مشاهده نسخه کامل
: قطعی مکرر وایرلس
سلام.
ديوانه شدم. اصلا نميدونم مشکلم چيه کارت شبکه وايرلس وصله آنتن هم داره ولي اينترنت ندارم.
چند ساله داره کار ميکنه يدفعه اينطوري شده من کارت شبکه مو عوض کردم يدونه يو اس بي شو خريدم وصل کردم يک هفته بدون مشکل بود الان دوباره
همون مشکل و با هاش پيدا کرم آنتن داره آي پي هم ميگيره ولي اينترنت نداره اونوقت با گوشي موبايل خيلي راحت به اينترنت وصل ميشه .
mohammadi_4u
04-03-2014, 12:48
درایور رو از دوایس منیجر حذف کنید و دوباره بزارید ویندوز قطعه رو شناسایی کنه.اپدیت درایوری که ویندوز برا وایرلس میشناسه نصب نکنید.فقط یکی سیدی درایور رو نصب کنید.منم با d150. این مشکل داشتم و به این نتیجه رسیدم که اپدیت درایور این قطعی رو پیش میاورد
Sent from my GT-N7100
درایور رو از دوایس منیجر حذف کنید و دوباره بزارید ویندوز قطعه رو شناسایی کنه.اپدیت درایوری که ویندوز برا وایرلس میشناسه نصب نکنید.فقط یکی سیدی درایور رو نصب کنید.منم با d150. این مشکل داشتم و به این نتیجه رسیدم که اپدیت درایور این قطعی رو پیش میاورد
Sent from my GT-N7100
صدبار این کارو کردم. دقت نکردید اگه من همین مودم و رویه سیستم دیگه تست کنم مشکلی نداره.روسیستم خودم فقط این مشکل و داره اول که وصل میکنم تا یک هفته کار میکنه بعد از ی هفته قطع میشه گاهی اوقات آنتن داره فقط اینرنت نداره گاهی اوقات که او مانیتور چشمک زنه
کنار ساعت کامیوتر علامت زرده میاد روش نمیتونه وصل بشه دوصورتی که ما تو شرکت دوتا آنتن وایرلس دیگه داریم اگه پسوود اونارو بزنم بدون مشکل وصل میشه فقط اینی که سرعتش از همه بالاتره و واسه طبقه خودمون هست اونم رو سیستم من این مشکل وداره حتی من با برنامه درایور چکر جدیدترین ترین آپدیت و واسش گرفتم بازم جواب نداد بعد خودم دیدم وقتی با آنتن های دیگه وصل میشه پس این کارم بیهوده بود من خودم پدر تو شبکه های وایرلس در اومده همه زیرو بمش و میدونم چیه ولی این یکی نوبر والا.
نمیدونم چرا آی پی نمیتونه بگیره ؟گفتم یه چند تا شات بذارم براتون ببینید چیزی متوجه میشید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saman_s755
05-03-2014, 22:02
منم برای این مشکل چند وقت پیش به وجود اومده که که زنگ زدم پشتیانی خودش درست کرد!آخرشم نفهمیدم مشکل از چی بود ولی دقیقن مشکلم مث تو بود!
منم برای این مشکل چند وقت پیش به وجود اومده که که زنگ زدم پشتیانی خودش درست کرد!آخرشم نفهمیدم مشکل از چی بود ولی دقیقن مشکلم مث تو بود!
پشتیبانی adsl.آخه رو سیتمهای دیگه کار میکنه یا موبایلها کار میکنن .رو کامپیتور من دائم یا دوسه روز قطع یا قطع و وصل میشه.
سلام
عزیز ریست کردید مودم رو و دوباره کانفیگ کنید؟
چرا دستی IP می دهید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.