مشاهده نسخه کامل
: گذاشتن یک تایمر و استفاده ی آن در چند تکست باکس ( text box )
majidekazemi
05-03-2014, 01:20
سلام و خسته نباشید به اساتید گرامی.
یک پروژه در دست من است.
در این پروژه من یک تایمر گذاشتم و کاری کردم که ساعت ویندوز من به طور حال در تکست باکس نشان داده شود .
فرم من دارای تعدادی زیادی از تکست باکس ها برخوردار است.
مشکل من اینجاست : میخواهم این ساعت در چند تکست باکس به طور همزمان نمایش داده شود .
فعلا من این ساعت را در یک تکست باکس قرار دادم . هر چه در سایت ها گشتم چیزی پیدا نکردم.
باید چه کار کنم.؟؟؟؟؟
لطفا و حتما مرا از علم و آگاهی خود مرا بهره مند سازید .
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
شاید من منظور شما را درست متوجه نشدم... شما میخواهید ساعتی که در یک کادر متن نمایش میدهید را در چندین کادر متن همزمان نمایش بدهید؟ اگر همچین چیزی میخواهید میتوانید همان کدی که برای کادر متن اول نوشتید کپی کادر متن دوم کنید.مثلاً text1.text=text2.text=DateTime.Now.ToString(); ولی اگر میخواهید ساعت را در یک کادر متن و دقیقه را در یک کادر متن قرار دهید میتوانید به این صورت عمل کنید مثلاً textbox1.Text=Datetime.Now.Hour و textbox2.Text=DateTime.Now.Minute...
موفق باشید.
امیر احمدی ن
05-03-2014, 21:32
سوالتون که خیلی گنگه اما من شاید به سوال سخت فکر میکنم ولی مشکل شما راحت باشه برای همین به نظر گنگ میرسه!!
به هر حال در تکمیل جواب دوستمون عــــلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شاید جواب های زیر به درد به خوره:
الف - داخل رویداد تایمرتون بقیه تکس باکس هاتون رو مقدار بدید
ب - داخل رویداد change تکس باکسی که داخل تایمترون هست میتونید بقیه رو مقدار بدید
ج - فقط کافیه مقدار تکس, تکس باکس اولیه با ثانویه برابر قرار بدید textbox1.text =textbox2.text ;
د - شاید مشکلتون با تایمر هست خاصیت interval تایمر برابر 1000 میلی ثانه (یک ثانه اگر مشکلی با قدرت سی پی تو ندارید می تونید 500 میلی هم بگذارید) قرار بدید و خاصیت enable تایمرتون هم باید true بگذارید تا تامر شروع بهکار کنه
ح - اینم بگم شاید دیگه خیلی مسخره باشه اما باید عنصر تایمر داخل برنامتون اضافه بشه یعنی اون رو به فرم اضافه کنید
د - باید برای تامر داخل رویداد اون تایمر, برنامه تون رو قرار بدید تا بعد از هر بار فراخوانی اجرا بشه
مثال :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر میکنم جواب شما باید یکی از موارد بالا باشه:n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.