاد .اینم بگم دو تا دکمه روی مادربورد زدم که بعد فهمیدم به دکمه ها memok هستش از اون به بعد به چراغ قرمز کنار رم روشن هستش رم ها را در آوردم و جا زدم ولی فرقی به حال چراغ و کل سیستم نکرد راستی اون یه دکمه هم چراغ آبی داره که هنوز نفهمیده مال چیه
Asus p7P55D ELX
با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و با یک باتری دیگه سیستم رو تست کنید
درست نشد اسلات رم و گرافیک رو تمیز کنید و با یک رم و گرافیک دیگه سیستم رو بررسی کنید
درست نشد با یک پاور دیگه سیستم تست بشه و چک بشه مین با بدنه کیس اتصال بدنه نداشته باشه
در آخر مشکل میتونه از مین و بایوس مین باشه
meshkiposh2200
07-03-2014, 13:01
با سپاس از توجهتون.رم را برداشتم ولی چون رم جایگزین نداشتم بدون رم روشن کردم صدای بوق داد(میخاستم بدونم اسپیکر مین برد سالمه) دوباره گذاشتم گرافیک را عوض کردم فوت هم کردم
باتری را هم عوض کردم پاور هم ندارمکه عوض کنم.وضعیت هنوز فرقی نکرده.
با سپاس از توجهتون.رم را برداشتم ولی چون رم جایگزین نداشتم بدون رم روشن کردم صدای بوق داد(میخاستم بدونم اسپیکر مین برد سالمه) دوباره گذاشتم گرافیک را عوض کردم فوت هم کردم������
باتری را هم عوض کردم پاور هم ندارمکه عوض کنم.وضعیت هنوز فرقی نکرده.
بهتره با یک رم و پاور و گرافیک دیگه تست بشه اینطوری نمیشه فهمید سریعترین راه هم استفاده از دیباگر است که بشه فهمید مشکل از کجاست
meshkiposh2200
10-03-2014, 18:06
سلام .ما قبل خرابی به بادی توی کیس گرفتیم بعد دیگر روشن نشد باقی ماجرا که بالا هست الان تعمیر کار میگه به برق کوچیک که شاید مال باد گرفتن ما باشه باعث شده سی پی یا مین خراب بشه که باز هم گفته من سوکت 1156 ندارم که بخام تست کنم و باید مین و سی پی یا را عوض کنی.دوستان نظری یا پیشنهادی ندارند
سلام .ما قبل خرابی به بادی توی کیس گرفتیم بعد دیگر روشن نشد باقی ماجرا که بالا هست الان تعمیر کار میگه به برق کوچیک که شاید مال باد گرفتن ما باشه باعث شده سی پی یا مین خراب بشه که باز هم گفته من سوکت 1156 ندارم که بخام تست کنم و باید مین و سی پی یا را عوض کنی.دوستان نظری یا پیشنهادی ندارند
تعمیرکار دیباگر نداشت که بزاره و تست کنه ؟
meshkiposh2200
10-03-2014, 19:08
مثه اینکه گذاشتند ولی میگه که مشخص نکرده عیب از کدومه
مثه اینکه گذاشتند ولی میگه که مشخص نکرده عیب از کدومه
اگه دیباگر گذاشته باشند قشنگ کد معلوم میکنه تعجب میکنم که گفتند مشخص نشده بهتره ببرید یک جای بهتر
meshkiposh2200
10-03-2014, 21:24
اگه دیباگر گذاشته باشند قشنگ کد معلوم میکنه تعجب میکنم که گفتند مشخص نشده بهتره ببرید یک جای بهتر
ممنون.همین کار را کردم البته بگم خودش پیشنهاد داد و فکر نمی کنم جای بهتری از پاساژ طالقانی توی اصفهان باشه
سیستم شما تصویر نمیده و راحت با پروگرمر میشه مشکل رو فهمید
meshkiposh2200
10-03-2014, 23:39
سیستم شما تصویر نمیده و راحت با پروگرمر میشه مشکل رو فهمید
حتی اگه سی پی یو یا مین خراب باشه؟
حتی اگه سی پی یو یا مین خراب باشه؟
بله اگه سی پی یو دیتکت نشه نشون میده کدشو
یا رم یا گرافیک یا خالی شدن بایوس همرو نشون میده
وقتی سی پی یو دیتکت نشه اگه پاور ایراد نداشته باشه و باتری مین هم مناسب باشه یا ایراد از بایوس است یا مین سیستم
meshkiposh2200
25-03-2014, 02:53
فقط برای تکمیل شدن تاپیک(مشکل از مدار رم بود)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.