مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد خرید ال ای دی؟ کدومو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ezatollah
03-03-2014, 02:20
سلام دوستان من می خوام بین این 3تا تلویزیون یکی رو بگیزم ، samsung f6800. lg la6600. sony w700 , رفرش ریت سونی 240 ولی اون 2تا نوشته کلیر موشن ریت 480 و 600 ، این دوتا باهم فرقی دارن(رفرش ریت) یا فقط اسماشون باهم فرق داره.؟ در ضمن واسه من ارتباط بی سیم با تلویزیون خیلی مهمه ، سونی و ال جی می شه هر گوشی،لپ تاب یا تبلتی رو بهشون وصل کرد بی سیم ، ایا آل شیر سام سونگ هم می شه یا فقط برای محصولات سام سونگ ؟ من سری قبل ال جی 3دی پسیو داشتم سری اولش که اومده بود ،کیفیت 3دی زیاد چنگی به دل نمی زد به نظر شما با توجه به همه چی کدوم بهتره؟ در ضمن برام از عراق میارن ، ال جی ساخت کرست ولی سونی با سام سونگ مالزی
magiteq1
03-03-2014, 02:35
دوست خوبم رفرش هیچ کدوم از این سه مدلی که نام بردید 240 نیست نیست
نهایت رفرش در یک پنل 240 هست که w904 و f8000 در حال حاضر یکی از به روز ترین محصولات دو برند هستن که چنین رفرشی دارن در کنار بقیه مدل های high end اشون
هر برند برای افزایش رفرش در پنل های lcd دست به استفاده از تکنیک های خاصی میزنه مثلا سامسونگ clrear motion یا lg ار trumotion و غیره
شیوه های افزایش رفرش متفاوت هست مثلا روش پیکسل اضافه که در f8000 استفاده شده که از طریق motion plus اعمال میشه یا روش backlight flashing و یا frame black
که به شکل های مخالف رفرش رو افزایش میده ولی باز هم در مقابل پلاسماها حرفی برای گفتن نداره
از بین این سه گزینه هم بدو شک f6800 یپشنهاد میشه که پنل 120 هرتز داره امکانات samart این tv عالیه wifi direct هم داره
ezatollah
03-03-2014, 02:42
دوست خوبم رفرش هیچ کدوم از این سه مدلی که نام بردید 240 نیست نیست
نهایت رفرش در یک پنل 240 هست که w904 و f8000 در حال حاضر یکی از به روز ترین محصولات دو برند هستن که چنین رفرشی دارن در کنار بقیه مدل های high end اشون
هر برند برای افزایش رفرش در پنل های lcd دست به استفاده از تکنیک های خاصی میزنه مثلا سامسونگ clrear motion یا lg ار trumotion و غیره
شیوه های افزایش رفرش متفاوت هست مثلا روش پیکسل اضافه که در f8000 استفاده شده که از طریق motion plus اعمال میشه یا روش backlight flashing و یا frame black
که به شکل های مخالف رفرش رو افزایش میده ولی باز هم در مقابل پلاسماها حرفی برای گفتن نداره
از بین این سه گزینه هم بدو شک f6800 یپشنهاد میشه که پنل 120 هرتز داره امکانات samart این tv عالیه wifi direct هم داره
من تبلت ویندوز 8.1 دارم می خوام باهاش به تی وی کانکت شم مشکلی نداره باهاش؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.