ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد آپدیت تلویزیون 32EH5550mshd

farzad_10931
04-03-2014, 16:04
من تلویزیون 32eh5550 گارانتی سام سرویس دارم که مدل اصلیش ظاهرا 32eh5000 هستش ، چون توی سرویس منو همین رو نوشته

ولی هر چی برنامه مربوط به این مدل با پسوندهای مختلف از سایت های مختلف سامسونگ دانلود کردم بهش نمیخوره و وقتی فلش رو وصل میکنم میگه برنامه ای یافت نشد

اگه کسی از دوستان قبلا موفق شده این دستگاه رو آپدیت کنه ممنون میشم راهنمایی کنید یا اینکه مدل معادل اون رو بهم بگین

در ضمن پشت تلویزیون هم نوشته 32EH5550mshd

با تشکر از سایت خوبتون

matinpour
04-03-2014, 22:40
من تلویزیون 32eh5550 گارانتی سام سرویس دارم که مدل اصلیش ظاهرا 32eh5000 هستش ، چون توی سرویس منو همین رو نوشته

ولی هر چی برنامه مربوط به این مدل با پسوندهای مختلف از سایت های مختلف سامسونگ دانلود کردم بهش نمیخوره و وقتی فلش رو وصل میکنم میگه برنامه ای یافت نشد

اگه کسی از دوستان قبلا موفق شده این دستگاه رو آپدیت کنه ممنون میشم راهنمایی کنید یا اینکه مدل معادل اون رو بهم بگین

در ضمن پشت تلویزیون هم نوشته 32EH5550mshd

با تشکر از سایت خوبتون

دوست عزیز
از این سایت دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید

توجه: در صورتی که روش گفته شده را انجام دادید ولی آبدیت انجام نشد بدانید که سیستم شما نیاز به آبدیت ندارد یعنی فریمور مربوطه با فریمور سیستم شما یکسان است و چیز تازه ای ندارد و یا سیستم شما مشگلی ندارد که نیاز به آبدیت باشد.