ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد سیستم تا 5 تومن

benyamin_pc
05-03-2014, 15:43
سلام دوستان
یک سیستم برای کارای سنگین مثل رندر vray و ساخت گیم و .... لازم دارم
لطف کنید تا میشه بهینگی تو موارد زیر رعایت شه

1-سرعت و قدرت و دوام در دراز مدت (حتی با اورکلاک زیر کار شبانه روزی براش فرقی نکنه)
2-اگر مثلا 2 نوع سیستم مد نظرتون هست که اختلاف قیمت زیاد دارند اما اختلاف بنچ مارکشون کمه اون هزینه کمتررو بگین
3-برای نسل های بعدی و ارتقا
4-ساپورت اتصال هاردهای بیشتر همراه با رید , ساپورت کارت های گرافیک بیشتر و سیستم های جدید ...
5-بازار خرید سیستم به لحاظ ورود تکنولوژی های جدید یا تغییر در قیمت مثلا تا یک محدوده زمانی خاصی اگر قرار هست تغییر کنه بهم بگین ممنون میشم

دیگه خودتون که که اوسائین اینارم میدونستین برا راحت بودن خیال خودم گفتم

یه نگاهی هم به این سیستم بندازید ببینین چطوره قیمتشم چقد میشه

m.b = asus maximus vi exterme z 87
cpu = 4770 k
ram = kingston beats 2400 16 gig
h.d.d = 1tb w.d black
vga = 770 gtx asus dcuz oc
power = 885 green
monitor = 220 ADC
dvd = plaxtor
cooler= corsair h100i

بی زحمت قیمت قطعاتو کلی نگین تک تک بفرمائین , تشکر

Hessam 2
05-03-2014, 16:04
سلام دوست گرامی.

انتظارات شما با بودجه تون سازگاری نداره!
یا انتظار خودتون کاهش بدید یا بودجه تون رو افزایش.
با مبلغ 7 میلیون چنین انتظاراتی قابل برآورده شدن هست!
سیستمی هم که خودتون نوشتید، بیش از 5/500 میلیون هزینه اس. تازه کیس رو هم ننوشتید.

برای V-Ray سوکت 2011 از الزامات هست! اگر گرافیکی بود، یه چیزی. 1150 بهتر بود. اما کار شما پردازشی سنگین هست. اگر کارتون نیمه حرفه ای تا حرفه ای باشه، می تونید 4770 از سوکت 1150 خریداری کنید. اگر فراتر از این میزان باشه، همون 7 تومن هزینه اس.
البته اگر کارتون باز حرفه ای تر و سنگین تر باشه که میره بالای 8 تومن!

benyamin_pc
05-03-2014, 16:31
والا اینجا سیستم ها الزاما با حرفه ای تر شدن نمیخونه بلکه با جیب میخونه , اکثرا متخصصان سیستماشون و گوشی هاشونو تبلت هاشون که خود تولید کننده محصولات هستند از خیلی از افراد غیر حرفه ای که اصلا هیچ استفاده ای ازشون ندارن پائین تره :n29:
برای ساخت بازی , هم گرافیک بالا لازمه هم پردازنده , برای رندر هم که پردازنده , باز برای تو محیط مکس گرافیک و رم , برای برنامه نویسی پردازش تصویر و ... هم پردازنده و گرافیک
همانطور که گفتید انتظار بالاست چون نیاز بالاست اما شما یه جوری جفت و جورش کن رو همون 5.5 نهایت :n27:

Hessam 2
05-03-2014, 16:38
پس شما تفکر بازاری دارین!!!!

ok.

همون سیستم خودتون باشه. با این تغییرات؛

- مادربرد رو Asus Z87-Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کنید.

- رم حتماً دو کاناله باشه. (2 عدد 8 گیگ)

- کیس Green X7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انتخاب کنید.

- کولر Enermax ELC 120 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشه.

- پاور هم Green GP850B-OC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

- یه اس اس دی Corsair Force GS 128GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم می زنید تنگش!

ضمناً برای کاهش هزینه ی نهایی؛ می تونید اس اس دی رو حذف کنید و در آینده بخرید. مانیتور 20 اینچ بخرید و هارد دیسک هم مدل سیگیت بارکودا.

یا علی تموم./

benyamin_pc
05-03-2014, 17:01
ازت ممنونم , تفکر بازاری نمیدونم چجوریه اما منظور من اینه که جیب متخصص تو ایران خالی تر از جیب کارفرماهای بی تخصص و پارتی بازه
باور کن حالا من ناشکری نمیکنم خداروشکر اوضاع بد نیست اما خیلی از دوستان که اونها هم کارشون تخصصیه تبلت که هیچ گوشیشون سیمبیانه , لپ تاپشون i3 هست و پی سی هم ندارن چون جیبشون خالیه اما کارفرماهای همه اینها اصلا نمیدونن آندروید چی هست ولی آخرین مدل تبلت و گوشی و لپ تاپ و پی سی و .... دارن چون فقط با 4 نفر زد و خورد کاری دارن و همه کارهارو از وزارت خونه ها و ... میگیرن 95% پولشو برمیدارن 5% میدن به متخصص تا ساخته شه ...
شاد باشی ممنون از راهنمائیت

amir200812
05-03-2014, 17:30
مادربورد ASUS Z87-A برداری با حدود قیمت 510 تومن
پردازنده Intel® Core i7-4770K حدود 1050
رم Patriot Viper3 Red Venom 16GB 8GBx2 2400MHz حدود 700
گرافیک ASUS GTX 760 OC DCII 2GB حدود 899
هارد WD Blue 1 TB حدود 185
پاور Green GP850B-OC حدود 465
مانیتور ASUS VX229H 22inch AH-IPS حدود 715
رایتر ASUS 24X حدود 60
کولر ENERMAX ELC120 حدود 339
کیس Green X1 Basic حدود 139

اینا حدود 5060 درمیاد که با اسمبل و ... حدود 5100~5200 هزینه خواهد داشت!

ولی سیستم که خودتون گفتید + دوستان پیشنهاد دادن:
مادربورد ASUS Maximus VI Extreme برداری با حدود قیمت 1250 تومن
پردازنده Intel® Core i7-4770K حدود 1050
رم Patriot Viper3 Red Venom 16GB 8GBx2 2400MHz حدود 700
گرافیک ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5 حدود 1210
هارد 1tb w.d black حدود 290
SSD مدل Corsair Force GS 128GB حدود 376
پاور Green GP850B-OC حدود 465
مانیتور ASUS VX229H 22inch AH-IPS حدود 715
رایتر ASUS 24X حدود 60
کولر ENERMAX ELC120 حدود 339
کیس Green X7 حدود 369

مجموعا حدود 6800 که با هزینه مونتاژ و ... حدود 7 تومن در میاد!

benyamin_pc
05-03-2014, 18:08
تشکر امیر جان , فقط میشه فرق مادربوردی که شما گفتین با اونی که اول بودو بهم بگید؟
یه چیز دیگم این کیس ها جز ظاهرشون چه فرق دیگه ای دارن؟

amir200812
05-03-2014, 21:07
تشکر امیر جان , فقط میشه فرق مادربوردی که شما گفتین با اونی که اول بودو بهم بگید؟
یه چیز دیگم این کیس ها جز ظاهرشون چه فرق دیگه ای دارن؟

ASUS Maximus VI Extreme تعداد PCIe 16x هاش بیشتره (5 تا هست)
ولی هر 2 مادربورد فقط 2تا PCIe 16X رو بصورت همزمان با 8x ساپورت میکنن.(یعنی عملا در هر 2 مادربورد نمیتونید بیشتر از 2 تا گرافیک قرار بدید)

ASUS Maximus VI Extreme تعداد ساتا 3 ده تا هست، ولی ASUS Z87-A تعدادش 6 تا هست.

ASUS Maximus VI Extreme بلوتوس و وایرلس داره.

ASUS Maximus VI Extreme تعداد 8 تا USB3 داره ولی در ASUS Z87-A تعدادش 6 تا هست.

و ASUS Maximus VI Extreme یک "OC Pane" داره.

کلا بنظر من چندان برتری خاصی نداره که ارزش 2.5 برابر قیمت بالاترش رو منطقی جلوه بده...

امیر تتلو
05-03-2014, 22:24
منم موافقم asus z87 بهتره

benyamin_pc
06-03-2014, 12:02
دقیقا همینطوره usb و بلوتوث و وایرلس که میشه به هر مینی اضافه کرد , پنلشم زیاد اهمیتی نداره بیشتر کارائی و سرعت دوام مین برام مهمه

فقط اون جملتونو متوجه نشدم که اون 5 تا گرافیک ساپورت میکنه و این 2 تا اما به هر حال رو هر دوو بیش از 2 تا کارت نمیشه گذاشت
یکی هم اینکه اون 10 تا هارد ساتا 3 میخوره و این 6 تا , این هارد های معمولی سیگیت و وسترن موجود در بازار ساتا 3 هستند؟ راستی این مینی که گفتید هم رید داره؟

تشکر از همه دوستان

Ali*Reza
06-03-2014, 13:50
مادربوردهای مختلف چیپست Z87 بغیر از یک سری قابلیت هایی که آپشنال هستند ، بیشتر برای کاربری های اورکلاکینگ و استفاده در مولتی کارتهای گرافیک با هم تفاوت میکنن.
در صورتیکه بفکر استفاده از مولتی کارت برای گرافیک نیستین و یا بصورت حرفه ای اور نمیکنین نیاز به هزینه خیلی بالا نیست. در کل من هم مدل Z87-Pro از ایسوس رو مناسب میدونم.
ولی در صورتیکه اور بصورت حرفه ای میکنین ، بهتره که مادروبرد متناسب با اینکار انتخاب کنین که دارای Water Block باشه و مناسب برای اور و استفاده از واتر کولینگ ها باشه.

هاردهای موجود در بازار هم با اینترفیس ساتا3 هستند. هرچند که از همه ظرفیتش استفاده نمیکنن.

amir200812
06-03-2014, 14:09
دقیقا همینطوره usb و بلوتوث و وایرلس که میشه به هر مینی اضافه کرد , پنلشم زیاد اهمیتی نداره بیشتر کارائی و سرعت دوام مین برام مهمه

فقط اون جملتونو متوجه نشدم که اون 5 تا گرافیک ساپورت میکنه و این 2 تا اما به هر حال رو هر دوو بیش از 2 تا کارت نمیشه گذاشت
یکی هم اینکه اون 10 تا هارد ساتا 3 میخوره و این 6 تا , این هارد های معمولی سیگیت و وسترن موجود در بازار ساتا 3 هستند؟ راستی این مینی که گفتید هم رید داره؟

تشکر از همه دوستان

هر 2 مادربورد از رید های 0 ، 1 ، 5 ، 10 پشتیبانی میکنن.

در مورد گرافیک:
چیپ Z87 کلا 16 لاین برای PCIe ساپورت میکنه.(منظور از لاین همون x هست! )
حالا اگه شما 1 کارت گرافیک داشته باشید، PCIe شما با پهنای باند 16x فعال خواهد شد!
اگه 2 تا گرافیک باشه، هر 2 روز 8x فعال میشه!
و اگه 3 تا گرافیک داشته باشید، یکی روی 8x و 2 تا روی 4x فعال میشه!
وقتی گرافیکی با PCIe 4x کار کنه، یعنی 4 برابر پهنای باند کمتری بهش داده میشه و این در کارایی گرافیک ها خیلی تاثیر منفی داره! مخصوصا گرافیک های قوی و رده بالا.

به همین دلیل تعداد گرافیک ها محدود هست و مهم نیست که مادربورد شما 5 تا PCIe 16x داشته باشه، چون چیپ Z87 نمیتونه ازش استفاده کنه و حداکثر همون 2 تا گرافیک منطقی هست.

benyamin_pc
06-03-2014, 14:34
تشکر خیلی دقیق توضیح دادین
با این توصیفات همین مین خیلی منطقی تره
در مورد اورکلاک , اگر سیستم یک سره اورکلاک کار کنه تو طول عمرش هیچ تاثیری نمیذاره؟

Ali*Reza
06-03-2014, 16:18
تشکر خیلی دقیق توضیح دادین
با این توصیفات همین مین خیلی منطقی تره
در مورد اورکلاک , اگر سیستم یک سره اورکلاک کار کنه تو طول عمرش هیچ تاثیری نمیذاره؟

در صورتیکه سیستم با توجه به شرایط اورکلاک ، منطقی و اصولی اور بشه مشکلی پیش نمیاد.

benyamin_pc
06-03-2014, 16:34
تشکر فقط 2 تا آیتم نهائی زیرو توی سیستم در نظر بگیرید و نتیجه نهائی ببینیم چی میشه

یکی اینکه اگر کلا اورکلاک نکنم هم همین سیستمی که با دوستان بهش رسیدیم خوبه یا چیز بهتری تو این رنج قیمت میشه در نظر گرفت؟
دوم اینکه مانیتور بخام دوبل کنم با کیفیت خوب و هزینه هم زیاد بالا نره (برای پائین موندن هزینه سایزشو کمتر کنین نه کیفیتو) 2 مانیتور دوبل چقد میشه؟

Ali*Reza
06-03-2014, 16:53
به هرحال انتخاب سیستم بر پایه اورکلاکینگ انتخاب آینده نگری هست و در آینده میتونین با اور پردازنده شاهد افزایش کارایی باشین.
در کل به نظرم همون سیستم مناسب خواهد بود.

در مورد مانیتور هم نظری ندارم !

benyamin_pc
07-03-2014, 16:43
از مین هائی که 2 پردازنده ساپورت میکنند مین و یک cpu میشه انتخاب کرد که هزینش و قدرتش در همین حدود باشه که بعدا برای ارتقا یک cpu دیگه کنارش اضافه کنم؟

benyamin_pc
07-03-2014, 17:17
بعد از کلی زیر و رو کردن پردازنده زیرو از xeon E5 پیدا کردم , هزینش از cpu i7 قبلی کمتره و سرعتش بیشتر !

Intel® Xeon® Processor E5-1620 v2
(10M Cache, 3.70 GHz)

هزینه این 294 $ و i7 قبلی 350 $

سرعت این 3.7 GHZ با 10m هم حافظه نهان
سرعت i7 قبلی GHZ 3.5 با 8m هم حافظه نهان

پهنای باند این 59.7 GB/s
پهنای باند i7 قبلی 25.6 GB/s

ساپورت رم این تا 256 GB
ساپورت رم قبلی 32 GB

فقط این 40w مصرفش بیشتره که برا من مهم نیست و قبلی یه گرافیک intel برای کارای سبک داره که مصرف انرژی کم شه که باز برام مهم نیست همه کارهارو gforce کنه مصرفش یکم بالاتر میره دیگه چیز دیگه ای که نمیشه؟

دوستان لطفا شرکت کنند تو بحث و مینی هم که اینو ساپورت میکنه بگن چیه و هزینش چقدره و اینکه این انتخاب چطوره و آیا انتخاب بهتری هم هست؟

amir200812
07-03-2014, 18:26
بعد از کلی زیر و رو کردن پردازنده زیرو از xeon E5 پیدا کردم , هزینش از cpu i7 قبلی کمتره و سرعتش بیشتر !

Intel® Xeon® Processor E5-1620 v2
(10M Cache, 3.70 GHz)

هزینه این 294 $ و i7 قبلی 350 $

سرعت این 3.7 GHZ با 10m هم حافظه نهان
سرعت i7 قبلی GHZ 3.5 با 8m هم حافظه نهان

پهنای باند این 59.7 GB/s
پهنای باند i7 قبلی 25.6 GB/s

ساپورت رم این تا 256 GB
ساپورت رم قبلی 32 GB

فقط این 40w مصرفش بیشتره که برا من مهم نیست و قبلی یه گرافیک intel برای کارای سبک داره که مصرف انرژی کم شه که باز برام مهم نیست همه کارهارو gforce کنه مصرفش یکم بالاتر میره دیگه چیز دیگه ای که نمیشه؟

دوستان لطفا شرکت کنند تو بحث و مینی هم که اینو ساپورت میکنه بگن چیه و هزینش چقدره و اینکه این انتخاب چطوره و آیا انتخاب بهتری هم هست؟

هر گردی ، گردو نیست!
این که 3GHz هست یا 4GHz یا ... چندان مهم نیست! مثلا من 6 7 سال پیشم یک پردازنده داشتم 3.6GHz بود! ولی حالا دارم از 3.5GHz استفاده میکنم!!

سری E برای کار های دیگه ای ساخته شده و ممکنه برای کارهای عادی کارایی پایینتری داشته باشه...

benyamin_pc
07-03-2014, 18:42
دوست عزیز این صحبت ها چیه با بچه که طرف نیستین , میدونم 3.6 قبلی شما با 3.5 الانتون یکی نیست اما اینی که گفتم 6 هسته داره و i7 چهار هسته , بنچاشم که نگاه کنین e5 که گفتم حتی تو بنچ یکم از اون i7 پائین تر زده اما اینو باید در نظر داشت که این e5 از xeon هست و تو کارهای دراز مدت سنگین خیلی بهتره و این از کش بالاشم قابل تشخیصه و کلا cpu سروره , بعد هم xeon قابلیت اینو داره که روی مادربورد بعدا هم میشه یه cpu دیگه در همین حد قدرت کنارش اضافه کرد اما اون i7 در حد کمی میشه ارتقاش داد و بعد از اون سیستمش تغییر میکنه و باید مین هم عوض شه و کلا هزینه زیادی هدر میره ...
اگر دوستان لطف کنن بگن چه مینی برای این cpu xeon e5 خوبه ممنون میشم

benyamin_pc
07-03-2014, 18:56
اینجا بنچ مارکشون هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این xeon امتیاز 9.6 آورده و اون i7 امتیاز 9.9

نسبت به اینکه این xeon هزینشم کمتره این اختلاف معقوله , اما ارتقا برای آینده میشه مثلا 3 سال دیگه یه پردازنده قوی تر از این xeon با قیمتی حدود نهایت 500 تومان گذاشت کنار این و سرعت سیستم را بسیار بالاتر برد اما اون i7 3 سال دیگه نهایت میشه اون i7 برداشت و یه پردازنده کمی قوی تر گذاشت
برای آینده نگری بهتره

امتیاز دیگه این xeon سوکت 2011 هست که دوستمون هم اول تاپیک گفتن بهتره و آینده دار تر هم هست

benyamin_pc
07-03-2014, 19:43
دوستان با تحقیقاتی که کردم یک مین هم داره میاد که میتونه 2 تا پردازنده غیر xeon حتی رو خودش جا بده , مثل i7 قبلی !
لطفا نظر بدید و اینکه این قیمتش چقدره ؟

amir200812
07-03-2014, 23:20
دوستان با تحقیقاتی که کردم یک مین هم داره میاد که میتونه 2 تا پردازنده غیر xeon حتی رو خودش جا بده , مثل i7 قبلی !
لطفا نظر بدید و اینکه این قیمتش چقدره ؟

داداش وقتی مطلبی رو میخونی،تاریخشم نگاه کن!
این مادربورد 2 سال پیش در حال اومدن بوده...

benyamin_pc
07-03-2014, 23:36
از تذکرتون تشکر میکنم , پس خیلی عالیه الان هست این مین؟
مین خوبیه ؟ قیمتش چنده؟