ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرعت کم هارد دیسک

pasarggad
04-03-2014, 08:37
با سلام به همه چند وقتی هست که هارد من به مشکل برخورده .سرعت هارد عالی هست با برنامه های تست هم چک کردم مشکلی نداره .اما وقتی نصب یه برنامه رو شروع میکنم کلا کپ می کنه و تا نصب تموم نشه هیچ کاری نمیشه با سیستم کرد.چراغ مربوط به هارد هم که جلوی کیسه اکثر اوقات روشنه .
تنی ویروس سیتم فعال و اپدیته
هارد : هیتاچی .مین بورد .گیگا h61
ممکنه از سی دی نصب ویندوز باشه لطفا کمک کنید .

EXTREME
04-03-2014, 12:00
با سلام به همه چند وقتی هست که هارد من به مشکل برخورده .سرعت هارد عالی هست با برنامه های تست هم چک کردم مشکلی نداره .اما وقتی نصب یه برنامه رو شروع میکنم کلا کپ می کنه و تا نصب تموم نشه هیچ کاری نمیشه با سیستم کرد.چراغ مربوط به هارد هم که جلوی کیسه اکثر اوقات روشنه .

یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید

pasarggad
04-03-2014, 14:27
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afshin b
04-03-2014, 15:09
بنظر من کند شدن هارد موقع نصب نرم افزار کاملا طبیعیه.
می تونید از تب disk برنامه ی resource monitor( که مال خود ویندوزه) درصد اکتیو تایم رو ببینین. این مقدار وقتی نزدیک صد بشه عملا از هارد استفاده ی دیگه ای نمیشه کرد.
اگه با این مشکل هارد نمی تونید بسازید، بهتره به فکر تهیه SSD باشید.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

EXTREME
04-03-2014, 15:50

هارد سالمه مشکلی نداره

ata.royalfalcon
04-03-2014, 15:56

در پست اول ، گفتيد كه هارد ديسك مورد نظر هيتاچي هست ولي عكسي كه گذاشتيد مربوط به هارد ديسك توشيبا هست . آيا مطمئن هستيد كه عكس درست را گذاشتيد !؟
از منوي پايين آمدني گوشه بالا و سمت چپ ، هارد ديسك مورد نظر را انتخاب كنيد .

pasarggad
05-03-2014, 19:35
اره معذرت می خوام سیستم مال مشتری هست تازه بستم این سومین سیستمیه که به این مشکل بر خورده. هارد سالمه . اما مثلا موقع نصب ویژوال استدیو به مدت یک ساعت سیستم هنگ بود تا برنامه نصب شده دما و یوسج گرافیک وسی پی یو هم متوسط رو به پایین .هس فکر می کنم مشکل مربوط به هارد باشه چون چراغش اکثر اوقات روشنه لطفا کمک کنید .

EXTREME
05-03-2014, 19:51
اره معذرت می خوام سیستم مال مشتری هست تازه بستم این سومین سیستمیه که به این مشکل بر خورده. هارد سالمه . اما مثلا موقع نصب ویژوال استدیو به مدت یک ساعت سیستم هنگ بود تا برنامه نصب شده دما و یوسج گرافیک وسی پی یو هم متوسط رو به پایین .هس فکر می کنم مشکل مربوط به هارد باشه چون چراغش اکثر اوقات روشنه لطفا کمک کنید .

با یک پاور دیگه سیستم تست شده ؟

pasarggad
06-03-2014, 08:45
ن متاسفانه پاور tsco 450 وات ریل هست گرافیک 9600 gt .پاور رو برا گرفیک این مدل بستم .ممکنه از نوع ویندوز باشه اخه سون 64 بیت نصبه

EXTREME
06-03-2014, 10:14
ن متاسفانه پاور tsco 450 وات ریل هست گرافیک 9600 gt .پاور رو برا گرفیک این مدل بستم .ممکنه از نوع ویندوز باشه اخه سون 64 بیت نصبه

نه فکر نکنم از ویندوز باشه