ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوب تبلت ME175KG از ایسوس

t2download
06-03-2014, 12:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تبلت ME175KG از ایسوس در واقع یک تلفن هوشمند است که به شکل یک تبلت ۷ اینچی طراحی شده است و دارای اندروید نسخه ۴٫۳ لوبیا ژله ای است. یکی از اصلی‌ترین قابلیت‌های این تبلت که منجر به استقبال کاربران از آن شده، امکان مکالمه تلفنی با آن است.
.
طراحی و سخت‌افزار
خلاقیت نامحدود ایسوس در ME175KG اعمال شده است و قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت، این تبلت را منحصر به فرد کرده است بطوریکه تجربه ای جدید از ارتباطات را در اختیار شما قرار می دهد.

ME175KG در دو رنگ سفید و مشکی عرضه می شود و ۳۳۸ گرم وزن دارد. طراحی ارگونومیک و دکمه های حساس به فشار آن، مطابق با لبه های منحنی دقیق آن، موجب راحتی در استفاده از آن می شود. بدنه ۱۲۰ میلی متری حتی با وجود صفحه نمایش ۷ اینچی به راحتی قابلیت قرارگرفتن در یک دست را داراست. قسمت پشتی آن از استحکام قابل قبولی در برابر ضربه برخوردار است و می‌تواند به خوبی از سخت‌افزار داخلی تبلت محافظت کند.

روی اسپیکر بالایی سنسور فاصله سنج تعبیه شده تا هنگام مکالمه تلفنی نمایشگر بصورت خودکار خاموش شود. همچنین یک سنسور نور در کنار دوربین جلو قرار داده شده تا روشنایی نمایشگر را به صورت خودکار تنظیم نماید.
.

صفحه نمایش
نمایشگر تبلت ME175KG از نوع IPS LCD با رزولوشن ۸۰۰ در ۱۲۸۰ پیکسل است. این تبلت یکی از برجسته ترین محصولات از لحاظ ظاهری در میان تولیدات ایسوس به شمار می رود و زمانی که کاربر مشغول بازی و یا فعالیت های اجتماعی می باشد حس دیداری زیبا و خلاقانه ای را تجربه می کند.

در تبلت ME175KG به لطف پنل IPS LCD، رنگ‌ها در صفحه نمایش به صورت طبیعی پخش می‌شوند و زاویه دید گسترده ۱۷۸ درجه به همراه حالت براق شیشه محافظ نمایشگر، شفافیت تصویر را بیشتر نیز می‌کند. روشنایی صفحه قابل قبول است و در زیر نور آفتاب نیز می‌توان با این تبلت به راحتی کار کرد. به لطف سنسور نور، این تبلت می‌تواند روشنایی مورد نیاز نمایشگر را با توجه به نور محیط و بصورت خودکار تنظیم نماید
رزولوشن این تبلت نسبت به رده قیمتی آن بسیار خوب است و می‌توانید روی آن ویدئوها را با کیفیت HD و حتی Full HD نیز پخش کنید. همچنین قابلیت لمس همزمان ۱۰ انگشت، تجربه فوق العاده ای از اجرای بازی ها را برای شما فراهم می سازد.
.

از تجربه صدایی جدید و متفاوت لذت ببرید
تبلت ME175KG از ایسوس قادر به پخش صدا با دقت بسیار بالاست. این محصول با ارائه صدایی پویا بهره گرفته از فناوری های منحصر بفرد ایسوس: Sonic Master و Audio Wizard، بهتر و راحت تر صدایی با کیفیت را پخش می کند. کسب جوایز متعدد درAward Technology Grammy نشانگر صدای شگفت انگیز بی عیب و نقص آن است.

همچنین میکروفون این تبلت برای مکالمه صوتی دارای قابلیت حذف نویز و سر و صدای محیط است که باعث می شود مکالمه تلفنی مطمئنی را با این دستگاه تجربه کنید.
ارتباطات:
۳G و HSPA+ داخلی این تبلت، با سرعت دانلود ۴۲ مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود ۵٫۷۶ مگابیت بر ثانیه شما را همیشه به اینترنت متصل نگه می دارد
.

دوربین
دوربین ۵ مگاپیکسلی با کیفیت ضبط HD ، همه جا و همه چیز را بهتر به تصویر می کشد. با قابلیت مهیج پانوراما، به سادگی با حرکت دادن دوربین قادر خواهید بود تا در عرض چند ثانیه تصاویر واقعی پانوراما را گرفته و بلافاصله با دیگران به اشتراک بگذارید. یک دوربین ۰٫۳ مگاپیکسلی نیز برای تماس‌های ویدئویی در قسمت جلوی تبلت قرار دارد.
.

اپلیکیشن ها:
تبلت ME175KG به غیر از دکمه‌های تنظیم حجم صدا و دکمه قفل/پاور هیچ دکمه فیزیکی دیگری ندارد و به کمک دکمه‌های لمسی می‌توانید از تبلت استفاده نمایید. اما ایسوس در کنار سه دکمهBack، Home و Recent Apps یک دکمه لمسی دیگر نیز قرار داده است. با فشردن این دکمه لیستی از اپلیکیشن‌ها را مشاهده خواهید کرد که می‌توانند به صورت معلق اجرا شوند! Floating Widgets نامی است که ایسوس بر روی آنها نهاده است
.

باتری همیشه قدرتمند
عمر طولانی باتری، نگرانی شما برای از دست دادن کنترل اوضاع و بوجود آمدن شرایط سخت را از بین می برد. با باتری قدرتمند لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۳۹۵۰ میلی‌آمپرساعت، هیچ وقت نگران خاموش شدن دستگاه خود نباشید . بهره مندی بهینه از باتری با بیش از ۳۶ ساعت مکالمه و تماشای ویدئو تا بیش از ۱۳ ساعت با کیفیت p720 از مزایای این تبلت است.

اما چیزی که شما را شگفت زده می کند، عملکرد باتری است بطوریکه وقتی تبلت به طور کامل شارژ باشد و آن را در حالت استندبای قرار دهید، پس از ۷ ساعت تنها یک درصد از شارژ آن کم می شود. ایسوس ادعا نموده که این تبلت می‌تواند تا ۳۰ روز در حالت استندبای بدون نیاز به شارژ باتری دوام بیاورد. به نظر می‌رسد که این ادعا کاملا درست است و یکی از نقاط قوت آن عملکرد بسیار خوب باتری است.
.

عملکرد و بازده
تبلت ME175KG ایسوس با پردازنده قدرتمند چهار هسته ای با فرکانس پردازشی ۱٫۲ گیگاهرتز تجهیز شده است که در کنار آن یک پردازنده گرافیکی Adreno 305 قدرت اجرای اکثر بازی های با گرافیک سنگین را فراهم می کند. همچنین ایسوس یک درگاه حافظه خارجی را تا ۶۴ گیگا بایت در این دستگاه تعبیه کرده است.

حافظه RAM یک گیگابایتی به کار رفته در این تبلت/تلفن هوشمند به خوبی پاسخگوی نیاز شما است و کمتر پیش می‌آید که با مشکل کمبود گنجایش حافظه رم مواجه گردید. همچنین علاوه بر فضای ذخیره سازی این تبلت که ۸ گیگابایت است یک حافظه خارجی ۸ گیگابایتی به عنوان هدیه، در دسترس شما خواهد بود.

majid_n
11-03-2014, 22:02
سلام

در مقایسه با فون پد 7 جدید ارزش خرید داره یا نه ؟

:n01:
ممنون

aliiiiiii
11-03-2014, 22:18
با سلام

سلام دوست عزیز چرا در سایت معتبری مثل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگر سایتهای معتبر اثری از این تبلت نیست و فقط در سایت چینی معرفی شوده!!!!

t2download
12-03-2014, 00:33
چینی که لنوو در سایت هست ...

aliiiiiii
12-03-2014, 02:03
چینی که لنوو در سایت هست ...

منظورم اینکه هیچ نشونی ازش در سایتهای معتبر نیست! به نظر من حتی ممکنه ساخت ایسوس نباشه چینی ها از یک مدل مثل فونپد 7 ایسوس کپی کرده باشن به اسم ایسوس داده باشن بیرون!!!

t2download
12-03-2014, 17:22
خیر فون پد چینی که نیست و اگه اینطور بود ایسوس خودشو می کشت و گارانتی معتبر ویستا گارانتیش کرده پس تقلبی نیست ...

You_You
14-03-2014, 00:22
این تبلت رو زیاد ازش فروختم ! با زبان پارسی مشکل داره و به محضه پارسی شدن به مشکل برمیخوره

reza2kn
20-03-2014, 14:22
منظورم اینکه هیچ نشونی ازش در سایتهای معتبر نیست! به نظر من حتی ممکنه ساخت ایسوس نباشه چینی ها از یک مدل مثل فونپد 7 ایسوس کپی کرده باشن به اسم ایسوس داده باشن بیرون!!!

سلام دوست عزیز.
نه این تبلت ساخت ایسوس هست ، ولی ساخت کمپانی ایسوس تو چین هست و برای فروش تو خود چین و چندتا کشور دیگه خاورمیانه ساخته شده.
واسه همین تو سایت های آمریکایی یه خورده کمتر ازش خبری هست ، تو سایت های خارجی معتبر هم اونجوری کامل بهش پرداخته نشده ، ولی بیشتریا خبر اومدنش رو دادن ، تو پیج فیسبوک تبلت Asus Memo Pad HD7 هم معرفی شده ، تو چند تا سایت معتبر ایرانی هم معرفی شده و از همه مهم تر تو خود سایت ایسوس هم پیج معرفیش هست ، هم دانلود Firmware هاش..
منم این تبلت رو گرفتم و الان تو راهه..

فقط این مشکل داشتنش با زبان فارسی خیلی عجیبه که البته گویا Firmware جدیدش که مشکل رو حل میکنه آمادس و اگه با گارانتی ویستا بگیرین ، از 16 فروردین میتونین ببرین اونجا واستون نصب کنن.

موفق باشید:n12:

reza2kn
21-03-2014, 13:42
سلام به همه دوستان.

تبلت اومد دستم و تستش کردم ، همه چی عالیه! واقعا راضیم و تاحالا که مشکلی و هنگی نداشته.

راجع به OTG هم فلش و هم هارد 1 ترابایت و بهش وصل کردم و شناخت و باز کردو هیچ مشکلی نداشت. ( البته هارد رو یه چند ثانیه طول کشید تا کامل بشناسه و Mount کنه )

با Antutu یه بنچمارک گرفتم و البته با باز بودن برنامه هایی مثل میل یاهو و جیمیل و ... تقریبا هم اندازه Galaxy S3 شد.

اون مشکل فارسی رو هم من ندارم ، ولی از اونجایی که قبل از اینکه بدست من برسه کسی روش چندتا برنامه نصب کرده بود ، شاید اینم کار اون بوده باشه.

همه جور ویدئو با همه سایزی روش پخش کردم خیلی خوب اجرا کرد ، فقط با پخش فایل های MKV تو MX Player به مشکل خوردم که لگ داشت و باید H/W یا S/W Decoder رو روشن میکردم و اونم با این نسخه آندروید 4.3 مشکل داشت و البته برای درست کردنش یکم کار داشت که باید با ADB انجام میشد ولی چون هنوز تبلت رو روت نکردم ، نتونستم انجام بدم. البته BS Player رو گرفتم و اون کاملا عالی و بدون مشکل فایل های MKV رو باز میکنه.

الان دنبال یه راه امن واسه روت کردنش هستم که راحت هم برگرده اگه خواستم ببرم گارانتی ، یه مشکلی هم که الان بهش خوردم اینه که خیلی خیلی خیلییییییی دیر شارژ میشه! احتمال خیلی زیاد از شارژرش هست ، ولی به هر حال دیشب باتری 25% بود ساعت 3 شب زدم تو شارژ و یه سر تا 1:30 ظهر تو شارژ بود و فقط تا 93% رفت! اینو هم باید با چندا شارژر دیگه امتحان کنم ببینم مشکل از چیه.

دوستان کسی سوال داشت در خدمتم.

t2download
22-03-2014, 03:14
سلام به همه دوستان.

تبلت اومد دستم و تستش کردم ، همه چی عالیه! واقعا راضیم و تاحالا که مشکلی و هنگی نداشته.

با Antutu یه بنچمارک گرفتم و البته با باز بودن برنامه هایی مثل میل یاهو و جیمیل و ... تقریبا هم اندازه Galaxy S3 شد.

اون مشکل فارسی رو هم من ندارم ، ولی از اونجایی که قبل از اینکه بدست من برسه کسی روش چندتا برنامه نصب کرده بود ، شاید اینم کار اون بوده باشه.

همه جور ویدئو با همه سایزی روش پخش کردم خیلی خوب اجرا کرد ، فقط با پخش فایل های MKV تو MX Player به مشکل خوردم که لگ داشت و باید H/W یا S/W Decoder رو روشن میکردم و اونم با این نسخه آندروید 4.3 مشکل داشت و البته برای درست کردنش یکم کار داشت که باید با ADB انجام میشد ولی چون هنوز تبلت رو روت نکردم ، نتونستم انجام بدم. البته BS Player رو گرفتم و اون کاملا عالی و بدون مشکل فایل های MKV رو باز میکنه.

الان دنبال یه راه امن واسه روت کردنش هستم که راحت هم برگرده اگه خواستم ببرم گارانتی ، یه مشکلی هم که الان بهش خوردم اینه که خیلی خیلی خیلییییییی دیر شارژ میشه! احتمال خیلی زیاد از شارژرش هست ، ولی به هر حال دیشب باتری 25% بود ساعت 3 شب زدم تو شارژ و یه سر تا 1:30 ظهر تو شارژ بود و فقط تا 93% رفت! اینو هم باید با چندا شارژر دیگه امتحان کنم ببینم مشکل از چیه.

دوستان کسی سوال داشت در خدمتم.

بلندی صداش چطوره ؟
زود بگید چند خریدید ؟ کیفیتش چطوره ؟ خوبه یا نه

reza2kn
22-03-2014, 10:35
بلندی صداش چطوره ؟
زود بگید چند خریدید ؟ کیفیتش چطوره ؟ خوبه یا نه

زود بگیم؟ :دی

والا من که از یه آشنا و به صورت قسطی گرفتم، ولی تو سایت های مختلف از 700 هزارتومن هم دیدم که میفروشن و همچنین 1 مموری 8 گیگ هم روش هست.
صداش هم خیلی خوبه ، چون رو خودش هندزفری نیست ، هنوز نتونستم با هندزفریش رو هم امتحان کنم.
از راضی بودن هم آره خیلی راضیم ، خیلی خوبه.
فقط اگه روت بشه دستتون خیلی باز تره. این زمان شارژ شدنش هم یکم برام عجیبه که فکر کنم برای از 0 تا 100 یه 13- 14 ساعتی طول میکشه! آخرش هم به 100 نمیرسه و رو 99% میمونه. البته تو چندتا انجمن خارجی خوندم که این و خودشون تو بعضی تبلت ها طراحی میکنن که Overcharge نشه و به دستگاه آسیب نرسه.

-- امروز زدم شارژ زودتر شارژ شد و تا 100% هم رفت.

بعد دیگه اون مشکل Mx Player هست که الان دیگه هر فایلی رو میخواد باز کنه میپره بیرون ، به جاش از پلیرهای دیگه دارم استفاده میکنم.
یه مشکل هم تو آندروید مخصوصا 4.3 هست که بعضی وقت ها که میخوای یه برنامه یا بازی رو نصب کنی ، حتی اگه خیلی کوچیک هم باشه و جای خالی زیادی هم داشته باشی ، اررور "Out of space" میده و نمیتونی نصب کنی. برای درست کردنش هم باید فایل های Cache و اینا که اضافی هستن رو پاک کنی که خیلی هم کار راحتیه ، ولی دسترسی به روت میخواد. ( البته این فقط مربوط به این تبلت نیست و تو بیشتر دستگاه های آندرویدی دیده شده.)
بعد دیگه تاچش عالیه ، تا حالا که هنگ نکرده.
گفتم OTG هم بهش صل کردم ، هم فلش 8 گیگ و هم هارد 1 ترابایت بدون هیچ مشکلی اجرا کرد. سرعت اتصال به Wifi هم خیلی خوبه. سیم کارتم هم بیاد دستم 3G شو امتحان می کنم.

سوالی بود در خدمتم.

behnam_banell
31-03-2014, 08:29
سلام به تمامی دوستان.
من هم مدتیه این تبلت رو خریدم، تبلت خوبیه،
فقط چند تا مشکل داره،
اول نور صفحه هستش که در مقایسه با لنوو 3000 کمتره.
دوم بلندیه صداشه که در مقایسه با لنوو 3000 بازم کمتره، ولی از لحاظ کیفیت صدا خیلی خوب و بهتره.
سوم میزان درصد باتریه که وقتی به شارژ میزنی درست نشون نمیده که باتری پر شده ، یا چقدر پرشده، باید دستگاه رو یکبار ریستارت کنی. مثلا وقتی گوشی تو شارژه میزه 41 درصد پرشده، وقتی تبلت رو خاموش روشن میکنی ، میشه 85 درصد(( اینجوری))
چهارم کیفیت پایین دوربین جلویی هستش ، ولی برا چت تصویری، اونم تو ایران و سرعت اینترنت، کافیه
پنجم کیفیت عکاسی دوربینشه که پایینه.
ششم ظرفیت کم حافظه داخلیشه( 8 گیگ)
هفتم عدم اتصال فلش یا هارده، من که هرکاری کردم نشد(غیر از روت).
تو کل ایراداتش بزرگترینش همون سومیه، یعنی درصد باتری.
ولی همه اینها مشکل بزرگی نیست در برابر طراحی و کیفیتش ، صد البته نسبت به قیمتش.
اگه بازم بخوام بخرم همینو میخرم.
در ضمن دوستی که تونسته بودن هارد رو وصل کنن بهش ، لطفا بیان و راهنمایی کنن( شاید هاردشون آداپتور بهش وصل میشه)
امیدوارم دوستان این پیج رو بالا نگه دارن.

behnam_banell
31-03-2014, 08:45
در ضمن برای دوستانی که قصد خرید این تبلت رو دارند مزیت هاش رو میگم، چون اونایی که دارند خودشون میدونن چه چیزاییه، در مورد خودم هم بگم که آدم ریز بینی هستم و الکی حرفی رو نمیزنم، و دیگر اینکه اینو مینویسم چون این تبلت تازه اومده تو بازار و نقدی ازش نیست، شاید خیلی از دوستان مثل من دنبال نقد این تبلت هستند، بازم اگه سوالی بود من در خدمتم.
1- کیفیت مکالمه: خوب
2- پشتیبانی از 3g : بستگی به آقای رایتل داره
3- کیفیت صفحه نمایش : خوب
4- آنتن دهی : خوب
5- وای فای : خیلی خوب
6- کیفیت ساخت : خوب ( سر نمیخوره)
7- کیفیت صدا: خوب
8- بلندی صدا: متوسط
9- اندروید 4.3
10- دوربین عکاسی : بد
11- فیلم برداری : متوسط رو به خوب
12- دوربین جلو: بد
13- سیم کارت : هر دو میکرو
14-وزن: یکم زیاده بنظرم
15 کیفیت بدنه : خوب
16- سرعت : خوب
17- هنگ : تا حالا نکرده خدارو شکر
و ...
البته همه اینا به نسبت قیمتش هست ، وگرنه ... بعله ازین بهتراش هم هست...

book3000
31-03-2014, 23:57
سلام دوست عزیز
با راهنمایی یکی از دوستان هارد و کیبورد و موس بلوتوثی را شناخت.
البته کمی زمان(چند ثانیه) میبرد.گوشه سمت راست بالا ایکون هر وسیله ظاهر می شود
هر کاری کردم جو استیک را نشناخت.
در سایت رسمی ایسوس در توضیحات اپدیت اخری نوشته کیفیت دوربین بهتر شده

behnam_banell
02-04-2014, 09:38
سلام دوست عزیز
با راهنمایی یکی از دوستان هارد و کیبورد و موس بلوتوثی را شناخت.
البته کمی زمان(چند ثانیه) میبرد.گوشه سمت راست بالا ایکون هر وسیله ظاهر می شود
هر کاری کردم جو استیک را نشناخت.
در سایت رسمی ایسوس در توضیحات اپدیت اخری نوشته کیفیت دوربین بهتر شده
سلام به شما، سال نو مبارکدوست عزیز، ممنون میشم اگه من و بقیه دوستان رو برای اتصال هارد راهنمایی کنی.

razieemostafa
06-04-2014, 08:48
با سلام خدمت دوستان. من این تبلت رو اول عید خریدم و به مشکل هایی که دوستان گفت بر نخوردم!
کیفیت صفحه خوبه و مقاومه.
در مورد کیفیت صفحه باید بگم که کیفیتش خوب رو به بالاس
در مورد دوربین ،دوربین جلو واقعا افتضاحه و فقط کافیه کمی نور کم بشه که شبیه زامبی بشین :دی
دوربین عقب هم کیفیت خوبی داره در شرایطی که نور مناسب باشه
کیفیت بدنه هم متوسطه ولی هرچی باشه از سامسونگ بهتره !
otg هم ساپورت میکنه بهش فلش وصل کردم
من با اینترنت سیم کارت استفاده نکردم ولی تا 8 ساعت کار مداوم و ترکیبی کا میکه.برای من که دو روز کارمو راه میندازه و باطریش عالیه.در مورد اینکه گفتن باطری شارژ میشه اما نشون نمیده باید بگم که درسته.اما یه باگ کوچیک و با یه آپدیت حل میشه.
بنچمارک هم 17609 شد که تقریبا در حد s 3 هست.
سوال دیگه ای بود در خدمتم

razieemostafa
06-04-2014, 08:49
دوستان اگه کسی روت کرد خواهشا بیاد اینجا هم یه آموزش بده

kushk
06-04-2014, 15:31
سلام دوستان در تست پنجمارک و قدرت پردازنده گرافیکی این سرتره یا فون پد 7؟

saeed_tam
07-04-2014, 20:56
امروز گرفتمش. تنظیمات ایرانسل رو نتونستم انجام بدم و اینترنت فعال نشده. راهنمایی کنید.

هندزفری جبرا رو هم نتونستم بهش بشناسونم. :n03:

kushk
07-04-2014, 22:06
امروز گرفتمش. تنظیمات ایرانسل رو نتونستم انجام بدم و اینترنت فعال نشده. راهنمایی کنید.

هندزفری جبرا رو هم نتونستم بهش بشناسونم. :n03:

سلام. منم امروز خریدمش.پانچ کردمو ایرانسلو انداختم اما تنظیماتی نمیخواست که. چراغ دیتا رو روشن کن و لذت ببر.ولی اگه دیدی نتونستی بگو تا بت بگم تنظیمات دستی رو چطور فعال کنی.

yasi_s30
24-04-2014, 02:47
otg ساپورت میکند

هم هارد 1 ترا آورد بالا
هم کیبورد و هم موس و هم گیم پد.هرکی گفته نمیاره 2زار اطلاعات نداره.

دوستان 1 هفتست این تبلت رو خریدم .
*در اینجا تحلیل و تجربیات خودمو می خوام در اختیار دوستان بزارم که ایشالا به کارتون بیاد*
مزایا :::
کیفیت خیلی خوب نمایشگر
تاچ مناسب و خوب
سخت افزار خوب
کیفیت بدنه مناسب
سیم کارت خور بودن و پشتیبانی از 2g 3g gprs و مکالمه و...
باطریه خوب
حافظه جانبی خوردن و امکان send2sd card برای پر نشدن حافظه داخلی
پشتیبانی از otg
معایب:::
دوربین پشت نسبتاً ضعیف
دوربین جلوی خیلی ضعیف
نداشتن فلش دوربین
بازیهای تست شده و کیفیت اجرای آن :::
آسفالت 8 »»»» خوب در حد medium بدون لگ
فیفا 14 »»»» عالی
واکینگ دد»»»» عالی
نید فور اپید مست وانتد »»»» عالی
پس 2012 »»»» عالی
دووس ایکس »»»» عالی
مدرن کم بت 3-4 »»»» عالی
دد اسپیس »»»» عالی
انگری برد استاروارز جدید(2) »»»» عالی
و بازیهای ضعیفتر »»»» عالی و بدون لگ
تمامی بازی های قید شده نصب شده و اجرا شده و بصورت عالی اجرا شده و فقط در آسفالت 8 در تنظیمات high اجازه نخواهید داشت.
تمامی بازیها قابل ارسال به حافظ جانبی اس دی بوده بجز دد اسپیس حتی دیتاها نیز move to sd cad شدند.
تمامی فیلمها با هر کیفیتی عالی اجرا و نمایش داده شدند
انواع نرم افزار ها تست و بدون مشکل اجرا گردید.
عملکرد وای فای و آنتن سیم کارت های آن در حد عالی و خیلی خوب
صدا در حد خیلی خوب و خوب
عمکرد otg و تست آن با هارد 1ترا و موس و کیبورد و پد گیم انجام گردید و مشکل خاصی مشاهده نشد و اوکی بود.(گفتنیست حتی روت هم نمیخواست فقط نرم افزار یو اس بی استیک رو نصب کنید)(چون آندرویدش بالاتر از 4 هست نیازی به روت نیست برای بالا آوردن و شناخت otg)
گفتنیست تبلت حتی نیاز به روت ندارد و تمامی این تست ها و تجربیات بدون روت انجام گرفته است.
از نظر من در این رنج قیمت و هم رده خود، بهترین تب میباشد و با تب های دیگر در این رنج قیمت قابل مقایسه نیست.
با تشکر از همه مشکلی بود در خدمتیم.
با سپاس از سایت
یاسی اس 30

فقط تورو خدا کسی تونست روتش کنه؟
با چه نرم افزاری؟ (میخوام قابلیت آنروت هم داشته باشه به راحتی)

parkol
07-05-2014, 16:15
من گرفتم حافظه داخلیش 4 گیگه
ولی یه حافظه 16 گیگی و یه کیف روش بود
همه چیش خوبه براحتی برنامه هاش رو میشه به حافظه SD منتقل کنی احتیاج به روت نداره

reza2kn
08-05-2014, 10:55
سلام به همه دوستان.

الان میشه گفت تقریبا تنها مشکلش همین اشتباه نشون دادن میزان شارژ باتری هست که اونم یه مشکل نرم افزاریه و گارانتیش گفت به زودی Firmware جدیدش میاد و این مشکل حل میشه.

راجع به روت خیلی خیلی خیلی دنبالش گشتم و همه انجمن های فارسی و انگلیسی رو زیر و رو کردم و با همه برنامه ها تست کردم و نشد..

اوایل که خریدمش یه مشکل براش پیش اومد که 80% برنامه ها مخصوصا اونایی که خیلی سبک بودن روش نصب نمیشد و پیغام میداد که فضای خالی کافی نیست و برای حل کردن این مشکل هم که یه باگ تو اندروید 4.3 هست ، دسترسی روت لارم بود. ولی تبلت و یه ریست فکتوری کردم و این مشکل هم حل شد و الان همه چی روش نصب میشه :n12:

از همه نظر عالیه! :n16:
باهاش همه کار میکنم ، نت گردی ، بازی ، کتاب خوندن ، و....

arian137
16-05-2014, 13:55
منم گرفتم.حافظه داخلی چهار،یک ونیم در اختیار کاربر میزاره.یعنی فاجعه.شما حواستون باشه با حافظه چهار غالب نکنن بهتون.اینجوری بازی های دیتا دار رو نمیشه نصب کرد (منظورم بازی های با حجم بالاتر از ۱.۲ گیگ :'( :n03::n21::n27:

147369258
03-06-2014, 22:33
آقا کسی تونست این تبلت رو روت بکنه اگه بله لطفا راهنمایی بکنید.

years
08-06-2014, 07:36
فرق 175cg 175kg با هم چیه؟

amir_t6262
08-06-2014, 09:37
عمده تفاوتشان در CPU است:

ASUS Fonepad 7 Dual SIM (ME175CG) : Intel® Atom™ Z2520 Dual-Core, 1.2 GHz

ASUS MeMO Pad HD7 Dual SIM (ME175KG) : Qualcomm Snapdragon 400 quad core CPU @1190MHz

years
08-06-2014, 12:25
یعنی اتم قوی تره؟

amir_t6262
08-06-2014, 12:56
یعنی اتم قوی تره؟
مقایسه این دو CPU

147369258
08-06-2014, 23:50
اینجا کلوپ این تبلت هستش لطفا آخرین اطلاعات درباره روت کردن این دیوایس رو در اینجا قرار بدین .:n12::n16:

147369258
08-06-2014, 23:55
عمده تفاوتشان در CPU است:

ASUS Fonepad 7 Dual SIM (ME175CG) : Intel® Atom™ Z2520 Dual-Core, 1.2 GHz

ASUS MeMO Pad HD7 Dual SIM (ME175KG) : Qualcomm Snapdragon 400 quad core CPU @1190MHz

که در نتیجه مدل اول از نظر cpu قوی تر است.
من هر دو مدل این تبلت رو باهم بنچمارک گرفتم 175kg خیلی قویتر از اتم است پس دومی یعنی 175kg رو گرفتم خدایی هر بازی نصب کردم نه نگفت ولی مشکلم فقط روت نشدن این مدله که خیلی دنبالشم:n21:

amir_t6262
09-06-2014, 08:14
من هر دو مدل این تبلت رو باهم بنچمارک گرفتم 175kg خیلی قویتر از اتم است پس دومی یعنی 175kg رو گرفتم خدایی هر بازی نصب کردم نه نگفت ولی مشکلم فقط روت نشدن این مدله که خیلی دنبالشم:n21:

لطفا بنچمارک ASUS MeMO Pad HD7 Dual SIM را بگذارید.

اینکه خیلی قوی تر از اتم هست را مطمئنید؟

براساس اطلاعات اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، 4439 شده که بین تبلتهای ماه ژوئن که در لیست آمده 327ام است.
اما Asus Memo Pad HD7 با سی پی یوی1.5 GHz quad-core ARM Cortex-A7 رتبه 865ام را دارد.
البته باید دید بنچمارک ASUS MeMO Pad HD7 Dual SIM شما چند شده است.

147369258
09-06-2014, 11:48
احتمالا شما به مدلی که من نوشتم دقت نکردین این مدل cpu:Qulcomm snapdragon MSM8226 هستش و گرافیک Aderno(TM)305 این مدل 8 گیگ و 4 گیگ فکر کنم 16 هم داره که اگه پیدا کنی 8 یا 16 گیگ بگیر من 4 رو خریدم از نظر فضای داخلی کمی مشکل دارم بنچمارک فوند پد رو الان ندارم چون دادم به فروشنده ولی ممو رو برات میزارم به 175kg این مدل دقت کن با مدل های دیگه اشتباه نگیری .:n16:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همانطوری که در عکس معلومه با گلکسی s3 سامسونگ برابر هستش در نظر داشته باش اگه روت برات مهم باشه فعلا برای این مدل روت در دسترس نیست.و اما فوند پود تا جایی که یادمه 300 ال 400 تا از ممو کمتر امتیاز آورد. در پناه حق.

amir_t6262
09-06-2014, 12:55
پس من مدل را اشتباه کردم.
الان مقایسه این دو CPU این میشه

و براساس این cpu این مدل را میتوان با Asus PadFone mini 4.3 مقایسه کرد که cpu مشابهی با مدل 175kg دارد؟

جالبه که اطلاعات این مدل فقط در سایت چینی ایسوس است و من در قسمت انگلیسی اش چیزی پیدا نکردم

alone_boy
16-06-2014, 11:27
سلام
یه سری تبلت سفارش دادیم که بدون سیمکارت مشکلی ندارن و وای فایشون کار میکنه ولی به محض اینکه سیمکارت میندازیم روشون دیگه وای فایش هیچ چیزی رو شناسایی نمیکنه.مشکل از کجاست؟

amir_t6262
16-06-2014, 20:45
سلام
یه سری تبلت سفارش دادیم که بدون سیمکارت مشکلی ندارن و وای فایشون کار میکنه ولی به محض اینکه سیمکارت میندازیم روشون دیگه وای فایش هیچ چیزی رو شناسایی نمیکنه.مشکل از کجاست؟
در جستجویی که داشتم در یک سایت خارجی در این مورد صحبت شده بود و ایراد را در سیم کارت کشوری غیر از تنظیمات وایرلس گفته بود.
یعنی مثلا تنظیمات وایرلس شما برای چین است ولی سیم کارت ایران را میگذاری، بهمین خاطر وای فای کار نمیکنه.

اتفاقا راه حلش را یک ایرانی به اسم فرجاد داوری پیدا کرده که یک برنامه است که البته نیاز به روت کردن تبلت داره.

در لینک زیر هم در این مورد صحبت شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر دوستان راه حل دیگری دارند، اعلام کنند.

alone_boy
17-06-2014, 09:20
ممنون امیر جان
راه حل این مشکل اینه که باید از قسمت About دستگاه،تبلت رو آپدیت کنی
یه آپدیت 135 مگابایتی هست که باید موقعی که سیمکارت تو تبلت نیست بوسیله وای فای تبلت رو آپدیت کنی تا مشکلش برطرف بشه

geysar
21-06-2014, 23:39
منم این تبلت را خریدم الان بدستم رسید
حالا باید چیکار کنم بعداز 8ساعت شارژ؟
راستی زبان فارسی را چطور نصب کنم ؟
هنوز بهش دستنزده یه بار هنگ کرد
خدا اخر وعاقبتش را به خیر کنه

abas13
27-06-2014, 10:28
سلامگرچه روت لازم نیست ولی نسخه جدید vroot این کار رو می کنه 1.7.8.42ضمنا با برنامه داس abd کل نرم افزارها روی sd می رود.

abas13
27-06-2014, 10:44
سلام گرچه روت لازم نیست ولی نسخه جدید vroot 1.7.8.14068 این کار رو می کنه ضمنا با برنامه داس abd تمام نرم افزارها رو میتونید به sd منتقل کنید

ziiiba
06-07-2014, 11:36
سلام ببخشید ولی این نرم افزار که میگید (v root 1.7.8.14 ) هیچ جایی نیست حتی تو سایت اصلیش میشه لینکشو بدید ؟

i.amirmoghaddam
07-07-2014, 05:20
چه عجب که یه جا پیدا شد که درمورد این تبلت گفتگو شده، به شخصه از این تبلت فوق العاده راضی هستم من آیپد مینی داشتم اما چیز خاصی ازون ندیدم که تو این نباشه تو بحث قیمت که بریم که دیگه آدم هیچ حرفی واسه گفتن نداره ، تو این یه هفته ای که دستمه بیش از تصورم منو راضی نگه داشته بلافاصله به ورژن ۴.۴ آپدیت کردم ظاهر اندخروید که خیلی زیبا شد و مشکلاتی مانند وای فای و سیم کارت در کنار هم کاملن برطرف شده
فقط احساس میکنم موقع مکالمه صدا یکم ضعیفه و صدای محیط رو هم پخش میکنه پیشنهادی تو این زمینه دارید برای من?
آیا راهی وجود داره که بابت این محصول به ایسوس یه خسته نباشید مستقیم و تاثیر گذار بگیم?

abas13
07-07-2014, 14:30
Vroot 1.7.8.14068

babwar
24-08-2014, 17:31
دوستان منم از این مدل گرفتم. مشکل عدم صحیح باتری با آپدیت 6 مگی درست شد. اما مشکل مصرف باتری دارم
من گذاشتمش تو حالت پرواز (فالای مد) و smart saving هم روشن کردم .سیم کارت رایتلم در آوردم باز با
این حال بدون مصرف به زور 24 ساعت دوم میراره خیلی از برنامه ها رو هم دی سیبل کردم بازم خالی میشه
باتریش.
توی سایت ها هم ندیم واسه آندروید 4.4 خبری باشه. توسایت ایسوس انگلیس که اصلا نیست فقط تو ی سایت چینی هست اونم چی خاصی واسه پشتی بانی نذاشته.
/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایتشه اصلا این مدل اصلی هست؟
پیشنهاد می کنم این مد رو نخرید بیشتر کسایی که گرفتن مشکل دارن.
کسی خبر درستی از اومدن آپدیت 4.4 داره؟
کسی مثل من این مشکل باتری که بدونه استفاده، از باتری خالی بشه تو ی 24 ساعت؟
و راه حلی پیدا کرده ؟ ممنون:n28:

HAMID-3138
11-10-2014, 13:05
سلام
خدمت دوستان
من این تبلت رو خریدم (ME175CG)اما تا سیم کارتش رو گذاشتم وایفای از کار افتاد
تو یه سایت خوندم که باید سیم کارت رو خارج کرده به تنظیمات کارخانه برگردم و در قسمت سیستم آپدیت چک آپدیت رو بزنم فایل رو دانلود کرده و نصب کنم . گفته بود اول یه فایل با حجم 135 مگ میاد و بعد دوباره باید مرحله رو تکرار کنم که یه فایل 5 مگی میاد و بعد از دانلود و نصب میشه از وایفای و سیم کارت به طور همزمان استفاده کرد.
ولی مشکل من اینه که من بعد از دانلود فایل اول (135 مگی ) برای فایل 5 مگی اقدام کردم اما تا حالا فایلهای 145 مگی و 76 مگی رو دانلود کردم و خبری از فایل 5 مگی نیست . ولی اندرویدم از 4.3 به 4.4 ارتقا پیدا کرده
حلا سؤالم اینه که :
1- با اینکه فایل 5 مگی رو دانلود نکرده ام آیا مشکلم حل شده و میتونم سیم کارت رو بذارم یا نه ؟
2-آیا باید هرچه فایل آپدیت بهم میده دانلود و نصب کنم ویا تا اینجا کافیه ؟
در کل راهنمایی کنید که چطوری وایفای رو فعال کنم
خواهشن به دوستان بگید که مشکل این تبلت اینه چون به من هم نگفتم و الآن با این مشکل بزرگ نمیتونم آیا وایفای خواهم داشت یا نه .:n12::n12:

HAMID-3138
12-10-2014, 21:42
سلام
خدمت دوستان
من این تبلت رو خریدم (ME175CG)اما تا سیم کارتش رو گذاشتم وایفای از کار افتاد
تو یه سایت خوندم که باید سیم کارت رو خارج کرده به تنظیمات کارخانه برگردم و در قسمت سیستم آپدیت چک آپدیت رو بزنم فایل رو دانلود کرده و نصب کنم . گفته بود اول یه فایل با حجم 135 مگ میاد و بعد دوباره باید مرحله رو تکرار کنم که یه فایل 5 مگی میاد و بعد از دانلود و نصب میشه از وایفای و سیم کارت به طور همزمان استفاده کرد.
ولی مشکل من اینه که من بعد از دانلود فایل اول (135 مگی ) برای فایل 5 مگی اقدام کردم اما تا حالا فایلهای 145 مگی و 76 مگی رو دانلود کردم و خبری از فایل 5 مگی نیست . ولی اندرویدم از 4.3 به 4.4 ارتقا پیدا کرده
حلا سؤالم اینه که :
1- با اینکه فایل 5 مگی رو دانلود نکرده ام آیا مشکلم حل شده و میتونم سیم کارت رو بذارم یا نه ؟
2-آیا باید هرچه فایل آپدیت بهم میده دانلود و نصب کنم ویا تا اینجا کافیه ؟
در کل راهنمایی کنید که چطوری وایفای رو فعال کنم
خواهشن به دوستان بگید که مشکل این تبلت اینه چون به من هم نگفتم و الآن با این مشکل بزرگ نمیتونم آیا وایفای خواهم داشت یا نه .:n12::n12:

تورو خدا یکی به داد ما برسه

mohsen_209
18-10-2014, 11:37
تورو خدا یکی به داد ما برسه

سلام به دوست عزیزم ....
این ترفند شرکت ایسوس برای شناسایی تبلتهای قلابی گذاشته که شما تشخیص درست بدید ....
فقط و فقط از آدرس زیر میتونی مشکلتو حل کنی ...
من هم همین تبلتو دارم و از همین طریق حلش کردم ..

mmhamdi
07-11-2014, 12:03
سلام علیکم بـــه همه
رام جدیدی نیومده از me175kg بعد از 4.3 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی کیت کت هم نیومده !؟
اندروید 5 برای میاد ؟

nima-62
03-12-2014, 13:10
سلام دوستان یک سوال درباره شارژ اولیه تبلت داشتم. هر تبلت یا هر اسمارت فونی رو که بار اول روشن می کنیم یک مقدار شارژ اولیه ( کارخانه ای ) داره. می خواستم بدونم باید اون مقدار شارژ رو به صفر درصد برسونیم و وقتی تبلت خاموش شد، شارژ اولیه رو انجام بدیم؟ یا اینکه نه نیازی به اینکار نیست و با همون مقدار شارژی که تو تبلت هست .اون رو خاموش کنیم و شارژ کنیم؟ مدل تبلت من :asus memo pad 8 me181c k011

sky555
01-05-2015, 11:16
سلام دوستان مشکلی با این تبلت دارم که حافظه داخلیش 4گیگه که 1.5 گیگش در اختیار کاربره و بخاطر همین هم بازیهایی مثل اسفالت که دیتاهای حجم بالا دارن رو نمیتونم نصب کنم چطور میشه این بازیها رو با این وضعیت رو این تبلت نصب کرد ؟ سوال بعدیم اینه که این تبلت چطور فلش میشه و فریمورش رو از کجا میتونم دانلود کنم اینم چند تا اسکرین شات

sky555
06-05-2015, 13:00
دوستان لطفا اموزش فلش این تبلت رو بزارید هر جا بردم بیرون نتونستن فلشش کنن

sky555
10-05-2015, 15:27
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Mohammad921719
27-08-2015, 15:35
چجوری روت کنم؟
me 175kg:n27: