مشاهده نسخه کامل
: خرید تلویزیون تا 3 تومن
با سلام
من واسه خونمون میخوام یه تی وی بخرم از جمله نکاتی که میتونم بگم ایناست
1- تی وی نهایت روزی یه ساعت روشن بشه، مگه اینکه مهمون بیاد خونمون تا 2 - 3 ساعت روشن بمونه
2- 42 اینچ کوجگتر نباشه چون ابعاد پذیرایی خونمون 9 * 4 متر مربع
3- مهمتر از تی وی برام سینما خانگیه، چون من برام سیستم صوتی تصویریه با کیفیت خیلی مهمه، صدای زیاد در عین داشتن کیفیت
اگه دوستان سوالی دارن که به پیشنهادشون میتونه کمک کنه بپرسن تا جواب بدم
به نظر من W804 سونی رو بگیر 47 اینچ
من اسپیکر Edifier C2 به خروجی هدفونش وصل کرده صدای خیلی توپی داره
قبلا سامسونگ 5960 داشتم اصلا افتضاح بود صداش
برا خونه شما 42 کوچیکه حتی اگه تو فاصله 3.5 متری از چشمت تلوزیونو قرار بدی به نظر من خونه شما بالای 50 هم جا داره اگه مشکل بودجه نداری
دوست عزیز ممنون از پیشنهادت
والا قیمت w804 بالاتر از بودجه منه، من 3D اصلا برام مهم نیست، آپشنای اضافه مثل تعداد پورتای زیاد یا Wifi هم نداشت اشکال نداره...
میشه پیشنهادای بیشتری بدین تا من انتخابای بیشتری داشته باشم
سپاسگذار
mosicr77
06-03-2014, 21:17
داداش شما اگه میخوای ی تلویزیون با سینمای خانگی بخری 3 تومن جمعا
سونی w670 بخر 42 اینچ با ی سینمای خانگی پایونر که هم میشه کیفیفت تصویر خوب و صدای عالی(البته بدون گارانتی)
ghahremanimehdi
06-03-2014, 21:24
دوست عزیز ممنون از پیشنهادت
والا قیمت w804 بالاتر از بودجه منه، من 3D اصلا برام مهم نیست، آپشنای اضافه مثل تعداد پورتای زیاد یا Wifi هم نداشت اشکال نداره...
میشه پیشنهادای بیشتری بدین تا من انتخابای بیشتری داشته باشم
سپاسگذار
Samsung 46F6350 بهترین گزینه واسه شماس 46 اینچ هم هست قیمتش حدود 2800 هست اندازه اش هم خوبه امکانات اضافی هم که نیاز ندارید نداره.42 اینچ به نظرم کوچیکه
با توجه به صحبتهای دوستان نظرتون در مورد این مدلا چیه؟ مقایسه ای بخواین بگین برتری های اینا نسبت به هم چیه - به قیمت هم توجه کنید یعنی تاثیر افزایش قیمت رو لحاظ کنید
Sony KDL-46R450
Samsung 46F6350
LG 47LM67100-FG
این مدلم قیمتش بالاس ولی دیدم هدیه داره، خواستم بپرسم میشه بدون هدیه و گارانتی خرید؟
Sony KDL-46W700A
ghahremanimehdi
09-03-2014, 21:08
با توجه به صحبتهای دوستان نظرتون در مورد این مدلا چیه؟ مقایسه ای بخواین بگین برتری های اینا نسبت به هم چیه - به قیمت هم توجه کنید یعنی تاثیر افزایش قیمت رو لحاظ کنید
Sony KDL-46R450
Samsung 46F6350
LG 47LM67100-FG
این مدلم قیمتش بالاس ولی دیدم هدیه داره، خواستم بپرسم میشه بدون هدیه و گارانتی خرید؟
Sony KDL-46W700A
سونی الکی قیمتش بالاس.همون مدل سامسونگ که گفتم.هدیه هم بیشتر جنبه تبلیغتی داره و اگر مغازه دار خودش برداره بز خری میکنه.
سونی الکی قیمتش بالاس.همون مدل سامسونگ که گفتم.هدیه هم بیشتر جنبه تبلیغتی داره و اگر مغازه دار خودش برداره بز خری میکنه.
سونی 450 رو کلا بیخیال شو
بین این 3 تا ال جی بهتر از بقیه است
ghahremanimehdi
10-03-2014, 16:09
سونی 450 رو کلا بیخیال شو
بین این 3 تا ال جی بهتر از بقیه است
بله بهتر از سامسونگ 6350 هست ولی قیمتش هم حدود 500 تومن گرونتره
خب منم واسه همین گفتم مقایسه کنید، یکی از آیتم های مقایسه قیمت باشه
من برام 3D و وصل شدن به اینترنت مهم نیست، به کامپیوتر وصل بشه کافیه، نهایت استفاده از تلویزیون روزی یک ساعته، زیبایی داشته باشه، زیر 46 نباشه، تا 3 تومن بودجمه، کیفیت تصویرش بالا بشه، چون سینما خانگی یا اسپیکر میخرم اهمیت اسپیکرای تلویزیون بارم کمه، پورت HDMI و USB داشته باشه،
اینا کل انتظارات منه،
حالا بنظرتون همون سامسونگ بهترین انتخابه؟
از اینکه یاریم میکنید سپاسگذارم
خب منم واسه همین گفتم مقایسه کنید، یکی از آیتم های مقایسه قیمت باشه
من برام 3D و وصل شدن به اینترنت مهم نیست، به کامپیوتر وصل بشه کافیه، نهایت استفاده از تلویزیون روزی یک ساعته، زیبایی داشته باشه، زیر 46 نباشه، تا 3 تومن بودجمه، کیفیت تصویرش بالا بشه، چون سینما خانگی یا اسپیکر میخرم اهمیت اسپیکرای تلویزیون بارم کمه، پورت HDMI و USB داشته باشه،
اینا کل انتظارات منه،
حالا بنظرتون همون سامسونگ بهترین انتخابه؟
از اینکه یاریم میکنید سپاسگذارم
من قبل از اینکه w804 بخرم 5960 سامسونگ داشتم وبهش edifire c2 وصل کرده بودم
کیفیت صداش خیلی بیخود بود و اصلا صدای اسپیکرو خفه کرده بود
ولی الان با سونی خیلی صدا فرق کرده و تازه اسپیکر صداش در اومده
خودت 1 کلیپ رو بردار و برو رو 2 تا تلوزیون ببین
اونجوری راحت تر انتخاب میکنی
صحبت شما صحیح، ولی به بودجه منم دقت کنید. من تا 3 تومن میتونم جفت و جور کنم. w804 قیمتش حدود 3500 تومنه،
mosicr77
11-03-2014, 17:50
صحبت شما صحیح، ولی به بودجه منم دقت کنید. من تا 3 تومن میتونم جفت و جور کنم. w804 قیمتش حدود 3500 تومنه،
داداش گلم خودتو چرا اذیت میکنی
سامسونگ f6350 کیفیتش عالیه و قیمتش هم مناسبه
46 اینچش 2600 هست قیمتش و فوق العاده می ارزه نسبت به قیمتش
سلام
از اینکه دوستان وقت گذاشتن جواب دادن ممنونم
بالاخره رفتم 6360 رو به قیمت 2590 خریدم، فقط مونده یه سینما خانگی یا اسپیکر، میشه واسه اونم یه پیشنهاد بدین
mosicr77
13-03-2014, 18:35
سلام
از اینکه دوستان وقت گذاشتن جواب دادن ممنونم
بالاخره رفتم 6360 رو به قیمت 2590 خریدم، فقط مونده یه سینما خانگی یا اسپیکر، میشه واسه اونم یه پیشنهاد بدین
مبارک باشه داداش
انشالله به خوشی و شادی استفاده کنید
من که میگم سینمای خانگی
بودجتون چقدره واسه سینمای خانگی
مبارک باشه داداش
انشالله به خوشی و شادی استفاده کنید
من که میگم سینمای خانگی
بودجتون چقدره واسه سینمای خانگی
بودجم تا حدود 600 تومنه
از این نظر رو سینما خانگی نظر مثبتی ندارم که میگم یه پولی باید بدم بابت دستگاه پخش در صورتی که میتونم همون هزینه رو واسه اسپیکر بزارم. دلیل شما واسه سینما خانگی چیه؟
پیشنهادتون رو هم واسه سینما خانگی بگین؟
اگه بخوام بودجم رو تا 1 تومن افزایش بدم پیشنهادتون چی میشه؟
ghahremanimehdi
14-03-2014, 02:37
بودجم تا حدود 600 تومنه
از این نظر رو سینما خانگی نظر مثبتی ندارم که میگم یه پولی باید بدم بابت دستگاه پخش در صورتی که میتونم همون هزینه رو واسه اسپیکر بزارم. دلیل شما واسه سینما خانگی چیه؟
متاسفانه اسپیکر های زیر 1 میلیون هیچکدوم ورودی صدای دیجیتال (اپتیکال یا کواکسیال) ندارن در نتیجه به نظرم حتما سینما خانگی بخرید
mosicr77
15-03-2014, 13:40
بودجم تا حدود 600 تومنه
دلیلش همون ک دوستمون گفتن
سینمای خانگی تا 1 تومن اینو پیشنهاد میدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.