ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با فلش مموری

ALI . R
03-03-2014, 13:04
سلام.
حدود دو سال میشه یه فلش مموری مدل HP V210W - 8GB گرفتم. به خوبی کار میکرد. چند وقتی هست که وقتی به سیستم یا لپ تاپ یا تلویزیون و... میزنم چیزی اعمال نمیشه. هیچی نمیخونه.
تو disk managmnet هم هیچ اثری از فلش نیست.
چرا یهو اینطور شد؟ مشکل از چیه؟

EXTREME
03-03-2014, 14:47
اگه روی یک سیستم دیگه هم تست شده و همینطور است یا مشکل از فریم ویر فلش است که معمولا تو سایت فلش نرم افزاری برای آپدیت و تعمیر فریم ویر فلش وجود داره یا اینکه مشکلش سخت افزاری است

ALI . R
04-03-2014, 14:55
اگه روی یک سیستم دیگه هم تست شده و همینطور است یا مشکل از فریم ویر فلش است که معمولا تو سایت فلش نرم افزاری برای آپدیت و تعمیر فریم ویر فلش وجود داره یا اینکه مشکلش سخت افزاری است
اصلا وقتی به کیس یا لپ تاپ وصل میکنم چیزی نمیاد!
شایدم سوخته باشه و از سخت افزار باشه! احتمالش زیاده. یا ولتاژش مشکل داره یا -d یا +d . حالا برا حل این باید چکار کنم؟
حالا شما چی پیشنهاد میکنید ؟گارانتی هم تموم شده. ارزش داره ببرم برا تعمیر ؟ یا بی خیال بشم ؟
:n16:

EXTREME
04-03-2014, 15:47
اصلا وقتی به کیس یا لپ تاپ وصل میکنم چیزی نمیاد!
شایدم سوخته باشه و از سخت افزار باشه! احتمالش زیاده. یا ولتاژش مشکل داره یا -d یا +d . حالا برا حل این باید چکار کنم؟
حالا شما چی پیشنهاد میکنید ؟گارانتی هم تموم شده. ارزش داره ببرم برا تعمیر ؟ یا بی خیال بشم ؟
:n16:

بله میتونه اون مشکلات سخت افزاری رو داشته باشه اگه قابل تعمیر باشه به نظر من ارزش داره

ALI . R
24-03-2014, 23:31
سلام.
یه فلش دیگه داریم. مشکلش اینه که وقتی به لپ تاپ یا کامپیوتر وصل میکنیم؛ اتصالش قطع و وصل میشه. در صورتی که وقتی به دستگاه دیجیتال تلویزیون وصل میکنیم قطع و وصل نمیشه و فایل های داخلش مثل آهنگ رو اجرا میکنه .
از disk managmnet هم نمیشد عکس بزارم. چون قطع و وصل میشد. فایده ای نداشت.
این مشکل از چی میتونه باشه ؟

EXTREME
01-04-2014, 19:54
مشکل عجیبی است رو دو تا سیستم چک شده و مشکل بوده ولی به گیرنده مشکلی نداشته به نظر من بازم یک مشکل سخت افزاری میتونه باشه